Αν ήξερα ότι θα καθόταν να έγραφε ολόκληρο το "Πόλεμος και Ειρήνη" σε greeklish, θα έλεγα όχι όταν μου ζήτησε ο novito να ανέβει στην κεντρική το ποστάρισμα.

Του έστειλα και pm για να του εξηγήσω κάποια πράγματα αλλά μάλλον τζάμπα κόπος.
Εξάλλου τα έβγαλε τα συμπεράσματά του, με αποκαλεί βλάκα στην πρώτη από τις χιλιάδες σειρές που έγραψε.

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο, ο καθείς δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει στον άλλο παρά περιμένει τη σειρά του να πει τα δικά του.
Τώρα θα βγει και το συμπέρασμα πως εγώ υπερασπίζομαι τους καταστροφείς του ΠΑΟΚ και τα ρίχνω στο λαό, ενώ ψιλολέω το αντίθετο, ότι πιστεύω (στη θεωρία τουλάχιστον) τόσο πολύ στη δυναμική του κόσμου, που δεν ανέχομαι να αφήνουμε τις τύχες του ΠΑΟΚ στα χέρια κάθε τυχάρπαστου.
Τέλος πάντων, σε γενικές γραμμές θεωρώ πως στο μπασκετικό φόρουμ ανταλάσσουμε απόψεις, μιλάμε πολύ γόνιμα και εγώ τουλάχιστον μαθαίνω πολλά από ολους σας.
Α, και όσο για τον Παπαδογιάννη που δεν σου απάντησα.
Αυτό ακριβώς ήταν, με το non call, θυμάμαι και την τσατισμένη απάντησή σου.

Δεν έγραφα ακόμη paokmania, αλλά έμπαινα, θυμόμουν το νικνέιμ σου και παρακολούθησα τη συζήτηση.
Τελείως μπαγλαμάς ο Παπαδογιάννης.
Το φοβερό είναι πόσο σούζα είναι όλοι μπροστά στον πανύβλακα τον Συρίγο.
Στο ποδόσφαιρο έχουμε τους οπαδούς - τσάτσους προέδρων, στο μπάσκετ έχουμε τους γλύφτες - αυλοκόλακες, με πρωταθλητή κατ' εμέ τον Τάσο Μαγουλά.
Γενικά, είναι αδιανότο αυτό που συμβαίνει με τους αθλητικογράφους στην Ελλάδα.
Αδιανόητο το πόση αναγνωρισιμότητα έχουν, άσε που είναι τρομερά αμειβόμενοι λες και είναι πυρηνικοί επιστήμονες και αν ακούσεις μισή σωστή ανάλυση από αυτούς, σου πέφτει το σαγόνι από την έκπληξη.