71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
PAOKARA MIA ZOI

Δημοσίευση από PAOKARA MIA ZOI »

Εχει δειξει καλα στοιχεια αλλα θελει πολυ δουλεια. Το παιδι δουλεψε με προπονητη τερματοφυλακων οταν ηρθε στον παοκ στα 21. Παντως ηταν και πολυ αγχωμενος στο παιχνιδι με τον μακεδονικο
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Πανθεσσαλονι έγραψε:Οσες φορες τα μπακ του επεστρεψαν την μπαλα αυτη βρεθηκε στον περιφεριακο.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

aspromauri έγραψε: ... βλέποντας τον εχτές λοιπόν μου δημιουργήθηκε ένα άγχος ... (ειδικά στις εξόδους του) ... Η "κακιά" σκέψη που μου μπήκε στο μυαλό πριν τελειώσει το παιχνίδι ήταν τί θα γινόταν αν πηγαίναμε στα πέναλντι (την οποία και απομάκρυνα αμέσως).

Νομίζω ότι δεν αποτελεί ακόμα αξιόπιστη λύση πίσω από τον Χαλκιά.

Μακάρι να βγώ λάθος.
Ακριβως, μα ακριβως την ιδια σκεψη εκανα κι εγω...

Σιγουρα ο προπονητης γνωριζει καλυτερα απ ολους μας, αλλα μετα την χθεσινη εμφανηση του Γλυκου πιστευω οτι ο Ριζος ειναι πιο εμπειρος (ουτως ή αλλως) και πιο αξιοπιστος...

Διαβαζοντας οτι ενδεχομενως θα παιξει ο Γλυκος και με τη γρια, νοιωθω ενα σφιξιμο στη καρδια και ευχομαι να ειναι απο τα πολλα τσιγαρα...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Απο Βολο ειναι ...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ρε παιδια μη βγαινετε και κραζετε ενα παιδι 21 χρονων. πως θα μπει να παιξει με γρια οταν ξερει οτι με το πρωτο λαθος θα ακουσει τα χιλια μυρια. εγω προσωπικα πιστευω πως ειναι πολυ καλος και θα τα παει πολυ καλα με γρια.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Γλύκο παιχταρά μου είμαστε μαζί σου .. μη μασάς τίποτα!
gkalog

Δημοσίευση από gkalog »

Ο Γλυκος στο παιχνιδι ηταν πολυ κακος και το ξερει και ο ιδιος δεν χρειαζετε να ακουσει και να δει τα δικα μας σχολεια.Για μενα ο Χαλκιας στο ματς με την γρια ειναι μεγαλη εληψη αλλα ομως ελπιζω με την αμυνα μας αλλα και με το πισμα που πρεπει να εχει ο μικρος οτι ειναι ικανος να με διαπσευσει στο συγκεκριμενο ματς .ΕΙΔΟ ΜΕΝ :?: :?: :?: :?: :?:
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Πρώτον,είναι ΠΑΟΚ μαμώ,οχι παοκ!!!!! :?

Ένας φίλος ζήτησε τις δηλώσεις του Γλύκου μετά το παιχνίδι

Παναγιώτης Γλύκος (ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ): "Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό να μας πίεσε και να φάνηκε ότι είναι μία καλή ομάδα που έπαιζε στην έδρα της. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί ενώ στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και πήραμε την πρόκριση που την θέλαμε τόσο πολύ.

Σίγουρα από την αρχή ξέραμε ότι η ομάδα φέτος θα ήταν διαφορετική. Και στο πρωτάθλημα θέλουμε να καταλάβουμε μία καλή θέση και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ο 12ος μας παίκτης και είναι πάντα στο πλευρό μας".
xose24

Δημοσίευση από xose24 »

