Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 16:30 ΕΤ1
- Aureliano Buendia
Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 17:00 ΕΤ1
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια, όταν είχαμε Μούλα, Γκαγκα, Νίλσεν, Αμίτ Ταμίρ, Μέι και τα συναφή, είχαμε πάει με 3 κολλητούς undercover στο Ιβανόφειο.
Ήταν, αν θυμάμαι καλά, 5η αγωνιστική και είχαμε 4/4 ως τότε.
Μας πήρανε πρέφα, υπήρξαν αντγκλήσεις, παρέμβαση μπάτων, πολλά σου μου του και απειλές του κώλου, εν τέλει το μόνο που υποστηκαμε ήταν ένας φραπές στην κουκούλα του μπουφάν μου, πράγμα που ακόμη με εξοργίζει παρόλο που θεωρητικά και λογικά θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει πολύ χειρότερα.
Πάρτε το διπλό για μένα.
Ήταν, αν θυμάμαι καλά, 5η αγωνιστική και είχαμε 4/4 ως τότε.
Μας πήρανε πρέφα, υπήρξαν αντγκλήσεις, παρέμβαση μπάτων, πολλά σου μου του και απειλές του κώλου, εν τέλει το μόνο που υποστηκαμε ήταν ένας φραπές στην κουκούλα του μπουφάν μου, πράγμα που ακόμη με εξοργίζει παρόλο που θεωρητικά και λογικά θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει πολύ χειρότερα.
Πάρτε το διπλό για μένα.
- nick_shortjohn
Εγώ είχα πάει την προηγούμενη απ' αυτή τη σεζόν που λες (2003-2004), που τους πετύχαμε στα play-off (είχαμε Ραντόγεβιτς, Γιούρκοβιτς, Πάουελ κ.λ.π.) και στα 2 εκτός γιατί παίζαμε με μειονέκτημα. Τότε που στο τελευταίο ματς κι ενώ η σειρά ήταν 1-1 καταφέραμε και χάσαμε δικό μας παιχνίδι. Προηγούμασταν με 4 κανα λεπτό πριν τη λήξη και φτάσαμε στην εκπνοή να είμαστε 1 πίσω και τον Παντελιάδη στις βολές (............). Ε, με τα ζόρια το στέλνει στην παράταση όπου και τον πίνουμε... Θυμάμαι πολύ καλά ότι καθόμασταν απέναντι από τους φανατικούς τους ((όπως δείχνει η κάμερα, αριστερά απ' τα επίσημα) και εκτός απ' την παρέα μου που ήμασταν 4 άτομα, είδα τουλάχιστον άλλους 7-8 "περίεργους" μερικούς που τους είχα ξαναδεί φατσικά. (Μάλιστα ένα τσακαλάκι με κοτσίδα που το πέτυχα στο 2ο ματς στην Πυλαία ακριβώς στο κάτω διάζωμα, τον πετυχαίνω στο Ιβανώφειο ακριβώς στο από κάτω διάζωμα και πάλι!).Στο ημίχρονο οι δικοί μας πήγαν στα αποδυτήρια που ήταν από τη δική μας μεριά και δίπλα ήταν οι τουαλέτες. Λίγο πριν αρχίσει το 2ο ημίχρονο πάμε μία στους τουαλέτες και βλέπεω τους δικούς μας στο βάθος να βγαίνουν ένας-ένας. Σεκιουριτάς η μπάτσος δεν υπήρχε πουθενά! Σαν κύριοι πήγαμε όλοι η παρέα μου και τους κάναμε "high-five" έναν-έναν και "go boys" κ.λ.π. και δε μας πήρε χαμπάρι κανείς...
Αλλά με Παντελιάδη δεν κερίζεις ούτε στο βραζιλιάνικο...
Αλλά με Παντελιάδη δεν κερίζεις ούτε στο βραζιλιάνικο...
- Aureliano Buendia
Τι θυμάμαι το ματς με τις χαμένες βολες του Σπυράκου...
Ήμουν στη Γαλλία τότε και μου στέλναν λεπτό προς λεπτό ανταπόκριση.
Το φοβερότερο όλων είναι πως εκείνη ήταν η χρονιά που αγγίξαμε περισσότερο από κάθε άλλη την τετράδα στη δεκαετία που μας αποχαιρέτησε
Γενικά το σιχαίνομαι το κωλογήπεδο αυτό.
Είχα πάει και 2 φορές όταν παίζαμε εκεί προσωρινά λόγω του ότι το Παλατάκι φιλοξενούσε την διθυραμβικά επιτυχημένη αναβίωση του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης...
Με Πανελλήνιο είχαμε κερδίσει ένα πόντο (είχε Καλάφα στον πάγκο) και Ερυθρό Αστέρα που μας σοδόμισε ο Γκούροβιτς (πάνω από 30 πόντους).
Γενικώς το έχω άχτι το Ιβανώφειο και θέλω πολύ το διπλό.
Άσε που είναι και κρισιμότατο το ματς.
Το δείχνει και ελεύθερη τηλεόραση, προβλέπω πάλι να με πιάνουν τα διαόλια μου...
Ήμουν στη Γαλλία τότε και μου στέλναν λεπτό προς λεπτό ανταπόκριση.
Το φοβερότερο όλων είναι πως εκείνη ήταν η χρονιά που αγγίξαμε περισσότερο από κάθε άλλη την τετράδα στη δεκαετία που μας αποχαιρέτησε

