ΑΕΛ - Π.Α.Ο.Κ. 5/12 17:15 nova2
Re: Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ο.Κ., 5/12 17:15 nova
εγω νομιζω οτι η αελ σε αυτο το γηπεδο θα μεγαλουργησει και θα στεφθει πρωταθλητρια... στη Β΄εθνικη.
και σε αυτο το στοχο του πηλαδακη πρεπει να βοηθησουμε.
0-2 για τα καλοριζικα!!!
και σε αυτο το στοχο του πηλαδακη πρεπει να βοηθησουμε.
0-2 για τα καλοριζικα!!!
κρίσιμο παιχνίδι και για μας και για αυτούς. Το λιγότερο θέλει συγκέντρωση, ψυχολογία "θα σας κάνουμε αλοιφή", και πολύ τρέξιμο. Το goal θα το βγάλουμε
χμμμ
δυστυχώς πάμε να δημιουργήσουμε παράδοση φέτος με τους ουραγούς
όταν παίξαμε (και χάσαμε) από την Ξάνθη, ήταν τελευταία
την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ατρόμητος ήταν τελευταίος
αυτή την εβδομάδα τελευταία είναι η ΑΕΛ
(σαν το ανέκδοτο που λέει "Παπά το νου σου, είναι Σάββατο και ψιλοβρέχει)
δυστυχώς πάμε να δημιουργήσουμε παράδοση φέτος με τους ουραγούς
όταν παίξαμε (και χάσαμε) από την Ξάνθη, ήταν τελευταία
την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ατρόμητος ήταν τελευταίος
αυτή την εβδομάδα τελευταία είναι η ΑΕΛ

(σαν το ανέκδοτο που λέει "Παπά το νου σου, είναι Σάββατο και ψιλοβρέχει)
- sourmenetes
- Moderator
Το παιχνιδι δεν ξεφευγει απο το διπλο...Δεν ξερουμε με τι σχημα θα κατεβει η ομαδα αλλα θεωρω πως θα παρθει το ματς και με σχετικα ευκολο τροπο.
Εσύ εδώ έπρεπε να είσαι ή κάπου αλλού χωμένος; 
Γερά ρε ΠΑΟΚάρα για νίκη στο γήπεδο Φέτα Π.Ο.Π. (Πρστατευμένη Ονομασία Προέλευσης)

Γερά ρε ΠΑΟΚάρα για νίκη στο γήπεδο Φέτα Π.Ο.Π. (Πρστατευμένη Ονομασία Προέλευσης)
Μόνο διπλό και τίποτα άλλο πλέον!!
[youtube]NcNDB74IKY8[/youtube]
[youtube]NcNDB74IKY8[/youtube]
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Λάρισα - Π.Α.Ο.Κ., 5/12 17:15 nova
GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ θέλω σε αυτο το μάτς να δω Κουτσιανικούλη βασικό. Κι ας παίξει και χάλια. Λογικά θα παίξει και ο Σνάουτσνερ βασικός. Έτσι για να δούμε και κανένα άλλο πρόσωπο ρε παιδί μου. Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι κι εγω βαρέθηκα να τους βλέπω κι αυτοί βαρέθηκαν απ' οτι φαίνεται να παίζουν...
Συμφωνώ κι εγώ...
Βέβαια για το διπλό πρέπει να ματώσουν γιατί εγκαίνια και ήττα δεν πάνε μαζί....Και θα θελήσουν κάποιοι να το αποφύγουν...

- sourmenetes
- Moderator
teod1980 έγραψε:Εσύ εδώ έπρεπε να είσαι ή κάπου αλλού χωμένος;
Ορκιστηκαμε χθες και λεω να φυγω απο εκει γιατι νικη δεν εχουμε δει...

Αυτο μαλλον εφταιγε...

Re: Λάρισα - Π.Α.Ο.Κ., 5/12 17:15 nova
DimisK έγραψε:Βέβαια για το διπλό πρέπει να ματώσουν γιατί εγκαίνια και ήττα δεν πάνε μαζί.
Η πρώτη φορά όμως πάει σχεδόν πάντα με μάτωμα.

- george aspromayros
Re: Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ο.Κ. 5/12 17:15 nova2
Το παιχνιδι ειναι δυσκολο για πολλους λογους...
Εχουμε ασχημη ψυχολογια..
Εχουμε απουσιες...
εχουν νεο προπονητη κ θελουν να δειξουν...
εχουν τα εγκαινια..
εχουν μεγαλη αναγκη τους βαθμους..
Κι εγω πεσμενος ειμαι..αλλα θελω να βρουν τη δυναμη αυτα τα παιδια που φετος μας εδειξαν οτι το χουν...μην τους απαξιωνετε .
Να παιξετε καλα,να δειξετε αυτο που δειξατε στο πρωτο ημιχρονο μεσα στο τηγανι,μεσα στους κωλοτουρκους...Παιζετε στη μεγαλυτερη ομαδα,εχετε @@ δειξτε το!
Διωξτε το αγχος....ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
Εχουμε ασχημη ψυχολογια..
Εχουμε απουσιες...
εχουν νεο προπονητη κ θελουν να δειξουν...
εχουν τα εγκαινια..
εχουν μεγαλη αναγκη τους βαθμους..
Κι εγω πεσμενος ειμαι..αλλα θελω να βρουν τη δυναμη αυτα τα παιδια που φετος μας εδειξαν οτι το χουν...μην τους απαξιωνετε .
Να παιξετε καλα,να δειξετε αυτο που δειξατε στο πρωτο ημιχρονο μεσα στο τηγανι,μεσα στους κωλοτουρκους...Παιζετε στη μεγαλυτερη ομαδα,εχετε @@ δειξτε το!
Διωξτε το αγχος....ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

