71.Παναγιώτης Γλύκος
-
Ακριβως, μα ακριβως την ιδια σκεψη εκανα κι εγω...aspromauri έγραψε: ... βλέποντας τον εχτές λοιπόν μου δημιουργήθηκε ένα άγχος ... (ειδικά στις εξόδους του) ... Η "κακιά" σκέψη που μου μπήκε στο μυαλό πριν τελειώσει το παιχνίδι ήταν τί θα γινόταν αν πηγαίναμε στα πέναλντι (την οποία και απομάκρυνα αμέσως).
Νομίζω ότι δεν αποτελεί ακόμα αξιόπιστη λύση πίσω από τον Χαλκιά.
Μακάρι να βγώ λάθος.
Σιγουρα ο προπονητης γνωριζει καλυτερα απ ολους μας, αλλα μετα την χθεσινη εμφανηση του Γλυκου πιστευω οτι ο Ριζος ειναι πιο εμπειρος (ουτως ή αλλως) και πιο αξιοπιστος...
Διαβαζοντας οτι ενδεχομενως θα παιξει ο Γλυκος και με τη γρια, νοιωθω ενα σφιξιμο στη καρδια και ευχομαι να ειναι απο τα πολλα τσιγαρα...
- trel@menos
Ο Γλυκος στο παιχνιδι ηταν πολυ κακος και το ξερει και ο ιδιος δεν χρειαζετε να ακουσει και να δει τα δικα μας σχολεια.Για μενα ο Χαλκιας στο ματς με την γρια ειναι μεγαλη εληψη αλλα ομως ελπιζω με την αμυνα μας αλλα και με το πισμα που πρεπει να εχει ο μικρος οτι ειναι ικανος να με διαπσευσει στο συγκεκριμενο ματς .ΕΙΔΟ ΜΕΝ

Πρώτον,είναι ΠΑΟΚ μαμώ,οχι παοκ!!!!!
Ένας φίλος ζήτησε τις δηλώσεις του Γλύκου μετά το παιχνίδι
Παναγιώτης Γλύκος (ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ): "Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό να μας πίεσε και να φάνηκε ότι είναι μία καλή ομάδα που έπαιζε στην έδρα της. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί ενώ στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και πήραμε την πρόκριση που την θέλαμε τόσο πολύ.
Σίγουρα από την αρχή ξέραμε ότι η ομάδα φέτος θα ήταν διαφορετική. Και στο πρωτάθλημα θέλουμε να καταλάβουμε μία καλή θέση και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ο 12ος μας παίκτης και είναι πάντα στο πλευρό μας".

Ένας φίλος ζήτησε τις δηλώσεις του Γλύκου μετά το παιχνίδι
Παναγιώτης Γλύκος (ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ): "Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό να μας πίεσε και να φάνηκε ότι είναι μία καλή ομάδα που έπαιζε στην έδρα της. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί ενώ στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και πήραμε την πρόκριση που την θέλαμε τόσο πολύ.
Σίγουρα από την αρχή ξέραμε ότι η ομάδα φέτος θα ήταν διαφορετική. Και στο πρωτάθλημα θέλουμε να καταλάβουμε μία καλή θέση και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ο 12ος μας παίκτης και είναι πάντα στο πλευρό μας".

Τον Γλυκο τον εχω δει τουλαχιστον 5 φορες και σε προπονησεις και σε ματς
ειναι μεγαλη τερματαρα ανερχομενος ..
Καταρχην ειναι πολυ γρηγορος και εχει πολυ καλη εκτιναξη,
με την μπαλα κατω ειναι φοβερος εχει την πασα την καθετη και αλλα πολλα ..
Απλα το μονο που του λειπει ειναι η εμπειρια ..
Που θα ερθει σιγα σιγα .Μην βλεπετε με Μακεδονικο ...
1ον παιζαμε χωρις κεντρο ,και με αμυνα αναπληρωματικους ..
Ασε που το γηπεδο ηταν σκετο χωραφι ...
ειναι μεγαλη τερματαρα ανερχομενος ..
Καταρχην ειναι πολυ γρηγορος και εχει πολυ καλη εκτιναξη,
με την μπαλα κατω ειναι φοβερος εχει την πασα την καθετη και αλλα πολλα ..
Απλα το μονο που του λειπει ειναι η εμπειρια ..
Που θα ερθει σιγα σιγα .Μην βλεπετε με Μακεδονικο ...
1ον παιζαμε χωρις κεντρο ,και με αμυνα αναπληρωματικους ..
Ασε που το γηπεδο ηταν σκετο χωραφι ...
- maikopoulos
Πέρα από την πλάκα, συμφωνώ με τον fotis52. Και τον Μπουφόν να βάλεις με τρύπια άμυνα, κουνέλα θα φαίνεται. Είναι και η έλλειψη εμπειρίας, γιατί ταλέντο έχει. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η διοίκηση που τον έχει στην ομάδα και όσο να' ναι τα παιδιά ξέρουν κάτι παραπάνω για τη μπάλα απ' ότι εγώ. Πιστεύω ότι με το τείχος των τεσσάρων στην άμυνα κόντρα στη γριά θα δούμε αν μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ μας. Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα Κυριακίδη. Εμπνέει περισσότερη εμπιιστοσύνη η φάτσα του.fotis52 έγραψε:Αποψη μου οτι ο τερματοφυλακας ειναι οτι ειναι και η αμυνα του....Αν η αμυνα μας ειναι καλη τοτε κι ο Γλυκος θα ειναι καλος...Απλα πρεπει να ειναι λιγο προσεκτικος στις εξοδους του....
Το να βγαινεισ αλλου νταλλου στις εξόδους ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι μπορούμε να το αποδώσουμε στην κακή άμυναmaikopoulos έγραψε:Πέρα από την πλάκα, συμφωνώ με τον fotis52. Και τον Μπουφόν να βάλεις με τρύπια άμυνα, κουνέλα θα φαίνεται. Είναι και η έλλειψη εμπειρίας, γιατί ταλέντο έχει. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η διοίκηση που τον έχει στην ομάδα και όσο να' ναι τα παιδιά ξέρουν κάτι παραπάνω για τη μπάλα απ' ότι εγώ. Πιστεύω ότι με το τείχος των τεσσάρων στην άμυνα κόντρα στη γριά θα δούμε αν μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ μας. Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα Κυριακίδη. Εμπνέει περισσότερη εμπιιστοσύνη η φάτσα του.fotis52 έγραψε:Αποψη μου οτι ο τερματοφυλακας ειναι οτι ειναι και η αμυνα του....Αν η αμυνα μας ειναι καλη τοτε κι ο Γλυκος θα ειναι καλος...Απλα πρεπει να ειναι λιγο προσεκτικος στις εξοδους του....