Π.Α.Ο.Κ. - Dinamo Zagreb 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Dinamo Zagreb 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πλακα μας κανεις ρε joshua???Ειδες μηπως με τι ομαδα παιζαμε????Ειδες τι κανανε στην κοντρα???
Με 3 αναγκαστικες αλλαγες παιζαμε και με τοσο κλωτσιδι θα επρεπε να παιζουν τουλαχιστον με 10.Στο δευτερο η ομαδα δεν ειχε οργανωση???
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Olorin έγραψε:Ειχαμε την ουσια, ηρθε η νικη και αυτο ειναι το μονο που μετραει. :pano:

Ανοησίες! Αυτό που μετράει είναι η γνώμη των ειδημόνων-εμπειρογνωμόνων-αναλυτών που μπαινοβγαίνουν εδω μέσα. Αί σιχτίρ πια! Κάποιοι απο εμάς γουστάρουν και καυλώνουν και μόνο που βλέπουν τη φανέλα. Δεν ξέρω απο αναλύσεις και ούτε με νοιάζει να μάθω. Γουστάρω τον ΠΑΟΚ. Δεν κάνω μελέτη επάνω στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με τι ομαδα πεζαμε????? Πολυ μικρενεις τον ΠΑΟΚ φιλαρακο.Οργανωση? Ειδες οργάνωση??? Που να μην ειχαμε και οργανωση δηλαδη.ΠΑΘΟΣ μονο παθος,παραγοντας πολυ σημαντικος για μια ομαδα αλλα δεν σου δινει διαρκεια.
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

Aντι να λετε οτι πηραμε αλλη μια οικονομικη ανασα σημερα,η ομαδα επαιξε με παθος και στο δευτερο ημιχρονο επαιξε καλα,καθεστε και κραζετε...Αν γουσταρετε θεαμα και πολλα γκολ να βλεπετε την barcelona....... :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:Εξαλλου στο πρωτο ημιχρονο μας μαρκαραν πολυ καλα τα επιθετικα μας ατου.........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakisxxx την Πέμ 30 Σεπ 2010, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Βρε μίζεροι, βρε γκρινιάρηδες, βρε κακομοίρηδες, πάψ'τε την γκρίνια βρε και γουστάρετε λίγο με την ΠΑΟΚΑΡΑ ρε...

Γουστάρετε για μια βραδιά και από αύριο ξαναξυνίστε.. Αμάν πια!

Μυαλό δε βάλαμε ακόμη μου φαίνεται...

Μπάλα δεν ξέρω, το παιχνίδι δεν το είδα, με μύνημα έμαθα το αποτέλεσμα και ένα έχω να πω...

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ!

Villabajo, έρχεται το fairy!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αστους να λενε sourmenetes...

Η ομαδα σημερα (αν και ηταν συνταγη σαντος - το παραδεχομαι) επαιξε με συστημα και σε καμια περιπτωση δεν εδειξε σημαδια τρικυμιας που ειχε στα προηγουμενα ματς... Οι παιχτες στις θεσεις τους και προσοχη στην αμυνα...
SokB

Δημοσίευση από SokB »

Ενταξει...ξερω οτι θα ακουσω πολυ μπινελικι αλλα ο Ιβιτς για μενα ακομα παλτο ειναι η τουλαχιστον περιμενει να παιξει ακομα κανα δυο φορες-μια με τον ρουλη και μια με κανεναν γαυρο και μετα να αραξει...σημερα φυσικα ,περα απο το γκολ,οργωνε κανονικα στο κεντρο.ο ζουελα φανηκε πολυ θετικος παντως οπως και ο Σακελλαριου.Ιδιως απο τον Σακελλαριου δεν το περιμενα αφου ειναι και απειρος...και κατι ακομα...ο σαλπι ειναι ετοιμος για πολλα γκολ. 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Δεν θέλω θέαμα.
Θέλω τέτοια αποτελέσματα!
Δεν θέλω θέαμα.
Δεν θέλω θέαμα.
Δεν θέλω θέαμα.
Δεν θέλω θέαμα.
.........................
.........................

