Προπονήσεις 2012-2013
Re: Προπονήσεις 2012-2013
Ευχάριστα νέα.
Καλό θα ήταν βέβαια να προμηθευτούν και ένα "MENTALITY TRACK" εκεί στην ΠΑΕ. Θα ήταν επίσης χρήσιμο.
Καλό θα ήταν βέβαια να προμηθευτούν και ένα "MENTALITY TRACK" εκεί στην ΠΑΕ. Θα ήταν επίσης χρήσιμο.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Διάβασα ότι από την επομένη εβδομάδα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς και το μεγαλύτερο εξτρέμ στην Ελλάδα (Ο Γεωργιάδης)
ΑποστόληςΑ έγραψε:Διάβασα ότι από την επομένη εβδομάδα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς και το μεγαλύτερο εξτρέμ στην Ελλάδα (Ο Γεωργιάδης)

- angelheart
- Επικοινωνία:
ABOLEYTOI έγραψε:από το pdf“We are delighted that, with PAOK, a second Greek club is now using VIS.TRACK live for its match analysis,” said Christian Holzer, Executive Board, IMIPRE AG.
Δεν το έκανες σωστά και δεν φαίνεται το bold. Μεγάλωσε και το μέγεθος της γραμματοσειράς την άλλη φορά. Πάμε τώρα και στο θέμα (μας). Ποια είναι η άλλη ομάδα ; οέο ; για να μη το ξεχειλώσουμε στα οφ τόπικ, θα πω οτι όσο ξέρω εγώ τουλάχιστο, η άλλη ομάδα είναι ο Πανιώνιος. Τώρα αν το χρησιμοποιούν ακόμα δεν ξέρω.
EDIT : ο Πανιώνιος είναι ΣΙΓΟΥΡΑ. Τεχνοκράτες παιδάκι μου οι δικοί μας. Μόνο 2,5 χρόνια μας πέρασε ο Πανιώνιος. Σιγά το πράμα.
Άκουσαν μπινελίκι οι παίκτες σήμερα αρκετό και όχι άδικα.
Δεν ξέρω αν Σάλπι και Κλάους μίλησαν με τους παρεβρισκομένους.
Κατά τα υπόλοιπα οι παίκτες ήταν πολύ πιο ήρεμοι από κάθε άλλη φορά...και όσο περνάει ο καιρός θα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα..
Δεν το είπα τυχαία προχθές ότι λυτρώθηκαν από αυτόν τον γελοίο..
Θα φανεί αν ο Κατσουράνης θα παίξει επιτέλους στην φυσική του θέση στις επόμενες ημέρες, πάντως σήμερα σε αυτό το διπλό με τα 4 τέρματα έπαιζε στο κέντρο..
Δεν ξέρω αν Σάλπι και Κλάους μίλησαν με τους παρεβρισκομένους.
Κατά τα υπόλοιπα οι παίκτες ήταν πολύ πιο ήρεμοι από κάθε άλλη φορά...και όσο περνάει ο καιρός θα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα..
Δεν το είπα τυχαία προχθές ότι λυτρώθηκαν από αυτόν τον γελοίο..
Θα φανεί αν ο Κατσουράνης θα παίξει επιτέλους στην φυσική του θέση στις επόμενες ημέρες, πάντως σήμερα σε αυτό το διπλό με τα 4 τέρματα έπαιζε στο κέντρο..
- PAPA TSIBIKOS
Μακάρι να ηρεμήσουν και να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Εμείς θα είμαστε εκεί να τους στηρίξουμε
Εμείς θα είμαστε εκεί να τους στηρίξουμε

- ΑποστόληςΑ
Μετά το Πάσχα (ίσως και από Μ. Παρασκευή) μπαίνουν κανονικά στις προπονήσεις οι Σταφ και Vukic.
Κι ο Βιερίνια στην προπόνηση,με θλάση θα φύγει Γερμανία !
κλεμμενο απο inpaok.com

κλεμμενο απο inpaok.com
- ΑποστόληςΑ
Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε και ο Κων/νιδης εκτός και αν δεν είδα καλά το video
- Μπαρκαρούτσος
Με τον πόνο μας παίζει...
Πάντως, τον Δεκέμβρη και τον Γενάρη μας είχαν ζαλιστεί τ'*ρχίδια με τον Vieirinha και το αν έφαγε με τον Chistyakov, τι έφαγε, αν θα έρθει δανεικός, αν θα έρθει αγορασμένος, με αντιπαροχή, αν θα έρθει με αεροπλάνο της γραμμής ή με ιδιωτικό jet...
Τώρα όλοι klein mein, ενώ αυτός κάνει προπονήσεις με τον Π.Α.Ο.Κ.! Δεν το περίμενα...
Πάντως, τον Δεκέμβρη και τον Γενάρη μας είχαν ζαλιστεί τ'*ρχίδια με τον Vieirinha και το αν έφαγε με τον Chistyakov, τι έφαγε, αν θα έρθει δανεικός, αν θα έρθει αγορασμένος, με αντιπαροχή, αν θα έρθει με αεροπλάνο της γραμμής ή με ιδιωτικό jet...
Τώρα όλοι klein mein, ενώ αυτός κάνει προπονήσεις με τον Π.Α.Ο.Κ.! Δεν το περίμενα...