Φιλικά προετοιμασίας
- paokmaniak
- paokmaniak
Re: Φιλικά προετοιμασίας
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A ... 10282.html
Nεες ειναι οι γραμμες φαινεται
Nεες ειναι οι γραμμες φαινεται
άμα ήταν κανα παλικάρι μέσα, ας μας γράψει τι είδε από gray-sims. έχουμε αγωνία.
palok έγραψε:εντάξει πρώτο φιλικό είναι αλλά γιαννακίδης 2, καλλές 4? παιδιά this is your chance. try more!!!!
Nαι και 'μενα δεν μου χτύπησε καλά. Άντε καλή χρονιά ρε ΠΑΟΚΑΡΑ

- paokmaniak
Θελουμε οπωσδηποτε 3 παικτες ακομα. Με μεγαλυτερη και πιο αμεση αναγκη των 2 περιφερειακων που κατα προτιμηση θα εχουν και το τριποντο. Πιστευω οτι ο Καλλες μπορει να ανταπεξελθει παραπανω σαν 4ος ψηλος απο οτι ο Γιαννακιδης για 2ος σουτινκ γκαρντ
Εγώ πάλι το αντίθετο. Δεν περιμένω τίποτα από τον Καλλέ. Ο Γιαννακίδης ίσως.
- paokmaniak
Ειναι διαφορετικο να καλησε να παιξεις το ρολο του 4ου ψηλου με 4-5 το πολυ λεπτα στον αγωνα με αυτον του 2ου σουτινγκ γκαρντ (και πιαθνως και 3ου πλειμεικερ) των 12-15 λεπτων. Κι εγω πιστευω πιο πολυ στο Γιαννακιδη απλα πρεπει πρωτα να περασει απο το σταδιο των 4-5 λεπτων και να μην πεσει κατευθειαν στα βαθια χρηζωντας τον ενα απο τα "βασικα" στελεχη της ομαδας
Ο Καλλές πρέπει να τα βάλει με δυνατά κορμιά (έστω και για 5-6 λεπτά) και σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να τα περιορίσει καθώς επίσης και να μαζέψει και κάποια ριμπάουντ. Δεν αναφέρω τον επιθετικό τομέα.
Ο Γιαννακίδης από την άλλη, θα περιοριστεί στο να μαρκάρει κάποιον περιφερειακό και τίποτα παραπάνω. Όχι πως είναι εύκολο αλλά με 3-4φαουλ στο 10λεπτο που θα παίξει θα περιορίσει την "ζημιά".
Οι απαιτήσεις κάτω από το καλάθι είναι πολλές και η γύμνια δεν κρύβεται τόσο εύκολα σε σχέση με την περιφέρεια.
Το κακό με τον Καλλέ είναι πως δεν είναι δυνατό κορμί (εκτός κι αν άλλαξε κάτι)
Ο Γιαννακίδης από την άλλη, θα περιοριστεί στο να μαρκάρει κάποιον περιφερειακό και τίποτα παραπάνω. Όχι πως είναι εύκολο αλλά με 3-4φαουλ στο 10λεπτο που θα παίξει θα περιορίσει την "ζημιά".
Οι απαιτήσεις κάτω από το καλάθι είναι πολλές και η γύμνια δεν κρύβεται τόσο εύκολα σε σχέση με την περιφέρεια.
Το κακό με τον Καλλέ είναι πως δεν είναι δυνατό κορμί (εκτός κι αν άλλαξε κάτι)
δεν πιστεύω να φαντάζεσαι οτι θα πάμε με γιαννακίδη-δέδα αναπληρωματικούς περιφερειακούς τη στιγμή που ο ρούλης θα έχει ταπούτο + ένα κοινοτικό τύπου udrich...
Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ενίσχυση της ομάδας δεν έχει να κάνει με το τι παίκτες έχουν οι άλλοι αλλά με το τι αντέχουμε οικονομικά να πάρουμε και επιτέλους αυτή είναι η σωστή τακτική. Τέλος πάντων κι εγώ βλέπω επιπλέον προσθήκη αλλά παρ' όλα αυτά και ο Γιαννακίδης θα έχει ένα 6λεπτο ή και 10λεπτο (καιρός είναι, αρκεί να αποδείξει ότι μπορεί)
με ποιο σκεπτικο το φιλικο με τον gay θα ειναι κεκλεισμενων και στου διαολου τη μανα??

Γύρισε από το Λιτόχωρο ο ΠΑΟΚ
Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από δέκα μέρες σκληρής προετοιμασίας στο Λιτόχωρο.
Πριν από την αναχώρηση της ομάδας από το Λιτόχωρο, οι παίκτες πραγματοποίησαν το πρωί την τελευταία τους προπόνηση.
Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής στο PAOK Sports Arena, έφτασε και ο Ρόουλ Μάρσαλ για να συναντήσει τους καινούριους συμπαίκτες του και τον νέο προπονητή του. Ο Αμερικανός το πρωί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ πραγματοποίησε την πρώτη του ατομική προπόνηση.

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1 ... E%9F%CE%9A
Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από δέκα μέρες σκληρής προετοιμασίας στο Λιτόχωρο.
Πριν από την αναχώρηση της ομάδας από το Λιτόχωρο, οι παίκτες πραγματοποίησαν το πρωί την τελευταία τους προπόνηση.
Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής στο PAOK Sports Arena, έφτασε και ο Ρόουλ Μάρσαλ για να συναντήσει τους καινούριους συμπαίκτες του και τον νέο προπονητή του. Ο Αμερικανός το πρωί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ πραγματοποίησε την πρώτη του ατομική προπόνηση.

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1 ... E%9F%CE%9A
ωραία εικόνα!!! τι μου θύμισε, τι μου θύμισε ....
[youtube]e0EGZo76evo&feature=related[/youtube]
ΠΑΟΚ is BACK.
[youtube]e0EGZo76evo&feature=related[/youtube]
ΠΑΟΚ is BACK.

τι γίνεται έχουμε κανα νέο? πόσο είμαστε?? ενημερώστε, είναι κρίσιμο το ματς!!!!