Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 19/5 19:00 NET [FT 95-52]

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
nninik

Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 19/5 19:00 ΕΤ1

Δημοσίευση από nninik »

παμε δυνατα,και οτι ηθελε προκυψει..βασικα,ηθελε,αλλα που να προκυψει..anyway,palok συμφωνω
(αλλη μια φορα) πως απο αυτα τα παιγνιδια ΜΟΝΟ κερδισμενοι μπορουμε να βγουμε..
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Έλα ρε μας τρέμουν οι Γιαννακόπουλοι ΣΕ λέω.. :shock: Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι σε κάθε αγώνα φροντίζουν να παίζουμε αποδεκατισμένοι! :o Στον πρώτο παίξαμε με μια 5άδα, στον δεύτερο είχε φύγει ο Γκρέι και παίζαμε με μοναδικό άσσο τον Αποστολίδη και τώρα όοοοολως τυχαίως και καλά "κανονίζουν" να γεννήσει η γυναίκα του Μάρσαλ λίγες μέρες πριν το παιχνίδι, αλλά και να τραυματιστεί και ο Δέδας!

Αλλά έννοια σου γατάκι Μπατίστ, έχω Ντόζιερ, θα φας το ταπίδι της ζωής σου..Διαμαντίδη είσαι το mini-me του Αποστολίδη, Νίκολας ετοίμασε τα ψιλά για τα κάλαντα από τον Κρίστμας, Μάριτς ιμιτασιόν Σέρβε, θα μάθεις τα μυστικά της "Μεγάλης των Πλάβι" σχολή από τον τεράστιο Θόδωρα κι εσύ Ρούλη-Σάτο ετοιμάσου για in your face από τον Δέδα όταν επιστρέψει! :lol:

Εντάξει, πρωί είναι, λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ρε, δεν θα τους πετύχουμε πλήρεις, πού θα πάει... :mrgreen:
Πού είσαι χαμένος εσύ βρε Τρικαλιώτη :?:
Έχω χάσει και τον συνοδοιπόρο μου στο αυτομαστίγωμα του παρελθόντος και έχει πάρει αέρα και ο palok και ωραιοποιεί πληγές του παρελθόντος :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 5-3 στα πλέι οφ

Οι «πράσινοι» έχουν το προβάδισμα με 5-3 ενώ η τελευταία φορά που κέρδισε σειρά ο ΠΑΟΚ ήταν το 1997 με μειονέκτημα έδρας! Ο Παναθηναϊκός έχει 15 νίκες σε 24 αγώνες και ο ΠΑΟΚ 9, αλλά αυτή τη στιγμή οι πράσινοι μετρούν οκτώ συνεχόμενες νίκες επί του ΠΑΟΚ σε πλέι οφ, από τον πέμπτο τελικό του 1998!

Η πρώτη φορά
Τη σεζόν 1988/89 συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε πλέι οφ, σε ημιτελική φάση, με τον ΠΑΟΚ να έχει πλεονέκτημα έδρας, ως 2ος στην κανονική περίοδο με 3ο τον Παναθηναϊκό.
Στα πλέι οφ, μετρούσαν τότε κι οι νίκες στην κανονική περίοδο που τότε ήταν 1-1. Ο ΠΑΟΚ νίκησε και στα δύο ματς των πλέι οφ με 110-81 και 104-87 και προκρίθηκε με σύνολο 3-1 νίκες.

Το 2-0 του ΠΑΟΚ
Έπειτα από πέντε χρόνια τη σεζόν 1993/94, ο ΠΑΟΚ έχει πάλι το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά με σύστημα Best of 5 και δίχως να μετρούν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου.
Ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στον τελικό με τρεις νίκες αφού κερδίζει στα ισάριθμα εντός έδρας ματς με 73-64, 64-59, 66-55, ενώ ο Παναθηναϊκός κάνει δύο νίκες στην έδρα του με 82-62 και 78-59.

