95.Δημήτρης Πόποβιτς
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Re: Δημήτρης Πόποβιτς
μειονεκτημα του ειναι οτι δεν ξεπερναει τα 60 κιλα αν σκεφτει κανεις οτι ο γεωργιαδης συμφωνα με το σαιτ της παε ειναι 62, ο ποποβιτς υστερει πολυ περισσοτερο απο αυτον, βεβαια ειναι και το 95 οποτε εχει παρα πολυ επιπεδα βελτιωσης ακομα, το στυλακι του θυμιζει κατα πολυ τον φετφατζιδη...
Δημήτρης Πόποβιτς
Sick Bastard έγραψε:Τον θέλει λέει η Καρλσρουή (;)
για την γάτα μιλάς ; Όταν γράφει κάτι η γάτα ειναι σίγουρο ότι δεν θα γίνει χρονια τώρα τα ίδια λέει σε τίποτα δεν πέφτει μέσα και για καμμια ομάδα ....
- PaOkArAsIrAkLiO
Για να πω την αλήθεια τώρα που είδα τα βίντεό του νομίζω ότι πρέπει να μάθει λίγη ομαδική δουλειά. Λίγο ατομιστής μου φαίνεται.
Προφανως και το ποδοσφαιρο δεν ειναι μπασκετ αλλα εγω ισως και λιγο προδιαθετημενος απο το δικο μου υψος δεν τρελαινομαι ιδιαιτερα οταν διαβαζω για υψη της ταξης του 1,68.Τα μικρα υψη σε αντιθεση με το παρελθον ολο και λιγοστευουν και την θεση τους παιρνουν δυνατα κορμια ακομα και σε αυτες που αποτελουσαν καστρα των ''κοντων'' ,αφηνοντας χωρο μονο για πραγματικα ''εκλεκτους''.Μακαρι ο Ποποβιτς οπως και ο Αποστολοπουλος, που νομιζω και αυτος δεν ειναι πρωτο μποι, να ανηκουν σε αυτους.
Τον Ποποβιτς τον έχω δει 2 φορές μία φορά πέρσι και μία πρόπερσι.
Την στιγμή που τον είδα δεν ήταν από τα ονόματα που είχαν ακουστεί όπως του Β. Παπαδόπουλου, του Δερμιτζόγλου και κάποιων άλλων παιδιών.
Πιστεύω ότι μαζί με 4-5 ακόμα έχουν τρομερό ταλέντο και επίπεδο. Δουλεύωντας στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ έχουν βελτιωθεί τρομερά γιατί πραγματικά γίνεται φοβερή δουλειά σε σχέση με το παρελθόν.
Έχει δυναμώσει αρκετά αλλά έχει ακόμα πολλά ψωμιά να φάει ...
Φέρνει στον φετφατζίδη αλλά είναι απλά καλύτερος αφού είναι πολύ πιο γρήγορος ...
Όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως ...
Πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ για να γίνουν ολοκληρωμένοι ποδοσφαιριστές ... Πρέπει να δουλέψει την δύναμή του, τα τελειώματα και κυρίως την αμυντική του συμπεριφορά ... Ο Βιερίνια πήρε μεταγραφή όχι λόγω της ντρίπλας του αλλά επειδή είναι πολυεργαλείο όπως είπε ο Μάγκατ
Και επειδή μπαίνουν εδώ μέσα και διαβάζουν καλά θα κάνουν να έχουν μονίμως το κεφάλι μόνο στην δουλειά και την βελτίωση ...
ΠΑΟΚ και σεμνότητα πάνε μαζί ...
Την στιγμή που τον είδα δεν ήταν από τα ονόματα που είχαν ακουστεί όπως του Β. Παπαδόπουλου, του Δερμιτζόγλου και κάποιων άλλων παιδιών.
Πιστεύω ότι μαζί με 4-5 ακόμα έχουν τρομερό ταλέντο και επίπεδο. Δουλεύωντας στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ έχουν βελτιωθεί τρομερά γιατί πραγματικά γίνεται φοβερή δουλειά σε σχέση με το παρελθόν.
Έχει δυναμώσει αρκετά αλλά έχει ακόμα πολλά ψωμιά να φάει ...
Φέρνει στον φετφατζίδη αλλά είναι απλά καλύτερος αφού είναι πολύ πιο γρήγορος ...
Όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως ...
Πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ για να γίνουν ολοκληρωμένοι ποδοσφαιριστές ... Πρέπει να δουλέψει την δύναμή του, τα τελειώματα και κυρίως την αμυντική του συμπεριφορά ... Ο Βιερίνια πήρε μεταγραφή όχι λόγω της ντρίπλας του αλλά επειδή είναι πολυεργαλείο όπως είπε ο Μάγκατ
Και επειδή μπαίνουν εδώ μέσα και διαβάζουν καλά θα κάνουν να έχουν μονίμως το κεφάλι μόνο στην δουλειά και την βελτίωση ...
ΠΑΟΚ και σεμνότητα πάνε μαζί ...
Ο παίκτης είναι στην Ιταλία σε τουρνουά μαζί με την K20.Άρα ξεχάστε τον για την Ξάνθη αν και νομίζω ούτε επαγγελματικό συμβόλαιο έχει.

