Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
- thanasisp04
στα θεματα μας λοιπον , ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ Η 3 ΘΕΣΗ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΕΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΩΤΕ 3 ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΚΡΕΣΠΟ ,./19 ΓΚΟΛ ΛΕΩ ΤΩΡΑ /ΙΣΩΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΥΠΑ . ΑΛΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΟΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΕΓΓΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΙΔΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΖΕΣ ΑΕΚ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΟΚΚΤΣΑΚΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ Ο
ΜΑΣ ΓΚΑΡΤΑΣΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑ ΣΕΛΕΩ

- fofanaserres
ΕΕΕ ΟΟΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ...
Ας έρθω στην πραγματικότητα τώρα.
Εγώ θέλω Ευρώπη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και Κύπελλο.
Πιστεύω πως φέτος θα ναι εφικτοί στόχοι.Αλλά πάνω από όλα να δούμε και λίγη μπάλα ρε παιδιά.Να δούμε καμιά τρίπλα,κανά καλό συνδυασμό,κανά καλό γκολάκι.ΠΟΝΕΣΑΝ τα μάτια μας τα τελευταία 2-3 χρόνια.Δεν αντέχουν άλλο

Ας έρθω στην πραγματικότητα τώρα.
Εγώ θέλω Ευρώπη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και Κύπελλο.
Πιστεύω πως φέτος θα ναι εφικτοί στόχοι.Αλλά πάνω από όλα να δούμε και λίγη μπάλα ρε παιδιά.Να δούμε καμιά τρίπλα,κανά καλό συνδυασμό,κανά καλό γκολάκι.ΠΟΝΕΣΑΝ τα μάτια μας τα τελευταία 2-3 χρόνια.Δεν αντέχουν άλλο

- Gerard04
UEFA,δεν γινεται αλλο χωρις ευρωπη,τα μυαλα πονανε. Θα μας ξεχασει η Ευρωπη οπως παμε... Χθες ενας ξενος σε ενα παιχνιδι με ρωτισε πως να ερθει Θεσ/νικη,χωρις να του πω απο που ειμαι. Του πως το ξερεις και μου λεε: PAOK Salonica,football club!! Αιντε,θα μας ξεχασει αυτος αν συνεχισουμε να απεχουμε απ'υην ευρωπη.

- aspromauri
- ta_myala_mas_ponane
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ta_myala_mas_ponane την Σάβ 10 Σεπ 2011, 05:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.