Πόλο 2010-2011

Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: Πόλο 2010-2011

Δημοσίευση από Pegasus »

"O ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει πάντα"

O Γιάννης Παπαγιαννάκης σε δηλώσεις του φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου του πόλο, μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟΚ, αλλά και για το “ασπρόμαυρο” ρόστερ

Για την έναρξη του πρωταθλήματος:

“Με μεγάλο κόπο καταφέραμε περσι να βγούμε τέταρτοι και να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό υλικό και έναν εξίσου καλό προπονητή. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Δουλεύουμε πολύ για το πρωτάθλημα. Πιστεύω με τις καλές εμφανίσεις που κάναμε στην Ευρώπη μπαίνουμε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων στο πρωτάθλημα.

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα των αγώνων:

“Ο ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζει. Έτσι πρέπει να γίνει και φέτος. Οι πιο έμπειροι παίκτες βοηθάμε τους μικρούς να μπουν στο κλίμα της μεγάλης κατηγορίας. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουμε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Δεν φοβόμαστε κανέναν, όμως. Πάμε για τη νίκη.”

Για το πως αισθάνεται που έχει περίπου 20 χρόνια διαφορά με τον μικρότερο παίκτη του ΠΑΟΚ: “Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες είναι ισάξιοι. Όλοι είμαστε το ίδιο. Έχουμε την ίδια τρέλα και τον ίδιο σκοπό.Κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το μυστικό. Είμαστε σαν μια οικογένεια. Έχουμε πολύ καλό κλίμα. Αυτό μας έφερε εδώ που μας έφερε.”

Για τα φαβορί του πρωταθλήματος: “Εγώ δεν θα χρίσω κάποια ομάδα ως φαβορί. Ο Πανιώνιος έχει πιο πολλές πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα. Από εκεί και κάτω, όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες.Εύχομαι να είμαστε. Να μην έχουμε κανένα πρόβλημα. Πάσης φύσεως πρόβλημα.”

Τέλος, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν:

“Η αλήθεια είναι ότι μας βοήθησε αρκετά πέρσι. Κάτι ανάλογο θέλουμε να συμβεί και φέτος. Το πόλο δεν είναι τηλεοπτικό άθλημα και δεν ξέρει την φιλοσοφία του αθλήματος. Θέλουμε να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος και τον θέλουμε στο πλευρό μας.”

Το Σάββατο 6-11 στη Χίο η πρώτη αγωνιστική εναντίον του ΝΟ Χϊου.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Την Τρίτη (2/11) στις 13.30 η παρουσίαση του πόλο

Την Τρίτη (2/11) στις 13.30 στο "Παλατάκι" θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του τμήματος υδατοσφαίρισης Ανδρών, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/11) ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα παρουσιαστούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς και οι αγωνιστικοί στόχοι του τμήματος.

ολαΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ξερει κανενας τι εγινε σημερα στο ματς με τη Χιο?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

χασαμε 12-7.

ΝΟ Χίου: Κόττεριλλ 5, Χατζηκυριακάκης 2, Σάντα 1, Χατζηδάκης 1, Γαβαλάς 1, Μάγνης 1, Φουτούλης 1
ΠΑΟΚ: Κατσουλάκης 2, Ζαρκαντζάς 2, Βαχαρέλης 1, Παπαγιαννάκης 1, Ντούλος 1
Τα οκτάλεπτα: 6-0, 8-1, 9-4, 12-7

Επόμενο παιχνίδι εντός έδρας στις 13/11/2010 με την Βουλιαγμένη
Άβαταρ μέλους
Fish
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fish »

σας παραθέτουμε την ‘’άποψη’’ (από το φύλλο της Κυριακής 6-11-10 ) του υπερασπιστή της Υδατοσφαίρισης στην πόλη μας, συνεργάτη /δημοσιογράφου , ‘’ασπρόμαυρης’’ εφημερίδας της πόλης μας.!!!

http://waterpolopaok.files.wordpress.com/2010/11/image0.jpg?w=497&h=395

Δεν είναι η εφημερίδα ‘’Δικεφαλος’’ του Βορρά… Η κρίση … δική σας !!!

και το 1ο σχόλιο που αναρτήθηκε στο e-blog >>>

…τόσο ΠΟΛΥ ”αγαπάει” τον Π.Α.Ο.Κ. ??? o ”εγκρυτος” δημοσιογράφος των ΔΙΚΩΝ μας ΣΠΟΡ του Βορρά ???
Χαλάλι μας !!!
με τετοιες ”πέννες” ΣΙΓΟΥΡΑ
ο ΠΑΟΚ θα πάει μ π ρ ο σ τ α :(

παρακαλώ υα σχόλια σας και τους προβληματισμούς σας απ ευθείας ... στα σχολια του blog
kepwaliking
Άβαταρ μέλους
Fish
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fish »

ΟΛΟΙ ... στο Ποσειδώνιο Τεταρτη 18.00' τα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μας χρειαΖονται...

http://waterpolopaok.wordpress.com/2010/11/09/2h-agonistiki
Άβαταρ μέλους
Fish
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fish »

Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η !!!

