P.A.O.K. FC - Club Brugge KV 1-1 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: P.A.O.K. FC - Club Brugge KV 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
δυστηχως τον ηπιαμε και παλι φιλοι μου,μα τοσο αναισθησια;αντε τωρα με τα ζαντακ για προκρηση στο ζαγκρεπ ππππφφφφφφοοοουυυυ θα σκασω ρε γα....το!!!!αν ειναι δυνατον!!!!!
Ναι είναι δικέφαλος...φάνηκε σήμερα...Γενικότερα αδελφέ..τα λόγια με τους θεούς και τις παναγίες μου θυμίζουν εποχές που φοράμε φουστανέλλα...Τα πράγματα είναι απλά...Έχεις ομάδα???Πάιζεις...Δεν έχεις...δεν ζητάς πολλά...και ο ΠΑΟΚ δεν έχει ΟΜΑΔΑ...ότι και να λέμε είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

- pagotatzis
Bullshit
Η brügge μου θύμισε Boxer που ήταν έτοιμος να πέσει
εμείς μοιάζαμε με ομάδα b κατηγοριας φινλανδίας
Η brügge μου θύμισε Boxer που ήταν έτοιμος να πέσει
εμείς μοιάζαμε με ομάδα b κατηγοριας φινλανδίας
Μας λειπει ο Μουσλι. Ο Σαλπιγγιδης παλι ηταν αχρηστος, επρεπε να ειχε γινει αλλαγη απο το ημιχρονο.
Στο τελος του αγωνα τρεχαμε μεχρι την περιοχη της Μπριζ και παιζαμε πασες μεχρι που χαναμε την μπαλα...
Εντονη ελλειψη πειθαρχιας και αδιαφορια.
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι ο προπονητης ας μην κρυβομαστε. Ο Χαβος μπορει να τους λεει τα πιο σωστα πραγματα
αλλα οι περισσοτεροι παιχτες τον γραφουν κανονικα απο οτι φαινεται στο γηπεδο, γιατι σου λενε ποιος ειναι ο Χαβος να τον ακουσω.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.
Ο Ζαγορακης τι περιμενει? Ηττα απο τον γελοιο γαυρο, τραγικη ηττα απο τον ανυπαρκτο Ατρομητο, και τωρα ισοπαλια
με τους Βελγους τουριστες. Ελεος πια!
Στο τελος του αγωνα τρεχαμε μεχρι την περιοχη της Μπριζ και παιζαμε πασες μεχρι που χαναμε την μπαλα...
Εντονη ελλειψη πειθαρχιας και αδιαφορια.
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι ο προπονητης ας μην κρυβομαστε. Ο Χαβος μπορει να τους λεει τα πιο σωστα πραγματα
αλλα οι περισσοτεροι παιχτες τον γραφουν κανονικα απο οτι φαινεται στο γηπεδο, γιατι σου λενε ποιος ειναι ο Χαβος να τον ακουσω.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.
Ο Ζαγορακης τι περιμενει? Ηττα απο τον γελοιο γαυρο, τραγικη ηττα απο τον ανυπαρκτο Ατρομητο, και τωρα ισοπαλια
με τους Βελγους τουριστες. Ελεος πια!
Δεν το είδα το 1-1. Έπιασε ενα ξαφνικό χαλάζι κάπου μετα το 85 και χάθηκε η εικόνα. Η μοίρα όμως μου χαμογέλασε ειρωνικά και άνοιξα το ραδιόφωνο λιγα δευτερόλεπτα πριν την ισοφάριση.
Ο Ζουέλα μου άρεσε. Σε στιγμές και οι Σακελλαρίου, Βιερίνια.
Καμία ομάδα δεν κατεβαίνει για τουρισμό σε κανένα ματς, πόσο μάλλον σε ευρωπαικό. Αυτή η ελληνική πατέντα για δήθεν "αδιάφορους αντιπάλους" έχει καταντήσει πολύ κουραστική.

