Play-offs Europa League

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
yiannisPAOKitalia

Re: Play-off round Europa League

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

O billy είναι ο μόνος που ενώ είναι κάτοικος Μαnchester, δε θέλει ο ΠΑΟΚ να πάει για το επόμενος μας στο Manchester...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Όχι ρε τρελοί είστε? Μακριά από αυτούς. Και με τα ονόματα που συνεχίζω να ακούω ακόμα πιο μακριά.

Καλύτερα να χάσω εγώ σαν οπαδός έναν ακόμα αγώνα και να κερδίσετε εσείς 3 στους ομίλους. Πάνω απ' όλα ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Εγώ όμως έχω μια απορία.

ΠΟΙΟΣ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ;;;

Δεν ξέρω γιατί είμαι τόσο παράλογα αισιόδοξος, με τον Άγιαξ δεν ήμουν ποτέ τόσο, απλά είχα μια κρυφή τρελή ελπίδα που δεν την παράτησα ούτε στο 1-3. Πιστεύω ότι θα βγάλουμε γούστα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τα ζευγάρια του γ` προκριματικού γύρου για το Γιουρόπα Λιγκ (29 Ιουλίου & 5 Αυγούστου) είναι τα εξής:

ΑΠΟΕΛ - Γιάμπλονετς
Σιμπίρ - Απόλλων
Ολυμπιακίος - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ - Άρης
Λίβερπουλ - Ραμποτνίσκι Σκοπίων
Ελφσμποργκ - FK Τέτεκς
Καρπάτι Λβιβ - Ζεσταφόνι
Γαλατασαράι - OFK Βελιγραδίου
Σπαρτακ Ζλάτιμπορ - Ντνίπρο
Ντνιέπρ Μογκίλεφ - Μπάνικ
Μόλντε - Στουτγκάρδη
Μακάμπι Χ. - Ντιναμό Μινσκ
Ιντερ Τούρκου - Γάνδη
Νόρτζελαντ - Σπόρτινγκ Λ.
Ερυθρός Αστέρας - Σλόβαν Μπρ.
Στουρμ Γκρατς - Ντιναμό Τιφλίδας
Αλκμαάρ - Γκέτεμποργκ
Σάμροκ Ρόβερς - Γιουβέντους
Ουτρέχτη -Λουκέρνη
Ντιναμό Β. - Χάιντουκ Σπλιτ
Καλμαρ - Λέφσκι Σόφιας
Ρουχ Χορζόφ - Αούστρια Βιένης
Πλζεν - Μπεσίκτας
Βίσλα - Καραμπάχ
Τιμισοάρα - Μιλικόσκι
Οντένσε - Ζρίνσκι
Μπερόε - Ραπίντ Βιένης
Μάριμπορ - Χιμπέρνιαν
Γκιόρ - Μονπελιέ
Ανόρθωση - Σερκλ Μπριζ
Μαρίτιμο - Μπανγκόρ Σίτι
ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Κλίφτονβιλ
Μπούντουτσνοστ - Μπρόντμπι
Ράντερς - Λοζάνη
Άαλεσουντ - Μάδεργουελ

Αυτα ειναι τα αυριανα ζευγαρια με ομαδες οπως η λιβερπουλ η γιουβε η στουτγκαρδη και η αλκμααρ να εχουν εξασφαλισει την προκριση απο τα πρωτα παιχνιδια και να θετουν υποψηφιοτητα για τον επομενο μας αντιπαλο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Ρε θα μας τρελανεις δεν εχει σημασια ο αντιπαλος? δηλαδη τι εγινε τωρα τους εχουμε ολους? ο ιδιος συγκρατημενα αισιοδοξος (απαισιοδοξος κατ εμε) πριν τον αγωνα με τον αγιαξ εισαι η σου εκλεψε κανενας τον κωδικο σου?

