Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννενα 2-1 MVP - Σχόλια και Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννενα 2-1 MVP - Σχόλια και Παραλειπόμε
Και εγώ αυτό πιστεύω...Αφού, αν το καλοσκεφτείς δε φταίει το σύστημα, δε φταίει ο Χάβος, δε φταίνε οι παίκτες, δε φταίει ο καιρός, η πανσέληνος....ε, δια της ατόπου, η πεθερά του GIANNENA είναι η αιτία.... , Επίσκεψη-έκλπηξη όμως ε ..?. 

- xrictoforoc
Και εγω κραταω μονο την νικη,οντως κοντρα στον ΠΑΣ με στην ΤΟΥΜΠΑ δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο ειδικα με 2-1 αλλλα ας καταλαβουμε και λιγο οτι παιξαμε 3 ματς σε μια βδομαδα ΝΤΑΝ.Το ξερω πως δεν πρεπει να ψαχνουμε δικαιολογιες,αλλα ειναι μια νικη την οποια η ομαδα χρειαζοταν,ειδικα τωρα που θα εχει και χρονο να ξεκουραστει.
Καλες Γιορτες στους παικτες μας και καλη ξεκουραση.
Καλες Γιορτες στους παικτες μας και καλη ξεκουραση.
Σημερα,εγινε αυτο που επρεπε.Προκριθηκαμε.Τελος.Ας ηρεμησουμε ολοι,ας ξεκουραστουν οι περισσοτεροι παικτες,ας επανελθουν και οι τραυματιες γιατι αρχισαμε να κουραζομαστε και μεις μαζι τους!
Καλες γιορτες με υγεια και ευτυχια σε ολους!
Καλες γιορτες με υγεια και ευτυχια σε ολους!
MVP ψηφισα τον Αθανασιαδη.
Πολυ καλος σε επιθεση αλλα και αμυνα...
Απο την αλλη η κουραση δεν σε αφηνει να λειτουργησεις σωστα.
Πολλα λαθη, τα περισσοτερα χωρις πιεση...
Κακος ο Σακελλαριου (δεν καταλαβαινω την επιμονη εκει) ,κακος ο Ελ ζαρ ( μαλλον του ειπαν οτι φευγει ?), κακοι οι περισσοτεροι παικτες..
Μονο η προκριση εχει σημασια που καθαρα μας ηθελε και η τυχη σημερα...
ΥΓ. Απο τα μεγαλυτερα λαθη του Σαντος που ημουν ,ειμαι κα θα ειμαι φανατικος υποστηρικτης του, η φυγη του Μπακαγιοκο..
Καποτε οταν ηρθε ,μονο εγω ελεγα οτι ηταν παιχταρα και ολοι με εβριζαν στην Τουμπα..
Μετα απο χρονια, οι ιδιοι συμφωνησαν..Το ιδιο συνεβη και με τον Σορλεν..!!
Αληθεια , τι παραπανω προσφερει ο Παπαζογλου(αφαντος), ο Φιλομενο (φαντασμα) και ο Κουτσια (ανυπαρκτος) και δεν μπορουσε ο Μπακα που εκανε γιο γιο σημερα την αμυνα .?
Δεν ειχε βγει πρωτος σκορερ της ομαδας καποτε μαζι με τον Αναστασακο.? (αλλο εγκλημα εκει τον αφησαν να φυγει για τον .....Παπαζογλου
)...
Πολυ καλος σε επιθεση αλλα και αμυνα...
Απο την αλλη η κουραση δεν σε αφηνει να λειτουργησεις σωστα.
Πολλα λαθη, τα περισσοτερα χωρις πιεση...
Κακος ο Σακελλαριου (δεν καταλαβαινω την επιμονη εκει) ,κακος ο Ελ ζαρ ( μαλλον του ειπαν οτι φευγει ?), κακοι οι περισσοτεροι παικτες..
Μονο η προκριση εχει σημασια που καθαρα μας ηθελε και η τυχη σημερα...
ΥΓ. Απο τα μεγαλυτερα λαθη του Σαντος που ημουν ,ειμαι κα θα ειμαι φανατικος υποστηρικτης του, η φυγη του Μπακαγιοκο..
Καποτε οταν ηρθε ,μονο εγω ελεγα οτι ηταν παιχταρα και ολοι με εβριζαν στην Τουμπα..
