Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nikolasf »

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΗΤΤΑ... ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙς, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΦΘΥΝΕΣ!!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΝΝΟΏ ΤΟΥΣ "ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ" ΦΤΑΙΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!!!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Μην αφορίζετε οι μεν τους δε. Φταίμε όλοι. ΟΛΟΙ!

Το καταλαβαίνετε? ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ! Ο Ζαγοράκης, οι προπονητές, οι γιατροί, οι οργανωμένοι, οι ανοργάνωτοι, οι αρδ, τα site, τα forum, η γκόμενα του Vieirinha...

OΛΟΙ!
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Doomlord4 έγραψε:
theoPAOK έγραψε:
Ρε για σεμνά....
Πόσο σεμνός μπορείς να είσαι με αυτα τα μπ@στ@ρδα που βρίζουν τον ζαγορ??
Το σεμνά το είπα για τις ''χριστοπαναγίες'' σου.Βρίσε αλλιώς

Ναι σ'αυτο έχεις δίκαιο...
Αλλα εκείνη την ώρα είχα φτάσει 400 πίεση...
Θα το αλλάξω αν μπορώ...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...
ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ
ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παρελειπόμενα

theoPAOK έγραψε:
Ρε για σεμνά....
Πόσο σεμνός μπορείς να είσαι με αυτα τα μπ@στ@ρδα που βρίζουν τον ζαγορ??

Πάντως, δεν ξέρω αν το προσέξατε...αλλα ο αντελίνο, φεύγοντας απ το γήπεδο..
Έδειχνε τους οπαδούς μας και χτυπούσε την καρδιά του...

Όσο και να μην γουστάτω τέτοια επεισόδεια, νομίζω οτι μ'αυτό θα ξυπνήσουν τα παλικάρια μας...
Έλαβαν ένα μύνημα νομίζω...

Τέσπα...
ΠΑΟΚ είμουν
ΠΑΟΚ είμαι
ΠΑΟΚ θα είμαι... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ.... ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΟΠΑΔΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕΣ;;;;; ΠΡΑΞΕΙς ΤΟΥΣ
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

κουλα, ντέμης, οριτζιναλ..

Το ίδιο έργο σε επανάληψη!
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Οχι Γιαννη πριν χαλαρωσω,θα τα χωσω λιγο ακομα στις ΠΑΙΚΤΟΥΡΕΣ ΜΑΣ.
Τον καθε καραγκιοζη που νομιζει οτι ερχετε σε μια ομαδουλα,οι οπαδοι δικαιως εκνευριστικαν,εκαναν και αυτοι πραγματα που δεν επρεπε αλλα η ομαδα τελικα αξιζε ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ SOLD OUT ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΘΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΜΟΛΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟ αεκακι ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.....ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ.ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?

Τωρα παμε στους οπαδους,ΤΡΟΜΕΡΟΙ μεχρι το 80' ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.Μετα συμφωνω εν μερη με την "εξεγερση" δεν γινεται καθε φορα να σε ξενερωνουν ετσι αυτοι οι "κυριοι" που θελουν να λεγονται παικτες.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΑΝΙΑ...

ΥΓ:Η γνωμη μου ειναι να μην ξαναπατησει κανεις γηπεδο μεχρι το τελος,να δουνε τι ωραια που ειναι....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xrictoforoc την Τετ 16 Μαρ 2011, 23:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Σήμερα ο ΠΑΟΚ προδώθηκε από τον ίδιο του τον εαυτό και από την σιγουριά που τον έφαγε....οι παίκτες άνευροι σαννα μην ήθελαν τίποτα....Ο Βιεϊρίνια στο τέλος του παιχνιδιού έκανε νεύμα στην 1 χαιρετισμό σαν αντίο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...Η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της...ΤΕΟ αν μείνεις κανόνισε να έχεις κανονικό αγωνιστικό τμήμα και σωστό προπονητή με κανονικό πλάνο...Δε γίνεται αέρα πατέρα όλα...Αυτά που συμβαίνουν δυστυχώς εσύ τα προκαλείς με τα λάθη που επανελειμμένα κάνεις...Θέλουμε παίκτες θέλουμε καινούργιους ξένους και μαζί με τους Έλληνες να κάνουν μια ομάδα ελπίζω αξιόλογη..τίτλο θα κάνουμε πολλά χρόνια να δούμε....Και το τραγικό είναι πως σήμερα χάσαμε δικαιότατα!!!!Τέλοσπαντων...για τους οπαδούς δεν αξίζει να ασχοληθώ...Όπως πάντα ευχή και κατάρα....
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ!
:pano:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

yiannisPAOKitalia έγραψε:κουλα, ντέμης, οριτζιναλ..

