Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 27/11 17:00 nova3

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε Ίκαρος Καλλιθέας, 27/11 17:00 novasports

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ναι, τα είδα και εγώ.
Αν ήξερα ότι θα καθόταν να έγραφε ολόκληρο το "Πόλεμος και Ειρήνη" σε greeklish, θα έλεγα όχι όταν μου ζήτησε ο novito να ανέβει στην κεντρική το ποστάρισμα. :D
Του έστειλα και pm για να του εξηγήσω κάποια πράγματα αλλά μάλλον τζάμπα κόπος.
Εξάλλου τα έβγαλε τα συμπεράσματά του, με αποκαλεί βλάκα στην πρώτη από τις χιλιάδες σειρές που έγραψε. :roll:

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο, ο καθείς δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει στον άλλο παρά περιμένει τη σειρά του να πει τα δικά του.
Τώρα θα βγει και το συμπέρασμα πως εγώ υπερασπίζομαι τους καταστροφείς του ΠΑΟΚ και τα ρίχνω στο λαό, ενώ ψιλολέω το αντίθετο, ότι πιστεύω (στη θεωρία τουλάχιστον) τόσο πολύ στη δυναμική του κόσμου, που δεν ανέχομαι να αφήνουμε τις τύχες του ΠΑΟΚ στα χέρια κάθε τυχάρπαστου.
Τέλος πάντων, σε γενικές γραμμές θεωρώ πως στο μπασκετικό φόρουμ ανταλάσσουμε απόψεις, μιλάμε πολύ γόνιμα και εγώ τουλάχιστον μαθαίνω πολλά από ολους σας.

Α, και όσο για τον Παπαδογιάννη που δεν σου απάντησα.
Αυτό ακριβώς ήταν, με το non call, θυμάμαι και την τσατισμένη απάντησή σου. :D
Δεν έγραφα ακόμη paokmania, αλλά έμπαινα, θυμόμουν το νικνέιμ σου και παρακολούθησα τη συζήτηση.
Τελείως μπαγλαμάς ο Παπαδογιάννης.
Το φοβερό είναι πόσο σούζα είναι όλοι μπροστά στον πανύβλακα τον Συρίγο.
Στο ποδόσφαιρο έχουμε τους οπαδούς - τσάτσους προέδρων, στο μπάσκετ έχουμε τους γλύφτες - αυλοκόλακες, με πρωταθλητή κατ' εμέ τον Τάσο Μαγουλά.
Γενικά, είναι αδιανότο αυτό που συμβαίνει με τους αθλητικογράφους στην Ελλάδα.
Αδιανόητο το πόση αναγνωρισιμότητα έχουν, άσε που είναι τρομερά αμειβόμενοι λες και είναι πυρηνικοί επιστήμονες και αν ακούσεις μισή σωστή ανάλυση από αυτούς, σου πέφτει το σαγόνι από την έκπληξη.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Aureliano Buendia έγραψε: Σε αυτό που λες έχεις δίκιο, ο καθείς δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει στον άλλο παρά περιμένει τη σειρά του να πει τα δικά του.
Εδώ φτάσαμε να διαβάσουμε "με κούρασες" και "δεν σε μιλάω, πήγαινε παίξε με άλλον".
Τι να πεις .... βρισκόμαστε εντός στατιστικού λάθους.
Άμα το ρετιρέ είναι ακατοίκητο, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ανακυκλώνεις.

Φυσικά δεν έκατσα να διαβάσω το Πόλεμος και Ειρήνη σε γκρίκλις. Είπε τίποτα σοβαρό;
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εγώ από τις 2-3 πρώτες προτάσεις του πήγα στα αμιγώς μπασκετικά ... ;) στα υπόλοιπα ο καθείς μπορεί να έχει την άποψή του (αρκεί να μην χαρακτηρίζει βέβαια και με άσχημο τρόπο). και ο συγκεκριμένος πράγματι είχε άποψη και χειρίζεται μια χαρά το λόγο, No problem with that. εμένα με τρελαίνει να λες "παπαδόπουλε, δεν ξέρω μπάσκετ αλλά αν σε συγκρίνω με τον robert parish με φαίνεται οτι είσαι χειρότερος ουστ λαμόγιο, δεν παίζεις και pick@roll σαν τον duncan ου666 ου666.". είναι θείο δώρο η κάθε φορά αντίθετη (από εμάς) άποψη (μόνο έτσι μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι), απλά με επιχειρήματα ρε παιδιά!!!! :opaokara: :nairepaok:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

