Ατρόμητος Αθηνών - Π.Α.Ο.Κ. 2-2 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος Αθηνών - Π.Α.Ο.Κ. 2-2 MVP - Σχόλια & παραλειπό
Δε μας πέρασε ο Βόλος, ισοβαθμούμε.
Με δυο εντός έδρας θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε μια χαρά στα πλέιωχ και μετά ας μαζέψουν δυνάμεις για ένα τελευταίο ντου. Μετά είναι το καλοκαίρι...
Με δυο εντός έδρας θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε μια χαρά στα πλέιωχ και μετά ας μαζέψουν δυνάμεις για ένα τελευταίο ντου. Μετά είναι το καλοκαίρι...
πιστευα στον χαβο αλλα και σημερα εκανε απιστευτα λαθη η αλλαγη του ελ ζαρ με τον φωτακη ειναι τραγικη ο ιβιτς επρεπε να ειχε βγει απο το ημιχρονο η αλλαγη σαλπι επισης λαθος γιατι ο λοντος και σε κακη μερα πιεζει περισσοτερο και αποτελει μεγαλυτερη απειλη απο τον κλαους σαβινι στο τελος προφανως για το χ γιανα μην χασουμε απο την μπαρτσα ΧΑΒΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ
- PaOkArAsIrAkLiO
sakis_the_fraud έγραψε:Τα αντανακλαστικα του Χαβου ειναι χειροτερα και απο του Νικοπολιδη στα 40.
Ο ιβιτς και ο Γκαρσια στο 65 ειχαν κλαταρει και τους κρατουσε μεσα στο ματς.
Νταξ' εγω θεωρω δεδομενη την αλλαγη προπονητη με την νεα σεζον, προς το παρον ας βολευτουμε με αυτον, αυτος ειναι και αυτα μπορει να κανει, ας τον ανεχθουμε λοιπον...
Καλα μη θεωρεις τιποτα δεδομενο! Αν ερθεις κανενας Μπερετα παλι μην σας προκαλεσει εκλπηξη!
- PAOK_NORTH_ARMY
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΤΟ Χ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 92 ΚΑΙ Η ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ Χ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΜΕ ΓΥΡΙΣΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.
- alex ntepo
Τεράστια η συμβολή του Χάβου στο σημερινό αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα από το αν γενικά είναι καλός, κακός, ή μέτριος προπονητής, σήμερα προφανώς τα είχε κυριολεκτικά ΧΑΜΕΝΑ. Τρικυμία εν κρανίω κανονική!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alex ntepo την Κυρ 20 Μαρ 2011, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΑΒΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΩΝΗΣ ΜΕΤΑ...ΟΛΗ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΡΑΒΟ....
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΒΙΝΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΑΚΗ-ΕΛ ΖΑΡ...ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΓΑΛΕ...
ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΥΓ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΦΑΓΕ ΕΞΑΜΠΑΛΟ...ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ...
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΒΙΝΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΑΚΗ-ΕΛ ΖΑΡ...ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΓΑΛΕ...
ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΥΓ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΦΑΓΕ ΕΞΑΜΠΑΛΟ...ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ...
Ο Ελ Ζαρ γιατί βγήκε ρε παιδιά???Εξηγήστε μου κάποιος γιατί τα'χω χάσει με την κωμωδία που έχουμε στον πάγκο
- cristiano4
ο βιειρινια σαν να μην ηθελε να παιξει ρε πο@στη μ,μαλλον ετοιμαζεται να την κανει χωρις να βαζει τα ποδια του ουτε στην φωτια πλεον,εγω αυτον θα εβγαζα στην θεση ελ ζαρ
- PaOkArAsIrAkLiO
Εγω απο την Τεταρτη ακομα αποθεωνω τα παιδια που μπηκαν στο γηπεδο και δεν παιξανε ξυλο αλλα πηγανε και δειξανε στους παικτες τον Δικεφαλο στη φανελα!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΤΕ;;;
ΥΓ:Ελπιζω να μην θεωρηθουν τα λογια μου επαινος για οσα συνεβησαν την Τεταρτη, ισα ισα τα καταδικαζω με ολη μου την ψυχη!
ΥΓ:Ελπιζω να μην θεωρηθουν τα λογια μου επαινος για οσα συνεβησαν την Τεταρτη, ισα ισα τα καταδικαζω με ολη μου την ψυχη!
μπάλα δεν παίζεται..τα μάτια πονάνε ούτε τους τελευταίους της βαθμολογίας μπορείτε να κερδίσετε.. ο άλλος μου βγάζει ελ ζαρ και κάνει αλλαγή στο 90+++... και βγάζεις και τον κοντό από μπροστά που θα έφευγε σε αντεπίθεση.
πας να παίξεις άμυνα και μου βγάζεις τους γρήγορους παίχτες από μπροστά. μάλιστα. εις ανώτερα κύριε Χάβο. καλά έκανες και κράτησες τον ίβιτς για αντεπιθέσεις.
μας στείλετε και κουβά παλιό ταγάρια. τσάμπα το εικοσάευρο.. στο διάολο πια!!
πας να παίξεις άμυνα και μου βγάζεις τους γρήγορους παίχτες από μπροστά. μάλιστα. εις ανώτερα κύριε Χάβο. καλά έκανες και κράτησες τον ίβιτς για αντεπιθέσεις.
μας στείλετε και κουβά παλιό ταγάρια. τσάμπα το εικοσάευρο.. στο διάολο πια!!
Οπως το τελευταιο διαστημα (απο Χριστουγεννα και μετα...) με εξοργισε για μια ακομα φορα ο Χαβος.................αποκορύφωμα????βγαζει τον ιβιτς και βαζει τον σαβινι ενω ειμαστε 2-2......και αφηνει τον ιβιτς να βγει περπατώντας.....πραγμα το οποιο δειχνει πως το χ ηθελε...............
δυστυχώς αυτα τα λεφτα ομως εχουμε με αυτον θα μεινουμε
δυστυχώς αυτα τα λεφτα ομως εχουμε με αυτον θα μεινουμε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Κυρ 20 Μαρ 2011, 21:09, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- nyxteridas
Πάντως μια χαρά έχει στηθεί το σκηνικό για να έρθει οσάν Μεσίας ο…
παραιτησου ρε αμπαλε χαβο αν εχεις τσιπα σημερα
gash04 έγραψε:Τραγικοί Κοντρέρας-Ίβιτς-Βιερίνια-Χαλκιάς-Σάλπι
Τραγικός και ο Χάβος σαν να το κάνει επίτηδες.
Φωτάκη είσαι μεγάλο κούτσουρο!
Μπράβο σε Ελ Ζαρ και Αρίας.
ο χαλκιας γιατι?
ντα3 δεν ειναι και ο σπαιντερμαν αλλα καθαρισε πολλες φασεις, που με κρεσιτς θ γινοτανε τετ α τετ.