Π.Α.Ο.Κ. - Skoda Ξάνθη 31/10 16:45 ΣΚΑΪ
Re: Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 31/10 16:45 ΣΚΑΪ
Ο ΠΑΟΚ όπως και πέρυσι είναι άλλος ΠΑΟΚ διαφορετικός και μάλιστα οι ομάδες όταν έρχοντε στο γήπεδο πλεον νιώθουνε το άγχος. Κάτι που μέχρι πριν δύο χρόνια δεν υπήρχε.
Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά και δεν είναι δύσκολο, οι ατυχίες ήταν και είναι πάρα-πολλές.
Εμείς οι ίδιοι μιλάμε για το αν θα παίξει ο Ίβιτς στην θέση του Παπάζογλου, κάτι που μαρτυρά και την έλλειψη βασικών παικτών μας.
Αλλά όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τους τρείς πόντους και μάλιστα με ένα σκορ 2 η 3-0.
Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά και δεν είναι δύσκολο, οι ατυχίες ήταν και είναι πάρα-πολλές.
Εμείς οι ίδιοι μιλάμε για το αν θα παίξει ο Ίβιτς στην θέση του Παπάζογλου, κάτι που μαρτυρά και την έλλειψη βασικών παικτών μας.
Αλλά όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τους τρείς πόντους και μάλιστα με ένα σκορ 2 η 3-0.
- Aureliano Buendia
Απαραίτητη η νίκη και οι βαθμοί, έστω και με μισό-μηδέν
Όχι μόνο σε αυτό, αλλά και στο επόμενο παιχνίδι με τον ουραγό εκτός για να πάμε με φόρα στα κρισιμότατα παιχνίδια με Άρη και ΑΕΚ, τα οποία θα καθορίσουν πάρα πολλά για την φετινή πορεία.
Προβλέπω πως θα ξεκινήσει ο Παπάζογλου λόγω του γκολ στο Ηράκλειο και της χροιάς του παιχνιδιού (εντός, με ομάδα που θα αμύνεται).
Ελπίζω να ξαναδώ Κοντρέρας - Μαλεζά, αλλά δεν το πολυβλέπω.
Ερωτηματικό το δεξί μπακ. Θα ήθελα να δω τον Μουν στη φυσική του θέση σε τέτοιου είδους ματς.
Ελπίζω να μεταφερθούμε μαζικά προς Πυλαία μετά το τρίποντο.
Όχι μόνο σε αυτό, αλλά και στο επόμενο παιχνίδι με τον ουραγό εκτός για να πάμε με φόρα στα κρισιμότατα παιχνίδια με Άρη και ΑΕΚ, τα οποία θα καθορίσουν πάρα πολλά για την φετινή πορεία.
Προβλέπω πως θα ξεκινήσει ο Παπάζογλου λόγω του γκολ στο Ηράκλειο και της χροιάς του παιχνιδιού (εντός, με ομάδα που θα αμύνεται).
Ελπίζω να ξαναδώ Κοντρέρας - Μαλεζά, αλλά δεν το πολυβλέπω.
Ερωτηματικό το δεξί μπακ. Θα ήθελα να δω τον Μουν στη φυσική του θέση σε τέτοιου είδους ματς.
Ελπίζω να μεταφερθούμε μαζικά προς Πυλαία μετά το τρίποντο.
- paok4kyriakos
Το γράφω εδώ γιατι έτσι θα το δούνε πιο πολλοι!
Μετά το ματς με την Σκοντα Ξάνθη πάμε ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ να πατήσουμε τον σκώληκα!
Μετά το ματς με την Σκοντα Ξάνθη πάμε ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ να πατήσουμε τον σκώληκα!
- ContrerasPablo
paok4kyriakos έγραψε:Το γράφω εδώ γιατι έτσι θα το δούνε πιο πολλοι!
ετσι.......με λεωφορειο πας?

