Συναυλίες: όσες έρχονται,ήρθαν,σας έμειναν,θέλετε να έρθουν
- sarkofagoktinos
Re: Sonisphere Festival June 24th Festival 2010 Greece
αντε να ξεκαυλωσουμε λιγο!!εγω αυριο αναχωρω για βουλγαρια.εσεις 2 μερες υπομονη ακομα 

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ΛΑΙΜΑΙ
ARE YOY FUCKING READYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY????

ARE YOY FUCKING READYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY????
τρομερες συναυλιες και οι δυο αλλα ειδικα το sonisphere πανακριβο , rammstein μιας και ειναι εφηβικο κολλημα μπορει να παω αν γινει καμια χορηγια....αλλα για οσους ακουνε hxc , punk , metalcore εχει το Unleashed Hell in Fest με Sick of it all (!!!) , Walls of jericho , Evergreen Terrace και δυο ελληνικες μπαντες.....
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZzAEzF__FIM&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZzAEzF__FIM&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
αντε κ ενα βιντεο απο Sick Of It All για οσους δεν γνωριζουν......HxC4LiFe
αντε κ ενα βιντεο απο Sick Of It All για οσους δεν γνωριζουν......HxC4LiFe
hxc4life έγραψε:...Unleashed Hell in Fest με Sick of it all (!!!) , Walls of jericho , Evergreen Terrace και δυο ελληνικες μπαντες...
Το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής.
Δεν έχω τις αντοχές πλεον για τέτοιου είδους συναυλίες. Θα χρειαστώ κανα μήνα για να συνέλθω. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήγα και στους αγαπημένους μου Heaven Shall Burn πρόσφατα.
ειχα παει προπερσι (νομιζω) το φλεβαρη στο an στους heaven shall burn μαζι με maroon και ηταν πολυ καλοι , ξαναρθαν αλλα δε πηγα.
ΥΓ για να μην 'χαλαμε το τοπικ που να ναι για το sonisphere καντε κανα τοπικ να λεμε ξερω γω για συναυλιες που χουμε παει , θα παμε κτλ κτλ
ΥΓ για να μην 'χαλαμε το τοπικ που να ναι για το sonisphere καντε κανα τοπικ να λεμε ξερω γω για συναυλιες που χουμε παει , θα παμε κτλ κτλ
σετλιστ μεγκαντεθ στη βαρσοβια
# Holy Wars... The Punishment Due
# Hangar 18
# Take No Prisoners
# Five Magics
# Poison Was the Cure
# Lucretia
# Tornado of Souls
# Rust in Peace... Polaris
# Headcrusher
# Sweating Bullets
# Symphony Of Destruction
# Peace Sells
setlist metallica στη βαρσοβια
# Creeping Death
# For Whom The Bell Tolls
# Fuel
# The Four Horsemen
# Fade To Black
# That Was Just Your Life
# Cyanide
# Sad But True
# Welcome Home (Sanitarium)
# All Nightmare Long
# Master Of Puppets
# Blackened
# Nothing Else Matters
# Enter Sandman
# Encore:
# Stone Cold Crazy (Queen cover)
# Hit The Lights
# Seek & Destroy
[youtube]MtaxKNaEAns[/youtube]
-48 ωρες
# Holy Wars... The Punishment Due
# Hangar 18
# Take No Prisoners
# Five Magics
# Poison Was the Cure
# Lucretia
# Tornado of Souls
# Rust in Peace... Polaris
# Headcrusher
# Sweating Bullets
# Symphony Of Destruction
# Peace Sells
setlist metallica στη βαρσοβια
# Creeping Death
# For Whom The Bell Tolls
# Fuel
# The Four Horsemen
# Fade To Black
# That Was Just Your Life
# Cyanide
# Sad But True
# Welcome Home (Sanitarium)
# All Nightmare Long
# Master Of Puppets
# Blackened
# Nothing Else Matters
# Enter Sandman
# Encore:
# Stone Cold Crazy (Queen cover)
# Hit The Lights
# Seek & Destroy
[youtube]MtaxKNaEAns[/youtube]
-48 ωρες
Φίλε το setlist των megadeath γαμάει μακάρι να είναι το ίδιο
, για τους metallica θα γούσταρα να ακούσω και κάποια ακόμα!!!

Η σετλιστ των Metallica ειναι χαλια............Ελπιζω να αλλαξει αυριο..........
- sarkofagoktinos
καλημερα συνοπαδοι.χτες επεστρεψα απο sofia κ προς ενημερωση σας θα σας πω οτι οι metallica σπειρανε!!!λοιπον (με τυχαια σειρα)for whom the bell tolls,seek and destroy,blackened,puppets,hit the lights,sad but true,enter sandman,welcome home(sanitarium),fuel,creeping death,fade to black,nothing else matters,k encore am i evil με ολες τις μπαντες να βαρανε ταυτοχρονα(ναι ναι 3 drummer!!!!!!)κ τον mustein φωνη!!!!!!!!!!!!
- sarkofagoktinos
ξεχασα τα 3 κομματια απ"το τελευταιο,μικρο το κακο

Μπράβο ρε φίλε καυλ@@@ μας λίγο γιατί σε καμια ώρα την κάνω από δουλειά και πάω μαλακάσα!!!!!!!!
Ω ρε φιλε............Ξεκινησαμε στις 5 το πρωι απο τη Θεσσαλονικη και γυρισαμε στις 8 το πρωι.........Τα καλα τα αφησαν για το τελος οι Metallica.............Πολυ καλη η εμφανιση τους αν και περιμενα να ακουσω το εκπληκτικο Unforgiven και καποια αλλα που τελικα δεν ειπαν..........Γενικοτερα,σε καλο επιπεδο το Μπιγκ Φορ...Δεν ηξερα οτι θα βγουν τοσο αργα οι τεσσερις μεγαλοι....Τα συγκροτηματα ξεκινησαν απο αυτα που μου αρεσουν λιγοτερο και εφτασαν σε αυτα που μου αρεσουν περισσοτερο.........Δηλαδη πρωτοι βγηκαν οι Anthrax,δευτεροι βγηκαν οι Slayer,τριτοι βγηκαν οι Megadeth και τεταρτοι βγηκαν οι Metallica........
- sarkofagoktinos
ε πες κ καννα setlist ρε φιλε να'χουμε κ μια ιδεα
Στην αρχή θέλαμε να πάμε και εμείς να ακούσουμε τους γέρους
σαν πρώτη σκέψη... Δεν πήγαμε τελικά λόγο δουλειάς αλλά και λόγο απόστασης και γενικότερης ταλαιπωρίας...
Μπράβο Makis4444 χαράς το κουράγιο σου...και εγώ όταν ήμουν φοιτητής τα κυνηγούσα αυτά με μεγάλο ενθουσιασμό και δεν υπολόγιζα καμία ταλαιπωρία... τώρα μάλλον δεν με ενθουσιάζουν τόσο αυτά...κρίμα γαμώτο!
Ρε τον Μαστέιν ...πως ζει ακόμα αυτός μετά από τόσα ναρκωτικά που έχει πάρει στην ζωή του απορώ.

Μπράβο Makis4444 χαράς το κουράγιο σου...και εγώ όταν ήμουν φοιτητής τα κυνηγούσα αυτά με μεγάλο ενθουσιασμό και δεν υπολόγιζα καμία ταλαιπωρία... τώρα μάλλον δεν με ενθουσιάζουν τόσο αυτά...κρίμα γαμώτο!

Ρε τον Μαστέιν ...πως ζει ακόμα αυτός μετά από τόσα ναρκωτικά που έχει πάρει στην ζωή του απορώ.