Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 78-59 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 78-59 Σχόλια & παραλειπόμενα
Άντε κάνε μας και μια ανάλυση ρε Καίσαρη! Πάντως παιδιά σε πρωτάθλημα που ο Δορκοφίκης βάζει 35, ο Παπανικολάου 25 και ο Δέσπος παίζει βασικός, δε καταλαβαίνω γιατί να μη βγούμε 3οι..!
και ο πετροβιτς απο ρολιστας το πρωτο βιολι στον ηρακλη...
palok δεν ηταν πλανη της τηλεορασης ... ειχαμε οντως πολυ καλη κερκιδα !!!
Trikaliotis εξαιρετικη η αναλυση σου !!
Διαφωνω ομως στο οτι ειμαστε χειροτεροι απο περυσι ....
Περυσι ειμασταν πιο γεματοι ....αλλα πιο μονοτονοι ..... φετος δεν εχουμε βαθος
αλλα εχουμε καλυτερη χημεια... καλυτερο περιφερειακο σουτ.... με αποτελεσμα
να μπορουμε να ανοιξουμε αμυνες και να εκμεταλευτουμε τον Παπαδοπουλο
Περυσι ολοι οι αντιπαλοι ταμπουρονονταν στην ρακετα
Φετος εχουμε πιο ελαφρια ομαδα
Διαφωνω ομως στο οτι ειμαστε χειροτεροι απο περυσι ....
Περυσι ειμασταν πιο γεματοι ....αλλα πιο μονοτονοι ..... φετος δεν εχουμε βαθος
αλλα εχουμε καλυτερη χημεια... καλυτερο περιφερειακο σουτ.... με αποτελεσμα
να μπορουμε να ανοιξουμε αμυνες και να εκμεταλευτουμε τον Παπαδοπουλο
Περυσι ολοι οι αντιπαλοι ταμπουρονονταν στην ρακετα
Φετος εχουμε πιο ελαφρια ομαδα
-
Δε διαφωνώ σε αυτά που λες. Αλλά δεν έχω δεί πολλές ομάδες που να εχουν στη σύνθεση τους μόνο 2 πλέυ μέικερ και να πρέπει να βγάλουν τη χρονιά σε 3 διοργανώσεις μόνο με 4 γκαρντ με τον έναν να είναι ρολίστας και ο άλλος τελείως άπειρος. Από την άλλη καλός, χρυσός ο Λάζος και σαφώς πρέπει να τον εκμεταλλευόμαστε στη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δε μπορεί να παίζει 35 λεπτά σε κάθε παιχνίδι. Πέρυσι είχαμε 6 ψηλούς και φέτος 4. Κάπως πρέπει να μοιράζονται και τα φάουλ. Αν βγεί ο Λάζος με ποιόν θα παίζουμε?
Επίσης, αυτό που λέω για χειρότερη ομάδα (εκτός από την έλλειψη πάγκου) έγκειται και στο γεγονός ότι οι περισσότεροι παίχτες που αποκτήθηκαν για να αναπληρώσουν τους περυσινούς είναι λίγο μονοδιάστατοι (π.χ ο Δέδας έχει μόνο 3ποντο σε αντίθεση με τον Ταπούτο που βοηθούσε και σε ριμπάουντ, άμυνα κτλ). Τελοσπάντων, θα μου πείς ότι διώξαμε όλη την περυσινή σαβούρα και πως ο Γκρέι κάνει για Καυκή-Καλαϊτζίδη-Μιλισάβλιεβιτς μαζί, αλλά το θέμα είναι το πόσο θα αντέξουν 8 παίχτες για να βγάλουν όλη τη χρονιά και να κάνουν το κλασσικό ρολάρισμα του Σούλη προς το τέλος της σεζόν..
Επίσης, αυτό που λέω για χειρότερη ομάδα (εκτός από την έλλειψη πάγκου) έγκειται και στο γεγονός ότι οι περισσότεροι παίχτες που αποκτήθηκαν για να αναπληρώσουν τους περυσινούς είναι λίγο μονοδιάστατοι (π.χ ο Δέδας έχει μόνο 3ποντο σε αντίθεση με τον Ταπούτο που βοηθούσε και σε ριμπάουντ, άμυνα κτλ). Τελοσπάντων, θα μου πείς ότι διώξαμε όλη την περυσινή σαβούρα και πως ο Γκρέι κάνει για Καυκή-Καλαϊτζίδη-Μιλισάβλιεβιτς μαζί, αλλά το θέμα είναι το πόσο θα αντέξουν 8 παίχτες για να βγάλουν όλη τη χρονιά και να κάνουν το κλασσικό ρολάρισμα του Σούλη προς το τέλος της σεζόν..

