Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Argonaut4 έγραψε:Συστηνω να δειτε όλοι το στομα της τρέλας σε σκηνοθεσία Κσρπεντερ βασισμένη στα βιβλια του θεού Hp Lovecraft.....
Μετα ελάτε να ποσταρετε στον Δωνη!
Όσο για σένα Δωνη ελπίζω να κανείς μόνο τη προετοιμασία!
Τι ελπιζεις?????ΝΤΡΟΠΗ!

Εγώ είπα μακάρι να διαψευσθώ!!!!!
Οψόμεθα!!! Και μην βρίζετε πιστεύω ότι όλες οι γνώμες είναι σεβαστές αλλιώς να μην γράφουμε....

Οψόμεθα!!! Και μην βρίζετε πιστεύω ότι όλες οι γνώμες είναι σεβαστές αλλιώς να μην γράφουμε....

- Vonapartis
Γιώργο Δώνη καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Μακάρι να τα καταφέρεις και να δούμε τον ΠΑΟΚ στην θέση που του αρμόζει. Καλή δουλειά.
Καλως ηρθες στην ομαδα μας...
κλεισε τα αυτια σου και πολυ δουλεια για πολλες επιτυχιες...
Ειμαι πεπεισμενος οτι θα κανεις περισσοτερες απο 14 νικες που εκανε στο πρωταθλημα
ο μπολονι...
κλεισε τα αυτια σου και πολυ δουλεια για πολλες επιτυχιες...
Ειμαι πεπεισμενος οτι θα κανεις περισσοτερες απο 14 νικες που εκανε στο πρωταθλημα
ο μπολονι...
Σαν μούτρο δε μου άρεσες ποτέ, αλλά τα μούτρα δεν κάνουν τον προπονητή. Έχεις να επιδείξεις μεγάλα πράγματα, ένα κύπελλο και τρεις τελικοί με μικρομεσαίες ομάδες μέσα σε 5 χρόνια είναι τεράστια επίδοση, ειδικά αν σκεφτείς ότι εμείς τελευταίο τελικό πήγαμε το 2003. Μου αρέσει, επίσης, ότι οι φιλοδοξίες σου είναι τεράστιες και είμαι σίγουρος ότι ονειρεύεσαι ακόμη και την United στο μέλλον - μου αρέσουν οι άνθρωποι με επιμονή και υψηλούς στόχους.
Ο πρόεδρος παίρνει τεράστιο προσωπικό ρίσκο μαζί σου.
Για μένα είναι δεδομένο ότι η δημοτικότητά σου είναι πολύ χαμηλή και ξεκινάς όχι από το μηδέν , αλλά από το μείον αρκετά.
Αφού στη παρούσα φάση το καλό της ομάδας μου είναι δεμένο με το δικό σου , εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία
Για μένα είναι δεδομένο ότι η δημοτικότητά σου είναι πολύ χαμηλή και ξεκινάς όχι από το μηδέν , αλλά από το μείον αρκετά.
Αφού στη παρούσα φάση το καλό της ομάδας μου είναι δεμένο με το δικό σου , εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία
Καλή επιτυχία Δώνη. Εγώ σε πιστέυω, ελπίζω να σε πιστεύει και η διοίκηση και να σε στηρίξει πραγματικά στα δύσκολα. Α, φέρε μας και το γιο σου, νομίζω πως είαι ταλεντάρα, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
SRV έγραψε:Καλή επιτυχία Δώνη. Εγώ σε πιστέυω, ελπίζω να σε πιστεύει και η διοίκηση και να σε στηρίξει πραγματικά στα δύσκολα.
Ακριβώς!!!
- PAPA TSIBIKOS
Ούτε ζέστη ούτε κρύο
Ελπίζω να κάνει φυσιολογικά πράγματα και όχι παλαβομάρες του στιλ , ο Φωτάκης δεξί μπακ
και ο Σάλπι αριστερό μπακ

Ελπίζω να κάνει φυσιολογικά πράγματα και όχι παλαβομάρες του στιλ , ο Φωτάκης δεξί μπακ
και ο Σάλπι αριστερό μπακ

