karlat85 έγραψε:Τα περσινα παιχνιδια γιατι τα κατεβασατε;
Το rapidsh*** κρατάει μόνο τα αρχεία που έχουν κίνηση τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ξανακατέβαζα ορισμένα από τα ματς που είχα ανεβάσει (!), μόνο και μόνο για να είναι ενεργά. Όταν τελείωσε η σεζόν, άφησα τα λινκ στην μοίρα τους. Αν είχαν έστω ένα κατέβασμα το μήνα, θα υπήρχαν ακόμη.
free4 έγραψε:Εγω ειπα να μαζεψουμε ολα τα παιχνιδια απο περυσι, προπερσι κλπ να τα ανεβασουμε σε tube αλλα κανεις δεν ενδιαφερθηκε!
Πρέπει να σε ενημερώσω ότι ήδη έχω δεχτεί παρατήρηση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για ένα (μονταρισμένο από εμένα) βίντεο που ανέβασα και που περιείχε φάσεις από τον Έττο όταν έπαιζε με την Ντινάμο απέναντί στον ΠΑΟΚ.
Το να ανεβάσουμε όλα τα ματς που μεταδίδει ένα συγκεκριμένο ιδιωτικό κανάλι είναι μέγιστη πρόκληση. Σαν να έχεις πάρει κίτρινη κάρτα και στο επόμενο λεπτό πας με τις τάπες και χτυπάς το καλάμι του διαιτητή!
Santana4 έγραψε:αδερφια το αρχειο που ανεβασε ο rou προερχεται απτη σελιδα tzaba.tv η οποια δε νομιζω να επιτρεπει το re-upload των αρχειων της.
Το ξέρουμε.

rou έγραψε:αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μαζευτουμε οσοι ειμαστε οι 'πορωμενοι' με τα ματς για download και να κανουμε κατι σαν private site οπως ειναι τα τορενταδικα και να εχουμε εκει τα ματς. και οποιος θελει κατι θα το βαζουν 3-4 στον σκληρο τους και θα το καεβαζει κατευθειαν..
karlat85 έγραψε:Μπορουμε κ σε διεθνης tracker να τανεβασουμε αλλα κ σε ελληνικους
Και γιατί να «φτιάξουμε» private site και γιατί να τα ανεβάσουμε σε άλλους tracker; Αφού προσκλήσεις υπάρχουν (κατά το «λεφτά υπάρχουν»):
Santana4 έγραψε:Ηθελα να πω πως ειμαι μελος της σελιδας η οποια δεχετε νεα μελη μονο με προσκλησεις. Εχω στη διαθεση μου 25 προσκλησεις οποτε οσοι θελετε στειλτε μου πμ. Η σελιδα περιεχει τα παντα απο ελληνικη tv(σειρες αθλητισμο κτλ)
Άλλες τόσες έχω κι εγώ. Όποιος γουστάρει, εγγράφεται κατευθείαν στην πηγή (για να στηρίξουμε αυτούς που τόσο καιρό μας βοηθούν) κι αν χρειαστεί να κατεβάσει παλιότερο ματς, τα κάνουμε re-seed.