Κάπως έτσι το κόβω το πράμα και 'γω. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις αλλά με τα χάλια και των άλλων δεν αποκλείω να κάνει το θαύμα του ο Σούλης. Να κάνουμε και 2-3 νίκες στην Ευρώπη για το γόητρο καλά θα είναι.Trikaliotis έγραψε:... Καταρχήν για το αν η ομάδα είναι χειρότερη από πέρυσι το έχω ξαναπεί! Κατά τη γνώμη μου είναι χειρότερη (ή αν θέλετε πιο ελλειπής), αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο για την πορεία της φέτος γιατί αν εμείς έχουμε πέσει ένα επίπεδο, οι άλλοι έχουν κατέβει 2 και 3. Και είπα επίσης πως αν έπαιζε η φετινή ομάδα πέρυσι θα έβγαινε 8η, ενώ με τα φετινά δεδομένα μπορεί και 3η, ενώ για μένα θα είναι αποτυχία αν μείνουμε εκτός 4άδας!...
Πολύ καλή κερκίδα το σημαντικότερο είναι να φεύγουμε ευχαριστημένοι απ το γήπεδο κι αυτό έγινε.
Όλοι αυτοί που κατηγορούν πάντα τους συνδέσμους και τους πιτσιρικάδες πού είναι στο μπάσκετ?
Αν δεν έρθουν αυτοί στο PAOK SPORTS ARENA τα παιχνίδια θα γίνονται μεταξύ συγγενών.Μπράβο λοιπόν στους συνδέσμους και στους ''πιτσιρικάδες'' για τη παρουσία τους.Οι υπόλοιποι ''απλοί'' φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα εμφανιστούν με τη...Βιγιαρεάλ
Ακουγοντας μονάχα το παιχνίδι ένοιωθα ότι παίζουμε σαν φιλικό..
Αλλωστε οι διαφορές μας από εκεί περίπου αυτό το μέγεθος είχαν !
Πάνω κάτω, 20άρα!
Από κει κι έπειτα τα υπόλοιπα στις επόμενες ώρες!!

Αλλωστε οι διαφορές μας από εκεί περίπου αυτό το μέγεθος είχαν !
Πάνω κάτω, 20άρα!
Από κει κι έπειτα τα υπόλοιπα στις επόμενες ώρες!!

Σήμερα κάναμε μία πολύ καλή αρχή αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχει ο αναμενόμενος πάγκος που χρειάζεται για να παίξεις και στην ευρώπη...μπράβο για την νίκη σήμερα και σε εμάς τους ίδιους για την κερκίδάρα που κάναμε...οι σύνδεσμοι ανταποκρίθηκαν πολύ στο κάλεσμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ,ο υπόλοιπος κόσμος (95%
)με τον άρη για να μην σας κράξει ο φίλος σας!

