Chorale Roanne - P.Α.Ο.Κ. 60-72 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Chorale Roanne - P.A.O.K. 7/12 21:00
Κανένα σενάριο.
Με +12 την Τρίτη περνάμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Τρεβίζο.
(εκτός αν χάσει από τους Γάλλους στην έδρα της η εστουντιάντες, οπότε περνάμε με οποιαδήποτε νίκη)
(εκτός αν χάσει από τους Γάλλους στην έδρα της η εστουντιάντες, οπότε περνάμε με οποιαδήποτε νίκη)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Τετ 08 Δεκ 2010, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελειώσαμε αν τους κερδίσουμε με 12 πόντους γιατί και οι 2 έχουμε από 2 νίκες και να χάσουμε εμείς μετά από την Μπενεττόν και να κερδίσουν στην Γαλλία πάλι περνάμε(αν τους πάρουμε με 12 πόντους) γιατί ισοβαθμούμε
Ντένις, μπέρδεψα τις έδρες πριν. Οι Ισπανοί είχαν νικήσει στην Γαλλία με 89-93.
Δύσκολα θα χάσουν στην έδρα τους την τελευταία αγωνιστική.
Τίποτα. Ένα +12 θέλουμε και τέλος.
Δύσκολα θα χάσουν στην έδρα τους την τελευταία αγωνιστική.
Τίποτα. Ένα +12 θέλουμε και τέλος.
Τώρα δεν ξέρω γιατί μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το +38 με τη Σκαβολίνι (?)...θέλαμε πόσους? 14? 16? και έπεσε μια τσόντα στο Παλέ...η Τσούλια μπροστά της ήταν σαν την Πάττυ.
Πάμε μωρέ! Ποιά τώρα, η Εστουδιάντες??? Μπορεί να γκρίνιαζα για το +10 στο πρώτο ματς, αλλά πιστεύω οτι εντός με τίγκα κόσμο, θα το πιάσουμε και από το πρώτο ημίχρονο!
Πάμε μωρέ! Ποιά τώρα, η Εστουδιάντες??? Μπορεί να γκρίνιαζα για το +10 στο πρώτο ματς, αλλά πιστεύω οτι εντός με τίγκα κόσμο, θα το πιάσουμε και από το πρώτο ημίχρονο!
μαγκες πρεπει να στηριξουμε ολοι ειδικα σε αυτη την καμπη με αρχης γενομενης απο το ματς του σαββατου με πανελληνιο για να ανεβει το ηθικο των παιχτων με πολυ κοσμο!και μετα την τριτη να γινει της ποπης.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ΜΠΡΑΒΟ σε όλους για την μεγάλη νίκη!
Τώρα περιμένουμε τους κομπλεξικούς ισπανούς.

Τώρα περιμένουμε τους κομπλεξικούς ισπανούς.
-
Ή εκτός κι αν κερδίσουμε εμείς μέσα στο Τρεβίζο..DC έγραψε:Κανένα σενάριο.

Re: Chorale Roanne - P.A.O.K. 60-72 MVP - Σχόλια & παραλειπό
στα 3 τελευταια ματς ο μαρσαλ εχει μ.ο 25 ποντους και η ομαδα πεταει!χαρηκα και για γκρει και ελπιζω να περασαν οι κακες ημερες γιαυτον! 

bane1980 έγραψε:Τώρα δεν ξέρω γιατί μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το +38 με τη Σκαβολίνι (?)...θέλαμε πόσους? 14? 16? και έπεσε μια τσόντα στο Παλέ...η Τσούλια μπροστά της ήταν σαν την Πάττυ.
Αμα σου πω οτι το ιδιο ματς μου ρθε στο μυαλο μολις τελειωσε το σημερινο;
17 ποντους χρειαζομασταν στη ρεβανς του Παλε...το μεγαλυτερο ματς για μενα στην ιστορια του μπασκετικου ΠΑΟΚ. διαστημικη εμφανιση, εχω ακομα κρατημενο εκεινο το εισητηριο κ θυμαμαι καθαρα εικονες του αγωνα.
Νομιζω υπαρχει κ βιντεακι στο youtube με εκτενεστετα στιγμιοτυπα...αξιζει να αναζητηθει απ τους νεωτερους.
Ιεροσυλια να γινονται συγκρισεις, αλλα μετα τα τελευταια χρονια μπορουμε να γραψουμε μια τεραστια νικη την αλλη βδομαδα.
Υγ το γηπεδο εκεινη τη μερα του χειμωνα του 93 προς 94 παρα τη συντριβη στο πρωτο ματς κ τη γενικη γκρινια που ειχε φερει η περασμενη χρονια του χαμενου φιναλ φορ της αθηνας-φυγη ιβκοβιτς λεβιγκστον μπαρλοου (ο προδοτης δε μετρα για απωλεια)- ηταν γεμματο 2 μιση ωρες πριν αρχισει ο αγωνας. Αυτο μονο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Τετ 08 Δεκ 2010, 02:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Trikaliotis έγραψε:Ή εκτός κι αν κερδίσουμε εμείς μέσα στο Τρεβίζο..DC έγραψε:Κανένα σενάριο.
Γιατι να μην κερδισουμε η ομαδα δειχνει οτι ρολαρει, οποτε παμε για τη νικη με τους φοιτητες και αν ερθει η διαφορα καλοδεχουμενη αν δεν ερθει παμε για διπλο στην ιταλια με την αδιαφορη μπενετον που κατι της χρωσταμε της γαμιολας γαμω το σπιτι της και ολο το τρεβιζο

