ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-Π.Α.Ο.Κ 21/12 ΔΙΕΚΟΠΗ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-Π.Α.Ο.Κ 21/12 16:00

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα κανονίσουμε κάποια κοινή κάθοδο στην Καισαριανή; Ιάσονα και Γιάννη (giapas) θα έχω την ευκαιρία να σας (ξανα)δώ μετά από αρκετό καιρό;
Κι εγώ λόγω δουλειάς είμαι πολύ φορτισμένος και η διαθεσιμότητά μου δεν είναι σίγουρη, αλλά θα το παλέψω. Ο προϊστάμενος από τον οποίο θα ζητήσω άδεια προωρης αναχώρησης είναι Κοζανίτης και ΠΑΟΚτσής οπότε έχω κάποια προσόντα. Αν βέβαια κάποιοι μας ζητήσουν συγκεκριμένο όγκο δουλειάς μέχρι τότε, ενδεχομένως να δυσκολευτώ. Αλλά θα πέσω μαχόμενος...
ΠΑΟΚ είμαι!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kserei kanas aderfos an to deixnei kapou sti melvourni? Edw exoun ert kai ant1 alla den exw idea pws pairnoun ta mats
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ο δρόμος για έναν τίτλο ανοίγει την Τετάρτη.
Κανονίστε παίχται του ΠΑΟΚ, μην τον χάσετε!
Άβαταρ μέλους
paokilerou

Δημοσίευση από paokilerou »

Παιδια εισιτηρια απο που θα παρουμε?εχω παρει πολλα τηλεφωνα αλλα ακρη δεν βρηκα..και δν θελω να το αφησω τελευταια στιγμη..
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

ευκολο διπλο :D πιστευω μετα θα κριθει η πορεια μας στον θεσμο οταν παιξουμε με τους αλλους μεγάλους....η κουπα δεν σου δινει τπτ η μάλλον απλά ένα τιτλο(τον πηρε η κουλα και τι αλλαξε) που πρεπει να παρουμε αλλα εχει γινει κατι σαν εμμονη σε πολλους...και για να μην εχω μεγαλες ελπιδες προσωπικα θα το παρω χαλαρα τον θεσμο μεχρι να φτασουμε ημιτελικά ....το σημαντικο για την ομαδα ειναι να ορθοποδησει επιτελους οικονομικα για να υπαρχει ομαδα και του χρονου,εκει πρεπει να δοθει το βαρος και να ειμαστε ανετα ευρωπη(εφικτος-ρεαλιστικός αγωνιστικος στοχος όλα τα άλλα για εμενα ειναι σε δευτερο πλανο
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

paokilerou έγραψε:Παιδια εισιτηρια απο που θα παρουμε?εχω παρει πολλα τηλεφωνα αλλα ακρη δεν βρηκα..και δν θελω να το αφησω τελευταια στιγμη..
Αδερφε ισως πεταχτω καισαριανη σημερα η αυριο να δω τι παιζει με εισιτηρια, γιατι μενω διπλα και δε θελω ουτε εγω να το αφησω τελευταια στιγμη..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το δείχνει κάπου ρε παιδιά?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΚΑταραμενε λογικα κοννεξ οτε τιβι πως λεγεται...και λινκ αν θυμαμαι περσι δεν υπηρχαν :cry: ///
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Παιδιά εισιτήρια έξω στα εκδοτήρια...δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να προμηθευτούμε πιο νωρίς.

Υπάρχει μεγάλος φόβος για πέσιμο από γαύρους....αν μάθει κανείς τίποτα,ας το πει.
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

geo_athens4 έγραψε:
paokilerou έγραψε:Παιδια εισιτηρια απο που θα παρουμε?εχω παρει πολλα τηλεφωνα αλλα ακρη δεν βρηκα..και δν θελω να το αφησω τελευταια στιγμη..
Αδερφε ισως πεταχτω καισαριανη σημερα η αυριο να δω τι παιζει με εισιτηρια, γιατι μενω διπλα και δε θελω ουτε εγω να το αφησω τελευταια στιγμη..
Αν μάθεις τπτ ειδοποιησε μας γιατι κ γω για Τετάρτη βλέπω να το αφήνω.
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

xrictoforoc έγραψε:Παιδιά εισιτήρια έξω στα εκδοτήρια...δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να προμηθευτούμε πιο νωρίς.

Υπάρχει μεγάλος φόβος για πέσιμο από γαύρους....αν μάθει κανείς τίποτα,ας το πει.
Η μ@λακια με αυτό το γήπεδο είναι ότι πίσω από την κερκίδα των φιλοξενούμενων έχει ένα νταμάρι (αν θυμάμαι καλά το γήπεδο)...Δεν χρειάζεται καν να σου την πέσουν...τους έχεις ψηλά και πίσω.
dimitris1408

Δημοσίευση από dimitris1408 »

Parolos έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:
Parolos έγραψε:Ανάγκη την προνομιούχο θέση δεν την έχουμε...
Ο κυπελλούχος Europa μπαίνει κατ'ευθείαν στους ομίλους.. 8-)
Δεν το νομίζω
Δε νομίζεις να πάρουμε το EU ή οτι o νικητης δε βγαίνει κατευθείαν ομίλους?
o νικητης δεν παει ομιλους αδερφε, το οτι θα το σηκωσουμε στο βουβουρεστι ινε αλλο θεμα
Άβαταρ μέλους
Ziaka
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Ziaka »

Τα δικαιώματα του κυπέλλου στην Australia, Αμερική και Ευρώπη τα έχει ο Antenna. Δυστυχώς την ίδια μέρα και μια ώρα αργότερα παίζει ο γαύρος με τον Πιερικό και ο Antenna προτίμησε να δείξει τον αγώνα του γαύρου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Το ματς πρέπει να έχει τελειώσει στο ημίχρονο.
Αλλιώς θα τρέχουμε μετά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μακάρι αύριο η Αθήνα να έχει τον σημερινό καιρό
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”