Η πρώτη πράσινη επικράτηση
Την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα έδρας και κερδίζει για πρώτη φορά σειρά πλέι οφ επί του ΠΑΟΚ, και πάλι ημιτελική. Κάνει το 2-0 με 92-69 και 77-75.

Το σοκ του Κυρίτση
Τη σεζόν 1996/97 στη β’ φάση ο 3ος Παναθηναϊκός παίζει με πλεονέκτημα έδρας επί του 6ου ΠΑΟΚ. Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς έχει φύγει λίγες μέρες πριν και με το Μιχάλη Κυρίτση στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός κάνει το 1-0 με 88-64. Ο ΠΑΟΚ απαντά με 90-85 και 1-1 και στο τρίτο ματς, στις 19 Απριλίου 1997, ο ΠΑΟΚ σοκάρει τον Παναθηναϊκό και νικά 77-66 στο ΟΑΚΑ (με κορυφαίους τους Ματ Μπόνερ, Ντελ Ντεμπς!) και τον αφήνει εκτός Ευρωλίγκας την οποία είχε κατακτήσει την προηγούμενη σεζόν!

Οι πρώτοι τελικοί
Το 1998 οι δύο ομάδες συναντιούνται στον τελικό, αφού με το τρίποντο του Στογιάκοβιτς ο ΠΑΟΚ σπάει το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού στα ημιτελικά.
Γίνονται σκληρά ματς, κυριαρχεί ο νόμος της έδρας και ο Παναθηναϊκός στέφεται πρωταθλητής (για πρώτη φορά μετά το 1984) με 3-2 νίκες. Στο ΟΑΚΑ κέρδισε με 63-55, 55-48, και 68-58 στον 5ο τελικό, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει στο Αλεξάνδρειο με 73-58 και 64-57.

Ξορκίζει το… Αλεξάνδρειο
Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί πλέον παράδοση αφού νικά τον ΠΑΟΚ και στα ημιτελικά του 1998/99 με 2-0: 74-64 στο ΟΑΚΑ και 89-75 στο Αλεξάνδρειο όπου είχε χάσει στις δέκα προηγούμενες επισκέψεις του!

Ξανά στον τελικό
Το 2000 ο Παναθηναϊκός κατακτά το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημά του και το πρώτο με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο του. Είναι το πρώτο sweep σε τελικούς αφού οι πράσινοι κερδίζουν 85-58 και 76-63 στο ΟΑΚΑ και 69-62 εκτός έδρας για το άνετο 3-0.

Άργησαν
Εννέα χρόνια αργότερα ήρθε η 8η συνάντηση των δύο ομάδων σε πλέι οφ. Τη σεζόν 2008/09 στην α’ φάση ο Παναθηναϊκός νικά 97-54 στο ΟΑΚΑ και προκρίνεται με 2-0 με 82-78 στην Πυλαία.
Η συνέχεια από την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και το Σάββατο στην Πυλαία...
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... ayoff.html
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Aureliano Buendia έγραψε:Ρε, δεν θα τους πετύχουμε πλήρεις, πού θα πάει... :mrgreen:
Πού είσαι χαμένος εσύ βρε Τρικαλιώτη :?:
Έχω χάσει και τον συνοδοιπόρο μου στο αυτομαστίγωμα του παρελθόντος και έχει πάρει αέρα και ο palok και ωραιοποιεί πληγές του παρελθόντος :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κάνω επιλεκτικές τοποθετήσεις για να αποκτήσουν και τον χαρακτήρα των συλλεκτικών! :lol: Πάντως αν θες αυτομαστίγωμα (μάλλον πιο πολύ χιουμοριστικό είναι) ανέτρεξε στο Ρετρό στα VIDEOS BACK IN TIME, έχει φρέσκο πράμα που το ζητούσαμε καιρό!
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