αυριο θα παω στο παλατακι εστω και αν νιωθω 100 % οτι χανω τον χρονο μου........ειλικρινα ειμαι απο τους πιο απαισιοδοξους αλλα μονο και μονο για να πω οτι εκανα κατα καποιον τροπο το καθηκον μου ,θα παω.
προβλεψη για κοσμο...... 1000-1500 ατομα
προβλεψη για το ματς ....ισοπαλια (πιστευω θα κριθει στο σουτ)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Εν σχέσει με τις προβλέψεις σου:
θα τα πάμε χειρότερα στον τομέα προσέλευσης.
καλύτερα στον αγωνιστικό.
Έτσι πιστεύω.
stilikos

Δημοσίευση από stilikos »

tigon4 έγραψε:αυριο θα παω στο παλατακι εστω και αν νιωθω 100 % οτι χανω τον χρονο μου.....ειλικρινα ειμαι απο τους πιο απαισιοδοξους αλλα μονο και μονο για να πω οτι εκανα κατα καποιον τροπο το καθηκον μου ,θα παω.)
και εγω ακριβως έτσι αισθάνομαι.. Με λυπεί πολύ κάτι τέτοιο αλλα το ότι ο κόσμος γενικά εχει ψιλογραμμένη(με επιείκια) την ομάδα καθως και οι εμφανίσεις τις ειναι τετοιες με κανουν να σκέφτομαι με αυτό τον τρόπο!

Ελπίζω να έρθει η νίκη καθως την χρειαζόμαστε κυρίως για ψυχολογικούς λόγους!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

δεν είναι ότι χάσαμε με λίγους πόντους εντός από μια Ιταλική και προφανώς πιο έτοιμη Ευρωπαικά και ακριβότερη ομάδα...δεν είναι ότι ο κόσμος δεν κουβαλήθηκε μεσοβδόμαδα ενώ ψιλόβρεχε...δεν είναι ότι και ακόμα αυτό το εισητήριο το σκέφτονται πλέον ως έξοδο πολλοί...
είναι το ΜΠΑΣΚΕΤ ρε παιδιά, που έφερα την καλή μου γήπεδο μετά από τότε που χειροκροτούσε τον Αυστραλό τριποντάκια του Μακεδονικού και με τσάτισε -πόσα χρόνια άραγε να πέρασαν; - και αντί να έχω να της δείξω κάνα παικταρά μόνο για τον Λάζαρο της μίλησα...άντε και τον Σούλη που έβαλε τις φωνές σε ταιμ αουτ...
το κακοποιήσαμε το άθλημα, ΟΚ το έχω πει πάντα θα πάει πρώτα ο Θεός όποιον λαλάκα και να έχουμε μέσα στο παρκέ...αλλά τα μάτια μου πονέσανε...στο Ποσειδώνιο πιο ωραία πλέυ βγάζουμε με τον 65χρονο τον οδοντίατρο το Γιάννη-για όσους ξέρουν...
Τρικ κάπου κοντά είμαστε...εμένα η θέση μου λέει και το επώνυμα πάνω, εσένα;
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

εγω δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη απαισιοδοξια....το επιπεδο ειναι τοσο χαμηλο φετος που λιγο να στρωσει η ομαδα θα παλεψει στα ισια για 3 θεση...πραμα που εχει να γινει καιρο...ασε που μετα θα γλυκαθει και ο κοσμος και θα αρχισει να πηγαινει γηπεδο...για τα διοικητικα δεν εχω αποψη αλλα δεν μου φαινεται οτι θελουν να βλαψουν την ομαδα...δεν ειναι γουμενοι δλδ μπορει να μην ειναι ζαγορακης αλλα δεν ειναι ουτε δροσσος ....
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Πέρα από το αγωνιστικό, όπου η νίκη είναι μονόδρομος, το ματς ορόσημο και φεγγάρι μου χλωμό, θα ήθελα να γνωρίσω τον γραφίστα του Ικάρου, ο οποίος αντί να κολλήσει στα τετριμένα και να δημιουργήσει ένα σήμα με τον μυθικό ήρωα, τον εγραψε στα παπάρια του και με copy paste από τους Los Angeles Lakers (και Clippers) έφτιαξε ίσως το πιο cool σήμα στην Α1
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

οντως οπως λεει και ο δαιμονας το επιπεδο στην Α1 ειναι πολυ χαμηλο φετος και μπορουμε την τριτη θεση αν κανουμε αλλαγη η αλλαγες στους αμερικανους
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Ποιο novasports δειχνει τον αγωνα;; Θα βρουμε link;;;
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Θα βρω εισιτήριο;
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Στο δεύτερο δεκάλεπτο (το πρώτο δεν το είδα) η μπάλα πήγε ελάχιστα στον Λάζο αλλά και πάλι δεν δείξαμε τίποτα το ιδιαίτερο. +12 και άντε να δούμε. Πως τα πήγε ο Μάρσαλ?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

14 έχει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2010-2011”