Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1/novaHD

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
interad

Re: Σκουλήκι - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova

Δημοσίευση από interad »

Bono έγραψε:
interad έγραψε:Ποιος είναι αυτός ο μαλ@κας ο interad ρε φίλε;

Είναι αυτός που άνοιξε το κλαρίνο στο Ναό απ' τον ρούλη και το τρίμπαλο απ' τον γαύρο στο πρωτάθλημα ΦΕΤΟΣ.
Δεν πιστεύω να θες και άλλες διευκρινήσεις.....

Οσο για τον Βono είναι αυτός που άνοιξε την νίκη στην Καβάλα και το διπλό στο Ζάγκρεμπ.
Ούτε δω νομίζω πως χρειάζονται περισσότερες διευκρινήσεις....
:nairepaok: :pano:

υ.γ. το 'χω το διπλό σε λέω.

Καβάλα - το πιο εύκολο διπλό μας φέτος 8-)

Ζάγκρεμπ - το πιο άχρηστο διπλό μας φέτος (μας έφτανε και το Χ) :lol:

στο ματς με τον gay (0-3) μαγική εικόνα :(

στο ματς με το σκουλήκι δε μετράει... είχα Δερμιτζάκη που έκανε αλλαγή Βιτόλο... αυτό φτάνει για να μην περιγράψω άλλο...

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
lostre_4

Δημοσίευση από lostre_4 »

Πατήστε και διασύρετε τη φιλιπινέζα!!!
Τον ρόλο που θα παίξουν για άλλη μια φορά τον ξέρουμε, αλλα τον ξέρουν και οι παικταράδες μας που θα κάνουν το καθήκον του μιας και πλέον συνήθισαν να παίζουν απέναντι σε 12αδα!!!
ΠΑΟΚ είσαι ρε!! Λιώστους και στείλε τους εκει που τους αξίζει.
Για άλλη μια περιοδεία στα γύρω χωρια!!!
:opaokara: :opaokara:
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Εμένα δε με ενδιαφέρει καθόλου το αποτέλεσμα. Να μην έχουμε τραυματισμούς και κάρτες με ενδιαφέρει. Μην ξεχνάτε ότι το ματς με το γαύρο θα ακολουθήσει σε λιγότερο από 72 ώρες. Αν πέσουμε στην παγίδα και γίνει κανένα ματς ροντέο, είναι πιθανό να αδειάσουν οι παίχτες ψυχολογικά και σωματικά.

Θα ήταν κατά τη γνώμη μου σοφό, αν όχι επιβεβλημένο, οι Πάμπλοι και ο Βλάνταν να παίξουν το πολύ ένα ημίχρονο (λόγω ηλικίας) ή και καθόλου. Εναλλακτικές έχουμε.

Καλό και το διπλό στο Χαριλάου, αλλά με 1-1 στο Καραϊσκάκη και με αστεία ΑΕΚ, ο ονειρεμένος από όλους μας τελικός με 45.000 ΠΑΟΚτσήδες είναι πιο κοντά από ποτέ.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Ρε γ@μηστε τους ΛΑΙΜΑΙ! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Doomlord4 έγραψε:Ρε παιδιά,βάλτε κανονικά τον τίτλο.3-4 φορές που ανοίκτηκε φέτος νέο θέμα με σκουλήκια-gay κτλ στον τίτλο, μόνο ήττες είχαμε

Κι εγώ θέλω κανονικό τίτλο αλλά τα είπα και στο δεύτερο ποστ, άσε που το αξίζουν πολλοί από αυτούς να λέγονται σκουλήκια. Άσε τους δεισιδαίμονες να μαλώνουν για γούρια, μακάρι να όριζαν αυτά την τύχη του ΠΑΟΚ. Θα είχαμε πάρει ένα τσουβάλι πρωταθλήματα ως τα τώρα. :|

Ελπίζω να πάρουν προπονητή μες στη βδομάδα για να τον εγκαινιάσουμε και αυτόν όπως το Μαζίνιο (πρόκριση στα πέναλτι) και τον Κούπερ (4-1) :twisted: Είναι δύσκολο να παίζεις με ομάδα που έχει αγωνιστικό στόχο να σε κερδίσει και θα εξιλεωθεί (τουλάχιστον ενμέρει) στα μάτια του κόσμου της αν το κάνει... Είναι όμως εύκολο να παίζεις με ομάδα σαν αυτόν τον Άρη αν έχεις συγκεκριμένη τακτική...
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

ΡΕ Π##ΤΣΑ ΛΑΙΜΑΙ!!!
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

βαλτε κανονικα τον τιτλο, ειμαστε λαρτζ εμεις

με μπαλαφα δεν φοβαμαι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μόλις έστειλα χαρτάκι στον Μάκη και, εκτός απροόπτου, η ενδεκάδα (που του επέβαλα) θα είναι η εξής:

..................... Χαλκιάς ........................

