Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 81-68 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

M.V.P.

Μarshall
4
5%
ΜcGrath
49
67%
Αποστολίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δέδας
2
3%
Dozier
12
16%
Gray
1
1%
Γιαννακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Παπαδόπουλος
3
4%
Καλλές
1
1%
Gecevski
1
1%

Σύνολο ψήφων: 73

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 81-68, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Το μπασκετάκι του ΠΑΟΚ νοσεί βαθειά εδώ και χρόνια.
Κάποια πασαλείματα έχουν γίνει τελευταία αλλά ο ασθενής παραμένει κλινήρης.
Μην παραμυθιζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Free δεν πας για ύπνο σιγά-σιγά για να μην κάνεις κανα λάθος στους ψήφους αύριο :lol: :lol:
Στον επόμενο αγώνα θα είμαστε το πολύ 1500 άτομα
Όσο αφορά τον αγώνα δεν μπόρεσα να τον παρακολουθήσω αλλά από τα ποσοστά που είδα μου γεννήθηκε μια απορία βαρέσαμε 10 βολές και ο ρούλης 15 με την γριά στον προηγούμενο αγώνα βαρέσαμε 19 δλδ σήμερα σχεδόν τις μισές επειδή θεωρώ απίθανο την απίστευτη άμυνα χωρίς φάουλ μήπως επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι??
(Δεν κλαίγομαι για την διαιτησία μια επισήμανση κάνω).
Όσο αφορά τα ριμπάουντ που υπερέχουν, με τόσα άστοχα σουτ που κάναμε λογικό είναι.
Αιφνιδιασμό βγάλαμε κανέναν??
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Η διαιτησία ήταν "προς το καλή" και σίγουρα δεν χάσαμε εξαιτίας της.
Πιστεύω ότι αύριο θα γράψουν ανάλυση οι πιο μπασκετικοί από μένα.
Εγώ θα σε πω μόνο ότι χάσαμε πάρα πολλά αμυντικά ριμπ. με αποτέλεσμα να παίρνουν 2ες επιθέσεις.
Στην επίθεση ήμασταν μονοδιάστατοι: Γκρέι στον Λάζο, παγίδα πάνω του, πάσα έξω για ελεύθερο σουτ. Όσες φορές έπιανε, κάναμε άστοχα σουτ 3π. Ξεχώρισαν από την μετριότητα (άποψή μου) οι Μακγκράθ, Μάρσαλ και Ντόζιερ.
Αυτά τα ολίγα μπακάλικα.

PS: Ο τάκερ είναι καραγκιόζης.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Re: Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 81-68 M.V.P. - Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Makis4444 »

Δικαιη η νικη του Αρη.......Κορυφαιος του ματς με διαφορα το πουλεν μου :x ,ο Ταπουτος.....Στηριχτηκε το παιχνιδι μας πολυ στον Παπαδοπουλο που ηταν σε πραγματικα κακη κατασταση......Πολυ καλος ο ΜακΓκραθ.......Βοηθησε πολυ ο Ντοζιερ.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Κυρ 07 Νοέμ 2010, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

κάτι άλλο που με τρελαίνει: από τότε που θυμάμαι (από παιδί μικρό) πάμε πάντα στα εκτός ντέρμπυ σε αργό τέμπο για να ελέγξουμε τον ρυθμό. ΠΙθανότατα αυτό προέρχεται από ένα θεμελιώδες αξίωμα της χημείας που λέει οτι την πορεία μιάς αντίδρασης την καθορίζει το πιο αργό της στάδιο. ΑΥτή η λογική λοιπόν αν δεν είσαι 1000% προσηλωμένος και αποφασισμένος δεν βγαίνει ποτέ. θέλει να έχεις μεγάλους και έμπειρους παίκτες για να κάνεις αυτό το ματς (αν έχεις bane-κόρφα ναι). αν ας πούμε ο marshall παίζει σε γρήγορο tempo και εσύ του λες κάνε επίθεση στα 20 sec τον σκοτώνεις. αν του gray Του λες τη μπάλα μόνο στο λάζο και κάποια ελεύθερα σουτ τον σκοτώνεις. πλήρης απουσία Transition, κατέβασμα της μπάλας και ξεκίνημα της επίθεσης στα 10-12 sec, φυσικά ούτε λόγος για fast-break (εκτός του κλεψίματος του rawle). και εν τέλει: αν κλείσουνε το λάζο, μόνο τρίποντα θα βαράμε? κανά cut, καμμιά κίνηση?

