ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα
Αυτό το πράγμα που λέγεται αεκ είναι από τις χειρότερες ομάδες που έχω δει.... εμείς μέτριοι.... λίγο να παίζαμε όπως σε κάποια ματς, θα το είχαμε πάρει... δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαν θέληση οι παίκτες, απλά πλέον είναι ολοφάνερο ότι είναι καμένοι.. θέλουν τα παλικάρια, αλλά δεν μπορούν...
δεν θέλω να πω τίποτα για το κοράκι... ήταν προκλητικός σε όλο το ματς... ακόμη και στις καθυστερήσεις που έπαιζε μόνο εμάς...
Το 0-0 είναι δύσκολο και πονηρό αποτέλεσμα...
Κοουτσάρισμα για ρεσιτάλ... βλέπει ότι ο Λίνο κουτσαίνει και έχει κάρτα και τον κρατάει μέσα μέχρι να γίνει το μοιραίο.... βγάζει τον Βασιλάκη, που σήμερα ήταν αξιοπρεπής και έμοιαζε με κανονικό ποδοσφαιριστή... οι παίκτες έχουν αγωνιστική απειθαρχία: δείτε που κινείται ο σέντερ φορ μας στο γήπεδο και θα καταλάβετε πολλά... ο κάθε παίκτης κάνει ότι του καπνίσει....
δεν θέλω να πω τίποτα για το κοράκι... ήταν προκλητικός σε όλο το ματς... ακόμη και στις καθυστερήσεις που έπαιζε μόνο εμάς...
Κοουτσάρισμα για ρεσιτάλ... βλέπει ότι ο Λίνο κουτσαίνει και έχει κάρτα και τον κρατάει μέσα μέχρι να γίνει το μοιραίο.... βγάζει τον Βασιλάκη, που σήμερα ήταν αξιοπρεπής και έμοιαζε με κανονικό ποδοσφαιριστή... οι παίκτες έχουν αγωνιστική απειθαρχία: δείτε που κινείται ο σέντερ φορ μας στο γήπεδο και θα καταλάβετε πολλά... ο κάθε παίκτης κάνει ότι του καπνίσει....
Γι'αυτο θα εισαι αεκακι ρε καημενη κουλα, τωρα σε περιμενει ο Βιειρινια καιη παρεα του για πισωγλεντι... ξερεις εσυ!
Δεν υπαρχει προκοπη... Που ορεξη να μιλησεις για μπαλα?
Απαντησαμε στην βρωμια και στην αλητεια...
και ακομα δεν ειδαν τιποτα...

και ακομα δεν ειδαν τιποτα...

-
ioanmits έγραψε:Αυτό το πράγμα που λέγεται αεκ είναι από τις χειρότερες ομάδες που έχω δει.... εμείς μέτριοι.... λίγο να παίζαμε όπως σε κάποια ματς, θα το είχαμε πάρει... δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαν θέληση οι παίκτες, απλά πλέον είναι ολοφάνερο ότι είναι καμένοι.. θέλουν τα παλικάρια, αλλά δεν μπορούν...
Με εκφραζει απολυτα το μαυρισμενο κειμενο
Re: ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 Σχόλια και παραλειπόμενα
πριν 2 χρονια η αεκ στην τουμπα επαιζε και αυτη με 9 παιχτες και το σκορ ηρθε παλι 0-0.teod1980 έγραψε:Ρε φιλαράκι δηλαδή τώρα τι θα μας πεις...ariskatiforos έγραψε:ας αλλαξουμε λιγο τη ροτα ρε μαγκες
ο ιβιτς ως ποτε θα συμπεριφερεται σα σπαστικο παιδακι?
εχεις κιτρινη ρε παλικαρι!συγκεντρωσου.. αφηνεις την ομαδα σου με 9 παικτες!
ελεος πια ως ποτε?
τις εβγαλε ευκολα δε λεω αλλα και οι δυο μπορουν να δικαιολογηθουν
πιο πολυ νευριαζω με τον ιβιτς..αν ειναι δυνατον να τρωει κοκινες σε καθε ντερμπι..
δεν ειμαι ικανοποιημενος και δοξα τα δοκαρια...
αντε ρε βιτολο ελα πισω
ας μην αρχισουμε τους επαναστατικους αλαλαγμους με τη διαιτησια και επικεντρωθουμε πως θα γινουμε καλυτεροι..