Γενικά το σιχαίνομαι το κωλογήπεδο αυτό.
Είχα πάει και 2 φορές όταν παίζαμε εκεί προσωρινά λόγω του ότι το Παλατάκι φιλοξενούσε την διθυραμβικά επιτυχημένη αναβίωση του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης...
Με Πανελλήνιο είχαμε κερδίσει ένα πόντο (είχε Καλάφα στον πάγκο) και Ερυθρό Αστέρα που μας σοδόμισε ο Γκούροβιτς (πάνω από 30 πόντους).
Γενικώς το έχω άχτι το Ιβανώφειο και θέλω πολύ το διπλό.
Άσε που είναι και κρισιμότατο το ματς.
Το δείχνει και ελεύθερη τηλεόραση, προβλέπω πάλι να με πιάνουν τα διαόλια μου...
Αδειο είτε έτσι, είτε αλλιώς
Οσοι γνωρίζουν την μπασκετική πιάτσα της Θεσσαλονίκης, θεωρούν καθοριστικό το ματς του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ πέρα από τον προφανή λόγο, ότι ο Ηρακλής μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανός.
Βάζουν και άλλες παραμέτρους όμως. Πρώτον ότι θα φύγουν άνετα από το γήπεδο οι παίκτες, αφού σε διαφορετική περίπτωση του έστειλαν σαφές μήνυμα οι οπαδοί ότι θα έχουν πρόβλημα (κάτι για σπασμένα πόδια διαβάσαμε) και δεύτερον ότι θα συνεχίσουν με λιγότερη πίεση στο πρωτάθλημα.
Γιατί πολύ απλά, θεωρούν δεδομένο ότι στα δυο - τρία επόμενα εντός, το Ιβανώφειο θα είναι άδειο με όσα, έτσι κι αλλιώς, ετοιμάζονται να κάνουν οι οπαδοί.
http://www.superbasket.gr/?c=455&a=136518
Οσοι γνωρίζουν την μπασκετική πιάτσα της Θεσσαλονίκης, θεωρούν καθοριστικό το ματς του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ πέρα από τον προφανή λόγο, ότι ο Ηρακλής μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανός.
Βάζουν και άλλες παραμέτρους όμως. Πρώτον ότι θα φύγουν άνετα από το γήπεδο οι παίκτες, αφού σε διαφορετική περίπτωση του έστειλαν σαφές μήνυμα οι οπαδοί ότι θα έχουν πρόβλημα (κάτι για σπασμένα πόδια διαβάσαμε) και δεύτερον ότι θα συνεχίσουν με λιγότερη πίεση στο πρωτάθλημα.
Γιατί πολύ απλά, θεωρούν δεδομένο ότι στα δυο - τρία επόμενα εντός, το Ιβανώφειο θα είναι άδειο με όσα, έτσι κι αλλιώς, ετοιμάζονται να κάνουν οι οπαδοί.
http://www.superbasket.gr/?c=455&a=136518
Από τα ματς που ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε. Δύσκολο όπως κάθε τοπικό ντέρμπι αλλά απαραίτητο για να κοιτάμε τετράδα (αλλά και 6άδα).
Υ.Γ. Αυτοί, με τόσο άγχος που τους προκαλεί η υποψηφιότητα υποβιβασμού, θα "γεράσουν" πριν την ώρα τους...
Υ.Γ. Αυτοί, με τόσο άγχος που τους προκαλεί η υποψηφιότητα υποβιβασμού, θα "γεράσουν" πριν την ώρα τους...

