olivares έγραψε:Ας πούμε λοιπόν τα κάλαντα αφού έκλεισε το ρόστερ και ξεκινάει η χρονιά.
Η απόλυτη ψυχρολουσία..Για άλλη μια φορά χύνουμε στο τέλος την καρδάρα με το γάλα. Και στεναχωριέμαι γιατί έχουμε τέτοιον προπονητή που μπορεί να κάνει θαύματα και δε του δίνουμε τα κατάλληλα όπλα στη φαρέτρα του για να πολεμήσει. Η περιφέρεια και γενικότερα ο πάγκος μας είναι το λιγότερο αστείος και δε βλέπω να διαφέρει από ομάδες τύπου Καβάλα, Ίκαρος, Ηλυσιακός.
2 παίχτες αμφιλεγόμενης προέλευσης (για να μη πω ποιότητας) και μη εγνωσμένης αξίας (ΜακΓκραθ, Γκρέι) θα παίζουν 30-35 λεπτά 2 παιχνίδια τη βδομάδα και ο Λάζος στα 31 του άλλες δύο 30άρες λεπτά. Μάλλον πλάκα μας κάνουνε ε? Θα παρακαλάμε δηλαδή να μη βγαίνει με φάουλ ο Λάζος για 30 λεπτά, γιατί μετά θα υπάρχει μόνο ο Καλλές. Δυστυχώς έχουν αλλάξει τα δεδομένα σχετικά με το πως έβλεπα την ομάδα. Ψεύτης να βγω, αλλά το πολύ μέχρι 6άδα μας βλέπω κι αυτό λόγω έλλειψης ανταγωνσιμού. Ο ανταγωνιστής Άρης θα πάει με περιφέρεια αμεικανό άσσο, Κουμπούρα, Βεργίνη, Χαραλαμπίδη, Χατζηβρέττα, Τάκερ, Χρυσικόπουλο, Ταπούτο κι εμείς με Αποστολίδη και Γιαννακίδη.
Δυστυχώς μετά την είσοδο στους ομίλους αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον και κάποιων ποδοσφαιρόφιλων και αυξήθηκαν οι προσδοκίες τουλάχιστον για έναν 5αδάτο ποιοτικό παίχτη μετά και την υποτιθέμενη εισροή εσόδων από το Eurocup, συν το γεγονός ότι θα είχαμε και περισσότερο χρόνο μπροστά μας για καλύτερη επιλογή. Θέλατε (ή μάλλον μπορούσατε) ρε διοικούντες να πάρετε μόνο έναν παίχτη ακόμα? Πάρτε έναν ποιοτικό! Σκάστε 20 χιλιάρικα παραπάνω (σιγά το ποσό, λες και θα τα πληρώσετε) και φέρτε κάποιον που να κάνει τη διαφορά κι ας μη παίρναμε άλλον. Κι ας τον είχα μέσα 30 λεπτά σε κάθε αγώνα.
Νιώθω όπως ακριβώς και με τον Έιβερι πέρυσι, που δυστυχώς δικαιώθηκα. Ελπίζω να μη δικαιωθώ και φέτος με τον ΜακΓκραθ, αλλά εδώ μου κάθεται το πως τα καταφέρνουν και ξενερώνουν τον κόσμο πάντα στο τέλος. Έναν παίχτη που να κάνει και λίγο γκελ στον κόσμο δε μπορούσαν να φέρουν? Μου λέει ένας από τον σύνδεσμο χτες -"Καλά τα σκουλήκια μας πήραν τον Βεργίνη και τον Χαραλαμπίδη κι εμείς πήραμε αυτόν τον Μαγκρά? Ποιός είναι αυτός ο Μαγκρά?"
-"Σιγά μην είναι κι ο επιθεωρητής Μεγκρέ του λέω, αλλά άστα να πάνε δεν έχεις και άδικο!"
Τι να πω..Τα φράγκα από τη συναυλία των Prodigy που έγινε sold out, δε μπορούσαν να τα δώσουν να πάρουν κάποιον καλύτερο? Κρίμα μέχρι στιγμής, ελπίζω να βγω σε όλα λάθος και να είμαι ο γκρινιάρης και ο μίζερος της υπόθεσης..
Υ.Γ. Όλι έχω την εντύπωση ότι για τον Γκρέι όταν τον πήραμε είχες πεί πως έκλεισε με 90.000 ευρώ και ο Σιμς με 105.000..Τι έγινε και ανέβηκαν στα 120???