Μετα ουσιαστικα απο το πρωτο παιχνιδι που παρακολουθησα ολοκληρο λεω και εγω να κανω την πρωτη εκτιμηση μου αν και βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομα.Στα περισσοτερα βεβαια με καλυψε ο trikaliotis,σχεδον συμφωνω 100%.Η ομαδα δειχνει χειροτερη απο την περσινη καθως ατομικα σχεδον ολοι μοιαζουν ενα κλικ κατω ειδικα απο την ομαδα που τελειωσε την σεζον (με ντελι).Δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερη σχεση ο αθανασιαδης του μπασκετ με τον γκρεγκορυ ειδικα αν εχουν παρομοιο προβλημα στις βολες παρολο που χτες βοηθησε ειναι η αληθεια και στα ριμπαουντ, ουτε το διδυμο γκρευ (αυτος εχει ελαφρυντικα λογο χρονου προσαρμογης) μακγκραθ με μονρο και ντελι.Ο σιμς που προσωπηκα αν εξαιρεσεις την σαφη διαθεση του να κινηθει προς το καλαθι καθε φορα που παιρνει την μπαλα μου αρεσει αρκετα (απορω και εγω γιατι εμεινε τοση ωρα στον παγκο ειδικα με αυτο τον αντιπαλο) και αν ειναι σταθερος μπορει να δωσει περισσοτερα απο τον ταπουτο γιατι ως αντιταπουτο τον θεωρω, λιγο πιο αδυναμο περιφερειακα, πιο δυνατο στην ρακετα.Ο γκετσεφσκι ειναι ιδεα μου η μοιαζει να εχει παρει κιλα και να ειναι πιο βαρυς? Λογικα πρεπει να φταιει οτι μπηκε πιο αργα στη προετοιμασια.Στον ασσο μπορει να ειναι λιγοτερες αριθμητικα οι λυσεις αλλα ειμαστε καλητερα απο περσι που ηταν και το μεγαλο μειον της περσινης ομαδας.Οσον αφορα δε τις υπολοιπες λυσεις απο τον παγκο ο γιαννακιδης μοιαζει να ειναι η ευχαριστη εκπληξη,ο δεδας θα δωσει καποια σουτ,ο καλες καποια στιγμη μπορει να παρει επαξια την θεση του δεσπου στη γρια.Συμπερασματικα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα χτες (φανηκε ε?) αλλα με ανακουφιζει οτι και ολες οι υπολοιπες ομαδες μοιαζουν πιο αποδυναμομενες απο εμας οποτε η 4δα ειναι εφικτος στοχος ειδικα αν γινουν καποιες προσθηκες που ενω αρχικα τις ηθελα στο 1-2 και στο 5 μετα το χτεσινο οσο πρωιμο και αν ειναι το μεν 5 παραμενει αλλα το 1-2 μια χαρα μπορει να γινει ενα δυνατο 3ρι καθως ο αθανασιαδης πιο πολυ μου κανει για 2 (παντα ετσι ηταν αυτος?).
bravo για τη νικη, γιατι αυτη η νεα ομαδα εχει αναγκη απο νικεσ στην αρχη για να παρει τα πανω της...
συμφων με τρικαλιωτη και brig4 για τις δυαντοτητες της ομαδας,,,
ειναι κριμα γιατι με τετοιυς αντιπαλους φετος νομιζω οτι με 2 προσθηκες η ομαδα θα εβγαινε στο ρελαντυ τριτη
ειναι ομως η δευτεη χρονια νοικοκυριου, εινα ιεξισου θεαματικη εστω και αν λειπει ο κεννυ κ ο κρις.
απλα εχει ταβανι...λογω ψηλων και λογω πλευ για μενα οπου ο μακγκραθ δεν μου γεμιζει το ματι
συμφων με τρικαλιωτη και brig4 για τις δυαντοτητες της ομαδας,,,
ειναι κριμα γιατι με τετοιυς αντιπαλους φετος νομιζω οτι με 2 προσθηκες η ομαδα θα εβγαινε στο ρελαντυ τριτη
ειναι ομως η δευτεη χρονια νοικοκυριου, εινα ιεξισου θεαματικη εστω και αν λειπει ο κεννυ κ ο κρις.
απλα εχει ταβανι...λογω ψηλων και λογω πλευ για μενα οπου ο μακγκραθ δεν μου γεμιζει το ματι
Κραταω το παθος των παικτων,το οποιο φαινεται και βγαινει στην αμυνα.Αν και περιμενα λιγοτερο κοσμο,δεν θα πω πως ειμαι ευχαριστημενος απο την αριθμητικη παρουσια του.Οταν θα φτασουμε να εχουμε 4-5000,τοτε μπορει να πω μια καλη κουβεντα.Σε αντιθεση με το προηγουμενο,ο παλμος της κερκιδας ηταν οπως πρεπει να ειναι ΠΑΝΤΑ.
Σταματηστε,καποιοι εδω μεσα,να ξεχωριζετε τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!Γινοσαστε ιδιοι,με αυτους που κατηγορουν τους συνδεσμους!Οσο δεν το καταλαβενετε θα κανετε το ιδιο κακο με αυτους.ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Σταματηστε,καποιοι εδω μεσα,να ξεχωριζετε τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!Γινοσαστε ιδιοι,με αυτους που κατηγορουν τους συνδεσμους!Οσο δεν το καταλαβενετε θα κανετε το ιδιο κακο με αυτους.ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!