Ε ναι αφου για φουντο πανε σε μπαλα και μπασκετ!!!
Μηνυμα εληφθη..
Ρε συ Τιμο, κοντεψε να με φυγει το λαπτοπ απο τα χερια ειναι και καινουργιο... τι δουλεια εχει αυτος εδω μεσα??
Οσο για τον Παπαδοπουλο πιστευω οτι θα δεχθει τοση τρομακτικη πιεση που οι πυρσοι στον Παπαλουκ θα μοπιαζουν παιχνιδια μπροστα σε οσα σχζεδιαζουν απεναντι του οι γριες.. 15 εισαγγελεις για το Ιβανωφειο...
Α και για να μην ξεχασω... διπλο γιατι χανομαστε...
Παιζουν και χωρις Μποουλντιν, τρομερη απουσια!!
Ρε πως γινεται μεσα σε 2 ωρες να εχουμε την ευκαιρια να ριξουμε 2 συμπολιτες, εναν σε καθε αθλημα?

Aureliano Buendia έγραψε:Πάρτε το διπλό για μένα.
Μηνυμα εληφθη..

Ρε συ Τιμο, κοντεψε να με φυγει το λαπτοπ απο τα χερια ειναι και καινουργιο... τι δουλεια εχει αυτος εδω μεσα??

Οσο για τον Παπαδοπουλο πιστευω οτι θα δεχθει τοση τρομακτικη πιεση που οι πυρσοι στον Παπαλουκ θα μοπιαζουν παιχνιδια μπροστα σε οσα σχζεδιαζουν απεναντι του οι γριες.. 15 εισαγγελεις για το Ιβανωφειο...
Α και για να μην ξεχασω... διπλο γιατι χανομαστε...
Παιζουν και χωρις Μποουλντιν, τρομερη απουσια!!

Ρε πως γινεται μεσα σε 2 ωρες να εχουμε την ευκαιρια να ριξουμε 2 συμπολιτες, εναν σε καθε αθλημα?

Ναι ηταν μια ατυχης εμπνευση μου το παραδεχομαι!
Παμε γερα διπλο στη γρια και μια ακομη κλωτσια στην α2 που ανηκει.

Παμε γερα διπλο στη γρια και μια ακομη κλωτσια στην α2 που ανηκει.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
-
Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 16:30 ΕΤ1
Διαιτητές: Σπυρίδωνος-Τανατζής-Αφεντουλίδης.
Κομισάριος: Σιμητόπουλος
Κομισάριος: Σιμητόπουλος
Προσωπικά δεν θέλω να πέσουν. Όχι άλλο λεκανοπέδιο.....
Επίσης, στο ποδόσφαιρο και μόνο που έμειναν με τα κεριά στα χέρια τα σκουλήκια (πριν 1-2 χρόνια?) μου αρκεί. Μεγάλη χαρά....
Επίσης, στο ποδόσφαιρο και μόνο που έμειναν με τα κεριά στα χέρια τα σκουλήκια (πριν 1-2 χρόνια?) μου αρκεί. Μεγάλη χαρά....

- Aureliano Buendia
Ούτε εγώ έχω καούρα.
Αν και όταν θα αντικρίσω τον κομπλεξισμό του επί της οθόνης την Κυριακή, θα φουντώσω σίγουρα.
Τρομερά κρίσιμο παιχνίδι.
Ελπίζω να μπούμε στο γήπεδο με πάθος, ένα στοιχειώδες πλανο (όχι όπως στα άλλα εκτός έδρας) και να τους πάει καροτσάκι ο Λάζος.
Αν και όταν θα αντικρίσω τον κομπλεξισμό του επί της οθόνης την Κυριακή, θα φουντώσω σίγουρα.
Τρομερά κρίσιμο παιχνίδι.
Ελπίζω να μπούμε στο γήπεδο με πάθος, ένα στοιχειώδες πλανο (όχι όπως στα άλλα εκτός έδρας) και να τους πάει καροτσάκι ο Λάζος.
ειδικα συνθηματα,τραμπουκισμοι και σκηνες απειρου καλους θα ζησουν οι παικτες μας..ας ελπισουμε να βγαλουν σε ενα ματσ @@ και να το παρουνε αφου η διαφορα ειναι μεγαλη..αν παλι φανε 35 απο ηλιαδη και 25 απο παπανικολοπουλο παω πασο..
Αν δεν κερδισουμε και ομαδα της Α2 που μεχρι και η κουλα περασε απο τη τρυπα τους δεν δικαιουμαστε να μιλαμε για τιποτα. 

- nick_shortjohn
Απ 'οτι θυμάμαι ούτε τη ΜΕΝΤ είχαμε κερδίσει εκεί...
Καταραμένο γήπεδο, ήρθε η ώρα σου...
Καταραμένο γήπεδο, ήρθε η ώρα σου...