Ποδόσφαιρο 2012-2013

Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Ποδόσφαιρο 2012-2013

Δημοσίευση από stephanos »

Καλημέρα και καλή αρχή στον rou.

karlat85 έγραψε:Τα περσινα παιχνιδια γιατι τα κατεβασατε;

Το rapidsh*** κρατάει μόνο τα αρχεία που έχουν κίνηση τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ξανακατέβαζα ορισμένα από τα ματς που είχα ανεβάσει (!), μόνο και μόνο για να είναι ενεργά. Όταν τελείωσε η σεζόν, άφησα τα λινκ στην μοίρα τους. Αν είχαν έστω ένα κατέβασμα το μήνα, θα υπήρχαν ακόμη.

free4 έγραψε:Εγω ειπα να μαζεψουμε ολα τα παιχνιδια απο περυσι, προπερσι κλπ να τα ανεβασουμε σε tube αλλα κανεις δεν ενδιαφερθηκε!

Πρέπει να σε ενημερώσω ότι ήδη έχω δεχτεί παρατήρηση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για ένα (μονταρισμένο από εμένα) βίντεο που ανέβασα και που περιείχε φάσεις από τον Έττο όταν έπαιζε με την Ντινάμο απέναντί στον ΠΑΟΚ.
Το να ανεβάσουμε όλα τα ματς που μεταδίδει ένα συγκεκριμένο ιδιωτικό κανάλι είναι μέγιστη πρόκληση. Σαν να έχεις πάρει κίτρινη κάρτα και στο επόμενο λεπτό πας με τις τάπες και χτυπάς το καλάμι του διαιτητή!

Santana4 έγραψε:αδερφια το αρχειο που ανεβασε ο rou προερχεται απτη σελιδα tzaba.tv η οποια δε νομιζω να επιτρεπει το re-upload των αρχειων της.

Το ξέρουμε. :oops: Όλη η ιστορία γινόταν και γίνεται για να έχουν πρόσβαση κάποια αδέρφια που δεν είναι μέλη, ή δεν γνωρίζουν πώς λειτουργούν τα torrents.

rou έγραψε:αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μαζευτουμε οσοι ειμαστε οι 'πορωμενοι' με τα ματς για download και να κανουμε κατι σαν private site οπως ειναι τα τορενταδικα και να εχουμε εκει τα ματς. και οποιος θελει κατι θα το βαζουν 3-4 στον σκληρο τους και θα το καεβαζει κατευθειαν..

karlat85 έγραψε:Μπορουμε κ σε διεθνης tracker να τανεβασουμε αλλα κ σε ελληνικους

Και γιατί να «φτιάξουμε» private site και γιατί να τα ανεβάσουμε σε άλλους tracker; Αφού προσκλήσεις υπάρχουν (κατά το «λεφτά υπάρχουν»):

Santana4 έγραψε:Ηθελα να πω πως ειμαι μελος της σελιδας η οποια δεχετε νεα μελη μονο με προσκλησεις. Εχω στη διαθεση μου 25 προσκλησεις οποτε οσοι θελετε στειλτε μου πμ. Η σελιδα περιεχει τα παντα απο ελληνικη tv(σειρες αθλητισμο κτλ)

Άλλες τόσες έχω κι εγώ. Όποιος γουστάρει, εγγράφεται κατευθείαν στην πηγή (για να στηρίξουμε αυτούς που τόσο καιρό μας βοηθούν) κι αν χρειαστεί να κατεβάσει παλιότερο ματς, τα κάνουμε re-seed.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

να πω και εγώ το ευχαριστώ μου
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δε τις μαζεύουμε λίγο τις δηλώσεις περί διαφόρων site?

Υπάρχει και κάτι που λέγεται παρανομία.. Λέω εγώ τώρα...

Προσοχή λοιπόν!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Καλο αυτο βροχοποιε...παρανομια στο Ελλαντα ντεν υπαρχει...ειναι κατι σαν την νυχτα ολα επιτρεπονται... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Europa League Q3: Bnei Yehuda vs ΠΑΟΚ = 0:2 (02.08.2012)

[youtube]iM5XqAQhBIw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

karlat85 έγραψε:Παιδια αν ενδιαφερεστε για παλαιότερα παιχνιδια,εχω καμποσα,07-08 σχεδον ολα,08-09 πολλα,09-10 καμποσα,και μερικα ντερμπυ παλαιότερα,αν ενδιαφερεστε θα τα ανεβάσω,μονο που ταχω αυτην την στιγμη θεσσαλονικη και ειμαι αλεξανδρούπολη,

Απλως για youtube που λες με πνευματικα τι παιζει?γιατι δεν θελω να εχω προβλημα με τον καναλι μου

Αν δεις ποσα ολοκληρα ματς εχoυμε βρει στο γιουτουμπ θα τρελαθεις...

viewtopic.php?f=24&t=5168

viewtopic.php?f=24&t=4931
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Ποδόσφαιρο 2012-2013

Δημοσίευση από karlat85 »

Το θεμα ειναι οτι τα θελω σε καλη ποιότητα για το αρχείο μου.Θα δω καποια στιγμη πια εχω που δενεχεις ανεβάσει και θα βρούμε εναν τροπο να στα στείλω
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Παιδια τον επαναληπτικο δεν τον βρηκαμε ακομα.. Ισως και να μην τον βρουμε καθολου δυστηχως :cry:
Ψαχνω παντως καθες μερα μπας και το βρω καπου.. Αντε με αυτο το *&%$καναλο απο τοτε που μπλεχτηκε με τα αθλητικα μονο προβληματα μας δημιουργει!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγω γιατι δεν μπορω να κατεβασω και το πρωτο ματς?

Καρλατ, θα μιλησουμε να κανονισουμε!!!
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Λεει οτι ειναι currently unavailiable try again later.. μπορει να κανουν κανα update τι να πω.. θα το κοιταξω και θα σου απαντησω

update post :

ακομα και σε μενα λεει το ιδιο ενω υπαρχει κανονικα στο database

This file is currently unavailable.
Please try to download this file again later.

οποτε περιμενε και ξανα προσπαθησε.. Γενικα παιδια οποιος θελει να παιρνει τους αγωνες , να προσπαθει να τους παιρνει οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι μετα κλαψτα.. χιλια δυο γινονται.. εγω ειχα αφησει 2-3 ματς και μετα δεν μπορουσα να τα βρω.. Η τα διαγραφουν τα sites η γινοντια dead links κτλ..
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

[youtube]Fv8zTXnw8es&feature[/youtube]
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Kάποιος αδερφός να κάνει κάτι για το σημερινό ματς...;
Άβαταρ μέλους
orfeas11

Δημοσίευση από orfeas11 »

άντε ρε κανένα τσακαλάκι θα το ανεβάσει να το ξαναδούμε και από το γυαλί?
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

παιδια ενα πραμα θα πω μονο.. ΟΤΕ ΤΙΒΙ !! ακομα προσπαθω να βρω το ματς με την μπνει γεχουντα και δεν μπορω.. ειναι το μονο καναλι που δεν μπορουμε να το βρουμε για να το παρουμε.. ελπιζω να βρω κανα ξενο καναλι εστω.. αν τα χει βρει καποιος αλλος και το χθεσινο και το προηγουμενο ευρωπαικο εντος , αλλα και το φιλικο με την ξανθη , ας ενημερωσει να τα ανεβασουμε ολα...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Κάτι έχω εντοπίσει ...
Μιλάω για το χθεσινό παιχνίδι..

Νεότερα σε λίγο... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Video αγώνων του Π.Α.Ο.Κ.: γκολ-φάσεις-δηλώσεις”