PAOK-Bnei Yehuda 4-1 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα.

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Glykos
1
1%
Lino
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Khumalo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Intzidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Georgiadis
5
7%
Fotakis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Robert
4
6%
Lazar
4
6%
Etto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Pelkas
1
1%
Kace
25
37%
Athanasiadis
25
37%
Salpingidis
3
4%

Σύνολο ψήφων: 68

Άβαταρ μέλους
paokpool

Re: PAOK-Bnei Yehuda 4-1 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από paokpool »

MVP o Δώνης!

Ειλικρινά ξέχασα πως είναι ο προπονητής να ξέρει να αντιδρά σε όποιες περιστάσεις.... και μάλιστα ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ και όχι με τις κλάιν μάιν αντιδράσεις τύπου Σάντος κλπ.
Ξέρω πως είναι υποθετικό, όμως προσωπικά είμαι σίγουρος πως αν τον είχαμε είδη πριν από 2-3 χρόνια θα μετρούσαμε τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ήρεμα ρε φίλε...στην Ελλάδα είσαι τι πρωτάθλημα λες???Περίμενε να τον δούμε με κανονικές ομάδες τι ψάρια πιάννει.
:pano:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: PAOK-Bnei Yehuda 4-1 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από karlat85 »

Φωτη ετσι οπως τα λες ειναι μην παίρνουν τα ντελα μας αερα.Είπαμε με γκαρσόνια παίζαμε.Εχουμε πολλες ελλείψεις.
Το γκολ που βαλαν δεν μου λεει τιποτα καθως ηταν δυο λεπτα δουλεια νσ γυρισει
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

MVP εγώ...
Η αντίδραση μου να κλείσω το Πισι στο ημίχρονο ξύπνησε τους παίχτες μας και..και..μπλα μπλα μλπα..τα κλασικά..
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

Κ@ύλ@ σήμερα η ΠΑΟΚΑΡΑ!! Ο Κάτσε πολύ καλό αμ.χαφ και μάλιστα δημιουργικό! Επίσης με άρεσε ο Γεωργιάδης. Και γενικά όλη η ομάδα δείχνει ωραία στοιχεία για αρχή!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ποιος θα περίμενε ότι ο πιο μικροσκοπικός μας παίκτης θα γέμιζε τόσο πολύ το κέντρο μας. Σχολιάστε ελεύθερα "την μυική του μάζα" και ας παίζει το παιδί την μπαλάρα που ξέρει. Τελικά, ο Havinhio είχε μάτι.
Αν στο Ισραήλ ο Πέλκας ήταν η αποκάλυψη, σήμερα ήταν ο Κάτσε. Το παιδί έβγαλε και 3-4 μπαλιές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Επιτέλους.
Και ο Κλάους, ο "αόρατος", ο "λίγος" ... και αυτός .... τέτοιους λίγους θέλω εγώ. Να βήχουν και να στέλνουν την μπάλα στο πλεκτό.
Πάντως, ελπίζω το 1ο ημίχρονο να προβληματίσει τον Δώνη. Ήμασταν κακοί και αν δεν κρατούσε ο Γλύκος το 0-1, ίσως είχαμε δράματα τώρα.
Το 2ο ημίχρονο δεν αντέχει σχολιασμού: γρήγορα γκολ, παίκτης παραπάνω και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος από το 52'. Γλύκος, Κουμάλο και Ιντζίδης, ήταν θεατές.
Τέλος καλό, όλα καλά. Νίκη, βαθμοί στην Ελλάδα και αύριο στην κλήρωση.
Θα πρέπει να εξαργυρώσουμε τις καλές μας πορείες των τελευταίων 2 ετών και να πέσουμε με ένα λιμό που θα μας στείλει χωρίς άγχος στους ομίλους. Εκεί, δεν με νοιάζει. Ακόμα και αν δεν φτάσουμε στους 32.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Μπράβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας! Θα ραδιήσω τώρα αλλά δεν κρατιέμε! 4αρα σε αυτούς τους Εβραίους, 4αρα και στους άλλους πριν 3 χρόνια. Ά ρε γειτονιά μας!!! 4χ4 σας έχουμε! Στα ώπα ώπα!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ο Κάτσε είναι παίκτης ενδεκάδας, φάνηκε από την αλλαγή της εικόνας της ομάδας στο β' μέρος και τις εν γένει κινήσεις του μέσα στο γήπεδο. Έχουμε χτυπητές αδυναμίες, δεν ξέρω τι θα γίνει με τις μεταγραφές, αλλά η ομάδα θα είναι κρίμα να μην υποστηριχτεί με έτοιμους παίκτες...
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Kανα βιντεο παίζει με highlights?
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

α) Όσοι δεν το έχετε κάνει, πηγαίνετε στο thread του αγώνα να δείτε σχόλια μέχρι τη σελίδα 6 ή 7. Κατά τα άλλα στήριξη στην ομάδα. PAOK you are.

