Μαρούσι - Π.Α.Ο.Κ. 81-76 MVP - Σχόλια κ παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

Καλύτερος παίχτης στο Μαρούσι - Π.Α.Ο.Κ.

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ 22 Δεκ 2010, 18:01

Marshall
4
13%
McGrath
1
3%
Αποστολίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δέδας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Dozier
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Gray
21
70%
Παπαδόπουλος
2
7%
Γιαννακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καλλές
2
7%
Gecevski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 30

Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Μαρούσι - Π.Α.Ο.Κ. 18/12 81-76 σχόλια κ παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kostasff »

Πέρυσι κάναμε 5 διπλά. Δεν το λες και κόμπλεξ.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Αν εξαιρεσεις ομως τα Τρικαλα που εγινε τετοιο καιρο (με χαμενο σουτ στην εκπνοη απο τα Τρικαλα), τα αλλα 4 εγιναν στις 4 τελευταιες εκτος εδρας αναμετρησεις....τα ιδια ειχαμε κ περσυ (δυστυχως).
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Μαρεσει που εχουμε και δημοψηφισμα χωρις να εχουμε δει τον αγωνα :D

Ψηφισα τον Καλλε,δν ξερω γτ αλλα με αρεσε πολυ σημερα 8-)
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δίκαιο έχεις, για τα τυπικά πιο πολύ :P

Διπλό μες στο Τρεβίζο ΠΑΟΚ λε, ολέ!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

To Eurocuuuuup θα παρουμέεεεεε, ολους θα τους τρελανουμέεεεεε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να πω και εγω την @#@ρια μου μιας και ημουν και στο γηπεδο.Πολυ κακο παιχνιδι,δεν βρηκαμε σε κανενα σημειο ρυθμο αν εξαιρεσεις ισως καποιες συνεχομενες αμηνες στο τελος της κανονικης.Πολυ στατικοι στην επιθεση χωρις καμια ποικιλια στο παιχνιδι μας,ολες οι επιθεσεις κατεληγαν στο ενας με ενας και οχι με τις ευκολοτερες των συνθηκων.Δεν ξεχωρησε κανενας παικτης εκτος του γκρευ που και αυτος δεν ειχε καμια συμμετοχη στο ομαδικο παιχνιδι απλα πηρε πολλες προσπαθειες στην επιθεση μονος του.Τραγικοι μακγκραθ (δεν ξερω αν μπορουν να συνηπαρξουν με τον γκρευ) και γκετσεφσκι,με εξαρσεις ο μαρσαλ και ο παπαδοπουλος και οι υπολοιποι ειτε επαιξαν ειτε οχι ενα και το αυτο.Κακο διαβασμα του παιχνιδιου και απο τον Σουλη ξεχασε και τον ντοζιερ στον παγκο (οταν μπηκε τραυματιστηκε).Η ομαδα δειχνει να πονα απιστευτα στον ασσο αφου κανεις απο τους υπαρχοντες δεν μπορει να αλλαξει ρυθμο και βεβαια δεν χρειαζεται να μιλησω για τις βολες.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Μια και ήμουνα και εγώ στον Αγ.Θωμά να πώ και εγώ την γνώμη μου... Καταρχήν δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοση μας... Ο Γκάγκα και ο Ξυλοκόπος τους κάναν ότι ήθελαν... Που και που κάναμε ένα τσαφ και περνάγαμε μπροστά στο σκορ και μετά σβήναμε τις μηχανές σαν να θέλαμε να χαρίσουμε το ματς... Πιστεύω ότι ήταν καθαρή αυτοκτονία που χάσαμε αυτό το ματς γιατί παίζαμε με σβηστές τις μηχανες και παραλίγο να το πάρουμε... Δεν μπορώ να εξηγήσω την έλλειψη πάθους από τους παίκτες που σήμερα βάλθηκαν να σπάσουν τα καλάθια... Για τον Γκρέι συμφωνώ, τράβηξε την ομάδα, αλλά είχε και πολλά βεβιασμένα σουτ που ήταν άστοχα και δεν είχε καθαρό μυαλό για να οργανώσει σωστά τις επιθέσεις μας...

Και πάλι τα κοράκια μας ωθήσαν στην ήττα, αλλά και εμείς δεν φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων...

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στα 50 καλόπαιδα που την στήσαν και επιτέθηκαν σε εμένα και ένα 16χρονο πιτσιρικά που ήρθε να δεί την ΠΑΟΚΑΡΑ μας... Αφού το ζήσαμε και αυτό στο χωριό του Αμαρουσίου, τι να πείς...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Φίλε είχατε ασπρόμαυρα ή σας την έπεσαν επειδή έκοψαν άγνωστες φάτσες?? Τι παίχτηκε ακριβώς?? Αν δε θες να μιλήσεις δεκτό.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Μαύρα φοράγαμε, αλλά δεν είναι να πεις ότι είμασταν και εκατοντάδες στο γήπεδο... ΑΠό την μία καθόμασταν οι ΠΑΟΚτσήδες και απότην άλλη αυτοί... Εμένα προσωπικά με έιχαν σταμπάρει επειδή είχα πάει στο αμάξι μου να πάρω κάτι στο ημίχρονο και στον πιτσιρικά του κάναν νοήματα όλη την ώρα, από ότι μου είπε χωρίς αφορμη...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

O Μητσοτάκης από κάτω τσιμουδιά για το σημερινό μπουλκουμέ..Ε ρε σε λίγο θα αρχίσουν να μας φωνάζουν οι Αμαρουσιώτες "ΠΟΤΕ? Π-Ο-Τ-Ε!" σαν τα σκουλήκια παλιά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ΠΑΟΚ διπλό, διπλό
διπλό με Μπενετόν.

Χαλάλι ρε ΠΑΟΚάρα.

Ανεβάζω βιντεάκι εντός ολίγου.(σε 30')
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Κοίτα να δεις ρε έβγαλε κι η μύγα κώλο... Γίνανε χούλιγκανς και οι Αμαρουσιώτες. Πριν 3 χρόνια που κατέβηκα στο μπουρδελάκι τους στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Βασιλειάδη το μόνο που θυμάμαι ήταν έναν βλάκα χοντρό που και καλά οργάνωνε την κερκίδα τους και από κει και πέρα πιτσιρίκια. Τι να πω... ΟΚ αδερφέ αφού είστε καλά, όλα κομπλέ.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Πάντως μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα 75% για MVP ο Gray ... :shock: Τρελάθηκα.
Ο ορισμός του ανισόρροπου play maker.
Για Dozier μάθαμε τίποτε παιδιά?
Σφάδαζε μπροστά μας, μετά κάθησε στον πάγκο με πάγο στο δεξί τετρακέφαλο αν είδα καλά...
Θα ναι μεγάλη απώλεια για την Ιταλία. :?
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Τιγκανά ο παλοκ....... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. τι να πω ρε. βλέπω caja -real με zapping στο ρούλης-γριά και ολίγη από βάζελος-βόλος. οργασμός... :mrgreen:
η ομάδα σήμερα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ίδια εμφάνιση με πανιώνιο. συγκαμένη. αν χάνεις εν έτει 2010 από gkagka, Κομματο και bagaric είσαι άξιος της μοίρας σου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2010-2011”