-
- Caballo Viejo
Αν δεν στηθούνε τα τυριά
γήπεδο δε στεριώνει...
ΥΓ. Εννοείται στα τέσσερα

γήπεδο δε στεριώνει...
ΥΓ. Εννοείται στα τέσσερα

Απαράδεκτα πανό και εχθρική ατμόσφαιρα
29/3/2010
Απίστευτο μένος κατά του ΠΑΟΚ χθες στη Λάρισα. Προκλήσεις από τους οπαδούς της ΑΕΛ, οι οποίοι έκαναν λες και έπαιζαν σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δε σταμάτησαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα εναντίον του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε ένα μεγάλο πανό, το οποίο αναρτήθηκε στο «Αλκαζάρ» από οπαδούς της ΑΕΛ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Το πανό έγραφε «Γ… τη Βουλγαρία σας και τον Πύργο το Λευκό». Φυσικά, μετά από απαίτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, με μπροστάρη τον Κώστα Χαλκιά, και σχετικές ενέργειες, το εν λόγω απαράδεκτο πανό κατέβηκε. Ωστόσο, οι οπαδοί της ΑΕΛ ανάρτησαν και ένα δεύτερο πανό, που αναφερόταν σε… οπαδικές μάχες με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, με ένα τρίτο πανό, οι φίλοι της λαρισινής ομάδας έλεγαν… «Ναι στις μετακινήσεις των οπαδών».
Φραστική επίθεση σε Χαλκιά
Αξίζει να σημειωθεί ότι οπαδοί της Λάρισας έμπαιναν και μέσα στο γήπεδο, πηδώντας από τα κάγκελα και φτάνοντας μέχρι τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου, χωρίς κανείς να τους ενοχλεί! Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς επιτέθηκαν φραστικά στον Κώστα Χαλκιά, αλλά και σε άλλα μέλη της «ασπρόμαυρης» ομάδας, σε εικόνες που αποτελούν ντροπή για το ποδόσφαιρο.
Επίθεση και σε Γκουερίνο
Προκλήσεις κατά των «ασπρόμαυρων» υπήρξαν και στα επίσημα. Εκεί βρέθηκε για να παρακολουθήσει το παιχνίδι ο Νέτο Γκουερίνο με μια παρέα ΠΑΟΚτσήδων. Αμέσως μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΛ, ένας οπαδός της επιτέθηκε φραστικά στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου λέγοντάς του: «Σήμερα (σ.σ. ματς) θα χάσετε. Θα σας γαμ…». Ο Γκουερίνο αντέδρασε λέγοντας να μην ξαναπεί τέτοιες κουβέντες και να σταματήσει να βρίζει. Κάπου εκεί προκλήθηκε μεγαλύτερη ένταση, που εκτονώθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Μάλιστα, ο Λαρισαίος οπαδός ζήτησε τελικά συγνώμη, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει…Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.metropolisradio.gr/aparadekta-pano-ke-echthriki-atmosfera
Δεν ξεχνάμε μουν@πανα!!!

Είναι ανίσχυροι και λίγοι, πρώην γαυροβαζελοχάνουμα με κόμπλεξ κατωτερότητας που προσπαθούν να βάλουν απέναντί τους τον ΠΑΟΚ για να νιώσουν σημαντικοί. Αλλά αυτά δε με νοιάζουν τόσο. Με νοιάζει το "βούλγαροι". Γι' αυτό και μόνο να μην παραπονιούνται όταν τους βρίζουμε*.
Στο Β γύρο θέλω να φωνάζουμε "εκεί εκεί στη Β εθνική".
ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ
*Εξαιρούνται οι νεκροί. Πλέον μόνο υπάνθρωποι τύπου γαύρων βρίζουν νεκρούς (μάνα Γκαρσία). Γιατί το πανό που βγήκε από έναν τρόμπα και το κατάπτυστο σύνθημα κάποτε στην Τούμπα δεν είναι δικαιολογία ζώα. Όσοι δεν είστε λοβοτομημένοι και πραγματικά ΑΕΛ όχι κάτι-από-αθήνα-και-αελ ή αντιΠΑΟΚ έχετε το σεβασμό μου και ξέρετε καλά ότι τέτοια πράγματα ποτέ δεν τα ήθελε ο πολύς κόσμος και σταμάτησαν με τη μία.
Στο Β γύρο θέλω να φωνάζουμε "εκεί εκεί στη Β εθνική".
ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ
*Εξαιρούνται οι νεκροί. Πλέον μόνο υπάνθρωποι τύπου γαύρων βρίζουν νεκρούς (μάνα Γκαρσία). Γιατί το πανό που βγήκε από έναν τρόμπα και το κατάπτυστο σύνθημα κάποτε στην Τούμπα δεν είναι δικαιολογία ζώα. Όσοι δεν είστε λοβοτομημένοι και πραγματικά ΑΕΛ όχι κάτι-από-αθήνα-και-αελ ή αντιΠΑΟΚ έχετε το σεβασμό μου και ξέρετε καλά ότι τέτοια πράγματα ποτέ δεν τα ήθελε ο πολύς κόσμος και σταμάτησαν με τη μία.
Προβλεψη που ελπιζω να βγει λαθος. Ηττα με 1-0 μονο και μονο γιατι εκτος της τασης που εχουμε να ανασταινουμε τους πεθαμενους, θα μας σφαξουν για να μη χαλασουν τη γιορτη. Οποτε πρεπει να μπουμε μεσα και απλα να τους πατησουμε.