Πολύ καλή ιδέα του panta και για να αποφεύγονται τέτοιες παρεξηγήσεις όπως λες, ίσως μπορούσε να φαίνεται και το όνομα αυτού που κάνει like-dislikenovito έγραψε:Αρκετά καλή η ιδέα του panta, έχει ξανασυζητηθεί, αλλά δε ξέρω πόσο μπορεί να προχωρήσει. Στην κεντρική έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο κάποιοι να παίζουν με τις συγκεκριμένες ψήφους, απλώς για να περνάει η ώρα. Άσε που ακούσαμε κιόλας, ότι τις αλλοιώνουμε....
Προτάσεις και ιδέες για το forum
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Προτάσεις και ιδέες για το forum
Κατ' αρχήν χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω το ενδιαφέρον πολλών παιδιών για τα retro θέματα. Γιατί - και αυτό το λέω και για λογαριασμό του Πρακτορίνου - μας έχει απογοητεύσει πάρα πολύ η χαμηλή συμμετοχή στο PAOK Retro Game, και διαρκώς σκεφτόμαστε τρόπους να κάνουμε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ιστορία του συλλόγου πιο ελκυστικά ειδικά για τα νέα παιδιά που αγαπούν την ομάδα...
Μια παρατήρηση, σε ό,τι αφορά τη συγκέντρωση όλων των retro-related topics κάτω από την ίδια ενότητα: στοιχεία retro υπάρχουν σε διάφορα topics, π.χ. "Ιστορίες ΠΑΟΚτσήδικης τρέλας", "...και σκότωσα για ένα εισιτήριο", "το πρώτο σας ματς του ΠΑΟΚ" κ.λπ. - για να μην πω για τους μπασκετικούς που σχεδόν κάθε μπασκετικό τόπικ το μετατρέπουν τελικά σε retro...
Εν πάσει περιπτώσει, ίσως πρέπει και όλα τα παραπάνω topics να ενταχθούν στη νέα "ομπρέλα"...
Μια παρατήρηση, σε ό,τι αφορά τη συγκέντρωση όλων των retro-related topics κάτω από την ίδια ενότητα: στοιχεία retro υπάρχουν σε διάφορα topics, π.χ. "Ιστορίες ΠΑΟΚτσήδικης τρέλας", "...και σκότωσα για ένα εισιτήριο", "το πρώτο σας ματς του ΠΑΟΚ" κ.λπ. - για να μην πω για τους μπασκετικούς που σχεδόν κάθε μπασκετικό τόπικ το μετατρέπουν τελικά σε retro...

Εν πάσει περιπτώσει, ίσως πρέπει και όλα τα παραπάνω topics να ενταχθούν στη νέα "ομπρέλα"...
Εννοειται οτι έχουμε κάτι τέτοιο κατα νού.... Ή κάνουμε μια δουλειά σωστά, ή δε τη κάνουμε...GORDON έγραψε:,,,
Μια παρατήρηση, σε ό,τι αφορά τη συγκέντρωση όλων των retro-related topics κάτω από την ίδια ενότητα: στοιχεία retro υπάρχουν σε διάφορα topics, π.χ. "Ιστορίες ΠΑΟΚτσήδικης τρέλας", "...και σκότωσα για ένα εισιτήριο", "το πρώτο σας ματς του ΠΑΟΚ" κ.λπ. - για να μην πω για τους μπασκετικούς που σχεδόν κάθε μπασκετικό τόπικ το μετατρέπουν τελικά σε retro...![]()
![]()
![]()