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Με τι ομαδα πεζαμε????? Πολυ μικρενεις τον ΠΑΟΚ φιλαρακο.Οργανωση? Ειδες οργάνωση??? Που να μην ειχαμε και οργανωση δηλαδη.ΠΑΘΟΣ μονο παθος,παραγοντας πολυ σημαντικος για μια ομαδα αλλα δεν σου δινει διαρκεια.

Της πλακας ητανε η διναμο εεε????ΟΚ αμα ητανε της πλακας δε συνεχιζω...Δε βλεπω μπαλα τοτε..
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

μετρια εμφανιση και παλι ,εγω κωλοτουμπας δεν γινομαι και επιμενω οτι ΑΥΤΟΣ ο ιβιτς ειναι μειον για την ομαδα κατα τα αλλα εμενα μου αρεσε πολυ ο σακελαριου ο οποιος αν λεγοταν παμπλο σακελαριου θα λεγαμε τωρα για παικταρα κτλπ ο βιερινια χρειαζεται επειγοντως ανασεςκαι επιτελους ειδα σοβαρο κοντρεραςκαι κατι ακομα μονο εγω το βλεπω οτι ο βιερινια αριστερα ειναι κατι απο βιερινια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

[youtube]-f1cwycSWq0[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 01 Οκτ 2010, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: τσεκαρε τους κανονες ποσταρισματος βιντεο :)
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Εαν ημασταν πιο προσεκτκοι
θα καναμε πολυ καλυτερη εμφανιση....
Και εαν βαλεις οτι καναμε πολλες αλλαγες που μας χαλασε την ροη του παιχνιδιου
μπορω να πω οτι ημασταν καλα....
Θελει ομως να ειμαστε συγκεντρωμενοι σε καθε παιχνιδι....

Υ.Γ Μου αρεσε πολυ ο Ζουελα
Υ.Γ Και ο Σακελλαρίου καλος σημερα...
Υ.Γ Καλο ειναι να βοηθησουμε τον Ελ Ζαρ να μπει πιο γρηγορα
στην νοοτροπια της ομαδας...(Μου θυμιζει Βιερινια στην αρχη του...)

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

Φιλε cronos απειρα ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1926
Συμφωνω απολυτα..........
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

joshua έγραψε:Ρε φιλαρακια μας δουλευετε (φιλικα) η αλλο παιχνιδι ειδατε? Πολυ σημαντικη νικη αναμφιβολα ολοι την πανηγυρισαμε αλλα μην μιλαμε και για αποδοση ομαδας,ελεος δηλαδη.Ενα απολυτο ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο ΠΟΛΥ παθος.Εκτος και αν πεζαμε με την μπαρτσελονα δηλαδη.90 λεπτα ουτε μια ευκαιρια, βαλαμε ενα γκολ απο στημενο και μετα ηρωικες επεμβασεις στην αμηνα.Αν τωρα εσας αυτο σας χαροποιει εμενα μου περισευει αλλα μην μας βγαζετε και τρελλους.Ελπιζω μονο μηπως τονοθουν ψυχολογικα και ερθει πραγματικη βελτιωση στα επομενα παιχνιδια.

Λες και ακουω τον περσινο εαυτο μου...! :lol:

Τετοια ματς φιλε (με αυτο το ποδοσφαιρο- στραβοκλωτσιες -ιβιτς αναμπουμπουλα-γκολ) πήραμε πάρα πολλά πέρσι...
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Στο τέλος πολύ άγχος ρε το φελέκι μου μ΄αυτές τις ψηλές μπαλιές και τις κόντρες! Γιατί δεν στρώνανε την μπάλα να παγώσουν το παιχνίδι, δεν μπορώ να καταλάβω, καρδιακούς μας κάνανε τα καλόπαιδα!

Το γαλλικό ΚΟΡΑΚΙ για να βγάλει κόκκινη και να δώσει φάουλ κατά των κροατών έπρεπε να βγουν πιστόλια. Μα είναι δυνατόν;

Σχεδόν οι μισοί σχεδόν παίκτες μας έφυγαν σακατεμένοι από το γήπεδο. Τι κακό είναι αυτό με την διαιτησία κατά του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ΑΪΣΙΧΤΙΡ δηλαδή, σκέτη αγανάκτηση!

FORZA ρε ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑ! Νίκα και τα ΚΟΡΑΚΙΑ σε Ελλάδα και Ευρώπη ! Το ΄χει η μοίρα σου!

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”