ΟΛΟΙ ... στο Ποσειδώνιο

Τεταρτη 18.00'

τα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, μας χρειαΖονται.

εξη ωρα ΤΕΤΑΡΤΗ ... ολα GOOD μοιραστε / προοθηστε το στα αδερφια :)
... κερναΩΩΩΩΩ καφε στο ebarGo... (ΠΑΟΚ πάνω απο ΟΛΑ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Τετ 10 Νοέμ 2010, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Καλό είναι να μη βάζεις το κινητό σου δημόσια. Με πμ όποιος θέλει να ανταλλάξει κινητά, είναι πιο ασφαλές.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ήθελα πολύ να έρθω αλλά σήμερα δε γίνεται. Δεν πειράζει, μια ολόκληρη χρονιά είναι μπροστά μας. Αυτή την ομάδα θέλω να την ξαναδώ φέτος όπως την είδα πέρσι. :D Όποιος μπορεί ας πάει!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Χάσαμε 4-5 από τη Βουλιαγμένη, μια έμπειρη ομάδα. Η ομάδα μας θέλει δουλειά ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα απ' τις ανταποκρίσεις του παιχνιδιού. Πήγε κανείς;
Άβαταρ μέλους
Fish
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fish »

… τα ”αετόπουλα” έχασαν στις λεπτομέρειες στο Ποσειδώνιο από την Βουλιαγμένη, όμως θα μπορούσαν να φθάσουν στην επικράτηση.
.. κερδίσαμε όμως την μάχη της κερκίδας … γεμάτες από fun της ομάδας αλλά και του αθλήματος , xωρίς ακρότητες’’ και ‘’υπερβολές’’ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ οικοδεσπότες !!!(τα ”κακα παιδιά” ήταν στο παλατάκι … να βοηθήσουν την εκεί προσπάθεια :) ωστε να κάνει το 4 στα 4!!! με μια ομάδα -δεν θυμάμαι το όνομα - της Θεσσαλονίκης)
Εικόνα
περισσότερα λεπτομέρειες για τον ΑΓΩΝΑ της ομάδας μας στο >>>
http://waterpolopaok.wordpress.com/2010/11/11/tameio2agonistiki/
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Το λουκέτο στο Ποσειδώνιο θα επηρεάσει την ομάδα πόλο; Ξέρουμε; Μήπως λέω εγώ τώρα θα ήταν καλό να χρησιμοποιηθεί το κολυμβητήριο της Τούμπας;; ;)
Άβαταρ μέλους
Fish
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fish »

Σήμερα (Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010) στις 15.30 αποκαταστάθηκε η παροχή αερίου στα δύο μεγαλύτερα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης, μετά από πολύωρες τηλεφωνικές επαφές μεταξύ Γ.Γ.Α.-Δ.ΕΠ.Α.

Αυτή τη στιγμη θερμαίνονται η πισίνα εκμάθησης και η 50άρα πισίνα του εθνικού (οι οποίες είχαν και τις μεγαλύτερες απώλειες), και οι εξωτερική του ποσειδωνίου.

Πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος σε όλες τις δεξαμενές αναμένεται απο αύριο το μεσημέρι (Παρασκευή).

Ως εκ τούτου αναμένεται να γίνουν κανονικά οι αγώνες (ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ GP) το σαββατοκύριακο στο Εθνικό κολυμβητήριο.
Άβαταρ μέλους
Fish
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fish »

από την ΟΜΑΔΑ που εγινε στο FatsoViVlio ...και η δυναμική που εχει το δαδίκτυο :)
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4599276&id=661803730#!/home.php?sk=group_166482496717234&ap=1