αυτο που ειδα ειναι οτι αυτη τη κουλά θα μπορουσαμε να τη καθαρισουμε απο σημερα και βγαλαμε τα ματια μας μονοι μας...
Αν έπαιζε σε ομάδα του ΠΟΚ ο Βλάνταν θα έπαιρνε τις ίδιες κόκκινες σε ντέρμπυ;
Θα μας τρελάνετε ρε φούστη μου....
Πολύ το ξύλο τρώει σε κάθε ματς ρε συ...
Ήρεμα με το παληκάρι...
νομιζω θυμασαι οτι θες....
Μόνο εμένα νευρίασε(και) η αναμετάδοση του αγώνα?
Ο σπίκερ ήταν Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ.
Ο σπίκερ ήταν Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ.

- Maximus
Καλος ο Κουτσια ρε παιδια, αλλα οχι και MVP!
Ολα ανοιχτα για τη ρεβανς...Κανονικα ειναι δικη μας η προκριση, αλλα φοβαμαι μην προηγηθουν μεσα στην Τουμπα με καμια στραβοκλωτσια και μας πιασει μετα το γνωστό κόμπλεξ...
Ολα ανοιχτα για τη ρεβανς...Κανονικα ειναι δικη μας η προκριση, αλλα φοβαμαι μην προηγηθουν μεσα στην Τουμπα με καμια στραβοκλωτσια και μας πιασει μετα το γνωστό κόμπλεξ...
Re: ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 Σχόλια και παραλειπόμενα
markos4 έγραψε:πριν 2 χρονια η αεκ στην τουμπα επαιζε και αυτη με 9 παιχτες και το σκορ ηρθε παλι 0-0.teod1980 έγραψε:Ρε φιλαράκι δηλαδή τώρα τι θα μας πεις...ariskatiforos έγραψε:ας αλλαξουμε λιγο τη ροτα ρε μαγκες
ο ιβιτς ως ποτε θα συμπεριφερεται σα σπαστικο παιδακι?
εχεις κιτρινη ρε παλικαρι!συγκεντρωσου.. αφηνεις την ομαδα σου με 9 παικτες!
ελεος πια ως ποτε?
τις εβγαλε ευκολα δε λεω αλλα και οι δυο μπορουν να δικαιολογηθουν
πιο πολυ νευριαζω με τον ιβιτς..αν ειναι δυνατον να τρωει κοκινες σε καθε ντερμπι..
δεν ειμαι ικανοποιημενος και δοξα τα δοκαρια...
αντε ρε βιτολο ελα πισω
ας μην αρχισουμε τους επαναστατικους αλαλαγμους με τη διαιτησια και επικεντρωθουμε πως θα γινουμε καλυτεροι..
αυτο που ειδα ειναι οτι αυτη τη κουλά θα μπορουσαμε να τη καθαρισουμε απο σημερα και βγαλαμε τα ματια μας μονοι μας...
Αν έπαιζε σε ομάδα του ΠΟΚ ο Βλάνταν θα έπαιρνε τις ίδιες κόκκινες σε ντέρμπυ;
Θα μας τρελάνετε ρε φούστη μου....
Πολύ το ξύλο τρώει σε κάθε ματς ρε συ...
Ήρεμα με το παληκάρι...
νομιζω θυμασαι οτι θες....
Eιχαμε χασει τοτε με 0-1
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ούτε κούλα, ούτε ξαδέρφη,.....
Χ Α Ν Ο Υ Μ Ι ,
το ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του ποκ.
Ελάτε τώρα Τούμπα ρε μπινέδες.
πιλάφιε καριόλη έλα και συ με τον χοντρομαλάκα το γάβρο.
ελάτε γ@μώ την καταδίκη σας σκατόφλωροι
υγ. όσο για σένα κολλητέ του βασίλη δημητριάδη η π@υτσα θα μπει όλη μέσα
Χ Α Ν Ο Υ Μ Ι ,
το ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του ποκ.
Ελάτε τώρα Τούμπα ρε μπινέδες.
πιλάφιε καριόλη έλα και συ με τον χοντρομαλάκα το γάβρο.