αυτο που λετα για παγκο εχετε δικιο κυριως στο 5 οπου ο λαζος στο α ημιχρονο ηταν πολυ προσεχτικος στα μαρκαρισματα για να μην χρεωθει με φαουλ γιατι αλλον δενν εχουμε...το καλο ειναι οτι ειναι εξυπνος αθλητης και εμπειρος αλλα καλα θα ταν να χαμε κια λλον....ο καλλες οσο τον εχω δει δεν...Στον ασσο που περσι δεν ειχαμε ουσιαστικα κανενα γκρει φαινεται σοβαρος και ο μακγκραθ το ιδιο βοηθαει....αρκετες φορες κατεβασε και ο μαρσαλ τη μπαλα χτες...
Πανευκολη η νικη.......Καλη η κερκιδα.......Συμφωνω απολυτα με τον Τρικαλιωτη στα οσα λεει για τη φετινη και την περσινη ομαδα......
ούτε στατιστικά (http://www.esake.gr/game/447) ούτε ψηφοφορία για mvp φέτος???
μόνο μη μου πείτε οτι δεν θα χουμε και Olivares στην ανάλυση γιατί θα πεθάνω!!!!!!

μόνο μη μου πείτε οτι δεν θα χουμε και Olivares στην ανάλυση γιατί θα πεθάνω!!!!!!

- KalamarGiannis
To ότι κατεβάζει ο Ονούφριο είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Μπορεί να δώσει λύσεις σε περιπτώσεις πίεσης. Τώρα για τα φιλαράκια που επιμένουν ότι η ομάδα είναι χειρότερη θα διαφωνήσω: συγκρίνοντας την με την αρχή της χρονιάς πέρσι, και εξαιρώντας την τσόντα με το ερπετό, είχαμε μια ομάδα ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗ από την φετεινή. Μην ξεχνάτε ότι δεν είχαμε μακρινό σουτ καθόλου (θυμίζω ο Μονρό αρχικά έπαιζε με δυνατά πατήματα προς το καλάθι), είμασταν απαράδεκτοι στις βολές, και πριν έρθει ο Λάζος δεν είχαμε και άμυνα ρακέτας-ο Ντρόμπνιακ με τον Σκόπια ήταν ότι χειρότερο έχω δει αμυντικά σε ψηλό, χάναν τον παίκτη τους ντε φάκτο. (αργότερα ο 2ος βελτιώθηκε με κάποιες τάπες και μεγαλύτερη προσπάθεια). Επίσης πολλές φορές η ομάδα έτρεχε από το Μονρό χωρίς μυαλό, στα τέλη των παιχνιδιών που ήταν κουρασμένος. Χάσαμε 6-7 παιχνίδια στον πόντο!
Η περσινή δεν είχε 1 playmaker της προκοπής-εκτός αν στο τέλος δεχτούμε οτι ο Ντελι κατέβαζε ικανοποιητικά.
Η φετινή ομάδα τώρα:
κατ'αρχήν είναι καλύτερη επιθετικά από την παλιά (δεν φοβάται τις βολές,έχει μακρινό σουτ,έχει συστήματα για τον Λάζο)
-με ένα σέντερ κυρίαρχο,
-αρκετούς επικίνδυνους σουτέρ,
-τους Γκρέι/ΜκΛάουντ που για μένα με σοβαρότητα, καλή τρίπλα, λίγα λάθη, και κανα πικ-εν-ρολ καλύπτουν τον άσσο,
- την σοβαρή άμυνα και ριμπάουντ που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Σούλης
-την κάλυψη του 2 εν τέλει ικανοποιητικά σε μερικό βαθμό από τον μικρό-έστω μόνο με δολοφονικό σουτ επιθετικά αλλά και προσηλωμένη άμυνα
-ένα γενημμένο σκόρερ στο 3, με πρώτο βήμα "ΑΚΡΙΔΑΣ" τεράστιο και αστραπιαίο , άφοβο στο να πάρει τις προσπάθειες (γιατί ο Κένυ πέρσυ κάποιες φορές εξαφανιζόταν), σουτ αξιόπιστο, βολές το ίδιο, και εν γένει σταθερό σκοράρισμα και καλά ποσοστά και χωρίς να παρατραβάει τις προσπάθειες, α και ταλέντο να κερδίζει το φάουλ.
