P.A.O.K. - Shamrock Rovers (20/10 22:05 ANT1)
Re: P.A.O.K. - Shamrock Rovers (20/10 22:05 ANT1)
Αφού δεν έζουν παίξει ακόμα είμαστε όλοι στους 10. 

- PaOkArAsIrAkLiO
Αυτα τα παλιομαθηματα μου στερουν τον ευρωπαιο ΠΑΟΚ! Παλι μονο το δευτερο ημιχρονο θα δω!

- abc_o_ karpouzas
επισης ειμαστε και -1 απο οφη και +1 απο σκουλικιMANIAKOS έγραψε:Μακαρι να το σκεφτονται....ηδη ειμαστε στο -6 απο γαβρο βαζελο και -3 απο αεκακι....

μερικοι σε απολητα μαθηματικα ξεπερασατε και τον αινσταιν
εκτος αν θεωριτε δεδομενο οτι ο......οφη.... θα κανει 2χ3
τελικα μονο εμεις εξακολουθουμε και σκεφτομαστε σαν ΠΑΟΚ

Αν μας διαβασει κανενας ξενος , θα νομισει οτι με αυτα τα -1 , -3 και λοιπα , θα δωσουμε μαχη για μεινουμε στην κατηγορια ....

- george aspromayros
Μηπως ειστε λιιιιγο off topic?
Παμε για αλλα δυστυχως με σημαντικες απουσιες! Δε μας πτοει ομως γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ !
Εγω για να μη τα παρω στο κρανιο θα... φαντασιωθω οτι ειναι ροτέισον και...ξεκουραζονται!
που εφτασα..να φαντασιωνομαι παικτες και συστηματα...πανε οι καλοι καιροι που ειχα αλλες; φαντασιωσεις!!

Παμε για αλλα δυστυχως με σημαντικες απουσιες! Δε μας πτοει ομως γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ !
Εγω για να μη τα παρω στο κρανιο θα... φαντασιωθω οτι ειναι ροτέισον και...ξεκουραζονται!

Από μπάλα δεν ξέρω τί κάνουν, πάντως οι οπαδοί φαίνεται να την αγαπάνε πολύ την ομάδα έτσι λίγο που μπήκα στο forum τους και μίλησα.
Και ένα βιντεάκι με αρκετό γέλιο.
http://www.youtube.com/watch?v=iTO_VjFVx4I
Επί την ευκαιρία και μία πρόταση. Πιστεύω πως θα ήταν καλό να είχαμε και μεις εδώ ένα υπό-forum στα αγγλικά για ξένους οπαδούς που πιθανόν να θέλουν να μπουν και να μιλήσουν. Απ ότι μου είπαν, το βρήκαν το paokmania αλλά επειδή ήταν όλα στα Ελληνικά απλά δεν μπήκαν. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
Και ένα βιντεάκι με αρκετό γέλιο.
http://www.youtube.com/watch?v=iTO_VjFVx4I
Επί την ευκαιρία και μία πρόταση. Πιστεύω πως θα ήταν καλό να είχαμε και μεις εδώ ένα υπό-forum στα αγγλικά για ξένους οπαδούς που πιθανόν να θέλουν να μπουν και να μιλήσουν. Απ ότι μου είπαν, το βρήκαν το paokmania αλλά επειδή ήταν όλα στα Ελληνικά απλά δεν μπήκαν. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
μετα τον φωτακη,θλαση και ο γκαρσια....και μαλιστα β βαθμου.εικοσι μερες εξω,χανει σαμροκ,σκουληκι και βαζελο.
- sourmenetes
- Moderator
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
χειροτερεσ απωλειες νομιζω δεν υποαρχουν με τον τραυματια λαζαρ η τον ενετοιμο 

Το θεμα ειναι ΕΝΑ:
ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Αυτο ειναι που θα εξασφαλισει τη ΝΙΚΗ και με αυτους τους αμπαλους την Πεμπτη και με τους αλλους τους αμπαλους την Κυριακη!
4 Λογοι:
Το γεμιζεις και νικας τους ιρλανδους!
Το γεμιζεις στελνοντας μηνυμα στους παιχτες μας οτι τους στηριζεις και πανε με αλλη ψυχολογια στο "και καλα ντερπι"!
Το γεμιζεις γιατι η ομαδα στα δυσκολα σε χρειαζεται! (θα πει κανεις οτι δε βουλιαξαμε κιολας και δεν ειμαστε και τοσο δυσκολα, αλλα πιστευω οτι η ψυχολογια της ομαδας αυτη τη στιγμη πρεπει να ανεβει και σε αυτο μπορουμε να βοηθησουμε)
Το γεμιζεις γιατι ΠΑΟΚ εισαι!
....και ολα καλα θα πανε!
ΑΣ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΛΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ -6, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ!
ΠΙΣΤΗ ΡΕΕ... ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Αυτο ειναι που θα εξασφαλισει τη ΝΙΚΗ και με αυτους τους αμπαλους την Πεμπτη και με τους αλλους τους αμπαλους την Κυριακη!
4 Λογοι:
Το γεμιζεις και νικας τους ιρλανδους!
Το γεμιζεις στελνοντας μηνυμα στους παιχτες μας οτι τους στηριζεις και πανε με αλλη ψυχολογια στο "και καλα ντερπι"!
Το γεμιζεις γιατι η ομαδα στα δυσκολα σε χρειαζεται! (θα πει κανεις οτι δε βουλιαξαμε κιολας και δεν ειμαστε και τοσο δυσκολα, αλλα πιστευω οτι η ψυχολογια της ομαδας αυτη τη στιγμη πρεπει να ανεβει και σε αυτο μπορουμε να βοηθησουμε)
Το γεμιζεις γιατι ΠΑΟΚ εισαι!
....και ολα καλα θα πανε!
ΑΣ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΛΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ -6, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ!
ΠΙΣΤΗ ΡΕΕ... ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Δεν έμειναν και άλλοι..
Αναγκαστικά Αρίας - Λαζαρ...
Και ο Μπαλάφας εκτος είναι..νομίζω..
Τωρα θέλει διπλάσια υπομονή το παιχνίδι..
Αναγκαστικά Αρίας - Λαζαρ...
Και ο Μπαλάφας εκτος είναι..νομίζω..
Τωρα θέλει διπλάσια υπομονή το παιχνίδι..
arias lazar ivic ειναι καλη τριαδα στο κεντρο ..και τσουκ αλλαγη για τις πισω θεσεις στα χαφ...ενταξει ειμαστε οριακα..