Αυτη είναι σε γενικές γραμμές η ιδέα που υπάρχει για τα ρετρό θέματα. Καμμία άποψη, γνώμη, ένσταση...?μπλε χούντα έγραψε: Εδώ http://forum.paokmania.gr/index.php νέα θεματική ενότητα με την επονομασία ΠΑΟΚ - Ρετρό.
[Υπάρχει η σκέψη να είναι μια αυτόνομη δημ. συζήτηση εδώ ή και εδώ (μιας και στα θεματα γενικου περιεχομένου δεν υπάρχει πουθενα το ΠΑΟΚ.), με αλλαγή φυσικά του τίτλου Fan club and multimedia σε Ρετρό & Fan club and multimedia]
Θα συμπεριλαμβάνει τα ακόλουθα νήματα:
Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.
Ιστορίες ΠΑΟΚτσήδικης τρέλας
...και σκότωσα για ένα εισιτήριο!
Αφιερώματα στο ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
Δικέφαλος αετός ως σύμβολο
Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή που βιώσατε στην Τούμπα;
PAOK RETRO Videos(Back in Time) σαν υποενότητα
RETRO & HISTORY όλα τα νήματα
ΠΑΟΚ RETRO GAME σαν ξεχωριστή θεματική ενότητα όπως ακριβώς είναι τώρα
Photo Quiz
Ποδοσφαιρικο Κουιζ!!! (αναφερόμεθα κυρώς στο παρελθόν- στη διακριτκή ευχέρεια αν πληροί τις προϋποθέσεις για μετακίνηση)
Σε κάποια φάση είχα συζητήσει κατ'ιδίαν με κάποιο άτομο από εδώ μέσα και μου μετέφερε την ιδέα να χωριζόταν το θέμα σε υποενότητες με χρονολογικά κριτήρια.
Πχ ρετρο 1960-1970 κλπ κλπ
Δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό , αλλά οποιαδήποτε ταξινόμηση θα βοηθήσει κατά τη γνώμη μου
Δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό , αλλά οποιαδήποτε ταξινόμηση θα βοηθήσει κατά τη γνώμη μου
-
Το θέμα είναι ολίγον τι τεχνικό. Πέρα δηλαδή από το θεωρητικό κομμάτι της συζήτησης, που αργά ή γρήγορα θα συμφωνηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα οργανωθεί η θεματική ενότητα, το πρόβλημα είναι καθαρά τεχνικό, και έχει να κάνει με το κλείδωμα των ρυθμίσεων του forum.
Κοινώς, όπως η μπλε χούντα μπανάρει users, έτσι και η κόκκινη χούντα, μπανάρει τους moderators..
Πλακίτσα βρε...
Οι ρυθμίσεις του forum, ή αλλιώς πίνακας ελέγχου διαχειριστή, έχει κλειδωθεί με κωδικό μετά το πέσιμο που έγινε από τους Τούρκους για λόγους ασφαλείας μετά το ματς με τους Ν.Επιβάτες. Γι'αυτό και καθυστερούν να γίνουν κάποια πράγματα.
Κοινώς, όπως η μπλε χούντα μπανάρει users, έτσι και η κόκκινη χούντα, μπανάρει τους moderators..
Πλακίτσα βρε...

Οι ρυθμίσεις του forum, ή αλλιώς πίνακας ελέγχου διαχειριστή, έχει κλειδωθεί με κωδικό μετά το πέσιμο που έγινε από τους Τούρκους για λόγους ασφαλείας μετά το ματς με τους Ν.Επιβάτες. Γι'αυτό και καθυστερούν να γίνουν κάποια πράγματα.
novito έγραψε:Δημιουργήθηκε νέο τόπικ, το οποίο θα περιέχει όλα τα τεύχη της νέας προσπάθειας της Θύρας 4 για ηλεκτρονική εφημερίδα. Στο τόπικ, πέρα απ τα link για online διάβασμα της εφημερίδας, θα υπάρχει και η δυνατότητα σε όσους δεν έχουν το ανάλογο πρόγραμμα (και το οποίο μπορούνε να βρούνε δωρεάν εδώ), να διαβάσουν κάθε φύλλο της εφημερίδας με ένα απλό κλικ. Το τόπικ θα παραμένει κλειδωμένο για να μη χάσει το λειτουργικό του χαρακτήρα. Οποιοδήποτε σχόλιο μπορεί να γίνει εδώ.
Χθες προστεθηκε και το 3ο τεύχος της εφημερίδας. Για περισσότερα, κλικ εδώ.

