Καλοκαιρινή προετοιμασία και φιλικά του μπασκετικού ΠΑΟΚ

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Re: Καλοκαιρινή προετοιμασία και φιλικά του μπασκετικού ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από paokmaniak »

Ενθαρυντικη η εμφανιση αλλα αυτο που δε με αρεσει ειναι το πως θα παμε με αναπληρωματικο Καλαμπακα στο 3 οταν δε μπορει να σκοραρει στα φιλικα π δεν εχει και κανενα μπροστα του.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

περιμενω γενικα και καλη τη πιστη απο 10 ποντους απο καλαμποκη και ντικουδη...οι ποντοι σε ενα φιλικο δε λενε τπτ ...μακαρι να βγει και ο ραιτ.....ο ραντογεβιτσιους με προβληματιζει....θα μπορεσει να σταθει σαν βασικος?
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Πρέπει να πάρουμε 3αρι όπως και να χει...
Μακάρι να έρθει ο Μαγκέτι αλλά δεν το κόβω
Πάντως όχι Κρίστμας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

αυτος που πηραμε 3αρι ειναι πανο...εκτος αν λες κι αλλο να παρουμε...που το κοβω χλωμο
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

βλεπω βασικο τον ντικουδη και να παμε για 4-5αρι ...ο δημος παντως σα να εχει ορεξη φετος...καλα θα ειναι να μας εχει σε καθε ματς καμια 10αρια ποντακια ;)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πολύ ενθαρρυντική η εμφάνιση του Wright. Δε μου λέει κάτι που έβαλε 21 ως playmaker (αυτό μάλλον με χαλάει) αλλά φαίνεται να είναι μία χαρά (δεν ξέρω γιατί είχαμε τρομοκρατηθεί. Νομίζω κάποιος εδώ μέσα έσπειρε μια φήμη οτι δεν είναι καλά και πάμε για αλλαγή...). Όσον αφορά αυτό που λες kk74, η λογική αυτό δείχνει. πολύ καλό 4-5 άρι ώστε να καλύπτει τα λεπτά που απομένουν και στις 2 θέσεις των Ντικούδη-Λιθουανού.

PS: Η Turk Telekom είναι πολύ καλή ομάδα. Νομίζω μόνο ο Jasaitis της έλειπε. Ο Κaradeniz που γράφει πιο πάνω στο ρόστερ της είναι ο πολύ MIchael Wright (από τους καλύτερους αμερικανούς PF στην Ευρώπη που ποτέ δεν κατάλαβε κανείς γιατί δεν έπαιζε σε μεγάλη ευρωπαική ομάδα...)
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

τελικα κατι καλο παει να γινει εκει στο μπασκετ. οταν με καλαμπακα, αραπη και τσακαρελη και χωρις γκιτενς και 4αρι χανεις στα σημεια απο μια ομαδα με σαφως μεγαλυτερα ονοματα μονο αισιοδοξια μπορει να σε γεμισει.
αντε να δουμε.
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Το ότι ο Ράιτ έπαιξε καλά χτες δε μου λέει απολύτως τίποτα. Και ο Γκρέι πέρυσι αν θυμάστε έβαζε κάτι 25άρες στα φιλικά στην Ιταλία (με την Καζέρτα), αλλά όταν ήρθε εδώ και τον είδαμε από κοντά διαπιστώσαμε ότι είναι πιο αργός και από το κανάλι το "Αργώ" που είχαμε παλιά! (Τι χιούμορ είναι αυτό.. :D )

Τελοσπάντων, από ότι μαθαίνω ο Τσακαλέρης αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και μάλλον θα αποκτηθεί. Μακάρι το παιδί να πάει καλά, είδα και τα στατιστικά του από τον χτεσινό αγώνα και ήταν πολύ καλά, με κλεψίματα, ασίστ και ριμπάουντ. Όπως επίσης και ο Ντικούδης είχε πολύ καλά νούμερα. Για τον Καλαμπάκα δυστυχώς ένα φιλαράκι μου που τον είχε συμπαίκτη στην Αναγέννηση Φλόγα πριν 2 χρόνια μου είπε χαρακτηριστικά ότι "το παιδάκι δε μπορεί". Από τότε δε ξέρω πόσο βελτιώθηκε (και τι είδε ο Σούλης στην τελική ώστε να τον κρατήσει), πάντως τότε δεν έκανε ούτε για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής από ότι μου είπε ο φίλος μου.

Το θέμα είναι ποιός θα είναι ο ρόλος Καλαμπάκα-Τσακαλέρη, πως θα χωρέσουν στην ομάδα, σε ποιές θέσεις θα αγωνίζονται και γιατί αποκτήθηκαν και οι 2 (όταν υπάρχει κίνδυνος να είναι τελείως διακοσμητικοί στο ρόστερ και να μη προσφέρουν καθόλου), από τη στιγμή μάλιστα που με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαμε να πάρουμε τον Νικολαϊδη..

Υ.Γ. Πάντως D.A.A.T για να φανταστείς πόσο τραγικός παίχτης είναι ο Μανωλόπουλος, το γεγονός ότι ο Σούλης επέλεξε Καλαμπάκα και Τσακαλέρη και όχι αυτόν (που θεωρείται καλύτερο όνομα στο πρωτάθλημα), λέει πολλά..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ε πώς δε σου λέει? σου λέει οτι είναι καλά από υγεία. αυτό είπα εγώ πιο πάνω. τίποτε παραπάνω...