τί ακριβως απ'οσα γραφω δεν καταλαβες?λεω οτι και με την καλυτερη για μας θεωρητικα ομαδα να πεσουμε,ασε που δεν το πιστευω μιας και στις κληρωσεις πεφτουμε πανω σε πολυ ζορικους αντιπαλους σχεδον παντοτε,μισο λαθος να κανουμε δεν παιζει να μην το πληρωσουμε.οσο για τα περι ...... αισιοδοξιας,ζητω συγχωρεση,που δεν πεταω στα συννεφα με μοναδικο επιχειρημα "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ" ......!ο ορθολογισμος ειναι το γιατρικο μου σε καταστασεις σαν τη χθεσινη.ναι,ο ιδιος απαισιοδοξος ειμαι λοιπον. :nairepaok:
yiannisPAOKitalia

Καμιά Ελβετία μεριά καλά θα είναι..
Άβαταρ μέλους
farmak76

Re: ΠΑΟΚ - ajax 3-3 σχόλια αγώνα και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από farmak76 »

Είμαι πολύ πικραμένος, απλά γιατί η ομάδα απέδειξε ότι μπορούσε... πολύ πικραμένος όμως. Πως γλίτωσα το έμφραγμα στη λήξη δεν το ξέρω αλλά ευχαριστώ το Θεό.
Πάμε για Europa σε μιά κλήρωση με 37 (μείον την ΑΕΚ, μείον το γαύρο αν περάσει άρα 35) πιθανούς αντιπάλους, στην οποία δυστυχώς για άλλη μια φορά θα είμαστε στους αδύναμους.
Επικαλούμαι τη θεά τύχη που σήμερα μας γύρισε επιδεικτικά την πλάτη για μια κατά το δυνατόν εύκολη κλήρωση. Ας αφήσουμε τις ιστορικές στιγμές για αργότερα.
Yποψήφιοι αντίπαλοι μέχρι στιγμής είναι οι:
1. Liverpool
2. Porto
3. Eindhoven
4. Juventus
5. Sporting Lisbon
6. Fener
7. Stuttgart
8. Alkmaar
9. Bayer Leverkousen
10. Celtic
11. Manchester City
12. Feyenoord
13. Aston Villa
14. Real Mallorca
15. Napoli
16. CSKA Moscow
17. Lille
18. Getafe
19. Palermo
20. Paris Saint Germain
21. Club Brygge
22. Austria Wien
23. Besiktas*
24. Galata*
25. Steaua Bucuresti
26. Lokomotiv Moscow
27. Metalist Kharkiv
28. Unirea
29. Litex Lovech
30. CSKA sofia
31. Levski Sofia*
32. Maccabi Haifa*
33. Dinamo Bucuresti*
34. Odense*
35. Dnipro Dnipropetrovsk*
* με αστερίσκο σημειώνονται αυτές που με βάση τα αποτελέσματα του α αγώνα δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση. Αν κάποια/ες από αυτές αποκλειστούν στο γκρουπ περιμένουν να μπουν οι: Dotmund, Dinamo Zagreb, BATE Borishov και Red Star Belgrade.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΕ ΠΟΥΤ@ΝΑ ΤΥΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
EDIT: Σόρρυ. Επειδή τόση ώρα έγγραφα δεν είδα ούτε το νέο τόπικ ούτε το ποστ του Γιάννη. Και πάλι σόρρυ.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Έκανα ενα ποστ με τους πιθανούς αντιπάλους, το οποίο είναι αρκετά ακριβές, αλλά είναι σε λάθος τόπικ (Στο ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ σχόλια). Πως σκ@τά μπορώ να το μεταφέρω?
yiannisPAOKitalia

Έγινες..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα μας τρελανεις ρε navi τωρα μολις δεν εγραψες οτι δεν εχει σημασια ο αντιπαλος? το αφηνω εδω γιατι θα γινω κακος αλλωστε χειριζεσαι τοσο καλα την ελληνικη (χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας το λεω) που δεν υπαρχει περιπτωση να ανταπεξελθω και ειδικα με τους ρυθμους που χειριζομαι το πληκτρολογιο αστα να πανε.