Ο Ζουέλα μου άρεσε. Σε στιγμές και οι Σακελλαρίου, Βιερίνια.
Καμία ομάδα δεν κατεβαίνει για τουρισμό σε κανένα ματς, πόσο μάλλον σε ευρωπαικό. Αυτή η ελληνική πατέντα για δήθεν "αδιάφορους αντιπάλους" έχει καταντήσει πολύ κουραστική.
Σε ενα ματς που ξέρεις οτι μπορείς να καθαρίσεις την πρόκριση, που παίζεις με μια ομάδα αδιάφορη και τραγικά εύκολη στο λάθος, την οποία υπερ-εκτίμησες και υπερ-σεβάστηκες στο πρώτο ματς και παρόλα αυτά έφερες Χ σπίτι τους (ή μήπως φοβηθήκαμε και εκεί?), τους σκας το πρώτο στο 25' και αντί να τους σκοτώσεις με 3-0 και να τα παρατήσουν αυτοί στο 70', παίζεις λες και περιμένεις να λήξει η προπόνηση, γιατί βαρέθηκες!
Για τη φάση του γκολ δεν ξέρω ποιος είναι για περισσότερο κράξιμο: σήκω πάνω ρε Ζουέλα που κάθεσαι και γκρινιάζεις, σήκω φάτον και γκρίνιαξε μετά! όσο για την κεφαλία μέσα από 3 που κανείς τους δεν σηκώθηκε, τι να πω...
Ο Λευτέρης είναι φέρελπις μπροστά, σε ορισμένες φάσεις και αρκετά καλός, αλλά πίσω κλάφτα χαράλαμπε...
Πόσα ακόμα τέτοια ματς θα πρέπει να δούμε για να αποκτήσουμε ένα 10άρι, ένα δημιουργικό παίκτη στον άξονα? Δηλαδή όποτε δεν έχει κάρτες ο Ίβιτς, όποτε δεν είναι τραυματίας, όποτε δεν είναι σε κακή μέρα, τότε μόνο θα μπορούμε να περιμένουμε κάποια καλή προσπάθεια δημιουργίας και αυτή μέχρι να κουραστεί??? έλεος!! ΕΛΕΟΣ!!! Όλο σέντρες για ποιον?????? φλύαροι, αλαζόνες και αδιάφοροι προς το τέλος, καμία τακτική, σκορποχώρι στο τέλος που έπρεπε να κόβουν κεφάλια.
Όπως έστρωσαν, θα κοιμηθούν. Δεν σας βόλευε να πάτε για 3 αποτελέσματα στην ουσία στο Ζάγκρεμπ ε? φέρτε τώρα το χ2 μέσα στο καμίνι, αλλιώς εάν χαθεί αυτή η πρόκριση, τότε όντως το πρόστιμο θα πρέπει να είναι τόσο μεγάλο που δεν ξέρω και εγώ τι θα καλύπτει. Δυστυχώς δεύτερη κοιλιά μέσα σε 3 μήνες δεν υπάρχει, άρα μάλλον μιλάμε για το στάνταρντ και τα 6 συνεχόμενα να είναι η αναπάντεχη αναλαμπή.
Κρίμα...πολύ κρίμα, τι να πω, μόνο οτι τώρα με την πλάτη στον τοίχο θα αναγκαστούν να παίξουν αυτό που μπορούν.
Για τη φάση του γκολ δεν ξέρω ποιος είναι για περισσότερο κράξιμο: σήκω πάνω ρε Ζουέλα που κάθεσαι και γκρινιάζεις, σήκω φάτον και γκρίνιαξε μετά! όσο για την κεφαλία μέσα από 3 που κανείς τους δεν σηκώθηκε, τι να πω...
Ο Λευτέρης είναι φέρελπις μπροστά, σε ορισμένες φάσεις και αρκετά καλός, αλλά πίσω κλάφτα χαράλαμπε...
Πόσα ακόμα τέτοια ματς θα πρέπει να δούμε για να αποκτήσουμε ένα 10άρι, ένα δημιουργικό παίκτη στον άξονα? Δηλαδή όποτε δεν έχει κάρτες ο Ίβιτς, όποτε δεν είναι τραυματίας, όποτε δεν είναι σε κακή μέρα, τότε μόνο θα μπορούμε να περιμένουμε κάποια καλή προσπάθεια δημιουργίας και αυτή μέχρι να κουραστεί??? έλεος!! ΕΛΕΟΣ!!! Όλο σέντρες για ποιον?????? φλύαροι, αλαζόνες και αδιάφοροι προς το τέλος, καμία τακτική, σκορποχώρι στο τέλος που έπρεπε να κόβουν κεφάλια.
Όπως έστρωσαν, θα κοιμηθούν. Δεν σας βόλευε να πάτε για 3 αποτελέσματα στην ουσία στο Ζάγκρεμπ ε? φέρτε τώρα το χ2 μέσα στο καμίνι, αλλιώς εάν χαθεί αυτή η πρόκριση, τότε όντως το πρόστιμο θα πρέπει να είναι τόσο μεγάλο που δεν ξέρω και εγώ τι θα καλύπτει. Δυστυχώς δεύτερη κοιλιά μέσα σε 3 μήνες δεν υπάρχει, άρα μάλλον μιλάμε για το στάνταρντ και τα 6 συνεχόμενα να είναι η αναπάντεχη αναλαμπή.
Κρίμα...πολύ κρίμα, τι να πω, μόνο οτι τώρα με την πλάτη στον τοίχο θα αναγκαστούν να παίξουν αυτό που μπορούν.
Μεγάλη γκαντεμιά......................
Ένα πράγμα έπρεπε να κάνουμε.....ΣΟΥΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ένα πράγμα έπρεπε να κάνουμε.....ΣΟΥΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- george aspromayros
Θα σκασω....και περιμενα πως κ πως τον ελ ζαρ να βαλει το εκατοστο. 
Συμφωνω κ γω οτι η εικονα με μουσλι ,Σαλπι θα ηταν πολυ διαφορετικη...
γμω τις απουσιες μου κ τις τρυπιες μου τσεπες
GI4NNEN4 συμφωνω

