8. Γιώργος Αποστολίδης
Re: 8. Γιώργος Αποστολίδης
δεν κατάλαβα γιατί δεν έπαιξες χτες παρόλο που έκανες καλή εμφάνιση με τον πανελλήνιο. και εσύ όμως μην πτοείσαι. πρέπει να αποδείξεις στον (πολύ απαιτητικό) σούλη οτι μπορεί να στηριχτεί επάνω σου... 

Μπράβο. Χίλια μπράβο. συνέχεια κάτω το κεφάλι και δουλειά. μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις!!! λίγη αυτοπεποίθηση παραπάνω σου λείπει. δε βλέπω κάποιο αλλό ιδιαίτερο μειονέκτημα σου εγώ με το φτωχό μου το μυαλό.
αν κάναμε το ίδιο rotation στον άσσο από την αρχή, θα χαμε 1-2 διπλά παραπάνω σίγουρα...
9 πόντοι, 5 rebounds, 3 assist, 4 κλεψίματα, 0 λάθη. τι άλλο διάολε να ζητήσει κανείς από τον αναπληρωματικό του Playmaker???? 

- Aureliano Buendia
Μετά τον τραυματισμό του Ιρλανδού πήρες χρόνο συμμετοχής και τα έχεις πάει περίφημα.
Έχεις υπερβεί τις δικές μου προσδοκίες.
Εύγε, ελπίζω να συνεχίσεις έτσι και καλύτερα
Έχεις υπερβεί τις δικές μου προσδοκίες.
Εύγε, ελπίζω να συνεχίσεις έτσι και καλύτερα
4 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα!!!! ΓΙΑΤΙ???? ΓΙΑΤΙ???? ενώ έχουμε καταλάβει οτι ο gray ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ πάνω από 25 λεπτά...
Γιατί ο Αποστολίδης δεν μπορεί πάνω από τέσσερα.....
Υπομονή όμως. Επιστρέφει ο ΙRA.

Υπομονή όμως. Επιστρέφει ο ΙRA.

Δεν ξέρω αλλά, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η ομάδα, ίσως χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής, με αντίστοιχη μείωση του χρόνου του Stiggers. Όπως και να το κάνουμε είναι πιο ορθολογικός play maker και ίσως αντισταθμίζει το εκρηκτικό και απρόβλεπτο των Christmas,Marshall,Dozier. Tα γρήγορα πόδια του Stiggers χρειάζονται περισσότερο όταν η ομάδα είναι πιο δυσκίνητη με Δέδα,Buljan.
ο παίκτης είναι πισωγύρισμα. Μην ξεχνάμε έτσι εύκολα τις τραγικές του εμφανίσεις...
o stiggers σίγουρα πάντως είναι ανακατωσούρας και όχι φυσικά το μυαλό Playmaker. το δαμε χτες και από κοντά. φως φανάρι τα πράγματα. τώρα θα μου πείς είναι ο γιώργος? ... 

Ε ναι προφανώς δεν τον έκανα Steve Nash, ωστόσο αυτό που λέει και ο palok, όταν δεν έχεις στατικούς αλλά εκρηκτικούς παίκτες, στο 2 και στο 3, ο άσσος καλό θα είναι να μην μπλέκεται στα "τετραγωνικά" τους, όπως έκανε χθες ο Stiggers, η χθεσινή κατάχρηση προσπαθειών του οποίου, μού προκάλεσε αλγεινή εντύπωση.