Υ.Γ Καλο βραδυ και παψε σε παρακαλω με καθε κειμενο σου να αναιρεις αυτα που εγραψες στο ακριβως προηγουμενο.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Πω!!! ταχεία εξυπηρέτησις! Ελα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ πάμε γιατί το σημερινό βράδυ δεν αντέχεται με τιποτα...

Ας είναι Βουλγαρία θεέ μου. Ας είναι, γιατί αν δω να βγαίνει απ το μπαλάκι κανένα μεγαθήριο θα τα βάλω φωτιά όλα...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Για να καταλάβω δηλαδή επειδή έχω χάσει τη μπαλα.

Αν από τις 74 ομάδες σύνολο, υπάρχουν 37 που είναι πάνω μας στην κατατάταξη της ΟΥΕΦΑ μπαίνουμε στους αδύνατους. Αν όμως από τις 74 μόνο οι 20 (λέμε τώρα, σαν παράδειγμα) είναι πάνω μας στην κατάταξη, δεν θα μπούμε στους ισχυρούς σαν η 21η ισχυρή ομάδα? Ή ξέρουμε από τώρα ότι είμαστε στους αδύνατους? Και αν ναι, πως το ξέρουμε?
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Παραπάνω παρατίθενται 35 ομάδες + μερικές ακόμα που περιμένουν. Έχουμε πολύ χαμηλή βαθμολογία για να ελπίζουμε σε είσοδο στους ισχυρούς, κατάλοιπο των περασμένων ετών που πρέπει όμως να το σβήσουμε μια και καλή φέτος. Ήδη έχουμε δυο ισοπαλίες. Πρόκριση με τουλάχιστον μια νίκη σε συνδυασμό με πονταλάκια που θα μαζέψουμε απ' τους ομίλους και ξεφεύγουμε απ' το βούρκο, τουλάχιστον στα πλαίσια του ΓουΛου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Πέμ 05 Αύγ 2010, 02:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yiannisPAOKitalia

Δηλαδής...

Αν χωριστούμε σε γκρουπ των 6, χοντρικά, και εφόσον βάση βαθμολογίας είμαστε περίπου στο 35, δηλαδή στη μέση της κατάταξης των 70 ομάδων, οριακά δεν μπαίνουμε στους ισχυρούς, άρα οι πιθανοί αντίπαλοί μας είναι:

27. Metalist Kharkiv
28. Unirea
29. Litex Lovech
30. CSKA sofia
31. Levski Sofia*
32. Maccabi Haifa*
33. Dinamo Bucuresti*
34. Odense*
35. Dnipro Dnipropetrovsk*

Το σκεπτικό μου μπορεί να είναι παντελώς λάθος, αλλά αν οι πιο ισχυροί παίζουν με τους πιο αδύνατους, άρα οι 6 πρώτοι με τους 6 τελευταίους, η 2η 6αδα με την προτελευταια 6αδα κοκ, εμείς που ειμαστε στη μέση θα παίξουμε ή με τους αμέσως απο πάνω (κατά πάσα πιθανότητα), ή με τους αμέσως απο κάτω.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Το ξέρουμε billy από τη βαθμολογία των ομάδων που είναι προκαθορισμένη από το τέλος της περσινής σεζόν. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είμαστε στους ισχυρους. Οι 35 ομάδες που ανέφερα παραπάνω μαζί με γαυρο-ΑΕΚ είναι το γκρουπ των ισχυρών. Ακόμα και αν όσες δεν πήραν καλό αποτέλεσμα στον α΄ αγώνα αποκλειστούν και πάλι δεν μπαινουμε στους ισχυρούς. Για να σου δώσω να καταλάβεις αυτή τη στιγμή μεταξυ των 74 είμαστε στην 49η θέση. Ξέρετε ποιοι παρακαλάνε για θαύμα? Τα λήκια... Αν από τους 7 αβέβαιους αποκλειστούν οι 6 (σαν να πιάνεις το τζοκερ δηλαδή), τα ληκια μπαίνουν στους ισχυρούς...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”