Γινεται κι αυτο. Παραπάνω δουλειά σίγουρα (μιας και θα πρέπει να χωριστούν τα ποστ και να δημιουργηθούν νέα τόπικ), αλλά γίνεται. Θα υπάρχουν και κάποια μικροπροβλήματα (π.χ. υπάρχουν ποστ που αναφέρονται σε 2-3 γεγονότα διαφορετικών χρονολογιών ή και αθλημάτων), αλλά κάτι θα κάνουμε. Προτάσεις και σχόλια περιμένουμε σχετικά με τα όσα γράψαμε, μιας και η θέληση υπάρχει...giapas έγραψε:Σε κάποια φάση είχα συζητήσει κατ'ιδίαν με κάποιο άτομο από εδώ μέσα και μου μετέφερε την ιδέα να χωριζόταν το θέμα σε υποενότητες με χρονολογικά κριτήρια.
- Aureliano Buendia
Μήπως να ξαναέμπαινε poll για mvp στα ματς ποδοσφαίρου όπως παλιά 

- Aureliano Buendia
Σε γενικές γραμμές έγινε. Προσωπικά δε μ αρέσει ακόμα, μιας και θέλει κάποιες βελτιώσεις-αλλαγές. Επίσης, δε μετακίνησα το Αφιερώματα στο ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!, καθώς πιστεύω ότι ταιριάζει περισσότερο εκεί που είναι. Καμμιά γνώμη...?μπλε χούντα έγραψε: Εδώ http://forum.paokmania.gr/index.php νέα θεματική ενότητα με την επονομασία ΠΑΟΚ - Ρετρό.
[Υπάρχει η σκέψη να είναι μια αυτόνομη δημ. συζήτηση εδώ ή και εδώ (μιας και στα θεματα γενικου περιεχομένου δεν υπάρχει πουθενα το ΠΑΟΚ.), με αλλαγή φυσικά του τίτλου Fan club and multimedia σε Ρετρό & Fan club and multimedia]
Θα συμπεριλαμβάνει τα ακόλουθα νήματα:
Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.
Ιστορίες ΠΑΟΚτσήδικης τρέλας
...και σκότωσα για ένα εισιτήριο!
Αφιερώματα στο ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
Δικέφαλος αετός ως σύμβολο
Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή που βιώσατε στην Τούμπα;
PAOK RETRO Videos(Back in Time) σαν υποενότητα
RETRO & HISTORY όλα τα νήματα
ΠΑΟΚ RETRO GAME σαν ξεχωριστή θεματική ενότητα όπως ακριβώς είναι τώρα
Photo Quiz
Ποδοσφαιρικο Κουιζ!!! (αναφερόμεθα κυρώς στο παρελθόν- στη διακριτκή ευχέρεια αν πληροί τις προϋποθέσεις για μετακίνηση)

Δεν ξέρω αν το παρέχει η πλαρφόρμα του φόρουμ, αλλά μήπως υπάρχει η δυνατότητα όταν κάνουμε μια παράθεση να φαίνονται τα στοιχεία της (ημερομηνία, ώρα κλπ) και να παρουσιάζεται σαν link, ώστε να μπορούμε να πηγαίνουμε άμεσα και στο ποστ αναφοράς;
Εκτός από ευκολία πληροφόρισης υπάρχει και θέμα "ασφάλειας" αφού πχ ο οποιοσδήποτε μπορεί να παραθέσει οτιδήποτε:
Εκτός από ευκολία πληροφόρισης υπάρχει και θέμα "ασφάλειας" αφού πχ ο οποιοσδήποτε μπορεί να παραθέσει οτιδήποτε:
όπου τότε κάνουμε ένα κλικ στο original link και βλέπουμε τι ισχύει.DC έγραψε:μπλα μπλα μπλα είμαι σκουλίκι μπλα μπλα μπλα
Δεν υπάρχει η δυνατότητα, οπότε 2 λύσεις μόνο υπάρχουν. Είτε αυτός που κάνει την παράθεση βάζει το link του post, είτε αυτός που θέλει να βρει το αρχικό link το ψάχνει (με ένα googlάρισμα το βγάζει άμεσα...)