Σεζον 88/89..το μωρο του ελαφιου..κ αυτοι με εντγκαρ τζοουνς..αναξια σχολιασμου,νομιζω εκεινα τα ματς..
σεζον 93/94..πρωτο παιγνιδι στο παλαι,αμεσως μετα το final four του τελ αβιβ (γεια σου ρε κορνηλιε,καλα
να εισαι,οπου κ να σαι..μην ξεχνας οτι εισαι κ επιτιμο μελος του σ.φ βεροιας..)..εμεις με τον τρουθ να τους
χορευει,παιγνιδια οπου μιλησε η εδρα,νομιζω οτι σε εκεινα τα play off χασαμε εκτος εδρας απο το βαζελο για
πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια..(στην κανονικη διαρκεια,κι ενω 1' κ κατι πριν τη ληξη,στη γλυφαδα
που χρησιμοποιουσε τοτε για εδρα ο βαζελος,χαναμε 7π,ανελαβε δραση ο μπανε-που κλασσικα ηταν να
παιξει,να μην παιξει,κι επαιξε με 2 νουμερα μεγαλυτερο παπουτσι επειδη φορουσε ναρθηκα στο ποδι του..
ανατριχιλα-χασανε αυτοι απανωτες βολες,κ λιγο πριν το τελος ηταν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ,με τον μπανε
να βγαινει στον αιφνιδιασμο,κ να περιμενει τον βρανκοβιτς για να του κανει αντιαθλητικο φαουλ ο ψηλος..)
σεζον 94/95..αξεχαστη σκηνη για οσους ειμασταν στο παλαι,ο κορφας να αστοχει ελευθερος σε 2 back to
back τριποντα,κυκνειο ασμα του μεγαλου στρατηγου τζοννυ,με την φανελα του ΠΑΟΚ..
ανατριχιασα ρε γαμωτο..δεν σχολιαζω αλλο..
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Στους ημιτελικούς του '94 όντως εμείς πήραμε 3 ζόρικες νίκες στο Παλέ και χάσαμε 2 φορές Γλυφάδα εύκολα.

Nninik, το θυμάμαι το ματς στην κανονική περίοδο που το πήρε στο τέλος πάνω του ο Μπάνε και το γυρίσαμε, συγκλονιστικό.
Βασικά θυμάμαι τον Μπάνε και τη φάση με τον Βράνκοβιτς.
Νομίζω φορούσαμε άσπρα παρά το ότι παίζαμε εκτός έδρας.
Το μόνο που τριβελίζει στο μυαλό μου είναι μήπως ήταν κανονική περίοδος '92-'93 και τότε είχαν Στόγιαν αυτοί...

Το '95 η σεζόν ξεκίνησε καλά για Τζόνυ με φοβερή εμφάνιση στο Τελ Αβίβ, αλλά μετά επήλθε η κάμψη.
Είχε παίξει όμως φοβερά στο τελευταίο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ, αν θυμάμαι καλά, με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο όταν μας έκαναν το 3-1 στους μικρούς τελικούς.

Πονεμένο το '95, είχε όμως Λαμία, κούπα και μαυρισμένο μάτι Πουρνάρα.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Δεδομένης της απουσίας του Marshall,πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό προβάδισμα.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το παραδεχομαι
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

Aureliano Buendia έγραψε:Στους ημιτελικούς του '94 όντως εμείς πήραμε 3 ζόρικες νίκες στο Παλέ και χάσαμε 2 φορές Γλυφάδα εύκολα.

Nninik, το θυμάμαι το ματς στην κανονική περίοδο που το πήρε στο τέλος πάνω του ο Μπάνε και το γυρίσαμε, συγκλονιστικό.
Βασικά θυμάμαι τον Μπάνε και τη φάση με τον Βράνκοβιτς.
Νομίζω φορούσαμε άσπρα παρά το ότι παίζαμε εκτός έδρας.
Το μόνο που τριβελίζει στο μυαλό μου είναι μήπως ήταν κανονική περίοδος '92-'93 και τότε είχαν Στόγιαν αυτοί...

