Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 20/11 17:00 ΕΤ1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
kk74

Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 20/11 17:00 ΕΤ1

Δημοσίευση από kk74 »

μια ακομη νικη ειχαμε κανει μεσα στον νιονιο παλι με σουλη προπονητη την τελευταια χρονια του βασιλειαδη με σουπερ εμφανιση απο τον ιδιο.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

PAOKfanAthens έγραψε:Α ναι!Στο 0-0 πριν 2 χρονια!Και ειχαμε κερδισει 2 ποντους(...αν και ειμαστε μπροστα 15 στο ημιχρονο!)
Ήταν η μία από τις τρεις τρελές νίκες που κάναμε επί Φλεβαράκη (Πανελλήνιο εκτός και γαύρο εντός οι άλλες δυο) και μας κράτησαν στην κατηγορία.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

μαγκες για αυριο τι λεει θα παμε?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

γ@μήστε τον π@υστη τον πανιώνιό!!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

πανιωνιος,πανελλήνιος και μαρούσι φέτος είναι σκέτη απογοήτευση...
ΠΑΟΚ κανε το καθήκον σου...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Aureliano Buendia έγραψε:Η μόνη έκλαμψη "μεγάλου παίκτου" που είχε ο Βεργίνης.
Απολυτα σωστος...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Εγώ γιατί θυμάμαι πως ήταν ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας και είχε μία παρα πολύ καλή σεζόν? (γι αυτό και η μεταγραφή του στον λαγό) 8-)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Καλά, η έννοια των "κορυφαίων" σε εκείνη την ομάδα, είναι κάπως σχετική...
"Κορυφαίοι" ήταν και ο Γιώργος Τσιάκος με εκείνο τον απίθανο Γκιλέσπι.
Αν και προσωπικά πιστεύω πως ο καλύτερος καθόλη τη χρονιά ήταν ο Ντιαρά.
Η μεταγραφή δεν μου λέει και πολλά, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το ότι δεν έπαιξε ποτέ στον βάζελο και ήταν σαν συμπλήρωμα προπόνησης εκεί.
Ακούστηκε ότι ήταν ταλέντο και οι Γιαννακόπουλοι τον πήραν επειδή μπορούσαν και επειδή έτσι έπρεπε.
Εγώ ποτέ δεν διέκρινα κάποιο ιδαίτερο ταλέντο και το ματς εκείνο με Πανιώνιο ήταν το μόνο που μας πήρε ηγετικά στις πλάτες του.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Μονο νικη σημερα αν θελουμε να λεμε οτι εχουμε ως στοχο την Ευρωλιγκα.....

Υ.Γ.Αουρελιανο,συμφωνω σε ολα.....Κορυφαιος εκεινης της ομαδας ηταν μακραν ο Ντιαρα(κι ο μεγαλος Κουτλουαι εκανε μερικα πολυ καλα παιχνιδια στο τελος)......Για το Βεργινη,ειχα πει την αποψη μου κι οταν ηταν να ερθει......Τρομερα υπερεκτιμημενος.......
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

διαφωνώ κάθετα με τον χαρακτηρισμό "απίστευτα υπερεκτιμημένος". πώς ακριβώς έχει υπερεκτιμηθεί η αξία του όταν παίρνει 80 χιλιάρικα το χρόνο, ακριβώς τα ίδια δηλ. με τον Γαίο Σκορδίλη :o :shock: ? όταν έπαιζε σε εμάς ήταν 20, και ήταν ένας εκ των καλύτερων παικτών μας (συμφωνώ ο diarra ήταν ο mvp). Kαι από ποιό scouting report του τότε προέκυπτε οτι ο βεργίνης θα γινόταν ο jordan? ήταν ένας φέλελπις νέος, από τους πολύ λίγους διαθέσιμους στην ελληνική αγορά (ίσως και ο μόνος τότε), κόστιζε 0, και οι κορυφαίοι coach στην ευρώπη αποφάσισαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους μήπως και τους βγει. αν όχι θα τον χρησιμοποιούσαν στην προπόνηση όπως και έγινε. ο πρώτος ήταν ή ο τελευταίος στον βάζελο? βλέπε sakota, τον άλλον που παίζει στον αντ1 και τον είχαμε δανεικό 2 χρόνια κλπ κλπ.
ΠΟιός δηλ. στα 20 του είναι ο καλύτερος της ομάδας του? ο Παππάς που λογίζεται ως ο νέος σπανούλης στον κολοσσό είναι απλά ΟΚ, ο (νέος βασιλόπουλος) Παπ στον γαύρο (εντάξει σε κορυφαίο επίπεδο βέβαια) είναι απλά καλός, το σαρικόπουλο και τον σλούκα τώρα θα τους δούμε.
Πότε ο βεργίνης βαφτίστηκε ως ο νέος διαμαντίδης, κόρφας ή ξερω γω τι... δεν θυμάμαι καλά? είναι ενα ταλαντούχο παιδί μόλις στα 23 του, πολύ ταλέντο στην επίθεση, σοφτ, combo, που και ήξερε μπάσκετ αλλά και έμαθε μπάσκετ στο βάζελο. τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο...

