είναι από τα πράγματα που έχω γράψει πολλάκις στο παρελθόν: στήνεις μία ομάδα κατά πώς την σκέφτεσαι αλλά στο terrain βλέπεις οτι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζες. Δεν είναι κακό αυτό, ούτε πρωτόγνωρο, ούτε ψόγος για τον έμπειρο coach μας. Kάθε ομάδα μπάσκετ του κόσμου κάνει διορθωτικές κινήσεις, ακόμα και μέσα στον πρώτο μήνα (οι καλές

). Αυτό το φτιάχνουμε μία ομάδα, τελειώσαν τα λεφτά, δεν αλλάζει ο παίκτης γιατί του έχουμε εμπιστοσύνη, περιμένουμε τον τραυματία andriuskevicius, δεν τα καταλαβαίνω. και δεν μιλάω για φέτος. Αυτή είναι μία γενική θεώρηση που έχω.
Τώρα για την ομάδα? τα προβλήματα γνωστά, οι ελλείψεις λογικές και ελέω μπάτζετ. Η ομάδα δεν έχει point (δε βλέπω πού χρειαζόταν o hatcher λοιπόν αν σκεφτείς οτι ο χαραλαμπίδης θα παίζει 28+ λεπτά στο 2), δεν έχει δημιουργία, ball handling και cutters στους πλάγιους, και δεν έχει ούτε rebound ούτε above the rim παιχνίδι στους ψηλούς (τα 2 τελευταία τα βρίσκεις με 2 αμερικανάκια με 3 χιλιάδες ευρώ το μήνα). Για point? Δεν ξέρω,αφήστε free τον hatcher (δεν το έχω δεί το παλικάρι πάντως στο παρκέ), βάλτε 25 χιλιάρικα ακόμα και πάρτε τον keys (που είναι λεφτά στο ταμείο) προφανώς που λέει και ο Oli (τον οποίο keys δεν κατάλαβα γιατί δεν πήραμε πέρυσι και προτιμήσαμε τον 28αρη Wright...). Αν δεν πας σε αμερικανούς, ΟΚ υπάρχει ο χαριτό και ίσως κάτι ακόμα...
Πάντως κάτι πρέπει να κάνεις να καλύψεις αυτά τα κενά. Αγωνιστικά μόνο χωρίς αλλαγές??? Με Donnie στον άσσο, μόνο full transition και παιχνίδι πολλών κατοχών όπου θα μπούν στο πραγματικό rotation (να σκοράρουν δηλαδή) πολλοί παίκτες μπορώ να σκεφτώ? ο coach (που φαντάζομαι φοβάται και ρεκόρ λαθών ταυτόχρονα) το σκέφτεται όμως????????????
"I am a lonely boy at the point" τραγουδάει ο Donnie, e φέρτε του τον Black Keys!!!!
[youtube]a_426RiwST8[/youtube]