novito έγραψε:mkpaok έγραψε:Απο ποτε εχει να μας δειξει εντος εδρας σε ματς πρωταθληματος αλλα καναλι εκτος απο το συνδρομητικό?
εντος σε ματς πρωταθλήματος.... την τελευταία 10ετία δε νομίζω να αμς έχει δείξει άλλο εκτός απ το συνδρομητικό... ίσως κ παραπάνω...
θυμήθηκα το 1-1 με γαύρο με το γκολ του σπάσιτς.το χε δείξει ο αλφα τη σεζον 2001-2002
-
Γειά σας αδέρφια Ελπίζω τα πράγματα με τους ντόπιους εδώ να πάνε καλά,φοιτητής είμαι και κάθε βδομάδα φυσικά,λεωφορειάκι και 4α...ελπίζω να κάνουμε εύκολα τα πράγματα το Σάββατο γιατί αυτοί εδώ είναι καβλωμένοι.Άντε να δούμε γενικώς...Ο καλός ΠΑΟΚ κερδίζει,αλλά έχοντας επιθετικό πρόβλημα,είναι καλοί και στην άμυνα αυτοί...χλωμα τα πράγματα.Τα βλέπω και στα site τους(@@@)και καταλαβαίνεις οτι μάλλον σεβασμός στην ομάδα δεν υπάρχει και φταίμε εμείς για αυτό...άντε ρε Σάντος,μην το φοβηθείς πάλι,ήμαρτον!ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ
Δε χρειάζονται λινκ αλλόθρησκων στο φόρουμ!
Thx, Admin Team
Δε χρειάζονται λινκ αλλόθρησκων στο φόρουμ!
Thx, Admin Team
- paok nafplio
paok4kyriakos έγραψε:Το γράφω εδώ γιατι έτσι θα το δούνε πιο πολλοι!
ΕΤΣΙ!!!!!
Λογικά θα ξεκινήσει ο Moon δεξί μπακ. Τί τον πήραμε αν είναι; Και φυσικά Παπάζογλου μπροστά. Και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ακόμα καλύτερος και από το ματς με τον ΟΦΗ. Εμείς θα του δώσουμε φτερά.
- costacurtaG4
κανονιστε οσοι ερθετε στην 4 να εχετε πολυυυυυυυ ορεξη...
ετοιμαστειτε για καλυτερη κερκιδα απο το ματς με τον πας κ φυσικα γ ακομα περισσοτερα ΑΜΠΑΛΑΕΑΕΟ!!!!!!

ετοιμαστειτε για καλυτερη κερκιδα απο το ματς με τον πας κ φυσικα γ ακομα περισσοτερα ΑΜΠΑΛΑΕΑΕΟ!!!!!!

Μαμώ το φροντιστήριο μου μαμώ..
Γράφω διαγώνισμα και ενώ έλεγα να ανέβω με τον κολλητό μου και μου χάλασε τα σχέδια..
Τέσπα,ΠΑΟΚ είσαι..
Θέλω να ξαναδώ γκολ από τον Σάκη να τα παίξω τελείως..
Και για όσους πάνε φωνάξτε και για όσους από εμάς δεν θα μπορεσουμε να είμαστε εκεί..

Γράφω διαγώνισμα και ενώ έλεγα να ανέβω με τον κολλητό μου και μου χάλασε τα σχέδια..
Τέσπα,ΠΑΟΚ είσαι..
Θέλω να ξαναδώ γκολ από τον Σάκη να τα παίξω τελείως..
Και για όσους πάνε φωνάξτε και για όσους από εμάς δεν θα μπορεσουμε να είμαστε εκεί..

εγω ρε αδερφε περυσι πανελληνιες εδινα και πηγαινα στην τουμπα....ο παοκ πανω απ'ολα ρε....
Εννοείται πως ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα αδερφέ..
Αλλά δυστυχώς ποιος ακούει τα γονίδια..
Αλλά δυστυχώς ποιος ακούει τα γονίδια..
το γονιδιο φταιει για ολα......και εγω τα περασα.....εισαι και μακρια......εγω τους ελεγα θα παω καμια βολτα επαιρνα το κτελ και πηγαινα....... κατι off topic λαρισα που μενεις? γιατι ειμαι μισος λαρ.