Bnei Yehuda - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Bnei Yehuda - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
tτραγικοι οι αντιπαλοι..τους περιμενα π καλυτερους...τεχνικα κυριως...
ο Κατσε δεν μα ρεσε θελει πολυ δουλεια..π λαθη///
ο Κατσε δεν μα ρεσε θελει πολυ δουλεια..π λαθη///
με κοφτη και 2 πλαγιους ειμαστε μια χαρα ...
Ο Γκαρσία με σοβαρές ομάδες δεν θα υπάρχει. Το σημερινό ήταν καμπανάκι.

Η λειτουργεια της ομαδας ειναι καλη παντος. Ειναι καθαρα θεμα υλικου.
Εαν βρεθουνε τα λεφτα να παρθουν ενας δυο ποιοτικοι παικτες μπροστα, θα γινει καλη ομαδουλα.
Εαν βρεθουνε τα λεφτα να παρθουν ενας δυο ποιοτικοι παικτες μπροστα, θα γινει καλη ομαδουλα.
Photis έγραψε:Ο Γκαρσία με σοβαρές ομάδες δεν θα υπάρχει. Το σημερινό ήταν καμπανάκι.
δυστυχως συμφωνω!
Μην ξεχνατε δεν εχει ρυθμο...ειναι το 3 ου ματς,,
Δεν ειναι χαζος ο Δωνης τον τραβαει πιο πισω κα εχει μπροστα λαζαρ κ εναν απτους πλαγιους για να αποφευγετε η πολυ πιεση πανω του απτα αντιπαλα χαφ
Στο 4-4-2 τα χάφ πρέπει να πετάνε. Πέρυσι το 4-4-2 το έπαιζε εκπληκτικά η Γιουβέντους αλλά είχε χάφ που φυσούσανε. Με γρήγορους χάφ είναι πολύ καλό σύστημα.

Δυστυχως ο χειροτερος παικτης μας σημερα ηταν ο Γκαρσια, σε ενα ματς με μηδενικη πιεση στο κεντρο.
Ειχε βεβαια να παιξει καιρο , αλλα με παρομοιες εμφανισεις με οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα θα εχουμε σοβαρο προβλημα
Ειχε βεβαια να παιξει καιρο , αλλα με παρομοιες εμφανισεις με οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα θα εχουμε σοβαρο προβλημα
Αν γυρισει ο φωτακης περιμενω ρομβο σιγα σιγα ..ή ισως παει δεξια στη θεση γεωργιαδη και να βοηθαει στο κεντρο..να δουμε...αν παμε οπως τωρα....θελουμε 2 νεα πλ χαφ
MVP Λαζαρ ...μια κλαση πανω απ`ολους... δεν εχω να πω κατι παραπανω... το βλεπουν ολοι!
Λινο... η ποιοτητα και (μαλλον
) το μαλλι του, τον κανουν να μοιαζει 18ρης ωρες ωρες!
Γιαννου (...θελει δουλεια, αλλα) εχει παρα πολυ καλα στοιχεια και αυτο φαινεται!! Αν αυτος ο παιχτης δεν παιξει μπαλα... υπευθηνος θα ναι μονον ο ιδιος και το μυαλο του! ...Ωραιος παντως!
Γκαρσια ...ο ΜΟΝΟΣ που θα κανει κοφτες και εξυπνες πασες στον αξονα που ξεμπλοκαρουν ολη την ομαδα!
Γεωργιαδης (πλην του γκολ...) ο χειροτερος του γηπεδου για μενα! (γιατι ρε Γιωργη?)
Μεχρι και ο Ρομπερ (που τελικα ειναι υποφερτος!) συνεργαστηκε απειρως καλυτερα στην πτερυγα με τους συμπαιχτες του, απ`οτι ο Σερραιος που ηταν καπου ...αλλου! Το γκολ παντως ..εγραψε!
Αθανασιαδης... ανοιξε κι αυτος λογαρισμο με το πλεκτο... αλλα ΡΕ πασακο μου παρε μια κι απο μενα
, γιατι ακομα δεν εχω καταλαβει για ποιον ερμο λογο "κυνηγησες" την κιτρινη!
Δεν θελω να τον κανω Μαραντονα... αλλα Πελκας=Ποιοτητα,Φρεσκαδα! μακαρι το παλικαρι... (ολοι θελουμε να χεστουμε απ`τη χαρα μας, απ`αυτον εξαρταται... ειδομεν!)
Οι αμυντικοι δεν μπορουν να αξιολογηθουν, γιατι το σημερινο για αυτους ηταν φιλικο προετοιμασιας! (για φιλικο παντως μια χαρα... πλην του Εττο!)
Γενικα η ομαδα δεν ηταν κακη... (θα διαφωνησω με Φωτη) ...δεν ειδα ενα συνοθυλευμα...
Ειδα ενα πλανο και μια προσπαθεια για 4-4-2...
Ειδα ενα απλωμα της ομαδας στα μηκη του γηπεδου (η ομαδα εδω και 4 χρονια δεν το εκανε αυτο... τελειως διαφορετικη τακτικη απο την κληρονομια Σαντος)
Ειδα στημενη φαση! (δεν εννοω το κορνερ-οφσαιντ προφανως
)
Ειδα ολη την ομαδα να πιεζει πολυ ψηλα και ταυτοχρονα!
Ειδα πολυ τρεξιμο!
Δεν ειδα τα δυο γκολ... δηλαδη ΕΛΕΟΣ! 93 λεπτα πηγαινε ρολοι... Στα γκολ και στο 1 ριπλει κολλησε ? Τι να πω ρε γ@μω την αγανακτηση μου!
Θελω Κι Αλλο ΠΑΟΚ!

