13.Στέλιος Μαλεζάς
σωστός ο...παίχτης! μέχρι στιγμής τα πηγαίνει πολύ καλά, ελπίζω να μείνει σοβαρός και συγκεντρωμένος. εδώ μια συνέντευξη στην εξέδρα των σπορ:
http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 4&catid=24
ps. πάντως μια γενική παρατήρηση, πολλές συνεντεύξεις από παίχτες μας τελευταία, λογικό μεν, λόγω πολύ καλής πορείας μέχρι τώρα, αλλα να μη ξεφύγουμε κιόλας! τι να πω, ίσως οι ατέλειωτες σφαλιάρες του παρελθόντος να με έχουν κάνει υπερσυγκρατημένο...
http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 4&catid=24
ps. πάντως μια γενική παρατήρηση, πολλές συνεντεύξεις από παίχτες μας τελευταία, λογικό μεν, λόγω πολύ καλής πορείας μέχρι τώρα, αλλα να μη ξεφύγουμε κιόλας! τι να πω, ίσως οι ατέλειωτες σφαλιάρες του παρελθόντος να με έχουν κάνει υπερσυγκρατημένο...

-
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ. ΕΛΕΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε οχι αποκλειστικα με κεφαλαια!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε οχι αποκλειστικα με κεφαλαια!
Thx, Admin Team
Photis έγραψε:Τι ομάδα είναι ο Μαλεζάς...???Δικός μας???
Ναι, κι όταν ήταν στο Διαγόρα ως δανεικός έκανε απίστευτα παιχνίδια και τον ξαναπήραμε πίσω σύντομα..
tiapakos έγραψε:Ο ΜΑΛΕΖΑΣ ΑΝ Κ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΤΟ ΜΠΙΖΕΡΑ Η ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΑΛΕΖΑΣ,ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ![]()
![]()
Και σε πολλούς ο Σάλπι δεν γέμιζε το μάτι αλλά είδες τι έκανε και που έφτασε. Μην αποπαίρνεις τα μικρά παιδιά. Οσοι αξίζουν μένουν. Και στη Γιουνάιτεντ δεν αξίζει να έχει Μπράουν και Φλέτσερ αλλά είδες τι μπορούν να κάνουν παίκτες που προέρχονται μέσα από την ίδια την ομάδα..
tiapakos έγραψε:Ο ΜΑΛΕΖΑΣ ΑΝ Κ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΤΟ ΜΠΙΖΕΡΑ Η ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΑΛΕΖΑΣ,ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ![]()
![]()
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Διπλα του παιζει ο contreras, δεν τον χειριζεται με τηλεχειρηστηριο.. Εκτος αν βλεπεις κανα καλωδιο να ενωνει τα μπακ μας και δε το βλεπω εγω...
Εχασε κανα προσωπικό μαρκάρισμα? Ακόμα και όποτε έμενε τελευταίος επειδή ο contreras ηταν μπροστα δε κινδυνευσαμε. Η και οταν βγήκε πλάγια που κ εγω στο ενας με εναν δε περίμενα να παει τοσο καλα, ουτε μια τρίπλα δεν έχει φάει.
Όχι οτι είναι τελειος αλλα για μένα είναι με το σπαθί του βασικός στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

Ολική επαναφορά
Aπό το καλοκαίρι κάποιοι που ήταν κοντά στην ομάδα μιλούσαν για ολική επαναφορά 2 παικτών: του Κονσεϊσάο και του Μαλεζά. Πράγματι και οι δύο έχουν δείξει πολλά θετικά μέχρι στιγμής. Είναι ουσιαστικά δύο καινούριοι παίκτες ....
+1 Δάσκαλε
Δένει Μαλεζά
Το καλοκαίρι του 2008 οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ εκτός των μετεγγραφικών κινήσεων προέβησαν και σε ανανεώσεις συμβολαίων με τους νεαρούς παίκτες. Συγκεκριμένα οι Αραμπατζής, Αθανασιάδης, Μπαλάφας και Γεωργίου «δέθηκαν» με τον Δικέφαλο ως το 2012. Όμως μετά την πάροδο των 5 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος οι Θεσσαλονικείς αναμένεται αν ασχοληθούν έντονα και με την περίπτωση του Στέλιου Μαλεζά.
Ο 23χρονος άσος έχει καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας ως παρτενέρ του Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Η εμπιστοσύνη του Σάντος αλλά και η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας που έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα αποδεικνύουν ότι ο Μαλεζάς συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία του Δικεφάλου. Έτσι, ενώ το υπάρχον συμβόλαιό του λήγει το 2010 η διοίκηση επιθυμεί να προχωρήσει στην επέκτασή του αναγνωρίζοντας την προσφορά του νεαρού οπισθοφύλακα.
http://sportaction.gr/document.php?cate ... _id=18125
Η επιβράβευση του απλώς.....
Δένει Μαλεζά
Το καλοκαίρι του 2008 οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ εκτός των μετεγγραφικών κινήσεων προέβησαν και σε ανανεώσεις συμβολαίων με τους νεαρούς παίκτες. Συγκεκριμένα οι Αραμπατζής, Αθανασιάδης, Μπαλάφας και Γεωργίου «δέθηκαν» με τον Δικέφαλο ως το 2012. Όμως μετά την πάροδο των 5 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος οι Θεσσαλονικείς αναμένεται αν ασχοληθούν έντονα και με την περίπτωση του Στέλιου Μαλεζά.
Ο 23χρονος άσος έχει καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας ως παρτενέρ του Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Η εμπιστοσύνη του Σάντος αλλά και η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας που έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα αποδεικνύουν ότι ο Μαλεζάς συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία του Δικεφάλου. Έτσι, ενώ το υπάρχον συμβόλαιό του λήγει το 2010 η διοίκηση επιθυμεί να προχωρήσει στην επέκτασή του αναγνωρίζοντας την προσφορά του νεαρού οπισθοφύλακα.
http://sportaction.gr/document.php?cate ... _id=18125
Η επιβράβευση του απλώς.....
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Χίλια μπράβο απο εμένα για τον Στέλιο!!Δειχνει τι μπορεί να κάνει ένας ανθρωπος αν έχει θέληση..Σταθεροτατος σε όσα παιχνιδια έχει παίξει μέχρι στιγμής,έσβησε χθές τον σαλπι(μου έκανε τρομερή εντύπωση που σε ένα σπρίντ τον πέρασε..)!Πιστευα οτι επειδή παίζει δίπλα στον βράχο τον Pablo κανει καλές εμφανίσεις,όμως χθές έδειξε οτι έχει ανέβει γενικά σαν παίχτης!Και πάλι μπράβο..συνέχισε έτσι παληκάρι μου!

-