Το ίδιο έργο σε επανάληψη!
ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ!!! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙς ΜΑ... (ΘΑ ΦΑΩ ΠΑΛΙ ΚΟΨΙΜΟ) ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!
interted

Δημοσίευση από interted »

Η πιο ωραία κερκίδα που έχω δει, που με φωνές σε ΟΛΗ την διάρκεια του αγώνα προσπαθούσε να εμψυχώσει τους παίχτες.. πολύ καλύτερη και από τα ευρωπαικά ματς.

Η χειρότερη κερκίδα που έχω δει, η οποία με την εικόνα που έδωσε στα τελευταία λεπτά μας έβαλε στο ίδιο καζάνι με τους γαυροβάζελους, στο απόλυτο μηδέν, ενώ είχαμε κάνει τόσα βήματα μπροστά και μπορούσαμε να καμαρώσουμε λίγο για την ομάδα μας..

Οι παίχτες δεν μπορούσαν, το σχήμα δεν τσουλούσε, ο χιμένεθ έκανε ματ στον χάβο, και χάθηκε μια ευκαιρία για διάκριση στην ομάδα του Γκαρσία που μας έχει χαρίσει τόσες χαρές. το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πια είναι να βγούμε τσ.λου. αν και αυτό εξαιρετικά δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μολις γυρισα... ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ!!!!

Πραγματικα ντρεπομαι.

Αλλα επειδη δε μ αρεσει να ασχολουμε με οσα εγιναν και δεν αλλαζουν θελω να πω 2-3 πραγματακια...

Η θα διωξετε απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ τους 50 μαλακες που κατεστρεψαν την ομαδα σημερα, η πρεπει να παραιτηθει ο Ζαγορακης. Δεν μπορουν να συμβαδισουν αυτα τα δυο. Διχασμενοι δεν παμε πουθενα. Τον γουσταρω τον Ζαγορακη, αλλα αμα δεν ειναι ικανος να ελεγξει την κατασταση αυτη πρεπει να φυγει για να ηρεμισουν τα πραγματα.

Η χρονια δεν εχει τελειωσει ακομη. ΠΡΕΠΕΙ να βγουμε Ευρωπη. Σε αντιθετη περιπτωση θα γυρισουμε στο "τρια χρονια πριν" και στο μπατζετ της γριας και της Τριπολης. Κοινως διαλυση της ομαδας. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΛΕΙ ΟΦ. Για μενα η χρονια θεωρειται αποτυχημενη, οχι γιατι δεν πηραμε το κυπελο, αλλα για την γενικοτερη πορεια μας και την εικονα της ομαδας. Αλλα πρεπει να μπουμε πλει οφ και να βγουμε ευρωπη. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ.

Τριτο και τελευταιο, εχει να κανει κυριως με μενα. Αυτο που ειπα φευγοντας απο το γηπεδο ηταν οτι δεν προκειται να ξαναπατησω. Φυσικα ηταν πανω στα νευρα, αλλα και μονο που σε κανουν οι ιδιοι οι συνοπαδοι σου -κι οχι η ομαδα- να μη θες να πας στο γηπεδο, τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα. Φυσικα και θα ξαναπαω. Αλλα με εχουν ξενερωσει απιστευτα. Τι κανετε ρε μαλακες να πουμε;;; Μπουκαρετε μεσα; Καιτε τη φανελα του Σαχα λες και φταιει σε τιποτα; Κηνυγατε τους παικτες της ΑΕΚ στα αποδυτηρια και τους κοπανατε με πυρσο; Που ζουμε ρε πουστη μου;;
Συμμαζευτειτε ορισμενοι οσο ειναι καιρος. Αν δεν μπορειτε, φυγετε απ' τα ονειρα μας!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Falegkos έγραψε:
elvetos giatros έγραψε:
Falegkos έγραψε:Οι περισσοτεροι παικτες του ΠΑΟΚ δεν αξιζουν τα λεφτα τους.

