P.Α.Ο.Κ. FC - Villareal FC 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
- Maximus
Re: ΠΑΟΚ - Villareal 1-0 Σχόλια και παραλειπόμενα
Ο βλάχος που προσπαθεί να γίνει Ευρωπαιος...Προσπαθεί ρε γμτ σκληρά, αλλα που και που του βγαινουν οι κακες συνηθειες...Φτύνει στα χαλια του ξενοδοχειου, φυσαει τη μυτη του μπροστα στον κόσμο... Δύο λύσεις υπάρχουν... Ειτε θα φάει πολύ ξύλο ο βλάχος και θα μαθει τις συνηθειες που αρμόζουν στην ευρωπη, είτε θα τον στειλουν μόνιμα απο εκει που ηρθε, να βοσκει πρόβατα στον Παρνασσό!
slidar έγραψε:Εδω οι γαυροι καναν οργια επι οργιων χρονια με μαχαιριες κ.τ.λ και φαγαν 1 αγωνιστικη να χαμε να λεγαμε και εγω θα φαω για το δυναμιτακι? δεν νομιζω.
Και άμα τη φας τι θα πεις? νταξ μωρέ ξέρω γω κλπ? ή θα το παίξεις και πάλι μάγκας και θα πας εσύ ή όποιος το πέταξε να πληρώσει το πρόστιμο?
Αξιέπαινος, μπράβο, λίγη μαγκιά και νουθεσία στον κακό επόπτη, και δεν πειράζει το πιθανό πρόστιμο ώ μη και το κεκλεισμένων μωρέ, ΠΑΟΚ είσαι, θα τους πούμε των Ευρωπαίων να πούμε το επιχείρημα για το γαύρο και θα ανακαλέσουν, στάνταρ ρε σεις!
Μέχρι και κινέζικα ένθημα αναβίωσαν σε αυτό το ματς

- PAOK_NORTH_ARMY
Η σημερινή μέρα πρέπει να γραφτεί στη μνήμη μας. Ας μην είμαστε τόσο "αυστηροί" όταν κρίνουμε την ομάδα μας. Κερδίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ισπανίας και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Εάν αυτή τη νίκη την έκανε ομάδα του ΠΟΚ θα μας είχαν σπάσει τα @@.
Κερκίδα για μεγάλα γούστα, πλην κάποιων νεκρών διαστημάτων αλλά klein mein, παίρναμε δυνάμεις. Λυπάμαι ειλικρινά για όποιον δε μπόρεσε να βρεθεί σήμερα στο ναό. Μοναδική παραφωνία η κροτίδα. Δε μπορώ να φανταστώ ότι θα παίξουμε χωρίς κόσμο με την Μπρυζ. Χαλιέμαι μόνο που το σκέφτομαι.
04/11/2010 Π.Α.Ο.Κ. - Βιγιαρεάλ: 1-0
ΥΓ Κ@ριόλα ΜπρΟΥζ.
Κερκίδα για μεγάλα γούστα, πλην κάποιων νεκρών διαστημάτων αλλά klein mein, παίρναμε δυνάμεις. Λυπάμαι ειλικρινά για όποιον δε μπόρεσε να βρεθεί σήμερα στο ναό. Μοναδική παραφωνία η κροτίδα. Δε μπορώ να φανταστώ ότι θα παίξουμε χωρίς κόσμο με την Μπρυζ. Χαλιέμαι μόνο που το σκέφτομαι.
04/11/2010 Π.Α.Ο.Κ. - Βιγιαρεάλ: 1-0
ΥΓ Κ@ριόλα ΜπρΟΥζ.
-
Re: P.Α.Ο.Κ. FC - Villareal FC 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Σ'ευχαριστώ γιατί σήμερα μ'έκανες να έρθω σε αντιπαράθεση με οπαδούς ομάδων όπως η Juventus..γιατί πλέον ανταγωνίζομαι με ομάδες σαλονιού, και όχι αλωνιού, γιατί δεν ασχολούμαι πλέον με βαζελοσκουληκογαύρος εγώ..
Άλλαξα επίπεδο...
Με το έτσι, με το θέλω,
το πρωτάθλημα το κάνατε μπουρδέλο,
γι'αυτό ΠΑΟΚ, παίξε τόπι
να παραμιλάει όλη η Ευρώπη!

Σ'ευχαριστώ γιατί σήμερα μ'έκανες να έρθω σε αντιπαράθεση με οπαδούς ομάδων όπως η Juventus..γιατί πλέον ανταγωνίζομαι με ομάδες σαλονιού, και όχι αλωνιού, γιατί δεν ασχολούμαι πλέον με βαζελοσκουληκογαύρος εγώ..
Άλλαξα επίπεδο...
Με το έτσι, με το θέλω,
το πρωτάθλημα το κάνατε μπουρδέλο,
γι'αυτό ΠΑΟΚ, παίξε τόπι
να παραμιλάει όλη η Ευρώπη!