Το '95 η σεζόν ξεκίνησε καλά για Τζόνυ με φοβερή εμφάνιση στο Τελ Αβίβ, αλλά μετά επήλθε η κάμψη.
Είχε παίξει όμως φοβερά στο τελευταίο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ, αν θυμάμαι καλά, με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο όταν μας έκαναν το 3-1 στους μικρούς τελικούς.

Πονεμένο το '95, είχε όμως Λαμία, κούπα και μαυρισμένο μάτι Πουρνάρα.
συνταγματαρχα μου,το '92-'93 ηταν με το εσκεμμενο,κ τα βηματα του κομαζετς..τοτε φορουσαμε ασπρα..
το '93-'94 τα ασπρα τα βαλαμε σε καποια παιγνιδια στην αρχη,κ μετα φορουσαμε τα μαυρα,οπου
ειχαμε κοψει κ ραψει τα PAOK-BRAVO απο την ασπρη φανελα..οτιναναι..ουτως η' αλλως,με ελαχιστες
εξαιρεσεις η reebok ηταν καρακιτσαριο..οσο για το '95,αχχχχ...πολυ,ΜΑ ΠΟΛΥ,πονεμενη χρονια..
λεμον λαμπλευ για αντι-μπερυ,δεν υπαρχει πουθενα (στα προκριματικα με την χαποελ καποιος διπλα
μου ωρυονταν "τραβα στις φυτειες ρεεεεεε.."..μπρρρρ..)..ειχε κ προσφυγη μπανε πριν τα παιγνιδια με τον
ρουλη,ειχε 3 προπονητες (σακοτα,λαιος,αλεξανδρης),κ δυστυχως ειχε κι ενα τελος η σεζον με
αρη χωλοπουλο,κ θοδωρο αστεριαδη..
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Ναι, '93-'94 φορούσαμε τα μαύρα πολύ συχνά, μας προτιμούσα έτσι.
Νομίζω μαύρα φορούσαμε και στους 2 τελικούς με Στεφανέλ.
Στους ημιτελικούς του '93 θυμάμαι ότι φορούσαμε άσπρα στα 2 πρώτα ματς με Ολυμπιακό, φορέσαμε μαύρα στο τρίτο ματς για αλλαγή γουριού, κερδίσαμε και τα διατηρήσαμε μάταια και στο τέταρτο...
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

τα εχω ολα αυτα τα παιγνιδια σε VHS ρε γαμωτο,αλλα απο την πολυχρησια,εχει μασηθει η ταινια,κ εκτος
απο τη γαμημενη εικονα,η φωνη του σπορκαστερ πχ,ακουγεται σαν να εχει ρουφηξει το ηλιο απο
μπαλονι,κ σαν να εχει λιωσει απο τους μπαφους εναλλαξ..χανεται καθε σοβαροτητα ετσι..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

«Τι πριμ θα πάρουμε αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό; (από το γεύμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στους παίκτες)»

Στα ωραία της βραδιάς που οργάνωσε ο ΠΑΟΚ για τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας ήταν και τα πειράγματα μεταξύ αθλητών και μελών του τιμ. «Αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό τι πριμ θα μας δώσετε;» ρώτησε κάποια στιγμή τον μάνατζερ της ΚΑΕ, Τέλη Ζουρνατζίδη, ο Αμερικανός γκαρντ του «δικέφαλου», Ντιόντε Κρίστμας. «Κέρδισε εσύ κι εγώ είμαι εδώ» του απάντησε, με τον Στίγκερς να ακούει τον όλο διάλογο και να χαμογελάει με νόημα.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =128653833

άντε καλοφάγωτο... ;) :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Διπλό μες στο ΟΑΚΑ ΠΑΟΚ ολε ολε!
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

ιταλε νομιζω οτι εισαι off topic.. ΠΑΟΚ βαζελος στο μπακσετ is here!

ΠΑΟΚαρα ειμαι ΧΑΛΙΑ...
:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2010-2011”