Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 1-2 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 1-2 απόψεις και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Falegkos »

Photis έγραψε:Ναι αλλά με Σάντος δεν έχασε ποτέ από μικρότερες ομάδες από τον ΠΑΟΚ φίλε μου εδώ και 2 χρόνια...Αυτό κάτι δείχνει...

:pano:

ναι αλλα οχι να βγαινει και να μου λεει οτι φταίνε οι παικτες...και οι σαρδελες του..

οοοοοοοοοοολους αυτος τους διαλεξε......αυτός ειναι προπονητής αυτός πρεπει να τους μάθει την μπαλα που λεει οτι δεν ξερουν καποιοι....οκ?
ας κράξει πρώτα τον εαυτο του λεω εγω.....
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Πάμπλο ο ρόλος των κεντρώων αυτός είναι..
Να παίρνουν τη μπάλα από την άμυνα και να τη μεταφέρουν στην επίθεση??
Είδες εσύ τέτοιο πράγμα σήμερα??
Πέρσυ που γύριζε μέχρι το κέντρο να πάρει μπάλα τον κράζαμε,γιατί μετά έβγαινε η πάσα στην επίθεση και δεν ήταν εκεί..
Τώρα που δεν γυρνάει πάλι τα ακούει..
Α,και θυμήσου το ματς με την Ξάνθη ..
Μετά την είσοδο του Μούσλι πιέσαμε πιο ορθολογίκα,ανοίξαμε χώρους..
Και έβγαλε ωραίες πάσες σε Κούτσια και Παπάζογλου που δεν τις εκμεταλλεύθηκαν..
Σήμερα το μόνο του λάθος ήταν προς το τέλος που δεν έσπασε τη μπάλα στον Παπάζογλου και προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Falegkos έγραψε:
Photis έγραψε:Ναι αλλά με Σάντος δεν έχασε ποτέ από μικρότερες ομάδες από τον ΠΑΟΚ φίλε μου εδώ και 2 χρόνια...Αυτό κάτι δείχνει...

ναι αλλα οχι να βγαινει και να μου λεει οτι φταίνε οι παικτες...και οι σαρδελες του..

οοοοοοοοοοολους αυτος τους διαλεξε......αυτός ειναι προπονητής αυτός πρεπει να τους μάθει την μπαλα που λεει οτι δεν ξερουν καποιοι....οκ?
ας κράξει πρώτα τον εαυτο του λεω εγω.....

όχι Φαλέγκο δεν τους διάλεξε αυτός τους παίκτες του.Του τους έφεραν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως π.χ. Βιεϊρίνια,Φωτάκης και Τσιρίλλο.όλοι οι άλλοι είναι επιλογές του Βρύζα.Επίσης μην κοιτάς το δέντρο να κοιτάς το δάσος.Ο ΠΑΟΚ έχει 10.5 εκατομύρια μπάτζετ και εχει από πάνω του ομάδες με μπάτζετ 40+ εκατομύρια...Και μου λες πως φταίει ο προπονητής???Είμαστε 3οι και έχουμε κατά διαιτησίες τραυματισμούς κλπ...Μην ξεφεύγετε...Είπαμε κριτική αλλά όχι μηδενισμός...Ο Σάντος είναι ήταν και θα είναι εξαιρετικός προπονητής και πάνω από το επίπεδο του ΠΑΟΚ.

Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ο Ηρακλης ποσο μπατζετ εχει για να παρει το χ στο καραισκακη;
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Φώτη μην το ψάχνεις..
Πάντα ο Σάντος θα φταίει..
Επειδή έπαιξε 4-4-2 και όχι 4-3-3
Επειδή έπιαξε 4-3-3 και όχι 4-4-2
Επειδή δεν φόρεσε το καφέ το μπουφάν..
Επειδή το φόρεσε και είναι σαν γύφτος..
Επειδή..
Επειδή..
Επειδή..
Και για να μην είμαι οφ-τόπικ ο Ζλάταν δείχνει ότι μπήκε σε καλό δρόμο,όντας ορεξάτος..
Λίγο πιο τυχερός να ήταν σήμερα και θα είχε ανοίξει λογαριασμό..
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Photis έγραψε:Ο Σάντος είναι ήταν και θα είναι εξαιρετικός προπονητής και πάνω από το επίπεδο του ΠΑΟΚ.

Γιατι μικραινεις τοσο πολυ τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Falegkos

εγω φιλε δεν εκραξα για αποτελέσματα.....αυτα τα εχει και ναι αυτα ειναι η ουσια.
Αλλα τρελάθηκα που βγαινει και κραζει τους παίκτες κατα καποιο τροπο.......
και οχι ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ειναι ΕΠΙΛΟΓΕΣ του αδερφε μου .... ολα τα δημοσιεύματα το καλοκαίρι αυτο μας ελεγαν και δεν γινετε να μην τους ήθελε ο προπονητής της ομαδας και να τους εφεραν ετσι.....
τεσπα βαριέμαι πλεον με τον σαντος δεν εχω ορεξη ουτε να τον κραζω.