Μετα απο χρονια, οι ιδιοι συμφωνησαν..Το ιδιο συνεβη και με τον Σορλεν..!!
Αληθεια , τι παραπανω προσφερει ο Παπαζογλου(αφαντος), ο Φιλομενο (φαντασμα) και ο Κουτσια (ανυπαρκτος) και δεν μπορουσε ο Μπακα που εκανε γιο γιο σημερα την αμυνα .?
Δεν ειχε βγει πρωτος σκορερ της ομαδας καποτε μαζι με τον Αναστασακο.? (αλλο εγκλημα εκει τον αφησαν να φυγει για τον .....Παπαζογλου

Τραγική εμφάνιση, σημαντική νίκη. Κρατάμε την πρόκριση και για ακόμη μια φορά την εμφάνιση Αθανασιάδη. Πρέπει να δουλευτεί ο παίκτης σωστά γιατί έχει τα φόντα να γίνει ο βασικός επιθετικός του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 10 χρόνια.
Καλές γιορτές σε όλους!
Καλές γιορτές σε όλους!
Εμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος απο που εβγαλε το συμπερασμα ο Χαβος οτι μας ταιριαζει λεει το 4-4-2 επειδη λεει εκτος της κερκυρας ολα τα αλλα τα κερδισαμε? Απο τη μεγαλη σημερινη εμφανιση? Απο το παιχνιδι με τον νιονιο που παρα τα γρηγορα γκολ ο νιονιος που ειναι ετοιμος για πεσιμο εφτανε στην περιοχη μας για πλακα? Οποτε πεξαμε 4-4-2 ο αντιπαλος εκανε παρτυ στο κεντρο,δηλαδη θα μας τρελλανουν?
moican4 έγραψε:Αληθεια , τι παραπανω προσφερει ο Παπαζογλου(αφαντος), ο Φιλομενο (φαντασμα) και ο Κουτσια (ανυπαρκτος) και δεν μπορουσε ο Μπακα που εκανε γιο γιο σημερα την αμυνα .?
ο κουτσιανικουλης οντως ανυπαρκτος και σημερα τραγικη εμφανιση
καλα που δεν παιζει και παιρνουν συμμετοχες ο κριστιανο,ο ελζαρ και ο φωτακης
αλλα και ο φιλομενο αξιζει καθε ευκαιρια που παιρνει
οταν μπαινει ανεβαζει ολη την ομαδα ο ατιμος
περα απο την πλακα ο μπακαγιοκο οντως σημερα εδειξε μεγαλος παιχτης
αυτο που δεν τον αφησε ποτε ο σαντος να δειξει
παιχτης με ταλεντο
παιχτες με ταλεντο δεν εχει ο ΠΑΟΚ δυστυχως
Βιειρινια,Κουτσιανικουλης ειναι οι μονοι που εχουν ταλεντο κατα την αποψη μου
και σημερα η ομαδα εδειξε οτι οταν πρεπει να επιτεθει το ταλεντο που εχει επιθετικα δεν ειναι μεγαλυτερο απο ομαδες ουραγους η και ομαδες β εθνικης
αλλα ενταξει υπαρχει 4 εκατομυρια ευρω ελλειμα και δεν μπορουμε να κανουμε μεταγραφες
περιμενουμε τους αραβες να μας σωσουν
άκουσες να λέει μας ταιριάζει? γιατί στα ειδησεογραφικά λένε ότι είπε:
«Σε όλα τα παιχνίδια, που παίξαμε 4-4-2, κερδίσαμε. Εκτός από το δεύτερο ημίχρονο με την Κέρκυρα».
άλλο το ένα άλλο το άλλο. αν είπε μας ταιριάζει αυτό δε προκύπτει από κάπου
«Σε όλα τα παιχνίδια, που παίξαμε 4-4-2, κερδίσαμε. Εκτός από το δεύτερο ημίχρονο με την Κέρκυρα».
άλλο το ένα άλλο το άλλο. αν είπε μας ταιριάζει αυτό δε προκύπτει από κάπου
ronaldo έγραψε:moican4 έγραψε:Αληθεια , τι παραπανω προσφερει ο Παπαζογλου(αφαντος), ο Φιλομενο (φαντασμα) και ο Κουτσια (ανυπαρκτος) και δεν μπορουσε ο Μπακα που εκανε γιο γιο σημερα την αμυνα .?