β) MVP για μένα ο Γεωργιάδης, στο δεύτερο ήταν εκπληκτικός έκανε ό,τι ήθελε, μόνο που δεν του έκατσε το γκολ. Για τον Κλάους δε σχολιάζω, τί να πω εγώ ο ασήμαντος? Φανταστικός και ο Κάτσε, που απορώ γιατί πολλοί τον παρομοιάζανε με τον Βιτόλο. Αυτό το παιδάκι ξέρει μπάλα και δίπλα στον άρχοντα θα μάθει πολλά κόλπα. Ο Σάλπι θα είναι πάντα ο Σάλπι, όχι 4, 44 χρόνια τον θέλω στην ομάδα. Γενικά στο β' μπήκε άλλη ομάδα στο γήπεδο, στο πρώτο μόνο ο Ρομπέρ υπήρχε, που κι αν δεν έχει ακούσει εδώ μέσα κι αυτός. Προβλέπω μετά τη φυγή και του Σάκη, να φταίει αυτός ακόμη και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Κι ένα τελευταίο σχόλιο για το α' ημίχρονο. Όλοι, μα όλοι, μα όλοι, μα ΟΛΟΙ, προσωπικά με έχουν κουράσει τόσα χρόνια να λένε "Στην Τούμπα παίζεις, πρέπει να πιέζεις, να παίζεις ψηλά, να βάζεις 4 έως 10 γκολ ανεξάρτητα από αντιπάλους, να παίζουν Ελληνάκια, να παίζουν απ' τις ακαδημίες", κ.λπ. Σε μια ομάδα που παίζει με πειραματικό δίδυμο στα στόπερ, χωρίς Γκαρσία (no party), και με φουλ επιθετικούς παίκτες (ακόμη κι ο Κουμαλό κατεβάζει τη μπάλα μέχρι το κέντρο) τί περιμένετε? Έχουμε 9 Αυγούστου, φύγανε οι μισοί βασικοί, παίζεις με 4-5 παιδάκια απ' τις ακαδημίες και ορισμένοι θέλουν να δουν τί ακριβώς? Θα δεις και λάθη και αστοχίες και γκολ εκεί που δεν το περιμένεις και θα φας και πούτσα καλή και απ' όλα. Το υπομονή και στήριξη δεν είναι μόνα λόγια, είναι πράξη. Και όταν εγώ βλέπω στο 15' του αγώνα σχόλια: "Ο Γλύκος για τα πανηγύρια. Ο Γεωργιάδης να βγει και να μπει στη θέση του ο δεξιά Φωτάκης. Κι εσύ Δώνη ξύπνα οι άλλοι σε παίζουν στην κόντρα για πλάκα. Αλλά υπομονή και στήριξη." μου γυρνάει τα μυαλά. Κι εγώ τα πήρα κι έριξα τα γαμώσταυρα μου στο α', αλλά το βούλωσα και περίμενα να δω πως θα πάει ο αγώνας. Ας κάνετε υπομονή μέχρι το τέλος του αγώνα φορ φακς σέικ.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Δεν φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ σε αυτά που λες!
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

_sleeper έγραψε:α) Όσοι δεν το έχετε κάνει, πηγαίνετε στο thread του αγώνα να δείτε σχόλια μέχρι τη σελίδα 6 ή 7. Κατά τα άλλα στήριξη στην ομάδα. PAOK you are.