μετα λεμε οτι και ο λαος επαισε...ε οσο δυναμη και να εχεις να πας στο γήπεδο μολις αρχινάει το ματς ξενερώνεις και εισαι με τα νυχια στο στομα με τον τελευταιο της βαθμολογιας να σε παταει και να προσεύχεσαι...τη να φωνάξεις βλέπεις καμια καλη φαση μεσα να σε ανάψει?.... τιποτα
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Maximus έγραψε:Ο Ηρακλης ποσο μπατζετ εχει για να παρει το χ στο καραισκακη;

Μάξιμε αν νικούσε γαύρο,βάζελο,χανούμισσα και σκώληξ μέσα έξω και έμενες εκτός πλέυ-ωχ τι θα έλεγες??
Και ο εργοτέλης που νίκησε τον βάζελο μέσα έξω πέρυσι τι κέρδισε(εκτός από τα λεφτά του Κούτσια)??
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

«Καταφέραμε από τύχη να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και μας δόθηκε η δυνατότητα να παίξουμε καλύτερα. Είναι αδιανόητο να παίζουμε έτσι όπως παίξαμε μετά το 2-0. Ο καθένας έκανε ότι ήθελε. Λογικό είναι να σου κάνει ευκαιρίες ο αντίπαλος. Για να γίνουμε μεγάλη ομάδα, πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε το ποδόσφαιρο».

http://www.gazzetta.gr/content/view/53828/2/
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Μάξιμε αν νικούσε γαύρο,βάζελο,χανούμισσα και σκώληξ μέσα έξω και έμενες εκτός πλέυ-ωχ τι θα έλεγες??

Αδερφε...με αυτο το ροστερ που εχουμε, το να μπεις στα πλει οφ δεν ειναι κατορθωμα...Μην μικραινεις τοσο πολυ τον ΠΑΟΚ...Και για να απαντησω στην ερωτηση σου...Αν δεν μπορεις να νικησεις αεκ,βαζελο κλπ δεν υπαρχει λογος να κατεβεις καν στα πλει οφ...Αυτοι παιζουν εκει, οχι ο λεβαδειακος...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

κέρδισε αυτο ακριβός που κανείς τωρα...τον συγκρινεις με τον ΠΑΟΚ....
αυτήν την αξιοπρέπεια....
μαγκια του.
Βαλε και την φετινή πορεια του που δεν μασαει πουθενά και βαράει αβερτα.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Maximus έγραψε:Ο Ηρακλης ποσο μπατζετ εχει για να παρει το χ στο καραισκακη;

ρε Μάξιμε με όλο το θάρρος μιας και σε έχω γνωρίσει κι από κοντά...

δεν έχω δει τίποτα από το γαυραϊσκάκη ... μήπως ήταν καμιά στραβοκωτσιά, κωλοφαρδία κλπ;;;;

γιατί αν ήταν τότε είναι ατυχής η σύγκριση...

άξιζε το Χ η γριά;;;
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Φιλε interad,

Στο καφενειο που ημουν ειχε 2 τηλεορασεις και εριχνα κλεφτες ματιες στον γαυρο-ηρακλη...Σε πληροφορώ οτι μετα απο καποιο σημειο τους πιεζε και ''μυριζε'' γκολ...Επαιξε επιθετικα ο Κωφιδης και δεν φοβηθηκε...Ειχε και λιγο τυχη βεβαια, το γκολ τους μπηκε στο 92...αλλά δεν ηταν ουτε στραβοκλωτσια, ουτε τυχη...το αξιζανε...
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

+1 στον Φωτη. Παντως σημερα αν δεν ειχα ηχο θα νομιζα οτι παιζουμε με την Μπετις. Τραγικη εμφανιση, αδικη συμφωνα με την αποδοση νικη χαρη σε 2 γκολ ολιγον κωλοφαρδιστικα. Δε θυμαμαι κανενα αλλο ματς που αντιπαλος να εκανε τοσες ευκαιριες στον ΠΑΟΚ του Σαντος. Δεν υπηρχε καμια ισορροπια στις γραμμες, σαν αποτυχημενη διαδηλωση ειμασταν. Ανεκτα παιξαμε μονο μεχρι να σκοραρουμε το πρωτο. Πολυ μικρος βαθμος αυτοσυγκεντρωσης, λογω βαθμολογιας και ειδικοτερα μετα το 0-2 πιστεψαν οι παιχτες οτι το ματς τελειωσε και περιμεναν το τελικο σφυριγμα. Το κυριοτερο στοιχημα για μια μεγαλυτερη ομαδα σε αυτα τα θεωρουμενα must-win ματς ειναι να διατηρουνται focused και προσγειωμενοι στον αγωνα. Σημερα αποτυχαμε παταγωδως σε αυτο.
Κραταμε τους 3 βαθμους και μην ξεχναμε οτι παιζαμε στην δυσκολοτερη κατα Παμπλο εδρα στην Ελλαδα :)
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Ρε παιδια ενταξυ να μην τα ισοπεδονουμε και ολα ειναι καλος προπονητης ο σαντος αλλα μου ελειψαν καποια γκολ μετα απο 1-2 πασουλες την ομαδα να πιεζει για πολυ ωρα και να κανει μια ντουζινα ευκαιριες και να παιζει λιγο ποιο επιθετικα

Και η καβαλα σημερα επαιξε ποιο επιθετικα απο τον ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”