Re: Chorale Roanne - P.Α.Ο.Κ. 60-72 MVP - Σχόλια & παραλειπό
Και δε με είχε κάτσει καθόλου καλά το τελευταίο γ@μοτρίποντο στην Ισπανία στο δευτερόλεπτο ....
Κάτι ήξερε εκείνο το @ρχιδ@κι και έκανε σαν παλαβό να προλάβει να το ρίξει...
Κακά τα ψέματα είναι δύσκολο να κερδίσουμε την Εστουδιάντες γενικά... πόσο μάλλον με 11 πόντους...
Αλλά ΠΑΟΚ είσαι... 35 πόντους ο Μάρσαλ και τους έχουμε..!!

Κάτι ήξερε εκείνο το @ρχιδ@κι και έκανε σαν παλαβό να προλάβει να το ρίξει...
Κακά τα ψέματα είναι δύσκολο να κερδίσουμε την Εστουδιάντες γενικά... πόσο μάλλον με 11 πόντους...
Αλλά ΠΑΟΚ είσαι... 35 πόντους ο Μάρσαλ και τους έχουμε..!!

Eiναι πραγματικά εντυπωσιακές οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας που δείχνει ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο.
Οι Αμερικανοί βρίσκουν τους ρόλους τους στην ομάδα και οι υπόλοιποι απλά κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα!
Ευελπιστώ να πέσουμε με ελληνική ομάδα αν καταφέρουμς να περάσουμε.
Και φυσικά εξυπακούεται ότι την ερχόμενη Τρίτη (αλλά και το προσεχές Σάββατο) οφείλουμε να είμαστε όλοι στο Παλατάκι!
Οι Αμερικανοί βρίσκουν τους ρόλους τους στην ομάδα και οι υπόλοιποι απλά κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα!
Ευελπιστώ να πέσουμε με ελληνική ομάδα αν καταφέρουμς να περάσουμε.
Και φυσικά εξυπακούεται ότι την ερχόμενη Τρίτη (αλλά και το προσεχές Σάββατο) οφείλουμε να είμαστε όλοι στο Παλατάκι!
-
Διπλό μες στο treviso ΠΑΟΚ λε-ολέ!από yiannisPAOKitalia » 06 Δεκ 2010 18:34
Βγάλε ένα διπλό, να τα κάνουμε bordello στο τριβυζο..

Δε γίνεται να φέρουμε χ με την Estudiantes? Και να πάμε για την πρόκριση στην Benetton? Κάτι σαν Brugge και Zagreb...

-
Το έχουμε ξαναποστάρει, αλλά 1 φορά δεν είναι ποτέ αρκετή, ειδικά τώρα που ταιριάζει και με την περίσταση..Πάρτε να 'χετε λοιπόν!Besuch έγραψε:bane1980 έγραψε:Τώρα δεν ξέρω γιατί μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το +38 με τη Σκαβολίνι (?)...θέλαμε πόσους? 14? 16? και έπεσε μια τσόντα στο Παλέ...η Τσούλια μπροστά της ήταν σαν την Πάττυ.
Αμα σου πω οτι το ιδιο ματς μου ρθε στο μυαλο μολις τελειωσε το σημερινο;
17 ποντους χρειαζομασταν στη ρεβανς του Παλε...το μεγαλυτερο ματς για μενα στην ιστορια του μπασκετικου ΠΑΟΚ. διαστημικη εμφανιση, εχω ακομα κρατημενο εκεινο το εισητηριο κ θυμαμαι καθαρα εικονες του αγωνα.
[youtube]rnKUmoJBBkg[/youtube]