Κοντρέρας .. Τσιρίλο .. Κοντρέρας .. Κοντρέρας

Βιειρίνια .. Μπαλάφας .. Μπαλάφας .. Βιειρίνια

................ Σάλπι ...... Κλάους ................

Συντηρητικά πράματα. Βαδίζουμε στα σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

breakdown88 έγραψε:Εμένα δε με ενδιαφέρει καθόλου το αποτέλεσμα. Να μην έχουμε τραυματισμούς και κάρτες με ενδιαφέρει. Μην ξεχνάτε ότι το ματς με το γαύρο θα ακολουθήσει σε λιγότερο από 72 ώρες. Αν πέσουμε στην παγίδα και γίνει κανένα ματς ροντέο, είναι πιθανό να αδειάσουν οι παίχτες ψυχολογικά και σωματικά.

Θα ήταν κατά τη γνώμη μου σοφό, αν όχι επιβεβλημένο, οι Πάμπλοι και ο Βλάνταν να παίξουν το πολύ ένα ημίχρονο (λόγω ηλικίας) ή και καθόλου. Εναλλακτικές έχουμε.

Καλό και το διπλό στο Χαριλάου, αλλά με 1-1 στο Καραϊσκάκη και με αστεία ΑΕΚ, ο ονειρεμένος από όλους μας τελικός με 45.000 ΠΑΟΚτσήδες είναι πιο κοντά από ποτέ.

Συμφωνώ με το φίλο, οι "εκδικήσεις" και τα "ανοιχτά γραμμάτια" είναι ακριβώς για ομάδες τύπου Παπαναστασιακου. Ο μεγάλος μας στόχος φέτος είναι το κύπελλο και την μεθεπομενη τεταρτη έχουμε νύv υπέρ πάντων αγώνα (πριν τους επόμενους, αν με το καλο περάσουμε). Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε ρεαλιστές και έξυπνοι.
Εξάλλου είμαι πεπεισμένος ότι και με τα δευτερα τους έχουμε, κυρίως έτσι όπως είναι τώρα.
ΠΑΟΚ γερά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Θέμη μου, από την αρχή της χρονιάς, σχεδόν με τα 2α τις έχουμε βγάλει τις διοργανώσεις. :D
Εδώ μονιμοποιήθηκαν ο Φωτάκης, ο Κλάους και ο Τσουκαλάς. Και γουστάρω.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

DC έγραψε:Μόλις έστειλα χαρτάκι στον Μάκη και, εκτός απροόπτου, η ενδεκάδα (που του επέβαλα) θα είναι η εξής:

..................... Χαλκιάς ........................

Κοντρέρας .. Τσιρίλο .. Κοντρέρας .. Κοντρέρας

Βιειρίνια .. Μπαλάφας .. Μπαλάφας .. Βιειρίνια

................ Σάλπι ...... Κλάους ................

Συντηρητικά πράματα. Βαδίζουμε στα σίγουρα.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πρέπει να λάβει χώρα ο αγώνας ποιο αργά και ο Φερνάντο Χάβος να βάλει την Κ20 καλύτερα.
Ελπίζω η ακαδημία μας απο τα επόμενα παιχνίδια να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία είναι κρίμα πιθανοί μελλοντικοί παίχτες μας να παίζουν στα αλώνια της Βου σε χωματόδρομους και αλάνες και να ρισκάρουμε πιθανό τραυματισμό.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Όχι και αλάνα το αέλ κλαρένα ρε φίλε .... μην τα ρίχνεις όλα κάτω.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Σκουλήκι - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1

Δημοσίευση από bane1980 »

Όπως σωστότατα επεσήμαναν κάποιοι φίλοι προηγουμένως...το μεγαλύτερο κέρδος θα είναι να μην πέσουμε στην παγίδα για κόκκινη (γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ θα κλωτσήσουν και θα κάνουν σκηνές και ΣΙΓΟΥΡΑ ο κόρακας θα έχει φαγούρα στο χέρι) και να προφυλαχθούν από μόνοι τους οι παίκτες. Δεν με νοιάζει να πάρουν κάθε διεκδίκηση, δεν θέλω αυτοθυσίες τώρα, ούτε τραυματισμούς στυλ Φωτάκη.

ο στόχος είναι η Τετάρτη, όχι το λήκι, εμείς έχουμε υψηλότερους στόχους από το απλά να κερδίσουμε το "μισητό αντίπαλο". Είμαι σίγουρος οτι ο Χάβος θα προφυλάξει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο παίκτες.

Στην Τρίπολη σήμερα είδατε την 3 συνεχόμενη επίδειξη δύναμης από το παχύδερμο...πρέπει να περιμένουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για αυτό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΟΙ, όχι "αποδεκατισμένοι" για αυτό που εκείνοι θεωρούν ντέρμπυ.
Άβαταρ μέλους
novitok

Re: Σκουλήκι - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1

Δημοσίευση από novitok »

ΠΑΟΚάρα σ' αγαπώ
και παντού σ' ακολουθώ
γ@μησε τα ερπετά
να πέσουνε ξανά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”