Λινο... η ποιοτητα και (μαλλον

Γιαννου (...θελει δουλεια, αλλα) εχει παρα πολυ καλα στοιχεια και αυτο φαινεται!! Αν αυτος ο παιχτης δεν παιξει μπαλα... υπευθηνος θα ναι μονον ο ιδιος και το μυαλο του! ...Ωραιος παντως!
Γκαρσια ...ο ΜΟΝΟΣ που θα κανει κοφτες και εξυπνες πασες στον αξονα που ξεμπλοκαρουν ολη την ομαδα!
Γεωργιαδης (πλην του γκολ...) ο χειροτερος του γηπεδου για μενα! (γιατι ρε Γιωργη?)
Μεχρι και ο Ρομπερ (που τελικα ειναι υποφερτος!) συνεργαστηκε απειρως καλυτερα στην πτερυγα με τους συμπαιχτες του, απ`οτι ο Σερραιος που ηταν καπου ...αλλου! Το γκολ παντως ..εγραψε!
Αθανασιαδης... ανοιξε κι αυτος λογαρισμο με το πλεκτο... αλλα ΡΕ πασακο μου παρε μια κι απο μενα

Δεν θελω να τον κανω Μαραντονα... αλλα Πελκας=Ποιοτητα,Φρεσκαδα! μακαρι το παλικαρι... (ολοι θελουμε να χεστουμε απ`τη χαρα μας, απ`αυτον εξαρταται... ειδομεν!)
Οι αμυντικοι δεν μπορουν να αξιολογηθουν, γιατι το σημερινο για αυτους ηταν φιλικο προετοιμασιας! (για φιλικο παντως μια χαρα... πλην του Εττο!)
Γενικα η ομαδα δεν ηταν κακη... (θα διαφωνησω με Φωτη) ...δεν ειδα ενα συνοθυλευμα...
Ειδα ενα πλανο και μια προσπαθεια για 4-4-2...
Ειδα ενα απλωμα της ομαδας στα μηκη του γηπεδου (η ομαδα εδω και 4 χρονια δεν το εκανε αυτο... τελειως διαφορετικη τακτικη απο την κληρονομια Σαντος)
Ειδα στημενη φαση! (δεν εννοω το κορνερ-οφσαιντ προφανως

Ειδα ολη την ομαδα να πιεζει πολυ ψηλα και ταυτοχρονα!
Ειδα πολυ τρεξιμο!
Δεν ειδα τα δυο γκολ... δηλαδη ΕΛΕΟΣ! 93 λεπτα πηγαινε ρολοι... Στα γκολ και στο 1 ριπλει κολλησε ? Τι να πω ρε γ@μω την αγανακτηση μου!
Θελω Κι Αλλο ΠΑΟΚ!