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
αυτόν που κυνηγούσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού γιατί τον τουλούμιασαν?
μετά φάγανε και ξεφωνητό από την κερκίδα και μπήκαν μέσα και ψάχνανε αυτούς που τους γιουχάρανε.
όπως επίσης και αυτοί που μπήκανε για να ζητήσουν τις φανέλες των παιχτών. ότι νάναι.
είμαστε ακόμα χωριό σε μερικά θέματα.
πολύ ωραίο το θέαμα με τα μικρά αερόστατα φωτιάς!
μετά φάγανε και ξεφωνητό από την κερκίδα και μπήκαν μέσα και ψάχνανε αυτούς που τους γιουχάρανε.
όπως επίσης και αυτοί που μπήκανε για να ζητήσουν τις φανέλες των παιχτών. ότι νάναι.
τη σκατα παθαίνετε οταν παίζετε ελληνικο πρωτάθλημα (πρωτάθλημα...λεμε τωρα) δεν μπορώ να καταλάβω...θα σκασω.
νικάτε την 3 ομάδα του μεγαλύτερου πρωταθλήματος και εδω παραπατάτε.
τελικά... ΠΑΟΚ είσαι.
μπράβο σε ολα τα παιδιά
νικάτε την 3 ομάδα του μεγαλύτερου πρωταθλήματος και εδω παραπατάτε.
τελικά... ΠΑΟΚ είσαι.

μπράβο σε ολα τα παιδιά
στα αρνητικά
1-Μπουσαιντί κάτι μεταξύ Σνάουτσερ επιθετικά και Αραμπατζή αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια..
2-Τσιρίλο ο παίκτης που πάντα είναι έτοιμος για την γκέλα
3- Ο πιτουρόμαγκας με το δυναμιτάκι..
στα θετικά
1-Κρέσιτς
2-Φωτάκης (αν ο Σάντος του είχε δείξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ίσως να ήταν βασικός ενδεκαδάτος σε ΠΑΟΚ
και Εθνική.
3-Χάβος.Αν μου έλεγες πριν τον αγώνα θα ήμουν σίγουρος ότι θα τον έβαζα στα αρνητικά.
4-120.000€
Ο όμιλος έγινε ταναπού... πρέπει να κάνουμε 2 νίκες ακόμα...
1-Μπουσαιντί κάτι μεταξύ Σνάουτσερ επιθετικά και Αραμπατζή αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια..
2-Τσιρίλο ο παίκτης που πάντα είναι έτοιμος για την γκέλα
3- Ο πιτουρόμαγκας με το δυναμιτάκι..
στα θετικά
1-Κρέσιτς
2-Φωτάκης (αν ο Σάντος του είχε δείξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ίσως να ήταν βασικός ενδεκαδάτος σε ΠΑΟΚ
και Εθνική.
3-Χάβος.Αν μου έλεγες πριν τον αγώνα θα ήμουν σίγουρος ότι θα τον έβαζα στα αρνητικά.
4-120.000€
Ο όμιλος έγινε ταναπού... πρέπει να κάνουμε 2 νίκες ακόμα...
Kolokotronis_4 έγραψε:αυτόν που κυνηγούσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού γιατί τον τουλούμιασαν?
Αυτα που αναφερεις ειναι πολυ σοβαρα αλλα ειναι για τις επομενες μερες.Σημερα ειναι μερα χαρας!Μεγαλης χαρας για ολους εμας που λατρευουμε αυτα τα τεσσερα ΙΕΡΑ γραμματα.
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!
ΥΓ.Γαμι@λα Δυναμο........θα ερθει και η δικη σου σειρα............εκτος εαν κερδισεις μεσα στο Μαδριγαλ,οποτε ολα καλα......
παντως τοσα ευρ ματς μας φετος και δεν θυμαμαι κπν διαιτητη που να ναι εκνευριστικος....και μπαλα βλεπουμε και ολα.....εδω στο ελλαδα γιατι τετοια χαλια?
Δικεφαλε μου μόνο με σένα...
ζούμε μεγαλεία μάγκες!!!
Αφήστε τα άλλα στην άκρη, σήμερα γιορτάζουμε!!
ΠΑΟΚ = rock n' roll!!!
ζούμε μεγαλεία μάγκες!!!
Αφήστε τα άλλα στην άκρη, σήμερα γιορτάζουμε!!
ΠΑΟΚ = rock n' roll!!!
-
O λαός που είναι? Στο Villabajo ακόμη πλένουν, ενώ στην Τούμπα γιορτάζουν?