PS: ο Καλάθης στο ευρωμπάσκετ δε σας έμοιαζε επιθετικά σαν μια κόπια του Justin Gray? :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

MANIAKOS έγραψε:αυτος που πηραμε 3αρι ειναι πανο...εκτος αν λες κι αλλο να παρουμε...που το κοβω χλωμο

Λάθος μου...
Νόμισα πως ο καινούριος είναι power forward(4άρι)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

@Trikaliotis

Ειναι θεμα μανατζερ οι επιλογες δευτεροκλασατων ελληνων.Ο Καλαμπακας θα ειναι εκπληξη αν προσφερει οτιδηποτε,ο Τσακαλερης δεν ειναι κακος αλλα φυσικα δεν ξερω αν θα παιξει.

Ο ΠΑΟΚ ,οπως και καθε ομαδα στην Ελλαδα κανει επιλογες αναλογα με τους μανατζερ που συνεργαζεται και τι λεφτα δινει.π.χ.ο Τσακαλερης μπορει να ερχεται με 10χιλιαρικα και ο Μανωλοπουλος να ηθελε 20 τα οποια και βρηκε στο περιστερι.Μην σας σοκαρουν τα ποσα.Εκει ειναι...

Τον ΠΑΟΚ δεν τον πολυαπασχολει ανα θα εχει μανωλοπουλο ή τσακαλερη μια και αυτοι οι παικτες απλα συμπληρωνουν και δεν παιζουν μεγαλο ρολο στο τι θα καταφερουμε τελικα.Απλα μπασκετικα απανταω και με τα λεφτα που παιζουν.

Για την ομαδα.ο Ραιτ ειναι καλος(απορω γιατι φοβαστε..Τον εχουμε δει τον παικτη)..Ο Λιθουανος ειναι μια λυση αλλα λυση ΠΑΓΚΟΥ.Ο Ντικουδης ειναι ρισκο λογω ορεξης,Αν εχει δεν συζηταμε για την ποιτητα.Ενδιαφερον εχει τι σκεφτεται ο σουλης για 2ο 3αρι και ποσο καλη θα ειναι η επιλογη του αμερικανου στους ψηλους.
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Πιστεύω πάντως ότι ο Γιαννακίδης θα είναι στάρτερ στο 2άρι φέτος και ο Γκίντενς στο 3άρι και την περιφέρεια συμπληρώνει ο Ράιτ
Στη ρακέτα μάλλον Αντριουσικεβίτσιους και Ντικούδης
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Τεστ με Αντάλεια σε... μαγνητοσκόπηση

18 Σεπ 2011 12:08, Από Γιώργος Κουβεντίδης
Τεστ με Αντάλεια σε... μαγνητοσκόπηση

Το δεύτερο τεστ επί τουρκικού εδάφους είναι στο πρόγραμμα σήμερα, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Αντάλεια στο πλαίσιο του Rixos Cup, που διεξάγεται στην πόλη της νότιας Τουρκίας…

Μετά την ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ την Παρασκευή, ο Μαρκόπουλος περιμένει να δει κάποια καλύτερα πράγματα σήμερα και οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν την πρώτη γεύση από τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν, έστω κι αν το ρόστερ δεν έχει κλείσει.

Το σημερινό παιχνίδι με την Αντάλεια καλύπτεται τηλεοπτικά από το τουρκικό «Kanal 24», το οποίο στη 1 τα ξημερώματα θα μεταδώσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ σε μαγνητοσκόπηση και μέσω Ίντερντερ (http://www.yirmidort.tv, πατώντας δεξιά στην επιλογή Canli Yayin).

Ανάλογα με την έκβαση του σημερινού αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα δώσει κι ένα παιχνίδι κατάταξης αύριο, η ομάδα την Τρίτη θα μείνει στην Αντάλεια για την προπόνησή της και την Τετάρτη είναι η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Η αποστολή θα φτάσει το μεσημέρι στη βάση της και το βράδυ θα υποδεχτεί την Καβάλα στο PAOK SPORTS ARENA, στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, δεν θα πετάξει με την αποστολή (την ομάδα την Τετάρτη θα την κοουτσάρει ο γιός του, Χάρης), καθώς θα μείνει στην Κωνσταντινούπολη για ένα σεμινάριο για τους προπονητές, που διοργανώνει η Ευρωλίγκα.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται και η αναζήτηση του τελευταίου παίκτη, που λείπει από το ρόστερ, για να πάει ο ΠΑΟΚ σχετικά πλήρης σε 10 μέρες στη Λιθουανία για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

Ο Μαρκόπουλος ψάχνει ένα 4άρι στην αγορά της Αμερικής, με την ελπίδα ότι θα τον κλείσει τις επόμενες μέρες, ενώ από μέρα σε μέρα αναμένεται να τακτοποιηθούν τα έγγραφα του Τζέι Αρ Γκίντενς για να πάρει την αθλητική βίζα και να έρθει στη Θεσσαλονίκη.24
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

45-40 κερδαμε ημιχρονο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”