:? Καλημέρα παιδιά!ΠΙΣΤΕΥΩ στον ΓΛΥΚΟ και το εννοώ,ναι πολύ καλός τερματοφύλακας και είναι φοβερόσ στο παιχνίδι του τον έχω δει στον ολυμπιακό βόλου που έπαιζε και δεν έκανε κανένα λάθος και έιχε παθητικό 8 γκολ απο οκτώμβριο που έπαιξε βασικός μέχρι το μπαράζ ανόδου του βολου στην β' εθνική!!Ειχε άνχος και η άμυνα του ήταν χάλια χωρίς Κοντέρας και Μαλεζά!Την Κυριακή θα είναι πολύ καλός και θα τον απολάυσουμε μαζί με την νίκη στην "γρια"!!Οσο αφορά τους ΡΙΖΟ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ο ΓΛΥΚΟΣ είναι πολύ πιο σταθερός και ταλαντούχος και μην τον κατακρίνουμε απο το πρώτο του παιχνίδι του,ας θυμηθούμε το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ που έβγαζε μάτια και έιχε καλές τοποθετήσεις και εξόδους!Ειναι το μέλλον του ΠΑΟΚ και θα με θημηθήτε!ΠΑΜΕ ΓΛΥΚΟ ΓΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΧΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!ΠΑΟΚΑΡΑ 2ΠΛΟ ΣΤΗΝ ΓΡΙΑ :!:
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

ΓΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!
να μπει χωρις αγχος...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
πρωτη ταξεως ευκαιρια για τον ιδιο και για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ (να απαλλαγουμε και απο τον γκιόζη τον χαλκιά.... :) )
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Τον Γλυκο τον εχω δει τουλαχιστον 5 φορες και σε προπονησεις και σε ματς
ειναι μεγαλη τερματαρα ανερχομενος ..
Καταρχην ειναι πολυ γρηγορος και εχει πολυ καλη εκτιναξη,
με την μπαλα κατω ειναι φοβερος εχει την πασα την καθετη και αλλα πολλα ..

Απλα το μονο που του λειπει ειναι η εμπειρια ..
Που θα ερθει σιγα σιγα .Μην βλεπετε με Μακεδονικο ...
1ον παιζαμε χωρις κεντρο ,και με αμυνα αναπληρωματικους ..
Ασε που το γηπεδο ηταν σκετο χωραφι ...

Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

fotis52 έγραψε:Αποψη μου οτι ο τερματοφυλακας ειναι οτι ειναι και η αμυνα του....Αν η αμυνα μας ειναι καλη τοτε κι ο Γλυκος θα ειναι καλος...Απλα πρεπει να ειναι λιγο προσεκτικος στις εξοδους του....
Πέρα από την πλάκα, συμφωνώ με τον fotis52. Και τον Μπουφόν να βάλεις με τρύπια άμυνα, κουνέλα θα φαίνεται. Είναι και η έλλειψη εμπειρίας, γιατί ταλέντο έχει. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η διοίκηση που τον έχει στην ομάδα και όσο να' ναι τα παιδιά ξέρουν κάτι παραπάνω για τη μπάλα απ' ότι εγώ. Πιστεύω ότι με το τείχος των τεσσάρων στην άμυνα κόντρα στη γριά θα δούμε αν μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ μας. Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα Κυριακίδη. Εμπνέει περισσότερη εμπιιστοσύνη η φάτσα του.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

maikopoulos έγραψε:
fotis52 έγραψε:Αποψη μου οτι ο τερματοφυλακας ειναι οτι ειναι και η αμυνα του....Αν η αμυνα μας ειναι καλη τοτε κι ο Γλυκος θα ειναι καλος...Απλα πρεπει να ειναι λιγο προσεκτικος στις εξοδους του....
Πέρα από την πλάκα, συμφωνώ με τον fotis52. Και τον Μπουφόν να βάλεις με τρύπια άμυνα, κουνέλα θα φαίνεται. Είναι και η έλλειψη εμπειρίας, γιατί ταλέντο έχει. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η διοίκηση που τον έχει στην ομάδα και όσο να' ναι τα παιδιά ξέρουν κάτι παραπάνω για τη μπάλα απ' ότι εγώ. Πιστεύω ότι με το τείχος των τεσσάρων στην άμυνα κόντρα στη γριά θα δούμε αν μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ μας. Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα Κυριακίδη. Εμπνέει περισσότερη εμπιιστοσύνη η φάτσα του.
Το να βγαινεισ αλλου νταλλου στις εξόδους ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι μπορούμε να το αποδώσουμε στην κακή άμυνα :cry: :cry: :oops: :cry:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ελα γερά ρε Παναγιώτη. Θα έχεις μπροστά σου τον Πάμπλο και τον Στέλιο. Κουνούπι δε θα περνά!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Γλύκο γερά και γ@μα τα μ@νιά!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”