PS: σορρυ για το offtopic.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

e8nos έγραψε:μαγκες για αυριο τι λεει θα παμε?
Εγώ μέσα θα είμαι παίδες, αλλά μάλλον με μικτή παρέα πανιώνιων και δικών μας, οπότε δεν ξέρω τίποτα ακόμα. Πέρσυ πάντως πήγαμε 2 και στο τέλος ήμασταν 6 όλοι μαζί.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Το ότι βάζουμε εμείς οι οπαδοί ή οι δημοσιογράφοι κάποιες ταμπέλες δεν μου λέει κάτι. Σίγουρα ο Ντιαρα ήταν κορυφαίος (τα λέγαμε και τότε) αλλά και ο βεργίνης ήταν όαση εκείνη την χρόνια. Οι επόμενες χρονιές μας έκαναν να τον ζητάμε (έλλειψη άσου)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Λόγω της αγωνιστικής μας ανυπαρξίας είχε καλλιεργηθεί ένα κλίμα τότε στον κόσμο πως έχουμε τσιμπήσει το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα, ενώ δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Τώρα, όσον αφορά στα παραδείγματα, ο Σάκοτα είχε παίξει και στον ΠΑΟ (έστω και λίγο), είχε δώσει διαπιστευτήρια και στον Πανιώνιο, γενικά έδειξε πως είναι καλός παίκτης, όχι όμως για το ρόστερ του βάζελου.
Ο Ξανθόπουλος είναι ανάλογο παράδειγμα. Πολύ χειρότερος από επιθετικές δυνατότητες από τον Βεργίνη σίγουρα, αλλά στο overall κατά τη γνώμη μου, πιο χρήσιμος σε μία ομάδα.
Στον Βεργίνη με εκνεύριζε και η νωθρότητά του και η έλλειψη διάθεσης βελτίωσης.
Ίσως να οφείλεται πως αντιμετωπίζει το μπάσκετ καθαρά ως χόμπυ και όχι βιοποριστικά (το έχω ακούσει από τον ίδιο ευρισκόμενος σε μπασκετική παρέα).
Το μεγαλύτερο κριτήριο πάντως είναι σίγουρα η μετα-βαζελική εποχή, τώρα που δεν είναι πιτσιρικάς και είναι σε χαμηλότερου επιπέδου ομάδα.
Ο τραυματισμός του όμως ίσως να είναι πολύ επιβλαβής για μία πιθανή βελτίωση.

ΥΓ Σόρρυ για τη συνέχιση του off topic, ίσως ταιριάζει περισσότερο η συζήτηση (αν συνεχιστεί βεβαίως) στο "Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1".
Άβαταρ μέλους
kostasff

Σίγουρα τον χρειαζόμασταν και η μη χρησιμοποίησή του από τον λαγό ή η μη διάθεση για βελτίωση (αν ισχύει αυτό) δεν σημαίνει και πολλά. Για τον ΠΑΟΚ ήταν και είναι πολύ καλή επιλογή. Προσωπικα, ακόμα δεν κατάλαβα τι γίνεται και δεν μπορούμε να πάρουμε πότε έναν καλό δινεικό ή μια καλή μεταγραφή από κάποιο που δεν έπιασε στους μεγάλους. Άβυσσος η ψυχή των μάνατζερ.
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

O Πανιώνιος προ Μπαρτζώκα και Βούγιανιτς ήταν πραγματικά αστεία ομάδα. Τώρα μπορεί να μας δυσκολέψει, αλλά αν είμαστε σοβαροί μπορούμε, λόγω εμπειρίας κυρίως, να το πάρουμε σχετικά εύκολα το ματσάκι. Ο Πανιώνιος είναι γεμάτος πιτσιρίκια..Ξεκινήσαμε καλά πάντως 2-8 το σκορ, με τον Μάρσαλ να κάνει παραλίγο φάση για highlight!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2010-2011”