PS: από το 2007 και μετά χάνουμε συνέχεια το ίδιο ματς. κοντά στο α ημίχρονο, και στην τρίτη περίοδο 15 πόντους πίσω. σιγά την barcelona ρε μάγκες...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν το ειδα το χτεσινο παιχνιδι οποτε δεν εχω αποψη και οι μονες κρισεις μου ειναι βαση του παιχνιδιου με την γρια οποτε ρωταω.Ο γκρευ πως ηταν χτες? Ειναι παικτης που δειχνει να μπορει να αυξομειωσει τον ρυθμο τις ομαδας,ειτε ανοιγοντας το παιχνιδι με διαθεση να τρεξει ειτε πηγαινοντας σε αργο τεμπο? Κυριως μπορει να τρεξει γιατι πχ στο παιχνιδι με την γρια αν εξαιρεσεις το διαστημα που ηταν επιθετικα onfire στο υπολοιπο ηταν απλα ενας παικτη που κατεβαζε την μπαλλα απο την μια στην αλλη μετα μια πασα και τελος.Ο γκετσεφσκι ηταν παλυ το ιδιο βαρυς? Ειναι ιδεα μου οτι σε σχεση με περσυ μοιαζει να εχουν περασει 3-4 χρονια και οχι 1?Μπορει να παιξει ως διδυμο με τον λαζο η κανουν την ομαδα απιστευτα δισκινητη? Ηταν επισης δεδομενο οτι η μαυρη τρυπα στον παγκο θα επηρεασει την πορεια της ομαδας αλλα αν δουμε και τις αλλες ομαδες οι περισσοτερες δεν εχουν εξαντλησει τους ξενους τους και σιγουρα το χτεσινο δεν ηταν τοσο θεμα βαθους καθως θεωρητικα την οποια υπεροχη του ρουλη στην περιφερεια θα μπορουσαμε να την υπερκαλυψουμε αντιστοιχα με τους ψηλους αν και με τον ντοζιερ 1 μερα στην ομαδα για μενα το διδυμο λαζου-τεο δεν ειναι πλεονεκτημα μειονεκτημα ειναι.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

κακη εμφανιση...συνολικα και απο όλους
εχω δει οτι οταν ή εμεις η οι άλλοι παιρνουμε μια χρονια 3-4 αμερικανουν μη γνωστες της ελλεηνικης πραγματικοτητας, το αποτελεσμα ειαν ιστο συγκεκριμενο ντρεμπυ τα σκορ και ο ρυθμος να ανοιγουν προς οφελος του γηπεδουχου...
οποτε αυτο ειδαμε και χθες, ξεχυλωμα, αψυχα πραγματα..ειαν ιμαι ηττα εντος προγραμματος για αυτόν τον ΠΑΟΚ αυτη τη περιοδο της σεζον...
προχωραμε και θελουμε βελτίωση μεσα στο μήνα κα ισταθερότητα σιγα σιγα γιατι ετσι θα παμε απο το -20 στο +20 απο ματς σε ματς...
προχωραμε λοιπον..τπτ παραπανω..καποιος πρεπει να αναλαβει να πει στα αμερικανακαι τι σημαινει ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Νέα μέρα, καθαρότερο μυαλό και έχω να κάνω κάποιες σιαπιστεύσεις. Πάμε στα θετικά. Πρώτον, η ομάδα αποτελείται απο πολύ καλούς παίκτες ατομικά, τους οποίους όμως είναι πολύ δύσκολο να τους κάνεις ομάδα, λόγω των χαρακτηριστικών τους. Νά ένα στοίχημα του Σούλη. Δεύτερον, πολύ καλός Μακ Γκράθ, ίσως η φετινή έκπληξη, ψύχραιμος, με σοβαρό και μετρημένο κατέβασμα της μπάλας, πολύ καλή άμυνα και βοηθώντας στο σύνολο. Ένα πολυεργαλείο, ένας μπασκετικός σορλέν ή κοντός Γκετσέφσκι. Ντόζιερ καλά στοιχεία, αλλά δεν θα μπω στο τρυπάκι να βγάλω γρήγορα συμπεράσματα.

