Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 6/11 19:00 nova3
Re: Tριανταπεντάρης - Π.Α.Ο.Κ. 6/11 19:00 nova3
Κατά τη γνώμη μου καλό είναι ο τίτλος να αλλάξει τουλάχιστον μετά το παιχνίδι για αρχειακούς λόγους: με μια αναζήτηση "ΠΑΟΚ Άρης μπάσκετ" να μπορεί ο άλλος να βλέπει όλα τα σχετικά νήματα χωρίς να χρειάζεται να βάλει και τις λέξεις "σκουλήκια","ερπετά","Εβραίοι","τριανταπεντάρης","μιαφοράκιένανκαιρόήτανοΓκάλης" ή ο,τιδήποτε άλλο σκαρφιστούμε σχετικά.
Μπορούμε να νικήσουμε αν κρατήσουμε ένα σχετικά σταθερό ρυθμό. Με τον Ηρακλή είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα.
Μπορούμε να νικήσουμε αν κρατήσουμε ένα σχετικά σταθερό ρυθμό. Με τον Ηρακλή είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα.
- Aureliano Buendia
Συμφωνώ απόλυτα.
Γενικά είμαι λίγο ψείρας με τους τίτλους, τους θέλω, τρόπον τινά, επίσημους.
Μπορει να γινει και "καρπαζοεισπορακτορας - Π.Α.Ο.Κ 6/11 19.00 nova3 ...! 

Aureliano Buendia έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα.
moican4 έγραψε:Μπορει να γινει και "καρπαζοεισπορακτορας - Π.Α.Ο.Κ 6/11 19.00 nova3 ...!
Pegasus έγραψε:ή ο,τιδήποτε άλλο σκαρφιστούμε σχετικά.

Καρπαζοεισπράκτωρ ε; Ναι, κάνει ρίμα με το φαποκράτωρ

Μακάρι να παίξουμε καλά, είναι αρχή ακόμα αλλά έχω καλό προαίσθημα για το τμήμα. Μπορεί να χτυπήσει Ευρωλίγκα για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια...
-
+ ... στη γνώμη σου.Pegasus έγραψε:Κατά τη γνώμη μου καλό είναι ο τίτλος να αλλάξει τουλάχιστον μετά το παιχνίδι για αρχειακούς λόγους
Κι εγώ είμαι υπέρ των τυπικών τίτλων. Τα υπόλοιπα πάντα τα αποφεύγω. Βέβαια, είναι ένα οπαδικό σαιτ και αυτά δικαιολογούνται.
Όπως και να έχει προτιμώ να αποφεύγουμε τέτοιους τίτλους. Κάτι με καγκουριά μου κάνουν. Στο φινάλε αυτά τα "κοσμητικά" θα αναφέρονται στα διάφορα ποστ.
Υ.Γ. Κάποια στιγμή μου έβαλαν χέρι πέρυσι που έβαζα τυπικούς τίτλους.....
Όπως και να έχει προτιμώ να αποφεύγουμε τέτοιους τίτλους. Κάτι με καγκουριά μου κάνουν. Στο φινάλε αυτά τα "κοσμητικά" θα αναφέρονται στα διάφορα ποστ.
Υ.Γ. Κάποια στιγμή μου έβαλαν χέρι πέρυσι που έβαζα τυπικούς τίτλους.....
- sidpanos
μ'αρεσει μ'αρέσει...ΜΗΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΤΕ..ΑΧΑΧΑΧΑ
υγ.και ας το ονομάσουν κόμπλεξ οι κακοπροαίρετοι...
υγ.και ας το ονομάσουν κόμπλεξ οι κακοπροαίρετοι...

Και τωρα τι κανουμε?40 λεπτα πρεπει να βγαλουν ο Θοδωρας με τον Λαζο.Με αναπνευστηρες θα τους βγαλουν απο το παρκε.Για τον Καλε φυσικα ουτε λογος,καλη η ενδυναμωση του καλοκαιριου αλλα αν δεν μπορεις να πιασεις την μπαλα δεν γινεται δουλεια.3αρια που να μπορουν να ανεβουν στο 4(οπως ο Ταπουτος η ο Ντιαρα) πλεον δεν εχουμε.Πληρωνουμε τον κακο προγραμματισμο ,και καλα τωρα μπορει να πεθυμησε ο Αμερικανος τα ΜακΝτοναλτς της γειτονιας του,αν ομως τραυματιζοταν τι θα λεγαμε?Βγαινει χρονια με 3 ψηλους?Ενα διαστρεμα μακρια απο το να δουμε τον Δεδα σεντερ ειμαστε,οπως τοτε που επαιζε πενταρι ο Σιγαλας επι Μπατμαν.
-
- Aureliano Buendia
- KalamarGiannis