Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

θα ειμαι ευχαριστημενος αν δεν βλεπουμε το περσινο χαλι αν η τουμπα ειναι σε ολα τα ματς καζανι και αν στο τελος της χρονιας δεν εχουμε χρεη προς τριτους.
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

στα θεματα μας λοιπον , ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ Η 3 ΘΕΣΗ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΕΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΩΤΕ 3 ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΚΡΕΣΠΟ ,./19 ΓΚΟΛ ΛΕΩ ΤΩΡΑ /ΙΣΩΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΥΠΑ . ΑΛΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΟΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΕΓΓΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΙΔΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΖΕΣ ΑΕΚ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΟΚΚΤΣΑΚΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ Ο :? :? ΜΑΣ ΓΚΑΡΤΑΣΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑ ΣΕΛΕΩ
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

ΕΕΕ ΟΟΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ...
Ας έρθω στην πραγματικότητα τώρα.
Εγώ θέλω Ευρώπη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και Κύπελλο.
Πιστεύω πως φέτος θα ναι εφικτοί στόχοι.Αλλά πάνω από όλα να δούμε και λίγη μπάλα ρε παιδιά.Να δούμε καμιά τρίπλα,κανά καλό συνδυασμό,κανά καλό γκολάκι.ΠΟΝΕΣΑΝ τα μάτια μας τα τελευταία 2-3 χρόνια.Δεν αντέχουν άλλο
:) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

UEFA,δεν γινεται αλλο χωρις ευρωπη,τα μυαλα πονανε. Θα μας ξεχασει η Ευρωπη οπως παμε... Χθες ενας ξενος σε ενα παιχνιδι με ρωτισε πως να ερθει Θεσ/νικη,χωρις να του πω απο που ειμαι. Του πως το ξερεις και μου λεε: PAOK Salonica,football club!! Αιντε,θα μας ξεχασει αυτος αν συνεχισουμε να απεχουμε απ'υην ευρωπη.
:?
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Uefa και να περασω το σκουλικι γιατι πολυ μας τα πρηξαν.Και λιγη μπαλιτσα δεν θα εβλαπτε,να βγουμε μια φορα απο την Τουμπα και να πουμε οτι ειδαμε μπαλα γιατι ακομη και με το σκουλικι και τον πανιωνιο που κερδισαμε πανηγυρικα δεν ειδαμε καμια μπαλαρα.
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και
επειδή τώρα συνερχόμαστε και
επειδή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι "αστάθμητοι" παράγοντες και
επειδή οι πρώτες θέσεις είναι "καπαρωμένες"
ευχαριστημένη θα είμαι με όποια θέση καταφέρει η ομάδα μου παίζοντας Ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εξυγιανση και ουεφα και κυπελλο και Παρτιζαν σε ομιλους ουεφα με κανα γαυροβαζελο :)
koulos

Δημοσίευση από koulos »

...Κανονικα μονο με την 1η θεση....αλλα λογω εξυγιανσης και μονο για φετος,αντε,ας θεωρησω επιτυχια το αυτονοητο ΟΥΕΦΑκι....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Lakistuta έγραψε:Εξυγιανση και ουεφα και κυπελλο και Παρτιζαν σε ομιλους ουεφα με κανα γαυροβαζελο :)

Κανα ουεφα ε με ομιλο
ΠΑΟΚ
ΠΑΡΤΙΖΑΝ
εριθρο αστιρ :lol:
+
+

χαχαχαχα τσαπου. :)
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

stelyk έγραψε:Ψηφιζω την 2η επιλογη γιατι μια αξιπρεπης πορεια μπορει ανετα να με βγαλει και uefa πιστευω. Επισης απο την στιγμη που μας ειπανε για πλανο 3ετιας περιμενω και φετος και απο του χρονου βλεπουμε....
...γιατι :? εισαι!!!!!!!!!

:) :)

:) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ta_myala_mas_ponane την Σάβ 10 Σεπ 2011, 05:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ο στόχος μπήκε από τη διοίκηση . ΟΥΕΦΑ για φέτος και παράλληλα καλό ποδόσφαιρο
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

συμφωνω με τον δασκαλο!αλλωστε αυτη ειναι η ιστοριαμας!καλο ποδοσφαιρο(δυνατο),και τριτοτεταρτη θεση!
ntountou

Δημοσίευση από ntountou »

Για φέτος ουέφα μου αρκεί..

Εξάλλου για να πιάσει ο ΠΑΟΚ το ουέφα δε χρειάζεται
τρελό μπατζετ, οπότε μπορεί να προχωρήσει και στην εξυγίανση.
pvls001

Δημοσίευση από pvls001 »

ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ 1Η ΘΕΣΗ ΧΑΛΑΡΑ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΟΥΕΦΑΚΙ!ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ? ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ THΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”