Bnei Yehuda - PAOK 02/08/12 20:00 NS2
- Μπαρκαρούτσος
Re: Bnei Yehuda - PAOK (Third Qualifying Round EL, 02/08) 20
Με τέτοιον αποδεκατισμένο Π.Α.Ο.Κ., φοβάμαι... Ειδικά αν φύγει και ο Σαλπιγγίδης, άσ'τα να πάνε...
Μακάρι να με ρεζιλέψουν οι παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. με ένα 0-4, να κοιμηθούμε ήσυχοι...
Μακάρι να με ρεζιλέψουν οι παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. με ένα 0-4, να κοιμηθούμε ήσυχοι...
- Μπαρκαρούτσος
Η βασική ενδεκάδα μας με την Bnei...
--------------------Γλύκος--------------------------
Etto----Κατσικάς----Khumalo---Σταφυλίδης/Lino
---------------------Garcia--------------------------
Γεωργιάδης--------------------------------Robert
----------------------Lazar-------------------------
--------Αθανασιάδης---Γιάννου/Σαλπιγγίδης---
(Ή αλλιώς, με τους κεντρικούς στην ευθεία, αλλά τους ίδιους παίκτες... Δηλαδή Garcia και Lazar δίπλα και Γεωργιάδης και Robert στα άκρα της ευθείας...)
Ο Σαλπιγγίδης ΑΝ δεν έχει φύγει μέχρι τότε και αν η ομάδα δεν προλάβει να κάνει μεταγραφές...
Που αν γίνουν μεταγραφές, πρέπει να είναι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη κάνει προετοιμασία, να είναι ετοιμοπόλεμοι, γιατί μεταγραφές τύπου Spadacio είδαμε τι απέγιναν...
Απλώς να δούμε πόσους βασικούς ποδοσφαιριστές έχουμε χάσει τον τελευταίο χρόνο... Φέτος τι να περιμένουμε από αυτήν την ομάδα; Όσο και να θέλω να πιστέψω σε αυτούς που έμειναν (προς το παρόν), δεν μπορώ να έχω τις ίδιες απαιτήσεις που είχα από ομάδα με Contreras, Vieirinha, Lino στις καλές του, Sorlin, Muslimovic, Ivic, Conceicao (οκ, το πάω πολύ πίσω!
)...
Μας βλέπω να παλεύουμε για συμμετοχή στην Ευρώπη..πάλι καλά που και οι άλλοι είναι χώματα...
Υ.Γ.: :couchcoach:
--------------------Γλύκος--------------------------
Etto----Κατσικάς----Khumalo---Σταφυλίδης/Lino
---------------------Garcia--------------------------
Γεωργιάδης--------------------------------Robert
----------------------Lazar-------------------------
--------Αθανασιάδης---Γιάννου/Σαλπιγγίδης---
(Ή αλλιώς, με τους κεντρικούς στην ευθεία, αλλά τους ίδιους παίκτες... Δηλαδή Garcia και Lazar δίπλα και Γεωργιάδης και Robert στα άκρα της ευθείας...)
Ο Σαλπιγγίδης ΑΝ δεν έχει φύγει μέχρι τότε και αν η ομάδα δεν προλάβει να κάνει μεταγραφές...
Που αν γίνουν μεταγραφές, πρέπει να είναι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη κάνει προετοιμασία, να είναι ετοιμοπόλεμοι, γιατί μεταγραφές τύπου Spadacio είδαμε τι απέγιναν...
Απλώς να δούμε πόσους βασικούς ποδοσφαιριστές έχουμε χάσει τον τελευταίο χρόνο... Φέτος τι να περιμένουμε από αυτήν την ομάδα; Όσο και να θέλω να πιστέψω σε αυτούς που έμειναν (προς το παρόν), δεν μπορώ να έχω τις ίδιες απαιτήσεις που είχα από ομάδα με Contreras, Vieirinha, Lino στις καλές του, Sorlin, Muslimovic, Ivic, Conceicao (οκ, το πάω πολύ πίσω!