Αρνητικά τώρα. Γκρέυ δεν είναι οργανωτής. Δεν μπορώ να βλέπω το βασικό μας πλευ να κατεβαίνει στην άλλη ρακέτα σε 10" και να κρατάει την μπάλα για άλλα 5'' πριν δώσει την πρώτη πάσα. Δεύτερον, καθόλου κίνηση, πολλές φορές ήταν 5 παίκτες ακίνητοι. Τρίτον, πολλές φορές μονοδιάστατο παιχνίδι με ποστάρισμα του Λάζου και τους άλλους 4 ακίνητους να τον κοιτάνε. Τέταρτον, Λάζος. Πρέπει να καταλάβει ότι είναι μέρος του συνόλου και δεν είναι αυτός και όλοι οι άλλοι μετά. Πρέπει να παίξει και λίγη άμυνα και αν δεν θέλει, μπορεί να ζεστάνει και λίγο τον πάγκο μέχρι να θελήσει. Τέλος, Σούλης. Δεν μπορεί να πείς κανένας τίποτα για την προπονητάρα μας, απλά κάποια κολήματα του πρέπει να σημειώνονται. Πρώτον, τάϊμ άουτ παίρνεις όταν στο +1 δεν μπορείς να βάλεις καλάθι σε 4 σερί φάσεις και όχι όταν το +1 έχει γίνει -9. Είναι ήδη αργά. Έχω βαρεθεί να βλέπω τον ΠΑΟΚ να ροκανίζει σιγά σιγά διαφορές απο το -10 σε ισοπαλία και ξαφνικά σε 30" να ξαναφτάνουμε στο -8. Γι αυτό υπάρχουν αυτά τα κωλο τάιμ άουτ. Δεύτερον, όταν βλέπεις την άμυνα να είναι off λόγω Λάζου, επιτρέπεται και καμια φορά να κάτσει στον πάγκο. Δέν έχει το αλάθητο.
Εν κατακλείδι, προσωπικά είμαι πολύ αισι'οδοξος γιατί το υλικό μας είναι με μεγάλη διαφορά καλύτερο απο όλες τις ομάδες πλην των 2. Οπότε τώρα το μπαλάκι είναι στον coach να τους κάνει ομάδα. Αν γίνει αυτό η 3η θέση θα 'ερθει πολύ άνετα!
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Να πω κι εγώ 5-10 πραγματάκια τώρα που είμαι νηφάλιος και δε θα με συνεπάρει το συναίσθημα..Πιο παλαιομοδίτικο μπάσκετ δεν έχω δεί τα τελευταία χρόνια. Μονοδιάστατες και προβλέψιμες επιθέσεις, παίχτες εγκλωβισμένοι στη γνωστή πεπατημένη "συνταγή του Λαζάρου" και ένας προπονητής που δυστυχώς χτες δε μπορούσε να διαβάσει την εξέλιξη και να αντιδράσει έγκαιρα. Δεν εξηγείται αλλιώς όταν βλέπεις τον Παπαδόπουλο να μαρκάρει στο 3ποντο τον Τάκερ και ο Γκετσέφσκι τον Ταπούτο. Για τον Γκρέι τα έχω πεί χίλιες φορές. Ο γρήγορος πλέυ-μέικερ όταν είναι σε κακή μέρα παραμένει γρήγορος, ο αργός όμως όταν είναι σε κακή μέρα είναι ΤΙΠΟΤΑ!

Δε του ζητάω να γίνει πιο γρήγορος στα πόδια και να μεταμορφωθεί ξαφνικά σε Γιουσέιν Μπολτ, του ζητάω απλά να δίνει πιο γρήγορα την πρώτη πάσα, να φτάνει στη μεριά του αντιπάλου στην ώρα του και να εκτελείται εν γένει η επίθεση κανονικά και όχι στα 5 δευτερόλεπτα με βεβιασμένες επιλογές εξαιτίας της φλύαρης και αχρείαστης ντρίπλας του αμερικανού. Αν δε τα κάνει αυτά, αυτόματα όλες οι άλλες του αρετές θα ακυρώνονται.