β) MVP για μένα ο Γεωργιάδης, στο δεύτερο ήταν εκπληκτικός έκανε ό,τι ήθελε, μόνο που δεν του έκατσε το γκολ. Για τον Κλάους δε σχολιάζω, τί να πω εγώ ο ασήμαντος? Φανταστικός και ο Κάτσε, που απορώ γιατί πολλοί τον παρομοιάζανε με τον Βιτόλο. Αυτό το παιδάκι ξέρει μπάλα και δίπλα στον άρχοντα θα μάθει πολλά κόλπα. Ο Σάλπι θα είναι πάντα ο Σάλπι, όχι 4, 44 χρόνια τον θέλω στην ομάδα. Γενικά στο β' μπήκε άλλη ομάδα στο γήπεδο, στο πρώτο μόνο ο Ρομπέρ υπήρχε, που κι αν δεν έχει ακούσει εδώ μέσα κι αυτός. Προβλέπω μετά τη φυγή και του Σάκη, να φταίει αυτός ακόμη και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Κι ένα τελευταίο σχόλιο για το α' ημίχρονο. Όλοι, μα όλοι, μα όλοι, μα ΟΛΟΙ, προσωπικά με έχουν κουράσει τόσα χρόνια να λένε "Στην Τούμπα παίζεις, πρέπει να πιέζεις, να παίζεις ψηλά, να βάζεις 4 έως 10 γκολ ανεξάρτητα από αντιπάλους, να παίζουν Ελληνάκια, να παίζουν απ' τις ακαδημίες", κ.λπ. Σε μια ομάδα που παίζει με πειραματικό δίδυμο στα στόπερ, χωρίς Γκαρσία (no party), και με φουλ επιθετικούς παίκτες (ακόμη κι ο Κουμαλό κατεβάζει τη μπάλα μέχρι το κέντρο) τί περιμένετε? Έχουμε 9 Αυγούστου, φύγανε οι μισοί βασικοί, παίζεις με 4-5 παιδάκια απ' τις ακαδημίες και ορισμένοι θέλουν να δουν τί ακριβώς? Θα δεις και λάθη και αστοχίες και γκολ εκεί που δεν το περιμένεις και θα φας και πούτσα καλή και απ' όλα. Το υπομονή και στήριξη δεν είναι μόνα λόγια, είναι πράξη. Και όταν εγώ βλέπω στο 15' του αγώνα σχόλια: "Ο Γλύκος για τα πανηγύρια. Ο Γεωργιάδης να βγει και να μπει στη θέση του ο δεξιά Φωτάκης. Κι εσύ Δώνη ξύπνα οι άλλοι σε παίζουν στην κόντρα για πλάκα. Αλλά υπομονή και στήριξη." μου γυρνάει τα μυαλά. Κι εγώ τα πήρα κι έριξα τα γαμώσταυρα μου στο α', αλλά το βούλωσα και περίμενα να δω πως θα πάει ο αγώνας. Ας κάνετε υπομονή μέχρι το τέλος του αγώνα φορ φακς σέικ.

καταιγιστικος και ανεπαναληπτος!

+ οσα θες κι αλλα τοσα!
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Καλο αποτέλεσμα για το ψυχολογικό- ειδικά με την παρουσία των νεαρών.

Πολύ λίγος ο αντίπαλος για να κρίνουμε παραπέρα.

Τεράστιο ερωτηματικό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Δεν είναι και λίγο να μείνει η ομάδα χωρίς Contreras, Μαλεζά και Τσιρίλο

Ελπίζω σε βατη κλήρωση αύριο εδώ κοντά στη γειτονιά μου.

Πάνω απ όλα όμως να έχουμε προπονητή που να μείνει στον πάγκο τουλάχιστον μια διετία.
Επιτέλους ας χτιστεί κάτι καινούργιο σε βάθους χρόνου. Όπως ο Bölöni έτσι και ο Δώνης πολύ καλή επιλογή αλλα αφήστε τους ανθρώπους να δουλέψουν και λιγάκι.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

_sleeper έγραψε:α) Όσοι δεν το έχετε κάνει, πηγαίνετε στο thread του αγώνα να δείτε σχόλια μέχρι τη σελίδα 6 ή 7. Κατά τα άλλα στήριξη στην ομάδα. PAOK you are.

+44444444444444, τα είπες όλα αδερφέ..
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

theoPAOK έγραψε:MVP εγώ...
Η αντίδραση μου να κλείσω το Πισι στο ημίχρονο ξύπνησε τους παίχτες μας και..και..μπλα μπλα μλπα..τα κλασικά..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MVP post
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”