Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aπό το benettonmania μου είπαν ότι η κερκίδα που συνήθως δίνεται στους φιλοξενούμενους είναι η "V"!
Δεν ξέρω αν θα ισχύσουν για τους δικούς μας οι τιμές που ανακοίνωσε η Benetton στο site της.
yiannisPAOKitalia έγραψε:Tα εισιτήρια του αγώνα Benetton - ΠΑΟΚ.
Centrale - Intero € 49,00 centrale - Under 18 € 31,00 Distinti - Intero € 31,00 distinti - Under 18 € 20,00 Gradinata Nord - Intero € 20,00 gradinata nord - Under 18 € 15,00 Gradinata Sud - Intero € 15,00 gradinata sud - Under 18 € 10,00
Το ρήμα "ζηλεύω" ωχριά για να αποδόσει το πόσο θα ήθελα να ήμουν στο Treviso την Τρίτη.
Γείτονα, φέρε την πρόκριση, αλλιώς θα έχεις και εσύ 0/2 στο εξωτερικό και θα χάσεις το δικαίωμα να με αποκαλείς μαυρόγατα
Θέλω μετάδοση από τον Νοβιτο ( την copia ) μαζί με τον Ιταλό. Να λέει ό,τι να ναι (γκοοοοοοοοοολ ΛΑΙΜΑΙ!!!) κ να τον βρίζει ο Γιάννης !! χαχα όλα αυτά live!!
Για ακόμη ένα ματς, αν και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είχε πάρει εισιτήρια, οι παίκτες του "Δικέφαλου" δεν ήταν μόνοι τους. Στο γήπεδο της Κέρκυρας βρέθηκαν περίπου 250 οπαδοί των "ασπρόμαυρων", οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν εκεί από τον σύνδεσμο "Lemmy" Ευόσμου, μετά την παρακολούθηση του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας θα μεταβούν στο Τρεβίζο για να δουν από κοντά και αυτόν της μπασκετικής ομάδας για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Euro Cup.
Με λίγα λόγια, όπου παίζει ο ΠΑΟΚ οι παίκτες του δεν θα αισθάνονται ποτέ μόνοι τους. Οι φίλαθλοι του θα είναι εκεί, ακόμη και όταν δεν τους επιτρέπεται, για να τους στηρίξουν και να τους δίνουν δύναμη. Όπως θα γίνει, δηλαδή, και την Τρίτη (21/12) στο γήπεδο της Μπενετόν, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι. http://olapaok.gr/basket/-/thessalonikh ... 27006.html
+1926 σε όλα τα παιδιά που θα πάνε για συμπαράσταση!!!
Χαχαχα..Και μια κούκλα με μπλε μαλλιά που είχαμε παλιά, τον Πατατούφα! Από εκείνη την ομάδα της Ντιναμό πάντως μου άρεζε ο Πόποβιτς. Βρωμόχερο και γενικά ωραίος άσσος. Είχε σκοτώσει αν θυμάμαι και καλά τον Ρούλη στον τελικό! Που βρίσκεται αυτός τώρα πλάκα πλάκα?
Trikaliotis έγραψε:Από εκείνη την ομάδα της Ντιναμό πάντως μου άρεζε ο Πόποβιτς. Βρωμόχερο και γενικά ωραίος άσσος. Είχε σκοτώσει αν θυμάμαι και καλά τον Ρούλη στον τελικό! Που βρίσκεται αυτός τώρα πλάκα πλάκα?
τον σέρβο λες τον bojan popovic λες? στην cajasol παίζει στην ισπανία. ο άλλος ο κοντοπούτ@νος ο Popovic ο κροάτης πάντα στην unics αν δεν κάνω λάθος
Μη διαβάζεις πολύ Χαλβατσιώτη, θα σε χαλάσει. Συνήθως από τα 5 που γράφει τα 6 είναι είτε υπερβολές επιστημονικής φαντασίας (π.χ για προσέλευση κόσμου, δυνατότητες ομάδας, αξία κάποιου παίχτη, διαιτησίες, κατεστημένο κτλ), είτε απλά κοτσάνες! Εντάξει για το συγκεκριμένο κάτι παραπάνω θα ξέρει γιατί είναι μαζί με την ομάδα, αλλά λες να κάνουμε καμιά πουστίτσα πάλι όπως με τον Ντόζιερ που λέγαμε πως δεν έχει έρθει ακόμα και τελικά ήταν κανονικά στο ματς με τον Ρούλη?
Αν δε παίξουν οι συγκεκριμένοι πάντως και αν η Μπενετόν έχει γρήγορους ψηλούς που σουτάρουν από έξω, τότε με τον Θόδωρα για 40 λεπτά την κάτσαμε τη βάρκα στην άμυνα. Καλά για ανάσες στους 2 ψηλούς ούτε συζήτηση, ψεύτης να βγω αλλά τέτοιο ματς με 2 σέντερ και 1,5 γκαρντ δε βγαίνει ούτε σε πασιέντζα! Δυστυχώς δε γίνεται σε τόσο δύσκολο παιχνίδι να προσέχει ο Λάζος από την αρχή να παίζει χαλαρή άμυνα, γιατί αν φορτωθεί με φάουλ δεν υπάρχει μετά παίχτης να τον αναπληρώσει!
Στο χειρότερο σημείο πληρώνουμε τις αμαρτίες του κακού μεταγραφικού σχεδιασμού και πολύ φοβάμαι πως αν συνεχίσουμε να παίζουμε με 6-7 παίχτες θα κλατάρουν κι άλλοι βασικοί είτε με τραυματισμούς, είτε με ντεφορμάρισμα, γιατί δε γίνεται ο Λάζος να τρώει όλο το ξύλο μέχρι τον Μάιο και να βγάζει και 35 λεπτά μ.ο ή ο ΜακΓκράθ να παίζει 2 θέσεις, να οργανώνει και να σκοράρει ταυτόχρονα και αυτός με 35 λεπτά σε κάθε ματς!
Το κορυφαίο πάντως που διάβασα σε μια αθλητική ιστοσελίδα ήταν πως το Μαρούσι μας κέρδισε γιατί έχει μεγαλύτερο βάθος πάγκου από εμάς! Το καταφέραμε κι αυτό, ομάδα που φτιάχτηκε 5 μέρες πριν το τζάμπολ να χτιστεί με μεγαλύτερη ομοιομορφία και αναλογία παιχτών από εμάς που φτιαχτήκαμε τον Αύγουστο!