Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Με ΝΙΚΗ οριστικοποιήτε το comeback. Με μη ΝΙΚΗ, ..δεν ξέρω και βαριέμαι να σκεφτώ, παραμένω στην πρώτη πιθανή περίπτωση της ΝΙΚΗΣ.
Άρα κρατάω: ΝΙΚΗ και comeback. O ένας(για την ακρίβια η μία) του ΠΟΚ μένει πίσω μας και μετά μπροστά μας μένουν μόνο οι κοκκινοπράσινες λέρες. Ίσα και σας φάγαμε, ναούμε.
Και το Σάββατο η ΑΕΚ αγωνίζεται στο… εξοχικό του Αργεντινού Matador, στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που λατρεύει να «καρφώνει» ο Μπλάνκο! Μην με παρεξηγήσουν οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, δεν το κάνω για να μειώσω την αγάπη τους, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα! Παρεμπιπτόντως αν δεν το γνωρίζει ο Χιμένεθ, πως δηλαδή ο «Ζορό» σκοράρει συνέχεια στην Τούμπα, καλό θα είναι να του το θυμίσουν όσοι βρίσκονται δίπλα του.
Αν εξαιρέσουμε την τελευταία νίκη με 1-0 στα play off, πέρυσι η κούλα πήρε 0-1, πρόπερσυ 1-1 και παραπρόπερσυ (στην πρώτη χρονιά του Ζ και του Σάντος) έφυγε με 0-4. Έχω ξεχάσει πότε την πήραμε σε κανονική περίοδο ....
ο χιμενεθ λενε οτι τους εδωσε ελευθερια κινησεων. εγω βλεπω αναρχη ομαδα με ασκοπο τρεξιμο και με μεγαλες αποστασεις μεταξυ των γραμμων. απεναντι στον σφιχτο ΠΑΟΚ δεν εχουν καμια τυχη. αυτο που δεν μπορω ακομη να χωνεψω ειναι η εικονα του μουσλι να τον σβηνει ο πιτσιρικας μανωλας. πιστευω οτι θα παμε με την ιδια 11αδα, με σαλπι κορυφη και με χαμηλα την μπαλα για να τρεξει τον δελλα. 2-3 καθετες να περασουν και θα εχουμε παρτυ.
Την συγκεκριμενη χρονική στιγμη δεν γλιτωνει η κουλα 44... Ο ΠΑΟΚ θα κερδισει γιατι θελει την νικη για την "καβαλησει" και γιατι ειμαστε και καλυτερη ομαδα και γιατι εχουμε @ρχιδι@..!!!
Οπως παντα εχουν πολλες προσδοκιες για το παιχνιδι αλλα αυτη την φορα θα φανε pouts@.!!
Με πέτρες δυναμίτες και στυλο ποτε δεν μπηκατε μες στο στενό μονο απο μακριά τις παίζατε ξανα στα χέρια δεν πιαστήκατε μουνι@
το βράδυ κανατε βλαχομαγκιες πρωι τις πληρωσες με μαχαιριές χανούμια αδερφές,φλώροι υποκριτές στις βόμβες εισαστε πρωταθλητές
Αδειαζατε σ'ολο το σκηνικο το δακρυγονο κανατε θεο ελατε πιο κοντα, να δουμε την μαγκια γ@μω την ενωση σας ρε μουνι@
Το σύνθημα αυτό αναφέρεται για τα γεγονότα της Λαμίας και πρέπει να ακουστεί! Δύσκολο το παιχνίδι με την κούλα και πρέπει να νικήσουμε για να πλησιάσουμε την κορυφή, για να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και γιατί μετά από την κούλα πάμε στο τηγάνι......
Υγ Γιατί μερικοί έχετε πρόβλημα με τα συνθήματα ?? Και με αυτό και με το χιλιόμετρα κάναμε πάλι.... Ένα παλιό που έχουμε για τον γάυρο το θρύψαλα τα τζάμια στον ηλεκτρικό κανείς δεν έχει πρόβλημα να το λέει.... Υγ2 Μια δυνατή κερκίδα όπως χθες στην Καβάλα και θα μας φέρει μεγάλη νίκη!
Με το συγκεκριμένο σύνθημα έχω πρόβλημα για τον κύριο λόγο, ότι δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη ΠΑΟΚ. Συν το γεγονός ότι τα γεγονότα της Λαμίας δεν τιμούν καθόλου τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον όχι αυτόν τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου. Στην τελική, στα @@ μου κιόλας, ένα σύνθημα για πλακώματα είναι, ας το τραγουδούν όσοι πλακώθηκαν, να ξεκαβλώσουν κιόλας οι άλλοι, τσάμπα μαγκιά. Τουλάχιστον με το ξεκάβλωμα, μπορεί να μην πετάξουν κανά μπουκάλι-κροτίδα και τρέχουμε πάλι. Άιντε με τις λαλακίες.
Η κούλα είναι η μόνη ομάδα, που δεν μας ταιριάζει. Τα τραγικότερα λάθη της ομάδας σε ντέρμπι έχουν γίνει με την κούλα. Θυμίζω, λάθος γύρισμα του Εκατόνταρχου 1-1 ο Μπλάνκο πριν το ημίχρονο από μια ανύπαρκτη κούλα. Playoff τραγικό γύρισμα του Σνάου (που κανείς δεν θυμάται αν έχει ξανακάνει τέτοιο, γιατί πολλά απλά δεν έχει κάνει τέτοιο) 3-1, τα μυαλά μας πονάνε. Πέρυσι, χαζή έξοδος του Χαλκιά 0-1 τσάμπα και βερεσε την ίδια ώρα που έχανε ο βάζελος. Ακόμα και στα περυσινά Playoff που νταξ, δεν υπήρχε σύγκριση των δύο ομάδων, χρειάστηκε να πιάσει πέναλτυ ο Κρέσιτς πριν το 1-0.
Η μεγάλη της δύναμη, είναι η επίθεση της. Πως την κερδίζεις; Με ατελείωτο τρέξιμο (είναι φανερό από τις θλάσεις τους ότι δεν αντέχουν και πολλά πολλά) με πίεση στα πλάγια μπακ (που είναι για γέλια), έξυπνο παιχνίδι στο κέντρο (που θα έχουν τρεις χαφ) που σημαίνει κλείσιμο του Καφέ και προσοχή στον Γκερέιρο και τέλος. Βάζεις και τον Κοντρέρας δεξί μπακ και καθάρισες και με την επίθεσή τους.
Έχοντας πει όλα τα παραπάνω, η κούλα το Σάββατο, πρέπει να ταπεινωθεί. Να νικηθεί κατά κράτος και να ταπεινωθεί. Μα με 1-0 μα με 5-0 πρέπει να καταλάβει ότι με μας, δεν έχει τύχη είτε εντός είτε εκτός. Αυτά τα εξοχικά του Μπλάνκο, πρέπει να κοπούν από τα θεμέλια. Έχουμε καλύτερη ομάδα, παίζουμε εντός, ε, πρέπει να κερδίσουμε.