Για τον Παπαδόπουλο ότι είναι αργός και χρειάζεται 10 δευτερόλεπτα για να ποστάρει και να στρίψει το ξέρουμε, δεν ανακαλύψαμε τον τροχό, όπως λέει κι ο ίδιος. Το θέμα όμως είναι ότι έτσι όπως έχουμε στήσει την ομάδα πάνω του, κινδυνεύουμε το μοναδικό μας ατού φέτος να το κάψουμε πριν την ώρα του και να μας γυρίσει μπούμεραγκ! Πέρυσι έπαιζε 25 λεπτά (τόσα δηλαδή που μπορεί κατά τη γνώμη μου) και ήταν ποιοτικότατος, φέτος με τα 35 κουράζεται νωρίς, συν το γεγονός ότι έχει την ευθύνη των περισσότερων επιθέσεων και το βάρος ότι πρέπει να προσφέρει παραπάνω από πέρυσι.

Αυτό δυστυχώς που είδα χτες είναι ότι σε περίπτωση που ο Λάζος είναι σε κακή μέρα, όλη η ομάδα καταρρέει γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή, ειδικά στην επίθεση. Εντάξει για τα αργά πόδια Λάζου-Γκέτσε και την αδυναμία τους να μαρκάρουν πιο γρήγορα 4-5άρια δε χρειάζεται να αναφερθούμε, είναι γνωστό τοις πάσι. Αυτό όμως τουλάχιστον που περίμενα χτες ήταν να γεμίζουν τη ρακέτα και να μη μπαίνει ο Χατζηβρέττας και ο κάθε Χατζηβρέττας όποτε γουστάρει και να κάνει ανενόχλητος λέι-απ! Καλά ότι ηττηθήκαμε κάτω από τα καλάθια κατά κράτος από τους Ντάνστον (που είναι υπ ατμόν), Μπορόβνιακ (αν είναι ποτέ δυνατόν), ακόμα και από τον Τάκερ που έπαιζε σέντερ (!!!) το αφήνω ασχολίαστο και για τους ψηλούς μας και για τον Σούλη. Και μόνο το γεγονός ότι ο γρήγορος Ντόζιερ, που ήρθε κατευθείαν από το αεροδρόμιο, τους έβαλε μάνι μάνι 11 πόντους με αλάνθαστη στατιστική, κάτι λέει και ίσως ο Σούλης έπρεπε να ρισκάρει νωρίτερα, αφού είδε ότι το παιχνίδι χάνεται και ο Λάζος σερνόταν.

Δυστυχώς φέτος έχουμε πολύ αργούς παίχτες που δε μπορούν να ακολουθήσουν πιο γρήγορους αντιπάλους. Το κερασάκι βέβαια στην τούρτα, που το γνωρίζουμε όλοι από το καλοκαίρι, απλά χτες το επιβεβαίωσε και η στατιστική υπηρεσία, ήταν το εξής πριν μπεί ο Ντόζιερ: ΠΟΝΤΟΙ ΠΑΟΚ: Βασικοί 57, Πάγκος 0!!! Στο σύγχρονο και γρήγορο μπάσκετ με το rotation που γίνεται και τους 10 τουλάχιστον παίχτες που πρέπει να συνεισφέρουν σχεδόν ισάξια, δε δύναται να γυρνάμε στην δεκαετία του '90 που ο Μπάνε, ο Κόρφας και υπόλοιποι 3 έπαιζαν 35 λεπτά και στο τέλος αν κερδίζαμε έμπαινε η δεύτερη πεντάδα με τον Μακαρά, τον Καρατζουλίδη και τον Παπασαράντου...
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

