PAOK RETRO GAME – 3η αγωνιστική, 23/11/2009
Re: PAOK RETRO GAME – 3η αγωνιστική, 23/11/2009
Αν απαντήσεις Δ δεν εννοείται και το Γ?
Δηλαδή ΑΝ η απάντηση είναι Γ οτι δεν κερδισαμε πεναλτύ, και βάλεις το Δ οτι δεν σκοράραμε απο πεναλτυ, μπορεί το Δ να συνεπάγεται ότι δεν κερδίσαμε πεναλτυ...
Δηλαδή ΑΝ η απάντηση είναι Γ οτι δεν κερδισαμε πεναλτύ, και βάλεις το Δ οτι δεν σκοράραμε απο πεναλτυ, μπορεί το Δ να συνεπάγεται ότι δεν κερδίσαμε πεναλτυ...
Δε νομίζω φίλε γιατί το Δ λέει στην ουσία πως κερδίσαμε πέναλτι και δεν το βάλαμε (κάτι που δεν απέχει βέβαια...)
- nyxteridas
...όντως, γι'αυτό διευκρινίζω (κατά παράβαση των συμφωνηθέντων κανόνων - sorry Gash και PRAKTORINE):sidpanos έγραψε:καλή η ερώτηση του γκίκα
- το (Γ) σημαίνει ότι κερδίσαμε πέναλτι για πρώτη φορά 50 αγωνιστικές μετά από το εν λόγω παιχνίδι.
- το (Δ) σημαίνει ότι σκοράραμε με πέναλτι για πρώτη φορά 50 αγωνιστικές μετά από το εν λόγω παιχνίδι.
Ειμαι τελειως μπερδεμένος... Δεν μπορώ να θυμηθώ... Το αρνητικό σερί έσπασε σε ματς με τον γαύρο ή σε άλλο ματς?? Εχω διαβάσει όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της 24.2.08, αλλά πουθενά δεν λέει... Τοτε έσπασε το αρνητικό ρεκορ με το να μη μας δίνονται πέναλτυ.. Αλλά ήταν 50 αγωνιστικές?? Η ήταν λιγότερες και το ρεκόρ έσπασε πιο μετά όταν και σκοράραμε από πέναλτυ??GORDON έγραψε:...όντως, γι'αυτό διευκρινίζω (κατά παράβαση των συμφωνηθέντων κανόνων - sorry Gash και PRAKTORINE):sidpanos έγραψε:καλή η ερώτηση του γκίκα
- το (Γ) σημαίνει ότι κερδίσαμε πέναλτι για πρώτη φορά 50 αγωνιστικές μετά από το εν λόγω παιχνίδι.
- το (Δ) σημαίνει ότι σκοράραμε με πέναλτι για πρώτη φορά 50 αγωνιστικές μετά από το εν λόγω παιχνίδι.

Το ψαξα όσο μπορούσα... Και τα τόπικ απο τοτε είναι γαμημένα και δεν υπάρχει σχετικό σχολιο... Χαθηκαν μάλλον μαζί με τα ιερογλυφικά... Απο εδώ και πέρα στην τυχη!
-
ΦΤΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ...
Απάντησα καθυστερημένα όπως άλλαξα και το LINK της αρχικής καθυστερημένα.
Ζητώ συγνώμη για το link ... απο την πολλη την κ@υλα της Κυριακής (και Δευτέρας) δεν μπορούσα να δω το πληκτρολόγιο.

Απάντησα καθυστερημένα όπως άλλαξα και το LINK της αρχικής καθυστερημένα.
Ζητώ συγνώμη για το link ... απο την πολλη την κ@υλα της Κυριακής (και Δευτέρας) δεν μπορούσα να δω το πληκτρολόγιο.

- tsipaoktsi
Να βοηθήσω? Σε άλλο ματς πιο πριν.gika έγραψε:Ειμαι τελειως μπερδεμένος... Δεν μπορώ να θυμηθώ... Το αρνητικό σερί έσπασε σε ματς με τον γαύρο ή σε άλλο ματς?? Εχω διαβάσει όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της 24.2.08, αλλά πουθενά δεν λέει... Τοτε έσπασε το αρνητικό ρεκορ με το να μη μας δίνονται πέναλτυ.. Αλλά ήταν 50 αγωνιστικές?? Η ήταν λιγότερες και το ρεκόρ έσπασε πιο μετά όταν και σκοράραμε από πέναλτυ??GORDON έγραψε:...όντως, γι'αυτό διευκρινίζω (κατά παράβαση των συμφωνηθέντων κανόνων - sorry Gash και PRAKTORINE):sidpanos έγραψε:καλή η ερώτηση του γκίκα
- το (Δ) σημαίνει ότι σκοράραμε με πέναλτι για πρώτη φορά 50 αγωνιστικές μετά από το εν λόγω παιχνίδι.![]()
![]()
Το ψαξα όσο μπορούσα... Και τα τόπικ απο τοτε είναι γαμημένα και δεν υπάρχει σχετικό σχολιο... Χαθηκαν μάλλον μαζί με τα ιερογλυφικά... Απο εδώ και πέρα στην τυχη!
- vangelis183