Μ αρέσουν οι δηλώσεις σου.
Μ αρέσει η μπάλα των ομάδων σου.
Μ αρέσει η σιγουριά σου.
Σε πιστεύω.
Πάμε για πολύ καλή χρονιά...
Μ αρέσει η μπάλα των ομάδων σου.
Μ αρέσει η σιγουριά σου.
Σε πιστεύω.
Πάμε για πολύ καλή χρονιά...
-
Καλωσήρθες scarface.
Προσωπικά σε θεωρώ μεγάλο προπονητικό ψέμα, κλάσεις κατώτερο από τον προκάτοχό σου και δεν πιστεύω ότι έχεις δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες. Επίσης διαφωνώ κάθετα με το να φέρεις ολόκληρο δικό σου τιμ. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα φύγεις γρήγορα και μάλιστα νύχτα.
Ωστόσο θα προσπαθήσω να σε κρίνω αντικειμενικά και θα έχεις την ευκαιρία να μου αποδείξεις αν σε κρίνω σωστά ή λάθος. Καλή επιτυχία και γερο στομαχι
Προσωπικά σε θεωρώ μεγάλο προπονητικό ψέμα, κλάσεις κατώτερο από τον προκάτοχό σου και δεν πιστεύω ότι έχεις δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες. Επίσης διαφωνώ κάθετα με το να φέρεις ολόκληρο δικό σου τιμ. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα φύγεις γρήγορα και μάλιστα νύχτα.
Ωστόσο θα προσπαθήσω να σε κρίνω αντικειμενικά και θα έχεις την ευκαιρία να μου αποδείξεις αν σε κρίνω σωστά ή λάθος. Καλή επιτυχία και γερο στομαχι
Γιώργος Δώνης
Καλώς ορισες στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και στο καλύτερο λαό ποδοσφαιρικά του κόσμου!
Η καρέκλα που καθεσε είναι ηλεκτρική!
Η επιτυχία σου συνεπαγετε επιτυχία του συλλόγου που ο κόσμος ματωνει για πάρτι του!
Επειδή λοιπόν δεν είμαι απο τους "δασκάλους" που διδάσκουν και νόμο δε κρατούν το κράξιμο μου στο πρόσωπο σου σταματάει εδω ....διότι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε έβαλε στην οικογένεια μας και αυτο σημαινει ότι σε εμπιστευετε ....σεβασου λοιπόν την εμπιστοσύνη του και κατ επέκταση την δική μας!
Τη γνώμη μου για σένα την εξέφρασα πριν γίνεις πρόπονητης μας και δε θα την επαναλάβω!
Η επόμενη κριτική που θα σου κάνω στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ θα είναι είτε στο τέλος της χρονιάς είτε όταν φύγεις απο τον σύλλογο.....Μέχρι τότε και πάλι καλη επιτυχία......!
Καλο το iPhone αλλα πιάστηκε το χέρι μου!
Η καρέκλα που καθεσε είναι ηλεκτρική!
Η επιτυχία σου συνεπαγετε επιτυχία του συλλόγου που ο κόσμος ματωνει για πάρτι του!
Επειδή λοιπόν δεν είμαι απο τους "δασκάλους" που διδάσκουν και νόμο δε κρατούν το κράξιμο μου στο πρόσωπο σου σταματάει εδω ....διότι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε έβαλε στην οικογένεια μας και αυτο σημαινει ότι σε εμπιστευετε ....σεβασου λοιπόν την εμπιστοσύνη του και κατ επέκταση την δική μας!
Τη γνώμη μου για σένα την εξέφρασα πριν γίνεις πρόπονητης μας και δε θα την επαναλάβω!
Η επόμενη κριτική που θα σου κάνω στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ θα είναι είτε στο τέλος της χρονιάς είτε όταν φύγεις απο τον σύλλογο.....Μέχρι τότε και πάλι καλη επιτυχία......!
Καλο το iPhone αλλα πιάστηκε το χέρι μου!
Γιώργος Δώνης
gergeo4 έγραψε:Argonaut4 έγραψε:Συστηνω να δειτε όλοι το στομα της τρέλας σε σκηνοθεσία Κσρπεντερ βασισμένη στα βιβλια του θεού Hp Lovecraft.....
Μετα ελάτε να ποσταρετε στον Δωνη!
Όσο για σένα Δωνη ελπίζω να κανείς μόνο τη προετοιμασία!
Τι ελπιζεις?????ΝΤΡΟΠΗ!
Δες ποτε είναι γραμμένο !
Πριν γίνει πρόπονητης του ΠΑΟΚ έχω αν μη τι άλλο κάθε δικαίωμα να λέω ότι θέλω!
Τώρα όπως γράφω παραπάνω το βουλωνω!
Γκεγκε?
Ψυχραιμία αδέρφια...
Η γνώμη για τον Δώνη είναι αλήθεια ότι στην πλειοψηφία δεν είναι θετική ...
Υπάρχουν αρκετοί που δεν τον ήθελαν (όπως εγώ π.χ) και πολλοί που τον ήθελαν..
Το ζητούμενο ΔΕΝ είναι ο Δώνης..
Ο Δώνης αν αποτύχει θα πάθει το μικρότερο κακό...
Στα @@ του, θα φύγει θα πάει σε άλλη ομάδα..
Ο ΠΑΟΚ όμως γιατί θα αναγκαστεί να βρει προπονητή και ξανά μανά για χρονιά π@τανα...!
Οπότε εύχομαι καλή τύχη και να δικαιώσει τον Βρύζα που τον επέλεξε..
Και το κυριότερο,να δείξει στις δύσκολες στιγμές ότι έχει το σθένος να σταθεί στην προπονητική καρέκλα του ΠΑΟΚ..
Να μην λιγοψυχήσει..
Τώρα τα αγωνιστικά, ποδοσφαιρικά θα έχουμε όλο τον καιρό να τα λέμε..
Μην βιάζεστε να αρπαχτείτε μερικοί από τώρα..

Η γνώμη για τον Δώνη είναι αλήθεια ότι στην πλειοψηφία δεν είναι θετική ...
Υπάρχουν αρκετοί που δεν τον ήθελαν (όπως εγώ π.χ) και πολλοί που τον ήθελαν..
Το ζητούμενο ΔΕΝ είναι ο Δώνης..
Ο Δώνης αν αποτύχει θα πάθει το μικρότερο κακό...
Στα @@ του, θα φύγει θα πάει σε άλλη ομάδα..
Ο ΠΑΟΚ όμως γιατί θα αναγκαστεί να βρει προπονητή και ξανά μανά για χρονιά π@τανα...!
Οπότε εύχομαι καλή τύχη και να δικαιώσει τον Βρύζα που τον επέλεξε..
Και το κυριότερο,να δείξει στις δύσκολες στιγμές ότι έχει το σθένος να σταθεί στην προπονητική καρέκλα του ΠΑΟΚ..
Να μην λιγοψυχήσει..
Τώρα τα αγωνιστικά, ποδοσφαιρικά θα έχουμε όλο τον καιρό να τα λέμε..
Μην βιάζεστε να αρπαχτείτε μερικοί από τώρα..