- Μπαρκαρούτσος
Photis, δεν νομίζω να χρειάζεται επαγγελματικό συμβόλαιο για να παίξει σε αγώνα της πρώτης ομάδας.. Τα πιτσιρίκια που είχαν παίξει στο ματς με τον Άρη (το τελευταίο επί Santos, στα clay-off), δεν θυμάμαι να είχαν (ή να έχουν) επαγγελματικό συμβόλαιο...
-
Οπως τα λεει ο αδεφος ειναι, χρειαζεται επαγγελματικο, και τοτε ειχανε μιλιεβιτσ κ ο αλλος που δεν θυμαμαι ονομα
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κοσμου (Μέσι) τα τελευταία χρόνια, έχει ύψος 1.69.
O Τσάβι είναι 1.70. Όσο και ο Ινιέστα.

Edit: Τώρα που είδα και τα γιουτουμπάκια .... καλός ο μικρός αλλά θέλει αρκετή δουλειά, καθώς είδα να του λείπουν μερικά στοιχεία για να αποκτήσει το "πακέτο".
Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί καθώς έχει τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω του.
O Τσάβι είναι 1.70. Όσο και ο Ινιέστα.

Edit: Τώρα που είδα και τα γιουτουμπάκια .... καλός ο μικρός αλλά θέλει αρκετή δουλειά, καθώς είδα να του λείπουν μερικά στοιχεία για να αποκτήσει το "πακέτο".
Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί καθώς έχει τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω του.

Ομορφάντρες μου.... 16 χρονών είναι το παλικάρι να ούμε
Λογικό να μην έχει ολόκληρο το "πακέτο"
Αλλά τα στοιχεία που έχει προς το παρών δείχνουν οτι θα το αποκτήσει..
Boloni knows better...
Feeetaa...
**Τον φαντάζομαι σε 1-2 χρονάκια στην αριστερή πλευρά να κάνουν παπάδες μαζί με Σταφυλίδη..
Και απο την άλλη Αποστολόπουλος - Κίτσιου, και μπροστά Αθανασιάδης - Β. Παπαδόπουλος..
Κέντρο Λάζαρ-Φωτάκης-Παναγιοτούδης..
Και Σέντερ Μπακ Μαλεζάς-Κατσικάς..
Και Τερμας Στρέζος..
Πσσσ...Μαζί στις ακαδημίες, μαζί στην 1η ομάδα..
Σαν την Μπάρτσα θα παίζουν

Λογικό να μην έχει ολόκληρο το "πακέτο"
Αλλά τα στοιχεία που έχει προς το παρών δείχνουν οτι θα το αποκτήσει..
Boloni knows better...
Feeetaa...
**Τον φαντάζομαι σε 1-2 χρονάκια στην αριστερή πλευρά να κάνουν παπάδες μαζί με Σταφυλίδη..
Και απο την άλλη Αποστολόπουλος - Κίτσιου, και μπροστά Αθανασιάδης - Β. Παπαδόπουλος..
Κέντρο Λάζαρ-Φωτάκης-Παναγιοτούδης..
Και Σέντερ Μπακ Μαλεζάς-Κατσικάς..
Και Τερμας Στρέζος..
Πσσσ...Μαζί στις ακαδημίες, μαζί στην 1η ομάδα..
Σαν την Μπάρτσα θα παίζουν

11αδα με 20χρονα δεν γινεται...
Το ιδανικο ειναι σε καθε γραμμη να υπαρχει ενας εμπειρος και μεγαλος ωστε να μαθαινουν.
Οπως ας πουμε ο μαλεζας διπλα στον κοντρερας εμαθε και απο εκει που ηταν για γελια εγινε ενα αξιοπιστος αμυντικος ετσι και σε καθε γραμμη η ομαδα θελει μια προσωπικοτητα οπως γκαρσια κοντρερας κονσεισαο...κτλ
Ομαδα με 10 παιδια 18 χρονων δν μπορει να τερματισει πανω απο 5η...
Μακαρι να φτασουμε σε ενα επιπδο να εχουμε στην 11αδα 6-7 δικα μας παιδια και 4-5 εμπειρους ξενους 30αρηδες εκει θα γινει η υπερβαση
Το ιδανικο ειναι σε καθε γραμμη να υπαρχει ενας εμπειρος και μεγαλος ωστε να μαθαινουν.
Οπως ας πουμε ο μαλεζας διπλα στον κοντρερας εμαθε και απο εκει που ηταν για γελια εγινε ενα αξιοπιστος αμυντικος ετσι και σε καθε γραμμη η ομαδα θελει μια προσωπικοτητα οπως γκαρσια κοντρερας κονσεισαο...κτλ
Ομαδα με 10 παιδια 18 χρονων δν μπορει να τερματισει πανω απο 5η...
Μακαρι να φτασουμε σε ενα επιπδο να εχουμε στην 11αδα 6-7 δικα μας παιδια και 4-5 εμπειρους ξενους 30αρηδες εκει θα γινει η υπερβαση
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Για να πω την αλήθεια τώρα που είδα τα βίντεό του νομίζω ότι πρέπει να μάθει λίγη ομαδική δουλειά. Λίγο ατομιστής μου φαίνεται.
αυτο διορθονεται ευκολα,ας εχει το παιδι το ταλεντο και τα προσοντα,και τα της τακτικης τα μαθαινεις στις προπονησεις