Oλυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 89-82 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

M.V.P.

Marshall
49
86%
McGrath
2
4%
Gecevski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Dozier
1
2%
Παπαδόπουλος
3
5%
Αποστολίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δέδας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιαννακίδης
2
4%
Καλλές
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 57

Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Oλυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 89-82 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από DimisK »

Πολύ καλύτερα απο ότι περίμενα. Βέβαια, με...ζάπιγκ το έβλεπα το ματς, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Σήμερα είναι την αίσθηση ότι ήμασταν πιο ομάδα. Συνεχίζουμε...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Στα στατιστικά του ΕΣΑΚΕ βλέπω πάλι Παπαδόπουλος 0/1 τρίποντα, όπως και στο ματς με την ΑΕΚ! Προσπαθούν να τον κάνουν με το ζόρι σουτέρ ή μου φαίνεται? :D

Συγχαρητήρια πάντως στην ομάδα αν και δε το είδα καθόλου το ματς, κάναμε αυτό που θέλει ο Σούλης σε κάθε αγώνα: ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους. Μια πέρυσι με τον βάζελο μέσα στην Αθήνα, μία τώρα μέσα στο ΣΕΦ, που θα πάει..θα έρθει και η νίκη! Ψήνεται...

(Αν θέλετε να την κάνετε στο ματς του κυπέλλου πάντως εμάς δε μας χαλάει καθόλου..! :mrgreen: ) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

To σκέφτομαι τόση ώρα με όρους παιδικού (αυτές είναι οι παραστάσεις μου από αληθινό μπάσκετ τι να κάνουμε..) :
τι πρέπει να κάνει ένας προπονητής που βλέπει σε 1 αγώνα τόσο πανικό απέναντι στην πίεση, τέτοιες πάσες...λάθος επαναφορές ακόμα κι από το άουτ από το κέντρο... και σε δεύτερη φάση τόσα καρφώματα των αντιπάλων μετά από πάσα πίσω από την πλάτη του σέντερ μας...
Και απαντώ σε μένα: αν τα έβλεπε αυτά ο προπονητής ενός παιδικού:
Α θα κατσιάδιαζε τους παίκτες να μην μαλακίζονται
Β θα προσπαθούσε να βοηθήσει την κατάσταση με 2 τρόπους:
1 να έχει έναν playmaker που να ξέρει πως να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις (αλλά...αλλάζει το Γκρι;)
2. να ετοιμάσει pLAYS με σκριν για εύκολη πρώτη πάσα χωρίς λάθος...εύκολο δεν είναι; γιατί δεν κάνουμε τα βασικά;
Δίνονται οι εντολές και είναι τόσο ανίκανοι να τις εκτελέσουν; να σου κλέβει μπάλα ο μαλθακός ψηλός ρε;
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

γιάννη εγώ μαζί σου. 100 %. τα συζητάμε και θα τα συζητάμε για να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι. ρωτάω όμως εγώ: έχεις μπάτζετ 35 μύρια, έχεις 3 από τα καλύτερα μυαλά στη θέση 1 στην ευρώπη και 3 πολύ καλούς ψηλούς με postup και outside game, παίζεις στην έδρα σου, είσαι ο ντούντα και σε φέρνει ένας ΠΑΟΚ (με 1 μύριο μπάτζετ) στους 5 πόντους στα 30 sec. τι κάνεις?
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

KalamarGiannis έγραψε:T
θα κατσιάδιαζε τους παίκτες να μην μαλακίζονται

Καμία σχέση. Αυτά έχουν πεθάνει και όποιος προσπαθεί να τα εφαρμόσει σήμερα, έχει αντίθετα αποτελέσματα. Προκαλεί έξτρα εκνευρισμό και χάνεται η ηρεμία. Ο προπονητής περιμένει συγκεκριμένα πράγματα από τον παίκτη. Τα κάνει? έχει καλώς. Δεν τα κάνει? Αλλαγή. Έτσι παίρνει το "μήνυμα" ο παίκτης. Όχι με κατσάδες.
Για τα υπόλοιπα θα πω μόνο πως άλλο πράγμα το πινακάκι και η προπόνηση και άλλο πράγμα η πράξη (αγώνας). Να είσαι σίγουρος πως όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν αλλά όταν οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι (και σήμερα η διαφορά ποιότητας ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ) δεν σου βγαίνουν. (ειδικά με τόση κούραση)
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

