Chorale Roanne - P.A.O.K. 7/12 21:00
Re: Chorale Roanne - P.A.O.K. 7/12 21:00
Για να είμαστε και ρεαλιστές. Ποιο κανάλι να πληρώσει για το ματς όταν κόβουμε 300 και 500 εισιτήρια;
Ακόμα κι αν πλήρωνε κάποιο κανάλι που να βρει να το αγοράσει?
Σύμφωνα με τη σελίδα του eurocup το παιχνίδι δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη γενικώς, ούτε καν τοπικό στη Γαλλία.
Σύμφωνα με τη σελίδα του eurocup το παιχνίδι δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη γενικώς, ούτε καν τοπικό στη Γαλλία.
Δεν μπορώ να ακούσω 103 από το internet.
Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο δικό μου;
21-25 το 1ο 10λεπτο με καλή εμφάνιση του Γκρέι.
32-43 σκορ ημιχρόνου.
Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο δικό μου;
21-25 το 1ο 10λεπτο με καλή εμφάνιση του Γκρέι.
32-43 σκορ ημιχρόνου.
Μια χαρα πηγαινουμε........αντε να δουμε στο β'.
Φυσικα το να μιζεριαζουμε για παιχτες του ποδοσφαιρου εχει μεγαλυτερη σημασια απο την πορεια του μπασκετικου ΠΑΟΚ!! Δε βαριεσαι..............
Μια χαρα παει κ το αλλο παιχνιδι...η Μπενετον προηγειται της Εντουδιαντες με 2-0!
(15 ποντοι ο Γκρει στο ημιχρονο!!!!
)
Φυσικα το να μιζεριαζουμε για παιχτες του ποδοσφαιρου εχει μεγαλυτερη σημασια απο την πορεια του μπασκετικου ΠΑΟΚ!! Δε βαριεσαι..............
Μια χαρα παει κ το αλλο παιχνιδι...η Μπενετον προηγειται της Εντουδιαντες με 2-0!

(15 ποντοι ο Γκρει στο ημιχρονο!!!!

- kotsos
DC μπορείς να ακούσεις όποιο σταθμό θέλεις από το http://www.e-radio.gr/, μόλις το άνοιξα και ο εξτρασπορ ακούγεται κανονικότατα.
Βέβαια επειδή μόλις τώρα μπήκα σπίτι (ημίχρονο) δε ξέρω εάν έχει μετάδοση. Αλλά επειδή είναι "Τα ΣΠΟΡ του ΠΑΟΚ" σίγουρα και κάτι θα έχει..
στο κάτω κάτω εάν δεν γνωρίζεις κάτι για τον έξτρασπορ, ρώτα ένα φίλο σου.. σίγουρα αυτός θα ξέρει να σου πει 
Βέβαια επειδή μόλις τώρα μπήκα σπίτι (ημίχρονο) δε ξέρω εάν έχει μετάδοση. Αλλά επειδή είναι "Τα ΣΠΟΡ του ΠΑΟΚ" σίγουρα και κάτι θα έχει..

kotsos έγραψε:DC μπορείς να ακούσεις όποιο σταθμό θέλεις από το http://www.e-radio.gr/, μόλις το άνοιξα και ο εξτρασπορ ακούγεται κανονικότατα.
Ξέρω, πάντα από εδώ το άκουγα αλλά εδώ και 2-3 εβδομάδες δεν τον ακούω.
http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=221
Μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα. Θα δοκιμάσω ΙΕ.
Edit: Από ΙΕ ακούω μια χαρά.
32-50....σουπερ αρχισαμε και στο β'. Αν μεινει η διαφορα πανω απο 10 ποντους στο 3ο δεκαλεπτο το χουμε το ματσακι!
45-56 τέλος 3ης περιόδου
Οι Γάλλοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με άμυνα ζώνης.
Οι Γάλλοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με άμυνα ζώνης.
Ελα μαμω τη ζωνη σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ξυπνατε........
- KalamarGiannis
- KalamarGiannis