gash04 έγραψε:
Δεν είναι καθόλου μικρή ομάδα και είναι να την φοβάται κανείς την Φενέρ περισσότερο απο τον Άγιαξ.
ετσι πιστευω και εγω ειναι πιο δυσκολη απο τον αζαξ...
gash04 έγραψε:
Δεν είναι καθόλου μικρή ομάδα και είναι να την φοβάται κανείς την Φενέρ περισσότερο απο τον Άγιαξ.
Pegasus έγραψε:Χωρίς Βιτόλο και χωρίς Ίβιτς ε; Και τι έγινε; Την πιστεύω την ομάδα, μέχρι τέλους θα σταθεί όπως πρέπει. Σορλέν ή Φωτάκης στη θέση του Βιτόλο, Φιλομένο ή Μουσλίμοβιτς (προτιμώ το δεύτερο) αντί για Ίβιτς και όλα μια χαρά. Εκεί θα χρειαστεί αμυντική σοβαρότητα και λίγο μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και όλα θα πάνε καλά.
Α ρε Κρέσιτς ψυχάρα... MVP χωρίς δισταγμό.
Sera4 έγραψε:navigator11 έγραψε:καλα ολα αυτα που λεμε και γραφουμε παιδες αλλά,δεν θελω να το πιστεψω,ενας ακομα ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ θα μας παει αγωνιστικα ΠΙΣΩ.κι αυτο ειναι πραγματικα ΘΛΙΒΕΡΟ.ειναι κριμα ρε π^^στη μου η μονη ομαδα που .... "τιμωρειται" για οσα πετυχαινει με το σπαθι της να'ναι ο ΠΑΟΚ!θα μου πειτε ας το καρφωνε ο παπαζογλου.ενταξει,να το δεχτω.αλλά 3 ΓΚΟΛ πανω στη γραμμη γαμω το ξεσταυρι μου,3?ειπαμε ....
για την κοκκινη του βιτολο,ειναι πραγματικα για γελια και για κλαματα.απλα δε δινεται.μιλαμε για διαιτησια σπαθα με φατσα κουκουλακη.οσο για την αντιμετωπιση του νιανγκ ηταν εφαμιλλη τουλαχιστον γκαλη απο λαρρυ βορεαδη .....!θεατρινος ολκης ο αραπης!
ετσι ακριβως ρε ναβι τα ειπα και εγω...ειναι δυνατον σε 2 ματς 3 πανω στη γραμμη???αυτο ειναι παγκοσμιο φαινομενο...ξεχασες επισης το χτυπημα εκτος φασης στο βιερινια το σπρωξιμο στον κοντρερας που δε δωθηκε 2η αν δεν κανω λαθος κιτρινη και τη 2η κιτρινη που γλιτωσε ο λουγκανο στην κινηση πιβοτ του επαγγελματια στο β ημιχρονο...απαραδεχτος ο διαιτητης πραγματικα οπως και ο εποπτης απο την 4 μερια που αυτα που εγραψα εγιναν μπροστα του...
sourmenetes έγραψε:Ελα ρε τι το γρουσουζευετε???Θα σκισουμε...Φοβασαι αυτον τον ΠΑΟΚ???
Μονο την τυχη φοβαμαι...Αλλα μια φορα δε θα μας παει...
PARASANDALOS έγραψε:Pegasus έγραψε:Χωρίς Βιτόλο και χωρίς Ίβιτς ε; Και τι έγινε; Την πιστεύω την ομάδα, μέχρι τέλους θα σταθεί όπως πρέπει. Σορλέν ή Φωτάκης στη θέση του Βιτόλο, Φιλομένο ή Μουσλίμοβιτς (προτιμώ το δεύτερο) αντί για Ίβιτς και όλα μια χαρά. Εκεί θα χρειαστεί αμυντική σοβαρότητα και λίγο μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και όλα θα πάνε καλά.
κ αριστερα ποιος θα παιζει???
PARASANDALOS έγραψε:Pegasus έγραψε:Χωρίς Βιτόλο και χωρίς Ίβιτς ε; Και τι έγινε; Την πιστεύω την ομάδα, μέχρι τέλους θα σταθεί όπως πρέπει. Σορλέν ή Φωτάκης στη θέση του Βιτόλο, Φιλομένο ή Μουσλίμοβιτς (προτιμώ το δεύτερο) αντί για Ίβιτς και όλα μια χαρά. Εκεί θα χρειαστεί αμυντική σοβαρότητα και λίγο μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και όλα θα πάνε καλά.
κ αριστερα ποιος θα παιζει???
sourmenetes έγραψε:Ο Ιβιτς δεν ειναι σιγουρο οτι δε θα παιξει..Υπαρχει μια ασαφεια στον κανονισμο που δε λεει αμα ισχυουν οι καρτες αν ειναι ειτε απο γιουροπα ειτε απο τσου λου..
Υ.Γ.Navigator για την τυχη λες...Γαμω την πο@τανα μου...