ο κουτσιανικουλης οντως ανυπαρκτος και σημερα τραγικη εμφανιση
καλα που δεν παιζει και παιρνουν συμμετοχες ο κριστιανο,ο ελζαρ και ο φωτακης
αλλα και ο φιλομενο αξιζει καθε ευκαιρια που παιρνει
οταν μπαινει ανεβαζει ολη την ομαδα ο ατιμος
περα απο την πλακα ο μπακαγιοκο οντως σημερα εδειξε μεγαλος παιχτης
αυτο που δεν τον αφησε ποτε ο σαντος να δειξει
παιχτης με ταλεντο
παιχτες με ταλεντο δεν εχει ο ΠΑΟΚ δυστυχως
Βιειρινια,Κουτσιανικουλης ειναι οι μονοι που εχουν ταλεντο κατα την αποψη μου
και σημερα η ομαδα εδειξε οτι οταν πρεπει να επιτεθει το ταλεντο που εχει επιθετικα δεν ειναι μεγαλυτερο απο ομαδες ουραγους η και ομαδες β εθνικης
αλλα ενταξει υπαρχει 4 εκατομυρια ευρω ελλειμα και δεν μπορουμε να κανουμε μεταγραφες
περιμενουμε τους αραβες να μας σωσουν
Ειναι υπο παραχωρηση ο παικτης Κουτσιανικουλης...
Οσο για τους Αραβες ,λιγο υπομονη..
το ξερουμε οτι ειναι υπο παραχωρηση
μεχρι και τον Μπαλαφα βαλαν και ξεκινησε παιχνιδι και δεν εδωσαν μια ευκαιρια στον Κουτσιανικουλη
ειναι να γελαει κανεις με αυτα που γινονται στον ΠΑΟΚ
Τον λαο του ΠΑΟΚ τον ρώτησε κανενας αν θελει να αναλαβουν οι Αραβες??
Αν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να θελουν οντως να παρουν τον ΠΑΟΚ το κανουν για το γήπεδο
Να κονομησουν απο το γηπεδο
Ή μηπως γουσταραν ΠΑΟΚ εκει που επαιζαν 5χ5 με τον Ζαγοράκη??
Αυτό που ηθελε καποτε και ο Ιβαν Σαβιδης
Όταν δεν πηρε το γήπεδο απο κατσαρη λάκισε
Αν το ποδοσφαιρο χάσει το γήπεδο της Τούμπας θα εχει την ιδια καταληξη με το μπάσκετ ειναι η δικια μου η γνώμη
Να πούμε και κατι αλλο πιο πονηρο
Ο Ζαγοράκης γιατί κόπτεται να δωσει μια ομαδα με πάνω απο 25 εκατομυρια ευρώ έσοδα
υπάρχει περιπτωση να το κανει αφιλοκερδώς?
μεχρι και τον Μπαλαφα βαλαν και ξεκινησε παιχνιδι και δεν εδωσαν μια ευκαιρια στον Κουτσιανικουλη
Αν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να θελουν οντως να παρουν τον ΠΑΟΚ το κανουν για το γήπεδο
Αν το ποδοσφαιρο χάσει το γήπεδο της Τούμπας θα εχει την ιδια καταληξη με το μπάσκετ ειναι η δικια μου η γνώμη
Ο Ζαγοράκης γιατί κόπτεται να δωσει μια ομαδα με πάνω απο 25 εκατομυρια ευρώ έσοδα
Besuch έγραψε:ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΠΡΟΣ Ο-Λ-Ο-Υ-Σ.
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΧΟΥΣ........ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
(Αστερας...Αελ...ΑοΤρικαλα..........ζητειται θαυμα απο τα Αλφαδια γιατι με Ποκ στον επομενο γυρο δεν...
Δε μ'αρεσει να ζηταω μεταγραφες ουτε να το παιζω ειδημων για το τι χρειαζομαστε. Νομιζω ομως οτι χωρις αμυντικο/επιθετικο χαφ το γεναρη που θα αντικαταστουν οποτε χρειαζεται επαξια τους ψοφιους/τραυματιες/ντεφορμε Βιτολο/Γκαρσια/Ιβιτς δε γινεται. φανταζομαι το εχουν καταλαβει παντως...γκαριζει! )
Τετοια κυπελα να τα παρει το ποκ εγω δεν τα θελω...