συμφωνω σε ολα με τον φιλο τρικαλιωτη!!αυτο που ειδα και εγω απο την tv εχθες ειναι μια ομαδα που ατομικα εχει καποια χαρισματα οπως ενας πολυ καλο σκορερ οπως ο μαρσαλ που ομως οπως λεει και ο παλοκ απο την αρχη θελει ειδικη μεταχειριση,δηλαδη θελει την μπαλα στα χερια του και θελει επιθεσεις σε γρηγορο τεμπο και οχι στο τελος του χρονου.εβαλε μαζεμενους ποντους οταν πηρε προσπαθειες ετομικες και προφανως εκτος συστηματος.ο μακ γκραθ τελικα ειναι ενας πολυ εξυπνος και καλος ρολιστας που μπορει να κατεβασει και να μοιρασει την μπαλα καλυτερα απο τον γκρει και την διαφορα στο πρωτο την μειωναμε οταν αυτος ηταν ασσος.ειναι και καλος σκορερ μετρημενος και μου αρεσει.απο την αλλη ο γκρει νομιζω πως ειναι περισσοτερο δυαρι και τον βλεπω εγκλωβισμενο οταν προσπαθει απλα να μοιρασει μπαλα σε αργο τεμπο και συμφωνω με οσα ειπαν τα παιδια πριν.νομιζω παντως πως θα επρεπε να δοκιμασει ο σουλης(χωρις να το παιζω προπονητης η να λεω πως δεν ξερει τη δουλεια του ο σπουδαιος προπονητης μας)να παιζει με βασικο ασσο τον μακ γκραθ και δυαρι τον γκρει.πρπει να τον αφησει να κανει και τα δικα του οπως και ο μαρσαλ.αυτοι οι παικτες ετσι θα ειναι καλυτεροι(δειτε τον τακερ που ο ισραηλινος τον αφηνει χυμα,ενω και ο ταπουτος ειναι τετοιος παικτης και αν περσι τον αφηνε να παρει πρωτοβουλιες θα ηταν πολυ καλυτερος).για τον θοδωρα μπορω να πω πως νομιζω πως ειναι θεμα χρονου.και περυσι οατν τον ειδα με πανελληνιο πρωτη αγωνιστικη τα εχασα με το ποσο αργος ηταν αλλα μετα απο 2-3 αγωνε ςηταν πολυ καλυτερος και του εχω εμπιστοσυνη.αυτος που με προβληματισε ηταν ο λαζαρος.ηταν σε πολυ καλη κατασταση στην προετοιμασια και νομιζω πως ολη αυτη η ιστορια με την απεργια τον αποσυντονισε.ειναι μεγαλη δοκιμασια η φετικη χρονια με τις αλλαγες στο γηπεδο και τους κανονισμους.πολλοι λενε οτι οι ψηλοι θα δυσκολευτουν ειδικα αν δεν ειναι γρηγοροι.αλλοι παλι λενε οτι θα ειναι καλυτερα γιατι θα ανοιξουν χωροι.πρεπει να συγκεντρωθει για το καλο το δικο του και του ΠΑΟΚ .ο ντοζιερ μου αρεσε και πιστευω οτι θα παει καλα.για τον παγκο τι να πω?ειναι λιγος και θελουμε 2 παικτες στα σιγουρα γιατι θα κλαταρουν οι βασικοι στο τελος.και ο σουλης επειδη ειναι πολυ καλος προπονητης ισως θα πρεπει να βαλει λιγο νερο στο κρασι του και να φυγει απο καποιες αγκυλωσεις ειδικα στο παιχνιδι με το λαζαρο ,να αφησει τους αμερικανους να κανουν ελευθερα το παιχνιδι τους για να εχουν και καλη ψυχολογια και ειναι και αυτου του στυλ παικτες ,ο μακ γκραθ στο 1 και στο τελος πιστευω οτι θα παμε καλα.ο αρης ειναι ο βασικος μας αντιπαλος και αν παρει και ενα ψηλο θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.εχουμε καλους παικτες και πρεπει να βρουμε τον τροπο να παρουμε το καλυτερο απο αυτους.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Κρίμα για την ήττα. Πολύ σκαμπανέβασμα στην απόδοσή μας, τουλάχιστον αυτό πρόσεξα με τα ποδοσφαιρικά μου μάτια. Η ομάδα φαίνεται να θέλει και άλλη δουλειά και αυτό δεν είναι παράξενο: έφυγε ένας παίχτης που προοριζόταν να παίξει σημαντικό ρόλο. Επίσης δεν πρέπει ο Λάζαρος να γίνει ο Ίβιτς του μπάσκετ, θα πρέπει και άλλοι παίχτες να παίρνουν στην πλάτη τους την ομάδα αν χρειαστεί.