Μας βλέπω να παλεύουμε για συμμετοχή στην Ευρώπη..πάλι καλά που και οι άλλοι είναι χώματα...
Υ.Γ.: :couchcoach:

Re: Bnei Yehuda - PAOK (Third Qualifying Round EL, 02/08/12)
Φιλε τον ΠΑΟΚ 2012 τον εχεις παρει χαμπαρι τι ομαδα παει να γινει?slidar έγραψε:MANIAKOS έγραψε:τους φοβαμαι τος εβραιους...σφιχτα πισω μην φαμε γκολ γιατι μπροστα δεν το χουμεΔεν ξεκινησαμε καλα...ABOLEYTOI έγραψε:δε μου αρέσει που έκαναν νίκες και στα 2 παιχνίδια
Ρε αλανια με την γιεχουντα παιζουμε συνελθετε λιγο.. 2 νικες αερας και παμε παρακατω ( με συντηρηση δυναμεων )![]()
![]()
εγω την φοβαμαι την ομαδα....δεν ειναι αμπαλες οι ομαδες τους σαν τις σκανδιναβικιες...και μας εχουν παρει και τον αερα..προσοχη...Περιμενω 2 ντερμπι...Αν δε φαμε γκολ καλα θα παμε..μπροστα δεν μας εχω σε εκτιμηση...
Εγώ περιμένω αυτή την ομάδα να την περάσουμε, αρκεί να παίξουμε στο 80% της απόδοσης που μπορούμε αυτή τη στιγμή.

- cristiano4
Re: Bnei Yehuda - PAOK 02/08/12 20:00 ote tv
το οτε tv διαφημιζει την ρεβανς στην τουμπα ειμαστε σιγουροι οτι εχει παρει και το πρωτο ματσακι?
δηλαδη φωτη θες να πεις οτι αν αποκλειστουμε θα σημαινει οτι δεν πιασαμε το 80% της αποδοσηςPhotis έγραψε:Εγώ περιμένω αυτή την ομάδα να την περάσουμε, αρκεί να παίξουμε στο 80% της απόδοσης που μπορούμε αυτή τη στιγμή.
και οχι οτι ειμαστε για τα πανηγυρια.
Ε..φυσικά. Τι να σου πω ότι δεν περιμένω να περάσουμε μια ομάδα όπως αυτή???Είπαμε έπεσε το επίπεδο αλλά μην παραξηλώσουμε κιόλας.

κοιταξε φιλαρακι ουτε εγω το πολυπιστευω οτι μπορουμε να αποκλειστουμε απ αυτους...
αλλα ειναι νωπες οι μνημες απο κατι λεισοες και καρδουλες...
και μη μου πεις οτι τωρα εχουμε καλυτερη ομαδα...
ειδωμεν
αλλα ειναι νωπες οι μνημες απο κατι λεισοες και καρδουλες...
και μη μου πεις οτι τωρα εχουμε καλυτερη ομαδα...
ειδωμεν
Μας βλέπω πολύ δύσκολα για ομίλους. Αν όμως μας αποκλείσουν αυτοί, είμαστε... για περιτομή 
ΥΓ. Μα τί γαμημένη ζέστη είναι αυτή; Στο Τελ Αβίβ, τόση ζέστη δεν έχει!

ΥΓ. Μα τί γαμημένη ζέστη είναι αυτή; Στο Τελ Αβίβ, τόση ζέστη δεν έχει!

- PaOkArAsIrAkLiO
Αισιοδοξία στο φουλ βλέπω εδώ μέσα. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε στους ισχυρούς για δυο γύρους.
Χωρίς να ξέρω την αντίπαλη ομάδα, ακόμα και τη Κ17 να κατεβάσω δε μπορώ ποτέ να δεχθώ ότι θα αποκλειστώ.
Το κακό για μένα προσωπικά είναι ότι μάλλον εκείνη τη μέρα ξεκινάνε οι διακοπές και θα ταξιδεύω !
Διπλό στη σκουληκοχώρα και χαλαρή προπόνηση στον επαναληπτικό !!!!
Το κακό για μένα προσωπικά είναι ότι μάλλον εκείνη τη μέρα ξεκινάνε οι διακοπές και θα ταξιδεύω !
Διπλό στη σκουληκοχώρα και χαλαρή προπόνηση στον επαναληπτικό !!!!
- ΑποστόληςΑ
Ας πάρουμε πρώτα ισοπαλία με εκτός έδρας γκολ και βλέπουμε. Νομίζω πως ο αγώνας στην Τούμπα θα είναι πιο δύσκολος.
- sourmenetes
- Moderator
Τα δειγματα που εδειξε η ομαδα ητανε καλα.Ειναι σοβαρη ομαδα χωρις μεγαλη ποιοτητα.
Αλλα σοβαρη.
Νομιζω οτι αυτο και μονο φτανει.Και σιγουρα με ικανοποιει οτι δεν παμε με διθυρμαβους.
Αλλα σοβαρη.
Νομιζω οτι αυτο και μονο φτανει.Και σιγουρα με ικανοποιει οτι δεν παμε με διθυρμαβους.