Corey Maggette
-
Re: Correy Maggette
Για το τι έμαθε από την Αμερική για τον ΠΑΟΚ είπε: "Οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι. Αυτοί μου έδωσαν το κίνητρο να έρθω εδώ και να παίξω".bane1980 έγραψε:Πόσοι πήγαν;
Χοροπηδάει ο Μαγκέτι, ενώ οι φίλοι του ΠΑΟΚ (περισσότεροι από 500) φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Έχουν ανάψει πυρσοί και φωτοβολίδες. Εχει περικυκλωθεί το αυτοκίνητο που θα μεταφερθεί ο παίκτης.
Και μόνο αυτό είναι διαφήμιση και τόνωση brand image που κοστίζει όσο το φετινό μας budget...
Πανέξυπνη κίνηση ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Πανέξυπνη κίνηση ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
ΟΚ.
Ακούστηκε η ομάδα μας και αυτή είναι μια επικοινωνιακή νίκη της ΚΑΕ. Μπράβο της.
Και δεν είναι μόνο το ότι ακουστήκαμε αλλά και το ότι ΑΝ υπογράψει θα αποτελέσει κράχτη και για τα διαρκείας και για άλλους παίκτες που θα θέλουν να λένε ότι υπήρξαν συμπαίκτες με τον Μαγκέτι και για χορηγούς κλπ κλπ.
Από κει και πέρα υπάρχει και το αγωνιστικό και αν δεν τον δω να υπογράφει, δεν πανηγυρίζω για τίποτα και για κανέναν.
Εγώ κρατάω μικρό καλάθι και δεν ελπίζω σε πολλά. Η φάση με θυμίζει Τέρι Μιλς (αν θυμάμαι καλά).
Ακούστηκε η ομάδα μας και αυτή είναι μια επικοινωνιακή νίκη της ΚΑΕ. Μπράβο της.
Και δεν είναι μόνο το ότι ακουστήκαμε αλλά και το ότι ΑΝ υπογράψει θα αποτελέσει κράχτη και για τα διαρκείας και για άλλους παίκτες που θα θέλουν να λένε ότι υπήρξαν συμπαίκτες με τον Μαγκέτι και για χορηγούς κλπ κλπ.
Από κει και πέρα υπάρχει και το αγωνιστικό και αν δεν τον δω να υπογράφει, δεν πανηγυρίζω για τίποτα και για κανέναν.
Εγώ κρατάω μικρό καλάθι και δεν ελπίζω σε πολλά. Η φάση με θυμίζει Τέρι Μιλς (αν θυμάμαι καλά).
το πιο ωραιο ειναι εκει που ακουγοντα κορεει μαγκετι αρχχισε το σωτηρης μπαλαφας...