Γενικη αλλαγη στα παντα απο διοίκηση μεχρι φροντιστες.

Για τον λαο.

Ηταν φυσιολογικη εξελιξη να εκραγει μετα απο αυτα που ειδαμε αυτην την χρονια σε αγωνιστικο και διοικιτικο επιπεδο.
Μια ομαδα ξεκρεμαστοι απο παντου ο καθενας να κανει του κεφαλιου του και εξωγενις παραγωντες να μας πηδαν και να καθομαστε εμεις.
Και εσύ ποιος πολυεκατομμυριούχος είσαι...;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Δώσε να σωθούμε.

δεν λεω αυτο ρε μαγκα μου και ουτε κραζω τον ζαγορακι και ουτε θα τον κραξω ποτε.
Δεν χριαζετε να εχεις μονο λεφτα χρειαζετε και λιγο μαγκια.

Λεφτα δεν εχει κανεις πλεον στην Ελλαδα και απο του χρονου δεν θα πευτουν τοσα στο ποδοσφαιρο.

Ξεκολατε το οτι εχω διαφορετικη γνωμη δεν παει να πει οτι κραζω τον ζαγορ.
Θέλεις ψευτόμαγκες σαν τον Αδαμίδη και τον Μαρινάκη η τον Πατέρα?
Θέλουμε μπάλα ή πουστιά;
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Μια ήττα χωνεύεται και αν είσαι μάγκας το δείχνεις ακόμα και στα άσχημα, αυτή την καφρίλα δεν την αντέχω με τίποτα , να ορίζουν την τύχη τη ομάδας μερικά τσογλάνια και να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα . Και μην βγει κανείς να πει ότι έχουν στηρίξει την ομάδα , αν δεν υπήρχαν αυτοί θα πήγαινε πολύ περισσότερος κόσμος στο γήπεδο που τώρα απλά σιχαίνεται να τα βλέπει αυτά
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Photis έγραψε:Σήμερα ο ΠΑΟΚ προδώθηκε από τον ίδιο του τον εαυτό και από την σιγουριά που τον έφαγε....οι παίκτες άνευροι σαννα μην ήθελαν τίποτα....Ο Βιεϊρίνια στο τέλος του παιχνιδιού έκανε νεύμα στην 1 χαιρετισμό σαν αντίο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...Η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της...ΤΕΟ αν μείνεις κανόνισε να έχεις κανονικό αγωνιστικό τμήμα και σωστό προπονητή με κανονικό πλάνο...Δε γίνεται αέρα πατέρα όλα...Αυτά που συμβαίνουν δυστυχώς εσύ τα προκαλείς με τα λάθη που επανελειμμένα κάνεις...Θέλουμε παίκτες θέλουμε καινούργιους ξένους και μαζί με τους Έλληνες να κάνουν μια ομάδα ελπίζω αξιόλογη..τίτλο θα κάνουμε πολλά χρόνια να δούμε....Και το τραγικό είναι πως σήμερα χάσαμε δικαιότατα!!!!Τέλοσπαντων...για τους οπαδούς δεν αξίζει να ασχοληθώ...Όπως πάντα ευχή και κατάρα....
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

οι xxx πετουσαν φοτοβολιδες στα επισιμα.
αρε αυτοι ειστε, ημουν περιφανος που πηγαινα στην τεσσερα, τωρα πσαχνω πως θα 3επλυνω την 3εφτιλα..
ΠΑΟΚΑΡΑ μου σε αφηνω για λιγο καιρο να ηρεμησω να ηρεμησεις και εσυ και οταν οι χχχχ φυγουνε εγω θα ειμαι εκει.
ΝΟΜΟΣ ΘΑΤΣΕΡ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΟΧΩΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο3ω ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ χχχχ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 17 Μαρ 2011, 00:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: φρονιμα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”