Η κατάσταση 1.
είναι :
• Εθνικό Κολυμβητήριο (Δίπλα στις Φοιτητικές εστίες)
o 50 αρα εξωτερική(Born 1974-5)
o 25αρα εσωτερική +
o ‘’χαβούζα’’ εκμάθησης
• Ποσειδώνιο
o 50 αρα εξωτερική (Born 1978-9) lifting 2004 !!!
o 50 αρα εσωτερική +
o ‘’χαβούζα’’ εκμάθησης
• Νεαπόλεως
o 35 αρα εξωτερική (Born 1998)
o Λίγο μεγαλύτερη ‘’χαβουζα’’ εκμάθησης
Τον ΧΕΙΜΩΝΑ στην συγκεκριμένη περιοχή … ‘’κατουράς’’ ΕΞΩ στην ΦΥΣΗ και σου παγώνει το κάτουρο !!!!
Τα δύο πρώτα αποκλειστικά της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Το δε ΤΡΙΤΟ (Νεαπόλεως) Γενική Γραμματεία + Δήμος ….
• Καλαμαριάς
o Δημοτικό / Δήμος ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
o 50 αρα εξωτερική - ΚΟΣΜΙΜΑ για την ΠΟΛΗ (Born 2008)
o
Η λογική του <<ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΝΩ΄>> !!! αν είναι δυνατόν !!!
• ΤΟΥΜΠΑΣ (Διπλα στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Δημοτικό / Δήμος Θεσσαλονίκης
50 αρα εξωτερική - ΚΟΣΜΙΜΑ για την ΠΟΛΗ (Born 2007)
Μπορεί να ‘’εγκαινιάστηκε’’ ΙΣΑ με τρεις φορές !!!
Η λογική του <<ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΝΩ΄>> στο MAXIMUM !!! και επειδή είμαι και ‘’ατσαλάκωτος’’ θα το έχω να το ΒΛΕΠΩ !!! και ΑΣ κολυμπάνε 10-20-50 άνθρωποι !!!
αν είναι δυνατόν !!! στο τετράγωνο
• Συκεών
o Δημοτικό / Δήμος Συκεών
o 50 αρα εξωτερική (συγχωρέστε με δεν ειχα μετρο μαζί μου )
Υποδειγματικό ΜΟΝΤΕΛΟ λειτουργίας /Δανιηλίδης είναι αυτός .
• Πανοράματος
o Δημοτικό / Δήμος ΠΑΝΟΡΆΜΑΤΟς
o 25 αρα εξωτερική και πρόσφατα έγινε ΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΗ κλειστή !!!
• Υποδειγματικό ΜΟΝΤΕΛΟ λειτουργίας /και ας μην είναι Ο ‘’Δανιηλίδης’’ είναι ΟΜΩΣ ‘’Βόρεια’’ ΠΡΟΑΣΤΙΑ …. Αμ πως

ΙΔΙΩΤΙΚΑ.

o 20 αρα κλειστή
o ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥΜΠΑΣ (κάτω από την Κερκίδα |Θ. 5 |του ΝΑΟΥ της ΤΟΥΜΠΑΣ
o Εκκμάθηση … και μετά όποιος ΠΡΟΛΑΒΕ τον κο ΕΙΔΕ

κατι αντιστοιχο και ο συμπολιτης το ''αφεντικο της πόλης'' ... :(

Η κατάσταση 2.

o Το 80% των αθλητών μας / παιδιών μας να ΣΥΓΚΑΙΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ / Στριμώχνονται στα 2 ½ παραπάνω κολυμβητήρια της Γενικης Γραμματείας Αθλητισμού
Εκκμάθηση / κολύμβηση / πέδιλα / ΠΟΛΟ –waterpolo-/μαζικός Αθλητισμος / Α.Μ.Ε.Α / Τ.Ε.Ε.Φ.Α. / ….. μαύρισμα το καλοκαίρι .

o Τα υπόλοιπα Δημοτικά να ‘’σφυρίζουν’’ αδιάφορα … πίσω από ΔΙΚΑ ΜΟΥ είναι και τα έχω για τους ΠΟΛΙΤΕΣ μου (δημότες μου)

Η απαντήσεις μας ΝΟΜΙΖΩ πρέπει να δοθούν μέσα απο :

1. Υπάρχει διαφορετικό ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΛΩΝ των ΠΙΣΙΝΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ από το υπάρχων ???
2. Η ‘’πεπερασμένη’’ λογική του ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΝΩ !!! εχει κάνει τον κύκλο της ???

Ο κος «ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ» πιστεύω είναι ευκαιρία να το ΔΕΙ …. Μέσα από αυτή την οπτική ΓΩΝΙΑ ….
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Πάλι καλά έστω και προσωρινά δεν ξεσπιτώθηκε η ομάδα. Όσο για τα κολυμβητήρια, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τα αιτήματα είναι τα ίδια αλλά κάποιοι αγοράζουν αγρό μού φαίνεται. Εμ, άθλημα που δεν είναι πολύ δημοφιλές, γιατί να ασχοληθούμε μαζί του; :?
Άβαταρ μέλους
Fish
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fish »

... αΔερΦε ... αυτο κανουμε ΕΔΩ ασχολούμαστε Με Α Θ Λ Η Μ Α Τ Α που ΠΡΕΠΕΙ να τα ΓΝΩΡΙΣΕΙ ο πολυς Κ Ο Σ Μ Ο Σ :)

[list=]τα παιδιά μας ....
οι φίλοι μας ....
οι γνωστοί μας ...
ΟΛΟΙ ....
[/list]

Α θ λ η τ ι σμ ος !!!! δεν ειναι ΜΟΝΟ το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!

keepwalking /keepswimming / keepboxing / keepvolleyball / keep....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”