Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 29/12/09 19:00 Nova
Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 29/12/09 19:00 Nova
gash μας τρέλανες πάλι με τη φώτο σου!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
+10000000000000000000000000000000000000000000000
+10000000000000000000000000000000000000000000000
- paok4kyriakos
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.......ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ
- blackmagic
Μπα έχουμε κι άλλο ματς στο 2009! Ωραία να γουστάρουμε και σε σημαντικό ματς κιόλας.
Μπορεί το πρωτάθλημα να διακόπτεται λόγω των Χριστουγέννων, αλλά η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, ενόψει του αγώνα της 29ης Δεκεμβρίου με τον Πανιώνιο στο PAOK Sports Arena. Στο πρόγραμμα της ομάδας, υπάρχουν προπονήσεις για σήμερα, δύο προπονήσεις την Τετάρτη, ρεπό Πέμπτη και Παρασκευή και επιστροφή στο γήπεδο το Σάββατο.
Από τη Θεσσαλονίκη απουσιάζουν με άδεια για τις ημέρες των Χριστουγέννων οι καλαθοσφαιριστές Monroe, Gregory, Drobnjak, Gecevski, οι οποίοι θα επιστρέψουν για την απογευματινή προπόνηση της ομάδας το Σάββατο, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ.
http://www3.paokbc.gr/news/news/1093
Από τη Θεσσαλονίκη απουσιάζουν με άδεια για τις ημέρες των Χριστουγέννων οι καλαθοσφαιριστές Monroe, Gregory, Drobnjak, Gecevski, οι οποίοι θα επιστρέψουν για την απογευματινή προπόνηση της ομάδας το Σάββατο, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ.
http://www3.paokbc.gr/news/news/1093
Ματς κλειδι για την 6αδα.
Πανιωνιος και ρουλης θα διεκδικησουν μαζι μας τις θεσεις 5η και 6η στην Κ.Π. λογικα. Θεσεις που δινουν ελπιδες για 4αδα στα πλευοφ αφου αποφευγεις αυτοματα τον γαυροβαζελο στα χιαστι.
Οποτε ολα τα μεταξυ των 3 ματς ειναι ση-μα-ντι-κο-τα-τα.
Ολοι παλατακι την Τριτη.
Πανιωνιος και ρουλης θα διεκδικησουν μαζι μας τις θεσεις 5η και 6η στην Κ.Π. λογικα. Θεσεις που δινουν ελπιδες για 4αδα στα πλευοφ αφου αποφευγεις αυτοματα τον γαυροβαζελο στα χιαστι.
Οποτε ολα τα μεταξυ των 3 ματς ειναι ση-μα-ντι-κο-τα-τα.
Ολοι παλατακι την Τριτη.
Νίκη πάνω από όλα αλλά νομίζω πως χρειαζόμαστε και διαφορά. Νομίζω πως θα έχουμε διάφορες ισοβαθμίες στο τέλος. Είναι το πρώτο ματς στην έδρα μας με ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Μακάρι ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα.
Υ.Γ. Μιας και έπεσαν τα σχετικά κλειδώματα θα το γράψω εδώ. Τι έκανε ο Γκρέγκορι και βγήκε MVP? Πέτυχε κάποιους πόντους όταν είχαμε πάρει διαφορά και λύθηκαν οι παίκτες και ένα δύσκολο και κρίσιμο καλάθι. Αν βγήκε γι αυτό το καλάθι, τότε ο Καμπούρης ε.... ο Τσιάρας ήθελα να πω, τι έπρεπε να βγει?
Υ.Γ. Μιας και έπεσαν τα σχετικά κλειδώματα θα το γράψω εδώ. Τι έκανε ο Γκρέγκορι και βγήκε MVP? Πέτυχε κάποιους πόντους όταν είχαμε πάρει διαφορά και λύθηκαν οι παίκτες και ένα δύσκολο και κρίσιμο καλάθι. Αν βγήκε γι αυτό το καλάθι, τότε ο Καμπούρης ε.... ο Τσιάρας ήθελα να πω, τι έπρεπε να βγει?
O παπαδοπουλος ο mvp για μενα οσο ηταν μεσα τους ειχαμε στο ρελαντι οταν αρχισε ο νεος κουβελας (σιμτσακ) τα τιναγματα λες και τον χτυπησαν 1000 volt (αλλο που δεν ηθελαν τα κορακια) και τον εβγαλαν εξω αρχισε η αντιστροφη μετρηση.
Και μου εκανε εντυπωση που δεν ψηφιστικε απο καποιον αλλο εκτος απο την αφεντια μου.
Και μου εκανε εντυπωση που δεν ψηφιστικε απο καποιον αλλο εκτος απο την αφεντια μου.
Ε... δεν παίζεστε!! 3 μέρες δε περάσαν ρε γκρινιάρη?? Αλλά βέβαια, όταν αρχίζουμε φιλοσοφικές συζητήσεις, ξεχνάμε να ποστάρουμε στο τόπικ του αγώνα...kostasff έγραψε:...

ετσι ρε νοβι...αντε πες μας κατι για την τριπλετα μονρο-μιλι-γκρεγκορι

δεν έχει δέσει ακόμα, αυτό είναι σίγουρο!!
υ.γ. ειστε αλητες τις τριπλετες σας μεσα!

υ.γ. ειστε αλητες τις τριπλετες σας μεσα!

Αυτά να τα πεις στον Palok. Αυτός φταίει (πάντα)novito έγραψε:Αλλά βέβαια, όταν αρχίζουμε φιλοσοφικές συζητήσεις, ξεχνάμε να ποστάρουμε στο τόπικ του αγώνα...
Υ.Γ. Αν αντί για τρεις μέρες τα αφήνεται για 1 εβδομάδα τι θα γίνει? Θα πέσει η κυβέρνηση? Μα αυτή μόλις βγήκε!

χαχα. αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη (άρα μετάφραση: θα μου κλ..ετε τα φρύδια!!!χαχα).
πάντως παραδέχομαι οτι τώρα τελευταια το off topic μου έχει γίνει δευτέρα φύσις!!!!
Α και για να είμαι On topic: μαμήστε τον φούστη τον πανιώνιόό
πάντως παραδέχομαι οτι τώρα τελευταια το off topic μου έχει γίνει δευτέρα φύσις!!!!
Α και για να είμαι On topic: μαμήστε τον φούστη τον πανιώνιόό

Κώστα αν τα αφήναμε ανοιχτά πάλι δε θα γράφατε... Χθες βρήκα ένα ξεχασμάνο ξεκλείδωτο.... Αλλά γουστάρετε τη γκρίνια... ΤΕΛΟΣ!!
υ.γ. αν τ αφηνουμε για μια βδομαδα ποτε θα ασχολουμαστε με το επερχομενο ματς...?
υ.γ. αν τ αφηνουμε για μια βδομαδα ποτε θα ασχολουμαστε με το επερχομενο ματς...?