ελάτε γ@μώ την καταδίκη σας σκατόφλωροι
υγ. όσο για σένα κολλητέ του βασίλη δημητριάδη η π@υτσα θα μπει όλη μέσα
Δεν είδα το ματς διότι από την μία είχα πολύ κακή ψυχολογία από αυτά που προηγήθηκαν και από την άλλη δεν είχα καμία όρεξη να ακούω την κάθε π@π@ρια από τους γύρους μου, και προτίμησα να σκοτώσω την ώρα μου παίζοντας PC games (Θεός να το κάνει παιχνίδι...).
Έκανα το λάθος πάνω στην αγωνία μου να δω το αποτέλεσμα γύρω στο 85', και βλέπω 0-0 αλλά και να παίζουμε και με 9 παίχτες
και τα επόμενα 10 λεπτά ήταν σαν αιώνας...
Το παιχνίδι της πρόκρισης εννοείται ότι δεν τελείωσε, ίσα ίσα τώρα είναι και τα πράγματα πιο ύπουλα διότι η ΑΕΚ παίζει πάντα καλύτερα εκτός έδρας.
Ελπίζω σε καυτή Τούμπα στον επαναλυπτικό (όπως αντίστοιχα στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του πρωταθήματος) και με λίγη τύχη ίσως να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε στον τελικό.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Έκανα το λάθος πάνω στην αγωνία μου να δω το αποτέλεσμα γύρω στο 85', και βλέπω 0-0 αλλά και να παίζουμε και με 9 παίχτες

Το παιχνίδι της πρόκρισης εννοείται ότι δεν τελείωσε, ίσα ίσα τώρα είναι και τα πράγματα πιο ύπουλα διότι η ΑΕΚ παίζει πάντα καλύτερα εκτός έδρας.
Ελπίζω σε καυτή Τούμπα στον επαναλυπτικό (όπως αντίστοιχα στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του πρωταθήματος) και με λίγη τύχη ίσως να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε στον τελικό.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Το τραγικοτερο ολων αυτο ειναι: Να αρχισουμε να τη λεμε στους παιχτες μας επειδη αντεδρασαν φυσιολογικα...
Ξερω και ο Γκαρσια καποτε αληταρας ηταν και παει λεγοντας...
Οχι Κ. Ιβιτς. οταν σε γαμανε πρεπει να λες και ευχαριστω! Συγχρονη νεοελληνικη συμπεριφορα α λα ΔΝΤ ξερω γω...
Ξερω και ο Γκαρσια καποτε αληταρας ηταν και παει λεγοντας...
Οχι Κ. Ιβιτς. οταν σε γαμανε πρεπει να λες και ευχαριστω! Συγχρονη νεοελληνικη συμπεριφορα α λα ΔΝΤ ξερω γω...
Πολύ καλή εμφάνιση αμυντικά.
Για άλλη μια φορά η άμυνα, χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα, έδειξε ότι είναι το δυνατό μας σημείο.
Παρά τις αποβολές και τα δοκάρια της κούλας απο στημένες φάσεις έδειξαν πλέον περίτρανα ότι το κύπελλο φέτος είναι ασπρόμαυρο.
Τέλος λαίμαι
Απαράδεκτοι οι δύο που αποβλήθηκαν. Δϋο φορές καθυστερημένα πάνω στην μπάλα ο Βραζιλιάνος, νευράκια (πάλι ρε Ιβιτς;) ο σέρβος.
Μέσα Βιτόλο, Βιερίνια και Σαβίνι στον επαναληπτικό και πάμε φουλ για τελικό!
Για άλλη μια φορά η άμυνα, χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα, έδειξε ότι είναι το δυνατό μας σημείο.
Παρά τις αποβολές και τα δοκάρια της κούλας απο στημένες φάσεις έδειξαν πλέον περίτρανα ότι το κύπελλο φέτος είναι ασπρόμαυρο.
Τέλος λαίμαι
Απαράδεκτοι οι δύο που αποβλήθηκαν. Δϋο φορές καθυστερημένα πάνω στην μπάλα ο Βραζιλιάνος, νευράκια (πάλι ρε Ιβιτς;) ο σέρβος.
Μέσα Βιτόλο, Βιερίνια και Σαβίνι στον επαναληπτικό και πάμε φουλ για τελικό!
Παιδιά το 0-0 είναι ύπουλο!! Ειδικά με την ΑΕΚούλα που συνηθίζει να σκοράρει εκτός