Συμφωνω κ γω οτι η εικονα με μουσλι ,Σαλπι θα ηταν πολυ διαφορετικη...
γμω τις απουσιες μου κ τις τρυπιες μου τσεπες
GI4NNEN4 συμφωνω
- bill_toumpa
γιατι ρε μαγκες? ενας δεν θα βρεθει να μου πει γιατι αδιαφορουν ετσι οι παιχτες? ενω μπορουν δεν το κανουν....
ενας να βρεθει και να μου πει ενα σοβαρο λογο
ενας να βρεθει και να μου πει ενα σοβαρο λογο
Η ομάδα φαίνεται πολύ κουρασμένη. Σαν να μην έχει καθόλου δυνάμεις. Στο 2ο ημίχρονο εκτός του Βιερίνια και του Κοντρέρας οι υπόποιποι παίκτες δεν μπορούσαν να περπατήσουν. Τώρα φταίει ο @αμημένος ο Ιταλός το καλοκαίρι με την προετοιμασία μου "έκανε" στην ομάδα? φταίει ο Χάβος ? ποιος φταίει δεν ξέρω. Πάντως η ομάδα περπατάει τελειως. δεν μπορεί να "κάνει¨παιχνίδι"

- Maximus
GI4NNEN4 έγραψε:
Και ομως φιλε... Η σημερινη Μπριζ ηταν για 3 γκολακια στο πρωτο 30λεπτο... Επαιξε με αναπληρωματικους και μπηκε μεσα απλα για να κατσει πίσω και να βγει η υποχρεωση...
Δυστυχώς όπως φάνηκε και σήμερα, τον τελευταίο καιρό αντί για δικέφαλοι είμαστε 'ακέφαλοι'......το κεφάλι, δηλαδή ο προπονητής σήμερα ήταν και πάλι απών.... 

Στo γήπεδο ήμουν...Κρίμα...
Προχωράμε έστω κι έτσι...
Άντε να δούμε...
Δεν έχω να πω τίποτα...Άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις...
Προχωράμε έστω κι έτσι...
Άντε να δούμε...
Δεν έχω να πω τίποτα...Άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις...
Maximus έγραψε:GI4NNEN4 έγραψε:
Και ομως φιλε... Η σημερινη Μπριζ ηταν για 3 γκολακια στο πρωτο 30λεπτο... Επαιξε με αναπληρωματικους και μπηκε μεσα απλα για να κατσει πίσω και να βγει η υποχρεωση...
Να την ξεχάσεις την γκλίτσα που σου έταξα σε κάποιο άλλο τοπικ!
bane1980 έγραψε:
Εγω θα κρατησω τη τελευταια σου φραση παροτι σμφωνω σε ολα οσα γραφεις, ειμαι σιγουρος οτι θα τα δωσουν ολα αλλα δεν ξερω αν αυτο αρκει 15 δεκεμβριου με αυτες τις συνθηκες που θα επικρατουν απεναντι στην ομαδα που ειναι η μοναδικη που εχασε φετος στη τουμπα ενω ηταν καλυτερη απο εμας.
Εχουμε 2 εβδομαδες μπροστα μας μακαρι να τα καταφερουμε.