Μένει να δείξει ότι θα βοηθήσει στο ριμπάουντ.
-Την κάλυψη της ρακέτας από τον δυνατό αλτικό και μπασκετικό Σιμς και τον έμπειρο και έξυπνο Γκετσεφσκι.
Στοίχημα για μένα του Σούλη: Ο Σιμς και η ψυχολογία του, το να βρει ακόμα ένα ψηλό κορμί με λίγα λεφτά (τον Τομάσεβιτς τον σκέφτηκε κανείς να τον επαναφέρουμε;) , η κούραση της Ευρώπης, να βγάλει έναν Δεμερτζάκο από τους μικρούς να μπορεί να κατεβάσει κάνα 3λεπτο, να χρησιμοποιήσει αποδοτικά τον Αποστολίδη σε αυτά που μπορεί να κάνει ως ψηλό γκαρντ.
Τώρα αν κάνουμε SWOT analyses θα πρέπει να δούμε τον αντίπαλο , το σκουλίκι. εκεί παίζεται το παιχνίδι, όχι γιατί είναι ο αιώνιος ή γιατί παίζουμε την άλλη βδομάδα, αλλά γιατί έχει καλό ρόστερ , και πρέπει να τον προσέξουμε στη μάχη του πρωταθλήματος.
Η περσινή δεν είχε 1 playmaker της προκοπής-εκτός αν στο τέλος δεχτούμε οτι ο Ντελι κατέβαζε ικανοποιητικά.
Η φετινή ομάδα τώρα:
κατ'αρχήν είναι καλύτερη επιθετικά από την παλιά (δεν φοβάται τις βολές,έχει μακρινό σουτ,έχει συστήματα για τον Λάζο)
-με ένα σέντερ κυρίαρχο,
-αρκετούς επικίνδυνους σουτέρ,
-τους Γκρέι/ΜκΛάουντ που για μένα με σοβαρότητα, καλή τρίπλα, λίγα λάθη, και κανα πικ-εν-ρολ καλύπτουν τον άσσο,
- την σοβαρή άμυνα και ριμπάουντ που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Σούλης
-την κάλυψη του 2 εν τέλει ικανοποιητικά σε μερικό βαθμό από τον μικρό-έστω μόνο με δολοφονικό σουτ επιθετικά αλλά και προσηλωμένη άμυνα
-ένα γενημμένο σκόρερ στο 3, με πρώτο βήμα "ΑΚΡΙΔΑΣ" τεράστιο και αστραπιαίο , άφοβο στο να πάρει τις προσπάθειες (γιατί ο Κένυ πέρσυ κάποιες φορές εξαφανιζόταν), σουτ αξιόπιστο, βολές το ίδιο, και εν γένει σταθερό σκοράρισμα και καλά ποσοστά και χωρίς να παρατραβάει τις προσπάθειες, α και ταλέντο να κερδίζει το φάουλ.
Μένει να δείξει ότι θα βοηθήσει στο ριμπάουντ.
-Την κάλυψη της ρακέτας από τον δυνατό αλτικό και μπασκετικό Σιμς και τον έμπειρο και έξυπνο Γκετσεφσκι.
Στοίχημα για μένα του Σούλη: Ο Σιμς και η ψυχολογία του, το να βρει ακόμα ένα ψηλό κορμί με λίγα λεφτά (τον Τομάσεβιτς τον σκέφτηκε κανείς να τον επαναφέρουμε;) , η κούραση της Ευρώπης, να βγάλει έναν Δεμερτζάκο από τους μικρούς να μπορεί να κατεβάσει κάνα 3λεπτο, να χρησιμοποιήσει αποδοτικά τον Αποστολίδη σε αυτά που μπορεί να κάνει ως ψηλό γκαρντ.
Τώρα αν κάνουμε SWOT analyses θα πρέπει να δούμε τον αντίπαλο , το σκουλίκι. εκεί παίζεται το παιχνίδι, όχι γιατί είναι ο αιώνιος ή γιατί παίζουμε την άλλη βδομάδα, αλλά γιατί έχει καλό ρόστερ , και πρέπει να τον προσέξουμε στη μάχη του πρωταθλήματος.