Trikaliotis έγραψε:Στα στατιστικά του ΕΣΑΚΕ βλέπω πάλι Παπαδόπουλος 0/1 τρίποντα, όπως και στο ματς με την ΑΕΚ! Προσπαθούν να τον κάνουν με το ζόρι σουτέρ ή μου φαίνεται?
σημερα πραγματικα σουταρε ενα 3ποντο στη ληξη του χρονου μιας επιθεσης
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δεν είναι φήμη, το επιβεβαιώνω. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Έβλεπα τον αγώνα σε οθόνη δίπλα δίπλα με το ποδόσφαιρο.
Πολλά τεχνικά σαν τους περισσότερους εδώ μέσα δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση στο λάθος παιχνίδι.
Πιστεύω ότι με την σημερινή απόδοση ίσως παίρναμε την Εστουντιάντες. Ίσως και την Μπένετον. Κρίμα.
Η 2η περίοδος ήταν καταστροφική αλλά εντυπωσιάστηκα με το γεγονός ότι η ομάδα κάλυψε την διαφορά μέχρι να μιλήσουν κούραση, ποιότητα αντιπάλου και λίγο το κοράκι.
Συγχαρητήρια για την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση κόντρα σε μια πανάκριβη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δεν εξηγήθηκα σωστά. Το κατσιάδασμα για μένα δεν είναι το κράξιμο του Ντούντα στον Παπαλουκά-για να σφίξουν οι κώλοι (να τι κάνει ο μεγάλος προπονητής)
για μένα το κράξιμο πρέπει να είναι πριβέ. στην προπόνα. όταν βλέπει η ομάδα το βίντεο, μπροστά στους συμπαίκτες. ρε χ κοντέ μαλάκα, τι πάσα είναι αυτή στο Λάζαρο; ρε ψ υπεύθυνε να πας να πάρεις την πρώτη πάσα, που χάζευες; τον Κόρφα τον θυμάσαι που του έπαιρνε τη μπάλα του ψηλού από τα χέρια;;;

για το βασικότερο περιμένω τοποθετήσεις: είναι η λάθος πασα στο κέντρο θέμα κούρασης; και θα μπορούσε να υπάρχει πλευ με σκρινς για να βγαίνει η πάσα χωρίς να την κλέψουνε;; για μένα αυτά τα τρωτά σημεία είναι εύκολο να διορθωθούν από επαγγελματίες. τελεία και παύλα. μπράβο για απόψε, εόυν δυνατότητες για καλύτερα. κι εμείς που αγαπάμε την ομάδα έχουμε απαιτήσεις για καλύτερα. δεν ανέχομαι φέτος ο σε-παράτησα-για-το-σάπιο-μήλο-της -καρδιάς-μου πανηγυρτζής να τερματίσει πάνω από μένα...

Αποστολίδη ξύπνα αγόρι μου και παίξε μυαλωμένα...τι ήταν αυτά σήμερα; δηλ.έπρεπε να σου το πούνε να ψάξεις τον Μαρσαλ στο τέλος;
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

θέμα κούρασης μυαλού, έλλειψης blackneyου Playmaker στην ομάδα, έλλειψη παικτών στην περιφέρεια με καλή ντρίμπλα, έλλειψη κίνησης των παικτών (κάτι το οποίο φωνάζαμε όλοι και στο οποίο βλέπω συστηματική βελτίωση) και φυσικά θέμα εμπειρίας ως ομάδας (το να μάθει το σύνολο δηλαδή των 5 παικτών που βρίσκονται μαζί στο παρκέ κάθε φορά να κάνουνε πάντοτε τα πράγματα που πρέπει κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη).
andy20

Δημοσίευση από andy20 »

DC έγραψε:Αποστολίδη ξύπνα αγόρι μου και παίξε μυαλωμένα...τι ήταν αυτά σήμερα; δηλ.έπρεπε να σου το πούνε να ψάξεις τον Μαρσαλ στο τέλος;

αν εννοείς την φάση στο τελευταίο λεπτό που η διαφορά ηταν στους 5 , ο Marshall δεν ήταν στο γήπεδο(βγήκε αλλαγή και μπήκε ο Δέδας)
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Δε ξέρω τι τρέχει με το playmaker, αλλά να θυμίσω ότι κανένα που έφερε ο Μαρκόπουλος δεν μπόρεσε να σταθεί στον ΠΑΟΚ.Μιλισάβλιεβιτς,Έβερι, Καυκής, Γκρεϊ.Παιδιά κάτι παίζει γιατί και πέρσυ να θυμήσω ότι ο Μονρό έβγαλε τη χρονιά σαν πλευ μαζί με το Δεμερτζάκο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

andy20 έγραψε:
DC έγραψε:Αποστολίδη ξύπνα αγόρι μου και παίξε μυαλωμένα...τι ήταν αυτά σήμερα; δηλ.έπρεπε να σου το πούνε να ψάξεις τον Μαρσαλ στο τέλος;

αν εννοείς την φάση στο τελευταίο λεπτό που η διαφορά ηταν στους 5 , ο Marshall δεν ήταν στο γήπεδο(βγήκε αλλαγή και μπήκε ο Δέδας)

Andy .... με το συμπάθιο δηλαδής .... αλλά .... μπέρδεψες τις παραθέσεις και τα nicks. :lol:

Ο Καλαμαργιάννης τα έγραψε. :pano:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

εγ¨ω ¨ενα ξέρω: η μπάλα δεν πήγε ποτέ σε Λάζο ή Μάρσαλ ως σταθερές, ούτε βγήκε ένα ελεύθερο σουτ του Γκέτσε ή του Δέδα...δηλαδή τι περιμέναμε με τα μπασίματα του Αποστολίδη;
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Μπράβο στα παιδιά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2010-2011”