- PAPA TSIBIKOS
Πιστεύω ότι το πρώτο γκολ ανήκει κατά 50% στον Εττό λόγο της κούρσας που έκανε για να
ντουμπάρει τον αντίπαλο μπακ φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει.
Από εκεί και πέρα η ομάδα θέλει σίγουρα αριστερό και δεξί ΧΑΦ που να μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω.
ντουμπάρει τον αντίπαλο μπακ φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει.
Από εκεί και πέρα η ομάδα θέλει σίγουρα αριστερό και δεξί ΧΑΦ που να μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω.
MANIAKOS έγραψε:Ειναι νικη που επρεπε να γινει////Δυστυχως η ομαδα εδειξε οτι μπροστα δεν πασχει μονο αλλα μαλλον ειναι νεκρη...
Ο γεωργιαδης παρα το γκολ και σημερα μια απο τα ιδια....
Ο Λαζαρ μακραν ο κορυφαιος και απο κοντα η Λιναρα...
Τα συν του ματς η εμφανιση Πελκα που εκανε την καλυτερη εμφανιση σε επισημο...βεβαια εχουμε να δουμε πολλα ακομα...
τα είπες όλα ρε φίλε
+4
Ρε έλεος ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ επιτέλους
Χωριό,μπυραρία ή ότι άλλο θέλετε ο αντίπαλος.
Ήταν ευρωπαικό παιχνίδι τέλος.
Το αρης και το αεκ θα είναι καλύτεροι από τους οβραίους
Δεν θέλουμε αυτό,δεν μας κάνει το άλλο, θέλουμε αυτό ίσως και το άλλο.
Π. Α. Ο. Κ. ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Χωριό,μπυραρία ή ότι άλλο θέλετε ο αντίπαλος.
Ήταν ευρωπαικό παιχνίδι τέλος.
Το αρης και το αεκ θα είναι καλύτεροι από τους οβραίους

Δεν θέλουμε αυτό,δεν μας κάνει το άλλο, θέλουμε αυτό ίσως και το άλλο.
Π. Α. Ο. Κ. ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Η ομάδα που παίξαμε ήταν χειρότερη από κάποιες των φιλικών.
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να δουλεύει σωστά το 1-2 , όπως και το ότι οι παίκτες κινούνται συνεχώς στον αγωνιστικό και δημιουργώντας ρήγματα και παίρνοντας εύκολα την πάσα...
Ο Λαζάρ φέτος με προετοιμασία θα γ@@@ και θα δέρνει..
Θα βγει πολλές φορές MVP θα με θυμηθείτε..
Από κει και πέρα, ο καλύτερος και πιο βελτιωμένος παίκτης της προετοιμασίας απέδειξε σήμερα πως μπορεί να συνεχίσει να παίζει αν βελτιωθεί και άλλο.
Μιλάω για τον Κατσικά..
Κρίμα να αποκτήσεις σέντερ μπακ και να φάει πάγκο...
Ο Γλύκος εμένα μου αρέσει σαν τερματοφύλακας, το έχω ξαναπεί, δεν έχει δώσει δικαίωμα για μεγάλη κοτσάνα, ενώ ο Πέλκας ήταν όλα τα λεφτά σήμερα.
Κάθετη, κίνηση στον χώρο, δούλεψε το μυαλό του μικρού άψογα..
Συγκρατημένη αισιοδοξία για την συνέχεια..εννοείται mvp o Lazar..
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να δουλεύει σωστά το 1-2 , όπως και το ότι οι παίκτες κινούνται συνεχώς στον αγωνιστικό και δημιουργώντας ρήγματα και παίρνοντας εύκολα την πάσα...
Ο Λαζάρ φέτος με προετοιμασία θα γ@@@ και θα δέρνει..
Θα βγει πολλές φορές MVP θα με θυμηθείτε..
Από κει και πέρα, ο καλύτερος και πιο βελτιωμένος παίκτης της προετοιμασίας απέδειξε σήμερα πως μπορεί να συνεχίσει να παίζει αν βελτιωθεί και άλλο.
Μιλάω για τον Κατσικά..
Κρίμα να αποκτήσεις σέντερ μπακ και να φάει πάγκο...
Ο Γλύκος εμένα μου αρέσει σαν τερματοφύλακας, το έχω ξαναπεί, δεν έχει δώσει δικαίωμα για μεγάλη κοτσάνα, ενώ ο Πέλκας ήταν όλα τα λεφτά σήμερα.
Κάθετη, κίνηση στον χώρο, δούλεψε το μυαλό του μικρού άψογα..
Συγκρατημένη αισιοδοξία για την συνέχεια..εννοείται mvp o Lazar..