Επίδειξη σκουληκοφροσύνης απ' τον Ταπούτο με γλυκανάλατες δηλώσεις σε όλες τις εφημερίδες για το πόσο οπαδός είναι και πόσο περισσότερο προσπαθεί εναντίον του ΠΑΟΚ. Εγώ του τη συγχωρώ την αχαριστία, άλλωστε είναι ευεργετημένος απ' τον ΠΑΟΚ. Δεν ξεχνώ ότι στο +35 έβαλε και αυτός το χεράκι του με πόνο ψυχής (κι ένα αυτοκαλάθι): ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΗΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ. Και φυσικά το Σάββατο έπαιζε λες και δεν υπήρχε αύριο. Εντάξει, την πήρες την έγκριση του extra5.΄

Φέτος μπορούμε να χτυπήσουμε τρίτη θέση ακόμα και αν δε βγούμε τρίτοι στην κανονική διάρκεια.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Δεν ξέρω τις δηλώσεις του στις εφημερίδες αλλά στο αγώνα κινήθηκε σε κόσμια επίπεδα. Δεν έκανε καραγκιοζιλίκια. Πέρυσι έφαγε ψωμάκι στον ΠΑΟΚ αλλά πρόσφερε και πολλά. Πήρε και έδωσε. Τίμια πράγματα. Το ότι είναι σκώληκας δεν το έκρυψε ούτε το έπαιξε αλλιώς πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αυτό που με πείραξε είναι που δήλωσε οτι κάποια στιγμή του την πέσαμε με ροχάλες, μπουκάλια κλπ. δεν ξέρω. δεν είχα διαβάσει ποτέ να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. όχι οτι το θεωρώ απίθανο...

PS: όσον αφορά πάλι τη λογική μας, ΔΕΝ πάμε σε επαφές με ντρίμπλα άρα και δεν θα εκτελούμε πολλές βολές. και αυτό είναι κακό...
PS2: δεν μου απάντησε κανένας αυτό που έλεγα με τον ρυθμό. γιατί δηλ. πάντα πρέπει να παίζουμε σε αργό τέμπο. Και είναι και το άλλο: όταν παίζεις τόσο αργά σε εκρηκτική έδρα με διαιτησία 60-40 ή θα κλέψεις το ματς (κάτι που δεν γίνεται ποτέ με τον μεταφυσικό ρούλη- ο οποίος μας έδειξε πάλι τι σημαίνει ρούλης από το παρελθόν με τις 15/16 βολές και το καλάθι με ταμπλώ του τucker) ή θα τα βάζεις όλα...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Ξεχνάς την κλοπή επί Αλεξανδρή (το '07 νομίζω)
Αυτό με τον ρυθμό είναι κάπως περίεργο. Οι προπονητές προτιμούν στα εκτός να θέλουν αργό ρυθμό. Από την άλλη, αν δεν κάνεις κάποια κλεψίματα για να βάλεις εύκολα καλαθάκια και αν δεν κατεβάσεις τα αμυντικά ριμπάουντ πως θα τρέξεις? Στα ριμπάουντ δεν πήγαμε τόσο καλά όσο θα περίμενα (15 αμυντικά έναντι 21 του αρη) και στα κλεψίματα μείναμε στα 4 (έναντι 8 της ρούλας)
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Eπιτακτική νομίζω η απόκτηση (εκτός βέβαια από ψηλό) κι ενός γρήγορου πλέυ-μέικερ..Α ρε Δεμερτζή που είσαι?!?! Η πρώτη πάσα για αιφνιδιασμό από αμυντικό ριμπάουντ πάντως θα είναι είδηση κάθε φορά που θα γίνεται! Αν δεν επιταχύνει ο Γκρέι και συνεχίζει να καθυστερεί την ανάπτυξη προσωπικά θα αρχίσει να με εκνευρίζει :twisted: . Είμαστε που είμαστε αργοί με Λάζο και Γκετσέφσκι, πλεόν θα έχουμε και πλέυ μέικερ δεινόσαυρο??? Αν δε προσθέσουμε καινούρια στοιχεία, καινούρια plays και λίγη φαντασία στο παιχνίδι μας, μας βλέπω να καταντάμε βαρετοί..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2010-2011”