Πλακα κανεις?
Τι να το κανω το κυπελλο οταν παιξω σε τελικο με την δοξα κρανουλας και εχω αποκλεισει και τον Εδεσσαικο?
Αν δεν σ' αρεσει η ομαδα μην την βλεπεις...
Αν θες παιχτες βρες φραγκα και κανε τους δωρο στην ΠΑΕ...
Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει...
gergeo4 έγραψε:παλι καλα..ΤΡΑΓΙΚΟΙ!ΕΚΤΟΣ 6-7 ΠΑΙΧΤΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ...ΧΑΒΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ..
Πανε κοουτσαρισε εσυ καλυτερα...
Πανε παιξε εσυ καλυτερα...
Δεν λεω οτι παιξαμε καλα,χαλια παιξαμε...
Παλι καλα που δεν λες ονοματα...
ronaldo έγραψε:Ο Ζαγοράκης γιατί κόπτεται να δωσει μια ομαδα με πάνω απο 25 εκατομυρια ευρώ έσοδα
στην επομενη παρομοια μαλακια εφυγες...ντροπη να γρφεις τετοια πραγματα...
ronaldo έγραψε:το ξερουμε οτι ειναι υπο παραχωρηση
Ότι να ναι.
α) είσαι οφ-τόπικ!
β) ο ζαγόρ είναι διοίκηση πρωτοδικείου.
γ) ο ζαγόρ δεν πουλάει τίποτα.
δ) Η ΆΜΚ είναι για όποιον θέλει. Δεν πρέπει να λαδώσεις για να συμμετέχεις.
@ronaldo:
Τα σκέφτηκες αυτά που μόλις έγραψες φίλε;
Θα απαντούσα για όλα, αλλά ειδικά το τελευταίο για το Ζαγόρ πιστεύω οτι ίσως είναι ό,τι πιο γελοίο και άτοπο έχω διαβάσει εδώ μέσα. Συγγνώμη για το σχόλιο, αλλά με έβγαλες από τα ρούχα μου.
Δηλαδή υποννοείς οτι όλα αυτά ο Ζαγόρ τα κάνει για να πάρει μίζα;;;
Εσύ από την οικονομική κατάσταση της ομάδος, τα έσοδα 25 μύρια κρατάς;; (χωρίς καν να μπαίνω στη διαδικασία διασταύρωσης)
Εσύ περιμένεις επενδυτή να έρθει επειδή ΔΕΝ θέλει να βγάλει κέρδος; τότε δεν θα λέγεται επενδυτής, αλλά μαλάκ@ς! Ας υπήρχε ΠΑΟΚτσής ή ΠΑΟΚτσήδες λεφτάδες που θα τα χώνανε για την πλάκα τους και όχι για κέρδος και τα ξαναλέγαμε, αλλά τους είδαμε κι αυτούς!
Σταματάω εδώ γιατί ακόμα να χωνέψω αυτά που διάβασα...
Τα σκέφτηκες αυτά που μόλις έγραψες φίλε;
Θα απαντούσα για όλα, αλλά ειδικά το τελευταίο για το Ζαγόρ πιστεύω οτι ίσως είναι ό,τι πιο γελοίο και άτοπο έχω διαβάσει εδώ μέσα. Συγγνώμη για το σχόλιο, αλλά με έβγαλες από τα ρούχα μου.
Δηλαδή υποννοείς οτι όλα αυτά ο Ζαγόρ τα κάνει για να πάρει μίζα;;;
Εσύ από την οικονομική κατάσταση της ομάδος, τα έσοδα 25 μύρια κρατάς;; (χωρίς καν να μπαίνω στη διαδικασία διασταύρωσης)
Εσύ περιμένεις επενδυτή να έρθει επειδή ΔΕΝ θέλει να βγάλει κέρδος; τότε δεν θα λέγεται επενδυτής, αλλά μαλάκ@ς! Ας υπήρχε ΠΑΟΚτσής ή ΠΑΟΚτσήδες λεφτάδες που θα τα χώνανε για την πλάκα τους και όχι για κέρδος και τα ξαναλέγαμε, αλλά τους είδαμε κι αυτούς!
Σταματάω εδώ γιατί ακόμα να χωνέψω αυτά που διάβασα...