1.Jacobo Sanz Ovejero
Re: Jacobo Sanz Ovejero
Εχω πολυ καλο προαισθημα για σενα Jacobo! Καλη επιτυχια κατω απτο δοκαρια και πουλα τρελα σε ολους!
- navigator11
lefis έγραψε:ένστασηηlefis έγραψε:εσυ εβαλες βιογραφικο, εγώ έβαλα την ανακοίνωση της ΠΑΕ και πιο νωρις. ποιο thread θα κρατηθει και οι επιπτωσεις στην πορεια του Ιακωβου θα το δειξει το μελλον![]()
![]()
Lefis έσβησα το δικό σου μιας και του Sladjan ήταν πιο εμφανίσιμο και δουλεμένο, όπως και να το κάνουμε. Ελπίζω να μη μου κρατήσεις κακία.
Angelheart![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα του εκανες και το εσβησες.και εδω μας εφαγε η ομορφια. αντικειμενικοτητα σου λενε μετα ακομα και εδω το πιο ομορφο το κρατανε....
![]()
πόσο δίκιο έχεις.

εγώ το δικό σου νήμα είχα σκοπό να στηρίξω αλλά το "παρακράτος" ...
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Σωστή και προσεγμένη κίνηση. Όχι ψωνισμένος όπως ο Σηφάκης, και με όρεξη να παίξει και να διακριθεί. Μπράβο στην ΠΑΕ. Τέτοιες κινήσεις θέλει ο κόσμος, (δυναμώσαμε αισθητά στην θέση 1 τώρα).
- ΑποστόληςΑ
Καλώς ήρθες Ιάκωβε στην ομάδα μας! Έχεις όλα τα φόντα να συμμετέχεις σε έναν άκρως ανταγωνιστικό (στην Ελλάδα) ΠΑΟΚ! Εύχομαι να είσαι υγιής και όλα θα πάνε καλά!
Καλως ηρθες στην ομαδα!
Μου αρεσεις πολυ και πιστευω οτι θα πας καλα, ελπιζω να με δικαιωσεις!
Μου αρεσεις πολυ και πιστευω οτι θα πας καλα, ελπιζω να με δικαιωσεις!

μας εφαγαν λαχανο πλοηγε...οι κοτσαμανηδες....navigator11 έγραψε: πόσο δίκιο έχεις.![]()
![]()
εγώ το δικό σου νήμα είχα σκοπό να στηρίξω αλλά το "παρακράτος" ...

Jacobo Jacobo Jacobo
παιξε κ γαμα τους με τον δικο σου τροπο
καντους να βλεπουν ΣΤΟΡΙΑ στην εστια
πολεμησε μαζι με τον ΓΚΑΡΣΙΑ
καντε τον Π.Α.Ο.Κ ομαδα δοξασμενη
κ ολη τη γη στα ασπρομαυρα ντυμενη...................
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ Κ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΦΕΝΕΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
παιξε κ γαμα τους με τον δικο σου τροπο
καντους να βλεπουν ΣΤΟΡΙΑ στην εστια
πολεμησε μαζι με τον ΓΚΑΡΣΙΑ
καντε τον Π.Α.Ο.Κ ομαδα δοξασμενη
κ ολη τη γη στα ασπρομαυρα ντυμενη...................

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ Κ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΦΕΝΕΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ

- Μπαρκαρούτσος
Καλώς όρισες στον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ.! Εύχομαι να αντέξεις το βάρος της φανέλας...
Διαφωνώ λίγο με την επιλογή αυτού του παίκτη (λόγω των τραυματισμών και της επέμβασης που έκανε στη μέση)..
Παρ'όλα αυτά είναι θετικό το ότι έχει μονοετές συμβόλαιο, ίσως να έγινε για λόγους τραυματισμού, ίσως και λόγω αναμονής Σαββίδη, να μη πληρώνουμε τον Jacobo ενώ μπορούμε να πάρουμε κάτι καλύτερο για βασικό...
Επιφυλασσόμεθα...
Διαφωνώ λίγο με την επιλογή αυτού του παίκτη (λόγω των τραυματισμών και της επέμβασης που έκανε στη μέση)..
Παρ'όλα αυτά είναι θετικό το ότι έχει μονοετές συμβόλαιο, ίσως να έγινε για λόγους τραυματισμού, ίσως και λόγω αναμονής Σαββίδη, να μη πληρώνουμε τον Jacobo ενώ μπορούμε να πάρουμε κάτι καλύτερο για βασικό...
Επιφυλασσόμεθα...

Jacobo Sanz Ovejero
Σιδερένιος εύχομαι και πολυ δυνατός κάτω απο τα δοκάρια
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- desperando
- Επικοινωνία:
καλωσόρισες παικταρα μου, πραγματικα πιστευω οτι εχεις το μεταλο και την τρελα να προσφερεις πολλα κατω απο τα δοκαρια, το μονο που με χαλασε ειναι το μονοετες συμβολαιο και αυτο γιατι σε πιστευω πολυ και νομιζω οτι δεν θα μπορεσουμε να σε κρατησουμε στην ομαδα μετα απο την χρονια που θα κανεις
μονο και μονο για τυ βαρυποινιτικη φατσα σου και τον τσαμπουκα σου εχεις ενα + απο την αρχη...γιατι η ομαδα φαινεται πολυ σοφτ πλεον(μην πω γεμισαμε γατια παλι και φανει ακομψο
) και χρειαζεται τετοιους παιχτες...

Ιάκωβε άκουσα πως ο μπατζανάκης της ανιψιάς της θείας του παππού της εγγονής της αδερφής της συννυφάδας της μανας σου ειναι 25ος ξάδερφος με τον Ίκερ Κασίγιας....
Ελπίζω να πήρες τίποτα γονιδια απ αυτόν ε..
Ελπίζω να πήρες τίποτα γονιδια απ αυτόν ε..